Νίκος Bεζυρτζής
Re: Νίκος Bεζυρτζής-Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ
μου θυμίζετε τη φάση μπόλονι και σβούρα ποιος κυνήγησε τον Αρνεσεν ? ποιος έκανε 3 ώρες να πέισει τον Μπόλονι?
- thanos-xanthi
τα εχεις κανει ολα ανω κατω σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα
εναν εναν θα τους φας ολους..
στο τελος θα μεινει μονο ενας, highlander..
εναν εναν θα τους φας ολους..
στο τελος θα μεινει μονο ενας, highlander..
Παραιτήσου ρε πουθενά
Σε άδειασε κανονικά ο Ιβάν
Άφησες δυο μήνες, να αλωνίζουν τα αρδ, και να λένε να φύγει ο Τούντορ, κι έκανες μπάχαλο τα πάντα
SM-G920F
Άφησες δυο μήνες, να αλωνίζουν τα αρδ, και να λένε να φύγει ο Τούντορ, κι έκανες μπάχαλο τα πάντα
SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Δευ 01 Φεβ 2016, 17:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Chuck Norris
Για το πρώτο απλά δες τις πρώτες δηλώσεις του Άρνεσεν.desperando έγραψε:ο αρνεσεν ηταν επιλογη 100% ιβανChuck Norris έγραψε:Ενώ από τότε που έχει έρθει ο ΝΒ έχουμε δει μεγάλα βήματα μπροστά ε? Εγώ ξέρω οτί η γλάστρα που λες και εσύ κατάφερε να φέρει για τεχνικό διευθυντή τον ΦΑ , αλλά τί λέω , τί ξέρει και αυτός ο μιζαδόρος να φύγει και αυτός εμείς θα παίξουμε μπάλα και θα γίνουμε μεγάλο ευρωπαικό κλαμπ με το σπουδαίο ΠΑΟΚτσήδικο DNA μαςdesperando έγραψε:τελικα βλεπω οτι το paokmania ειχε μεγαλη συμμετοχη στην σημερινη συνελευση, δεν εξηγειται αλλιως η τοσησιγουρια με την οποια μιλανε καποιοι για ολους και για ολα
παραιτηθηκε η μεγαλυτερη γλαστρα προεδρος και καποιοι ειναι ετοιμοι να κανουν ακομα και επανασταση.
οι ιδιοι που δεν σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους για τον προπονητη ξεσκιζουν αυτον που εσωσε ολο τον συλλογο
ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
ο ιβαν ηθελε να τον φερει πριν φερει τον τζακ,αλλα για τους χ ψ λογους τοτε ο αρνεσεν δεν ηρθε
απο κει και περα οταν καποιος ο οποιος δεν εχει ζησει τον ν.β οπως εσυ μιας και οπως δηλωσες εισαι νεαρος,απο που κι ως που καταφερεται με τετοια εμπαθεια?
και στο ρωταει καποιος ο οποιος και αυτος δεν γουσταρει τον νικολα
Συγγνώμη αλλά εγώ κρίνω από όσα βλέπω και βλέπω πως από την μέρα που έχει έρθει στον ΠΑΟΚ τίποτα δεν έχει αλλάξει προς το καλύτερο μάλλον το αντίθετο
τελικα ο μιχελ θα ειναι προεδρος λενε ο βεζυρτζης δεν δεχτηκε να μπει
- john4serres
παραπέμπω στο (εξαιρετικό κατα τα άλλα) κείμενο του σουρμενετε στην κεντρική...pilotos έγραψε:Παραιτήσου ρε πουθενά
- desperando
- Επικοινωνία:
αλλο ενα φαπ για τους γνωστες του πληκρολογιου
τελικα για ολα ο νικολας φταιει ε?
ε ρε βρεγμενη που μας χρειαζετε
τελικα για ολα ο νικολας φταιει ε?
ε ρε βρεγμενη που μας χρειαζετε
Εξαιρετικός!K_geo έγραψε:παραπέμπω στο (εξαιρετικό κατα τα άλλα) κείμενο του σουρμενετε στην κεντρική...pilotos έγραψε:Παραιτήσου ρε πουθενά
SM-G920F
Καταλαβαινω καποιος να εχει αντιρρησεις για τον ρολο του Βεζυρτζη στην παε, αλλα τετοιο μισος και μαλιστα απο τους ενωτικους που θελουν το καλο του ΠΑΟΚ πραγματικα δεν το καταλαβαινω.Συνωνυμια ειναι με τον Βεζυρτζη που εφερε τοσες χαρες στον συλλογο και τους οπαδους του?
- desperando
- Επικοινωνία:
αν εννοεις εμενα να σου πω ενα μπραβο για την ευφυια σουK_geo έγραψε:σε χαλασε πολυ τελικα που δεν εφυγε ο τουντορ εσενα...
αλλα σε καταλαβαινω ακομα να συνελθεις απο την φαπα απο τον κακο ιβαν και το ντι εν ει βεζυρτζη που θελαν να διωξουν τον τουντορ
που μας εχεις ζαλισει για του αρδ αλλα εισαι .... τους
δεν πειραζει θα βρεις αυριο μεθαυριο κατι για να κραξεις τον ιβαν και τον ν.β
μεχρι τοτε ομως καληνυχτα
ναι. ποναει ο κωλος μου απο τη φαπα...
ρε συ, εχεις κανα 3 χρονια κραζεις τα παντα και τους παντες και ερχεσαι να μας το παιζεις τιμητης τωρα;
ρε θα μας τρελανουν μερικοι...
ωπα, κατσε γιατι ποναω...

υγ: α, και που εισαι, μην ξαναλλοιωσεις λεγομενα μου οκ; γιατι για τον ιβαν εχω ξεκαθαρη αποψη πολλακις εκφρασμενη. και για τον αλλον εχω το ιδιο. μετα λες αλλους σκουληκαρηδες γκεμεπλιστες... αϊντιμαλε...
ρε συ, εχεις κανα 3 χρονια κραζεις τα παντα και τους παντες και ερχεσαι να μας το παιζεις τιμητης τωρα;
ρε θα μας τρελανουν μερικοι...
ωπα, κατσε γιατι ποναω...
υγ: α, και που εισαι, μην ξαναλλοιωσεις λεγομενα μου οκ; γιατι για τον ιβαν εχω ξεκαθαρη αποψη πολλακις εκφρασμενη. και για τον αλλον εχω το ιδιο. μετα λες αλλους σκουληκαρηδες γκεμεπλιστες... αϊντιμαλε...
Τέτοια αντιστροφή της πραγματικότητας, ούτε η Γεροβασίλη!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Δευ 01 Φεβ 2016, 17:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.