Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
αυτα που γινονται στο μεταγραφικο της ομαδας φετος θυμιζουν εντονα ζβ 

MANIAKOS έγραψε:Ο γεωργιανος η Αρμένιος του γαβρου πως λεγοτανε;
Αυτος ειναι χειροτερος και απο τον Καλλε,βεβαια τωρα που το ξανασκεφτομαι δυσκολα να υπαρχει χειροτερος απο τον Καλλε.

- Lacedaemonian
BigBaby έγραψε:RoMaN έγραψε:Δεν ξέρω αν ξέρετε τη σελίδα PAOK Basketball Retro" στο Facebook, αλλά έκαναν μια ερώτηση που θα την κάνω κι εγώ εδώ σε εσάς:
Υπάρχει κανείς εδώ στη σελίδα που μπορεί να παίξει center;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΓΩΩΩΩ!!!!Αλλα θα ειμαι πολυυυυυυυυ "undersized"

Μέχρι κι ο Αρκαδικός πήρε τον Λαμπρόπουλο μετά από 5 χρόνια στη ACB της Ισπανίας...! Αν όντως θέλουμε 2 παίχτες, ένα 4-5άρι κι ένα καθαρό 5άρι, μας χαλούσε ο συγκεκριμένος ή ήταν κι αυτός ακριβός..? Θα φάμε καμιά κατραπακιά εξαιτίας της ολιγωρίας τους από το Ρέθυμνο στο κύπελλο (τον μοναδικό θεσμό που μπορείς να διακριθείς) και άντε να δούμε τι θα βγούν να πούν μετά...
νομίζω αυτό το Link τα λέει όλα. ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης έχει το μισό μπάτζετ από το Φάρο Κερατσινίου...McCarthy έγραψε:Μέχρι κι ο Αρκαδικός πήρε τον Λαμπρόπουλο μετά από 5 χρόνια στη ACB της Ισπανίας...!
http://www.contra.gr/Columns/Comment/di ... 88819.html
- GiorgosAtha
Να ρωτήσω κάτι τους μπασκετικούς.
Χαζεύοντας στο internet έπεσα πάνω στο Πανασιατικό Πρωτάθλημα που γίνετε στην Κίνα. Είδα 1-2 παιχνίδια των Κινέζων και παρατήρησα -όσο το δυνατόν αφού δεν είμαι και κανένας ειδικός ή έστω πολύ σχετικός- ότι έχουν πολύ καλούς center και power-forward. Μετά θυμήθηκα και τον Κινέζο της ζέλας... τόσο άμπαλος ήταν που θα μας χάλαγε σε σχέση πχ. με τον Dozier από το πρωτάθλημα των Φιλιππίνων και των Αραβικών Εμιράτων?
Γενικά έχουν κάνει άλματα στον τομέα αυτό οι σχιζομάτιδες.
Μου γεννήθηκε η εξής απορία... γιατί δεν κοιτάμε εκεί για αυτή την θέση?
Επίσης μου κάνει εντύπωση που ψάχναμε (?) καθαρό "άσσο"... Δηλαδή ο Ολλανδός μαυρούλης playmaker (στο Eurobasket μου έκανε καλή εντύπωση ειδικά με την ταχύτητά του) μας χάλαγε...? Ρωτάω επειδή τον πήρε το Ρέθυμνο...
https://en.wikipedia.org/wiki/Charlon_Kloof
Αν σας φαίνονται αστείες απορίες... σόρρυ για την "ασχετοσύνη"...
Χαζεύοντας στο internet έπεσα πάνω στο Πανασιατικό Πρωτάθλημα που γίνετε στην Κίνα. Είδα 1-2 παιχνίδια των Κινέζων και παρατήρησα -όσο το δυνατόν αφού δεν είμαι και κανένας ειδικός ή έστω πολύ σχετικός- ότι έχουν πολύ καλούς center και power-forward. Μετά θυμήθηκα και τον Κινέζο της ζέλας... τόσο άμπαλος ήταν που θα μας χάλαγε σε σχέση πχ. με τον Dozier από το πρωτάθλημα των Φιλιππίνων και των Αραβικών Εμιράτων?
Επίσης μου κάνει εντύπωση που ψάχναμε (?) καθαρό "άσσο"... Δηλαδή ο Ολλανδός μαυρούλης playmaker (στο Eurobasket μου έκανε καλή εντύπωση ειδικά με την ταχύτητά του) μας χάλαγε...? Ρωτάω επειδή τον πήρε το Ρέθυμνο...
https://en.wikipedia.org/wiki/Charlon_Kloof
Αν σας φαίνονται αστείες απορίες... σόρρυ για την "ασχετοσύνη"...

- GiorgosAtha
Δηλαδή πόσα παραπάνω έσοδα έχει ο Αρκαδικός ή το Ρέθυμνο? Πόσα παραπάνω δηλαδή θα έπαιρνε ένας Κινέζος center από τον Dozier -δεν ξέρω... ρωτάω
-?

