1. Μάρκος Βελλίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 1. Μάρκος Βελλίδης

Δημοσίευση από MANIAKOS »

RoMaN έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Νομιζω τελικα παραμύθι η οψιον

Όχι, οπσιόν εννοώ να τον δώσουμε..

A ok :mrgreen:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

MANIAKOS έγραψε:
RoMaN έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Νομιζω τελικα παραμύθι η οψιον

Όχι, οπσιόν εννοώ να τον δώσουμε..

A ok :mrgreen:

Μανιακε, πουλα τον.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Γιατί τόση γκρίνια για το Βελλίδη; Αν ο παίκτης έχει τα χαρακτηριστικά, που ζητάνε αυτοί που σχεδιάζουν την ομάδα, ώστε να έχει θέση στην τετράδα των τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ και αν ο ίδιος πιστευει στις δυνάμεις του ότι μπορεί να ανταγωνισθεί Γλυκο και μεταγραφή, δεν βρίσκω το λόγο γιατί να μην μείνει. Προσωπικά βλέπω ως πολύ συνετή επιλογή τερματοφυλάκων τη σύνθεση με μεταγραφή (ως βασικό), Γλύκο/Βελλίδη να ανταγωνίζονται για το ποιός θα έχει θέση στην αποστολή και έναν απο τους Μελίσσα ή Σιαμπάνη (κατά προτίμηση) να συμπληρώνει την τετράδα. Ο ανταγωνισμός δεν έβλαψε ποτέ και οι Γλύκος και Βελλίδης φαίνεται ότι είναι καλοί επαγγελματίες για να υποστηρίξουν μια τέτοια κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Τερματοφύλακας ιδιαίτερα μετρίων ικανοτήτων, πολύ αργός στις αντιδράσεις του, ειδικά για το ύψος του που είναι μέτριο για την θέση!!!! Πιάνει μόνο ό,τι πάει στην ακτίνα ανοίγματος των χεριών του, που είναι όμως κοντά και αργεί χαρακτηριστικά να τα σηκώσει όταν τα έχει κάτω!!!!

Θαρρώ ότι μόνο με την επιμονή, τον εγωισμό-εγωκεντρισμό του και την σκληρή προπόνηση έφτασε σ αυτά τα επίπεδα και δεν έχει τίποτα περισσότερο να δώσει μεγαλώνοντας σε αντίθεση με τον Παναή... :shock: :shock:

Καθαρά προσωπικές μου οι εν λόγω απόψεις...Αυτιά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 15 Ιουν 2016, 11:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Κι εγω καλος επαγγελματιας ειμαι,
πιστευω στις δυνατοτητες μου,
αλλά ειμαι παπάς και οχι........................Δεσποτης.

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Τίποτα άλλο από το ένας πολύ μέτριος τερματοφυλακας και αυτό αρκετά επιεικώς θα λεγα , και κυρίως για ομάδες με διαφορετικους στόχους και φιλοδοξίες.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

goran 64 έγραψε:Τερματοφύλακας ιδιαίτερα μετρίων ικανοτήτων, πολύ αργός στις αντιδράσεις του, ειδικά για το ύψος του που είναι μέτριο για την θέση!!!! Πιάνει μόνο ό,τι πάει στην ακτίνα ανοίγματος των χεριών του, που είναι όμως κοντά και αργεί χαρακτηριστικά να τα σηκώσει όταν τα έχει κάτω!!!!

Θαρρώ ότι μόνο με την επιμονή, τον εγωισμό-εγωκεντρισμό του και την σκληρή προπόνηση έφτασε σ αυτά τα επίπεδα και δεν έχει τίποτα περισσότερο να δώσει μεγαλώνοντας σε αντίθεση με τον Παναή... :shock: :shock:

Καθαρά προσωπικές μου οι εν λόγω απόψεις...Αυτιά...
κι ομως,αυτο το παλληκαρι οταν ηταν 15 χρονων
ειχε φοβερα προσοντα για τερματοφυλακας και πολυ μεγαλες δυνατοτητες εξελιξης.
Γι αυτο και τους πηρε οικογενιακως το βαρδινογιαννέικο στην Αθηνα.

Δυστυχως ομως,η εξελιξη που ειχε,σωματικη και ....διαννοητικη,
ηταν μηδαμινη.

Για μενα μια ομαδα πρεπει να εχει ενα τερματοφυλακα που να εμπνεει εμπιστοσυνη,
στους συμπαικτες του και στους φιλαθλους,
ενα εμπειρο με καλα προσοντα που θα ξερει οτι θα ειναι δευτερος,
αλλά οποτε χρειαστει θα μπορει να παιξει ...αξιοπρεπως
κι ενα "μικρο" που θα υπολογιζεται για το next big thing....

O Mαρκος δεν νομιζω οτι καλυπτει καποια κατηγορια.

