RoMaN έγραψε:MANIAKOS έγραψε:Νομιζω τελικα παραμύθι η οψιον
Όχι, οπσιόν εννοώ να τον δώσουμε..
A ok

RoMaN έγραψε:MANIAKOS έγραψε:Νομιζω τελικα παραμύθι η οψιον
MANIAKOS έγραψε:RoMaN έγραψε:MANIAKOS έγραψε:Νομιζω τελικα παραμύθι η οψιον
A ok
κι ομως,αυτο το παλληκαρι οταν ηταν 15 χρονωνgoran 64 έγραψε:Τερματοφύλακας ιδιαίτερα μετρίων ικανοτήτων, πολύ αργός στις αντιδράσεις του, ειδικά για το ύψος του που είναι μέτριο για την θέση!!!! Πιάνει μόνο ό,τι πάει στην ακτίνα ανοίγματος των χεριών του, που είναι όμως κοντά και αργεί χαρακτηριστικά να τα σηκώσει όταν τα έχει κάτω!!!!
Θαρρώ ότι μόνο με την επιμονή, τον εγωισμό-εγωκεντρισμό του και την σκληρή προπόνηση έφτασε σ αυτά τα επίπεδα και δεν έχει τίποτα περισσότερο να δώσει μεγαλώνοντας σε αντίθεση με τον Παναή...![]()
Καθαρά προσωπικές μου οι εν λόγω απόψεις...Αυτιά...
Καλός τερματοφύλακας για τον ΠΑΣ.painkiller4 έγραψε:Τίποτα άλλο από το ένας πολύ μέτριος τερματοφυλακας και αυτό αρκετά επιεικώς θα λεγα , και κυρίως για ομάδες με διαφορετικους στόχους και φιλοδοξίες.
Και ο Μίχελ και ο Ιβιτς και ο Φορτούλα, είπαν, ότι αν αγωνίζεσαι σε τρεις διοργανώσεις χρειάζεσαι 3 καλούς τερματοφύλακες. Ο Μάριος Σιαμπάνης είναι φέρελπις και 16+, θα παίζει δε και τσου λου με την Κ20. Άρα όλα λογικά.ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλός τερματοφύλακας για τον ΠΑΣ.painkiller4 έγραψε:Τίποτα άλλο από το ένας πολύ μέτριος τερματοφυλακας και αυτό αρκετά επιεικώς θα λεγα , και κυρίως για ομάδες με διαφορετικους στόχους και φιλοδοξίες.
Στον ΠΑΟΚ δεν με άρεσε σε κανέναν αγώνα. Ποτέ δεν έκανε μία απόκρουση σαν αυτή του Γλύκου ρε παιδί μου. Ένα σώσιμο. Τίποτε. Η χρυσή μετριότητα. Κατά την άποψή μου είναι πολύ λίγος για τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε.
Κατά τη γνώμη μου βέβαια ο τρίτος τερματοφύλακας δεν μπορεί να ανταγωνίζεται τους δύο πρώτους, αλλά πρέπει να είναι φέρελπις.
Αν είναι να έχουμε 4 τερματοφύλακες θα πρέπει, με τη λογική αυτή, να έχουμε ρόστερ 40 παικτών.
Αποψεις γραφουμε και οχι "ευαγγελια",απλα επειδη τον Μαρκο τον προόριζα για μεγαλα πραγματα,back in black έγραψε:Ενδιαφέρουσες απόψεις, ειδικά αυτές που αναφέρονται στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Βελλίδη. Προφανώς αν σχεδιάζατε εσείς την ομάδα δεν θα τον επιλέγατε. Ενδεχομένως το ίδιο να έκανα και εγώ. Το θέμα είναι ότι αυτοί που έχουν σήμερα την ευθύνη σχεδιασμού (το ξαναυπογραμμίζω) βρίσκουν στο Βελλίδη χαρακτηριστικά που εξυπηρετούν την ομάδα. Προσπαθώντας λοιπόν να ερμηνευσω την επιλογή των υπευθύνων εκτιμώ ότι αυτή είναι συνετή για την ομάδα.
ΥΓ. Πάτερ μου προσωπικά προτιμάω έναν καλό επαγγελματία παππά που πιστευει στις δυνατότητες του απο έναν ταλαντούχο Δεσπότη, που μπορεί να είναι μισότρελος ή φιλάσθενος ή να διακονεί το ποίμνιο του όποτε θυμάται ή έχει κέφια.