Βόλεϊ 2016/17
- painkiller4
Re: Βόλεϊ 2016/17
Με την περίπτωση του Κουβανου πασαδορου έχουμε τίποτα? Και κυρίως ας πουν την γνώμη τους όσοι ξέρουν. Με την ευκαιρία έχει ένα άρθρο στο gazzetta 

Βασικα, οσοι γενικα ξερετε κατι πεταχτε κανενα ονομα, δεν μας αρκει το "μεγαλος παιχτης"

- Dimitris_L4
Εμενα μου φαινεται ενα παιχνιδι στρατηγικης απο μεριας μας..σαν να περιμένουν να κλεισει το ροστερ ο γκει και μετα να τα μπομπουνισουν..ο κουβανος δν με ελκυει λογω ηλικιας εκτος εαν ειναι κανενας παιχταρας..κανενα γουοντερκιντ για εμας τους μανατζερικους..απο την αλλη δυο σερι χρονιες ειχανε κουβανο μπαμπα..με ξενιζει λιγο αν φετος δν θα συνεχιατει η τεκνοποιεια των κουβανων..αίνιγμα και σπαζοκεφαλια το ροστερ παντως..
- Παλαιολόγος
εμενα παλι μου φαινεται πως δεν εχουμε τα χρηματα και προσπαθουν οι ανθρωποι με ενα σωρο ανταγωνιστες εξω και μεσα να φερουν μια καλη περιπτωση
-
Ο Καλβο είναι μεν πολύ νέος, στα βίντεο του ινπαοκ φαίνεται παικταρας και αθληταρας.
- Kostas_Peraia4
Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συνεργασία με τον πασαδόρο της Εθνικής Κούβας Ricardo Norberto Calvo Manzano για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
- Παλαιολόγος
αυτο θα το δουμε αλλα για να ειναι βασικος στην εθνικη κουβας. (3 επιπδα πανω απο την εθνικη ελλαδος το λιγοτερο) θα ειναι καλυτερος απο τον φιλιποφ
ινπαοκ καλβο
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έρθω στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω φυσικά την ομάδα, από τους Σεπέδα και Χιμένεζ που είναι συμπαίκτες μου στην εθνική. Και εύχομαι να έχω ανάλογες επιτυχίες με τον ΠΑΟΚ όπως και αυτοί.
Πριν λίγες ημέρες ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Κούβας με ρώτησε αν θέλω να πάω στον ΠΑΟΚ, καθώς υπήρχε αίτημα από την Ελληνική ομάδα για μένα. Απάντησα αμέσως «ναι», χωρίς δεύτερη σκέψη».
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έρθω στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω φυσικά την ομάδα, από τους Σεπέδα και Χιμένεζ που είναι συμπαίκτες μου στην εθνική. Και εύχομαι να έχω ανάλογες επιτυχίες με τον ΠΑΟΚ όπως και αυτοί.
Πριν λίγες ημέρες ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Κούβας με ρώτησε αν θέλω να πάω στον ΠΑΟΚ, καθώς υπήρχε αίτημα από την Ελληνική ομάδα για μένα. Απάντησα αμέσως «ναι», χωρίς δεύτερη σκέψη».
ινπαοκ σεπεδα
Ρολάντο Σεπέδα μπορεί να αποτελεί πλέον παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, αλλά μίλησε στο INPAOK, για τον συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα της Κούβας, τον πασαδόρο Ρικάρντο Κάλβο, που συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο.
Αναλυτικά ο πρωταθλητής με την φανέλα των «ασπρόμαυρων» δήλωσε για το συμπατριώτη του:
«Ο Ρικάρντο είναι ένας πάρα πολύ καλός πασέρ, υψηλού επιπέδου. Είναι ο κορυφαίος της Κούβας και παρά τα 20 του χρόνια έχει αρκετή εμπειρία, παίζοντας με την εθνική ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει, τον ΠΑΟΚ για να πετύχει τους στόχους του».
Ρολάντο Σεπέδα μπορεί να αποτελεί πλέον παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, αλλά μίλησε στο INPAOK, για τον συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα της Κούβας, τον πασαδόρο Ρικάρντο Κάλβο, που συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο.
Αναλυτικά ο πρωταθλητής με την φανέλα των «ασπρόμαυρων» δήλωσε για το συμπατριώτη του:
«Ο Ρικάρντο είναι ένας πάρα πολύ καλός πασέρ, υψηλού επιπέδου. Είναι ο κορυφαίος της Κούβας και παρά τα 20 του χρόνια έχει αρκετή εμπειρία, παίζοντας με την εθνική ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει, τον ΠΑΟΚ για να πετύχει τους στόχους του».
- Kostas_Peraia4
Οι ''ειδικοι'' του βολει που γραφουν στο φορουμ,αν μπορουν ας αναφερουν σε ποιες αλλες θεσεις χρειαζομαστε ενισχυση,μετα τις προσθηκες Γκομεζ και Καλβο
αποψη μου
ειμαστε μεχρι τωρα
μισο επιπεδο πισω στον διαγωνιο (αγκαμεζ-γκομεζ)
μισο επιπεδο πισω στον λιμπερο (στεφανου-γκαρας)
τουλαχιστον ισοι στον πασαδορο (φλωριποφ-καλβο)
ειμαστε μεχρι τωρα
μισο επιπεδο πισω στον διαγωνιο (αγκαμεζ-γκομεζ)
μισο επιπεδο πισω στον λιμπερο (στεφανου-γκαρας)
τουλαχιστον ισοι στον πασαδορο (φλωριποφ-καλβο)