Κριμα παντως, γιατι το ξερω προσωπικα το παλληκαρι και παρακολουθουσα την πορεια του
απο τοτε που εφυγε απο την Κορησο. :(
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

painkiller4 έγραψε:Τίποτα άλλο από το ένας πολύ μέτριος τερματοφυλακας και αυτό αρκετά επιεικώς θα λεγα , και κυρίως για ομάδες με διαφορετικους στόχους και φιλοδοξίες.
Καλός τερματοφύλακας για τον ΠΑΣ.
Στον ΠΑΟΚ δεν με άρεσε σε κανέναν αγώνα. Ποτέ δεν έκανε μία απόκρουση σαν αυτή του Γλύκου ρε παιδί μου. Ένα σώσιμο. Τίποτε. Η χρυσή μετριότητα. Κατά την άποψή μου είναι πολύ λίγος για τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε.
Κατά τη γνώμη μου βέβαια ο τρίτος τερματοφύλακας δεν μπορεί να ανταγωνίζεται τους δύο πρώτους, αλλά πρέπει να είναι φέρελπις.
Αν είναι να έχουμε 4 τερματοφύλακες θα πρέπει, με τη λογική αυτή, να έχουμε ρόστερ 40 παικτών.
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

είναι λίγο οξύμωρο πάντως να έχουμε καλυμένες τις θέσεις του 2ου και 3ου τερματοφύλακα με διεθνείς ποδοσφαιριστές και να ψάχνουμε τον 1ο που θα κάνει τη διαφορά

τι να λέμε τώρα? ΠΑΟΚ είσαι!
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
painkiller4 έγραψε:Τίποτα άλλο από το ένας πολύ μέτριος τερματοφυλακας και αυτό αρκετά επιεικώς θα λεγα , και κυρίως για ομάδες με διαφορετικους στόχους και φιλοδοξίες.
Καλός τερματοφύλακας για τον ΠΑΣ.
Στον ΠΑΟΚ δεν με άρεσε σε κανέναν αγώνα. Ποτέ δεν έκανε μία απόκρουση σαν αυτή του Γλύκου ρε παιδί μου. Ένα σώσιμο. Τίποτε. Η χρυσή μετριότητα. Κατά την άποψή μου είναι πολύ λίγος για τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε.
Κατά τη γνώμη μου βέβαια ο τρίτος τερματοφύλακας δεν μπορεί να ανταγωνίζεται τους δύο πρώτους, αλλά πρέπει να είναι φέρελπις.
Αν είναι να έχουμε 4 τερματοφύλακες θα πρέπει, με τη λογική αυτή, να έχουμε ρόστερ 40 παικτών.
Και ο Μίχελ και ο Ιβιτς και ο Φορτούλα, είπαν, ότι αν αγωνίζεσαι σε τρεις διοργανώσεις χρειάζεσαι 3 καλούς τερματοφύλακες. Ο Μάριος Σιαμπάνης είναι φέρελπις και 16+, θα παίζει δε και τσου λου με την Κ20. Άρα όλα λογικά.
Ο Μελίσσας κατά την γνώμη μου άχρωμος.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Ενδιαφέρουσες απόψεις, ειδικά αυτές που αναφέρονται στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Βελλίδη. Προφανώς αν σχεδιάζατε εσείς την ομάδα δεν θα τον επιλέγατε. Ενδεχομένως το ίδιο να έκανα και εγώ. Το θέμα είναι ότι αυτοί που έχουν σήμερα την ευθύνη σχεδιασμού (το ξαναυπογραμμίζω) βρίσκουν στο Βελλίδη χαρακτηριστικά που εξυπηρετούν την ομάδα. Προσπαθώντας λοιπόν να ερμηνευσω την επιλογή των υπευθύνων εκτιμώ ότι αυτή είναι συνετή για την ομάδα.

ΥΓ. Πάτερ μου προσωπικά προτιμάω έναν καλό επαγγελματία παππά που πιστευει στις δυνατότητες του απο έναν ταλαντούχο Δεσπότη, που μπορεί να είναι μισότρελος ή φιλάσθενος ή να διακονεί το ποίμνιο του όποτε θυμάται ή έχει κέφια.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Να υπενθυμίσω μόνο παιδιά ότι από την Π.Α.Ε. δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα τίποτα σε σχέση με την επέκταση του συμβολαίου του και όλα όσα ακούγονται-γράφονται δεν είναι παρά "ΑΡΔοδιαρροές"... :) ;)
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

@back in black

++++++++++++++++++++++++++
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

back in black έγραψε:Ενδιαφέρουσες απόψεις, ειδικά αυτές που αναφέρονται στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Βελλίδη. Προφανώς αν σχεδιάζατε εσείς την ομάδα δεν θα τον επιλέγατε. Ενδεχομένως το ίδιο να έκανα και εγώ. Το θέμα είναι ότι αυτοί που έχουν σήμερα την ευθύνη σχεδιασμού (το ξαναυπογραμμίζω) βρίσκουν στο Βελλίδη χαρακτηριστικά που εξυπηρετούν την ομάδα. Προσπαθώντας λοιπόν να ερμηνευσω την επιλογή των υπευθύνων εκτιμώ ότι αυτή είναι συνετή για την ομάδα.

ΥΓ. Πάτερ μου προσωπικά προτιμάω έναν καλό επαγγελματία παππά που πιστευει στις δυνατότητες του απο έναν ταλαντούχο Δεσπότη, που μπορεί να είναι μισότρελος ή φιλάσθενος ή να διακονεί το ποίμνιο του όποτε θυμάται ή έχει κέφια.
Αποψεις γραφουμε και οχι "ευαγγελια",απλα επειδη τον Μαρκο τον προόριζα για μεγαλα πραγματα,
ειχε ολο το "πακετο" στα 15 του αλλά δεν ειχε την αναμενομενη εξελιξη.
Τελοσπαντων,αυτοι που εχουν την ευθυνη του σχεδιασμου,μεχρι στιγμης με εχουν ικανοποιησει,
οποτε δε με χαλαει ιδιαιτερα ο Μαρκος,ουτε εγω θα τον πληρωνω για 2ο-3ο.

Το ΥΓ με βρισκει απολυτα συμφωνο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”