η σωστη ερωτηση ειναι ποσα εξοδα εχουμε εμειςGiorgosAtha έγραψε:Δηλαδή πόσα παραπάνω έσοδα έχει ο Αρκαδικός ή το Ρέθυμνο? Πόσα παραπάνω δηλαδή θα έπαιρνε ένας Κινέζος center από τον Dozier -δεν ξέρω... ρωτάω-?
εφοσον διαρκειας δεν εχει
επενδητη δεν βρισκει
να μην παρει 5αρι να μην παρει τιποτα να διωξει και κανα 2 παιχτες να μην παιξει και ευρωπη
να τελειωνουμε απο τα χρεη μια ωρα νωριτερα να παιξουν και τα πιτσιρικια μηπωσ φτιαξουμε και ροστερ για τα επομενα χρονια
να μην μπουμε 4αδα να φαμε καζουρα μηπως και ξυπνησουμε
- Μπαρκαρούτσος
Λίγο περισσότερα από τα μισά.RoMaN έγραψε:Ανανέωσα το εισιτήριό μου... Η κίνηση σε σχέση με πέρσι, πολύ χειρότερη απ'όσο ρώτησα... Κρίμα...
- GiorgosAtha
Γιατί? Έχει ο Αρκαδικός επενδυτή? Έχει διαρκείας?
Μου φαίνεται "κουλό" πχ. ο Αρκαδικός να έχει περισσότερους χορηγούς -άρα και χορηγίες- από τον ΠΑΟΚ.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου... παίξε 2-3 χρόνια -ή όσα χρειαστούν- με τις ακαδημίες σου, ξεχρέωσε και μετά ανεβαίνεις.
Τώρα είναι σαν το μαρτύριο του Σισίφου... κυλάς κάθε χρόνο μια πέτρα στην ανηφόρα μέχρι ένα σημείο και την νέα χρονιά ξεκινάς πάλι από την αρχή.
Γνώμη μου πάντα...
Αναγκάζεσαι κάθε χρόνο να δίνεις το 50% από τα λεφτά στα χρέη... μόνο και μόνο για να δώσεις το άλλο 50% σε "μετριο-καλούς" παίχτες.
Δώσε το 90% στα χρέη και φτιάξε ομάδα με το 10%... και ας βγεις 10ος! Αλλά θα καθαρίσεις μια και καλή...
Μετά έχεις τους κατάλληλους να χτίσεις.
Μου φαίνεται "κουλό" πχ. ο Αρκαδικός να έχει περισσότερους χορηγούς -άρα και χορηγίες- από τον ΠΑΟΚ.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου... παίξε 2-3 χρόνια -ή όσα χρειαστούν- με τις ακαδημίες σου, ξεχρέωσε και μετά ανεβαίνεις.
Τώρα είναι σαν το μαρτύριο του Σισίφου... κυλάς κάθε χρόνο μια πέτρα στην ανηφόρα μέχρι ένα σημείο και την νέα χρονιά ξεκινάς πάλι από την αρχή.
Γνώμη μου πάντα...
Αναγκάζεσαι κάθε χρόνο να δίνεις το 50% από τα λεφτά στα χρέη... μόνο και μόνο για να δώσεις το άλλο 50% σε "μετριο-καλούς" παίχτες.
Δώσε το 90% στα χρέη και φτιάξε ομάδα με το 10%... και ας βγεις 10ος! Αλλά θα καθαρίσεις μια και καλή...
Μετά έχεις τους κατάλληλους να χτίσεις.
ποιές ακαδημίες? για ένα κομμάτι τυρί θα στους πάρουνε. πεκορίνο αμφιλοχίας.
palok έγραψε:ποιές ακαδημίες? για ένα κομμάτι τυρί θα στους πάρουνε. πεκορίνο αμφιλοχίας.
δεν μιλησα για ακαδημιες για πιτσιρικια μιλησα κωττα λιαπη κανενα αλλον
να παιξουν αυτοι να γλιτωσεισ συμβολαια
μπορει να σου βγουν μετριοι ε οκ θα εχεισ παγκο γιατα επομενα χρονια
αν βγει κανενανς καλοσ θα εχεισ εσοδα απο πωληση
βλεπεισ καμια προοπτικη με τον τροπο που παμε 3 χρονια τωρα? εγω οχι
τι να τον κανω τον σεντερ φορ και αγωνιστικα μπορει να βγουμε 5-8 με η χωρισ σεντερ
εχει καμια αξια να παλεψουμε για 4αδα?
βασικα θελω να μασ τρελανουν στην καζουρα τα λιμα για να παρουμε μπροσ
1ον, γιατί οι Κινέζοι δε μπορούν να σταθούν στην Ευρώπη (προσωπικά δε γνωρίζω κάποιον σχιστομάτη που να παίζει σε ευρωπαϊκή ομάδα).GiorgosAtha έγραψε:Να ρωτήσω κάτι τους μπασκετικούς.
2ον, ο βάζελος τον συγκεκριμένο που λες τον πήρε καθαρά για εμπορικούς λόγους - έχει κάνει άνοιγμα τα τελευταία χρόνια στην αγορά της Κίνας, όπως θα είδες κι απο τα φιλικά που δίνει τώρα εκεί.
3ον, η αγορά των αμερικανών είναι τεράστια και δε χρειάζεται να στραφείς στην Ασία. Καλά από ψηλούς Κινέζους δε, ούτε για πλάκα. Αν κάποιος είναι πάνω από 2.10 θα τον κάνουν θεό.
4ον, οι Κινέζοι τελευταία ρίχνουν τρελλά λεφτά στο μπάσκετ, οπότε γιατί να έρθουν στην Ευρώπη που θα πάρουν ψίχουλα και
5ον και κυριότερο, ο Σούλης φοβάται να πάρει αμερικανό που έπαιζε εκτός Ελλάδος, θα πάρει Κινέζο..???