25.Robin Olsen
Re: 25.Robin Olsen
Χάριν νόβα που γμιεται τα δυο πρωτα ματς τ άκουσα με μεταδοση κολκα ελλεεινος μίζερος ειδικα με ολσεν
Ακομα δε λεω τπτ για ολσεν τα στοιχεία υπαρχουν περιμένουμε
Ακομα δε λεω τπτ για ολσεν τα στοιχεία υπαρχουν περιμένουμε
- theodorsalonika
Καλές οι αποκρούσεις αλλά ένας καλός τερματοφύλακας τις κάνει χωρίς προβληματα και όπως γνωρίζουμε ο Ολσεν είναι καλός ( πέρα από κάποιες αδυναμίες που έχει για τις οποίες έχει γίνει αρκετή συζήτηση μέχρι τώρα ).
Μια χαρα τερματοφυλακας ειναι αλλα οταν στοχοποιειται, τα καλα θα ξεχνιουνται και τα τον θυμομαστε παντα στη στραβη.
Για μενα ειναι ισαξιος του Ρομπερτο τουλαχιστον, με τη διαφορα οτι η γαυροκλικα για να προωθει τα «προιοντα» της και για να κοβει με τη μια τη γκρινια που παει να μαζευτει γυρω απ την ομαδα της, φροντιζει να εστιαζει στα προτερηματα τους και οχι στα ελαττωματα.
Αντιθετα με μας που θεωρειται δειγμα εξυπνου οπαδου και αντικειμενικου ρεπορτερ να θαβουμε τους παιχτες μας μονοι μας.....ουτε καν τον Καισαρη και τον Νικολακο δεν περιμενουμε να το κανουν αυτοι κατοπιν εντολων του αφεντικου τους!
Για μενα ειναι ισαξιος του Ρομπερτο τουλαχιστον, με τη διαφορα οτι η γαυροκλικα για να προωθει τα «προιοντα» της και για να κοβει με τη μια τη γκρινια που παει να μαζευτει γυρω απ την ομαδα της, φροντιζει να εστιαζει στα προτερηματα τους και οχι στα ελαττωματα.
Αντιθετα με μας που θεωρειται δειγμα εξυπνου οπαδου και αντικειμενικου ρεπορτερ να θαβουμε τους παιχτες μας μονοι μας.....ουτε καν τον Καισαρη και τον Νικολακο δεν περιμενουμε να το κανουν αυτοι κατοπιν εντολων του αφεντικου τους!
επειδή το βίντεο του Sera κατέβηκε, πάρτε ξανά ένα άρωμα από τον τερματά της Παρί
[youtube]LY-DYNAJJUQ[/youtube]
ΥΓ. Το μπλοκάρισμα που κάνει ο Olsen στο σουτ από πλάγια (του Γιουσουφ νομίζω) κόβει το βήχα στον αντίπαλο.
[youtube]LY-DYNAJJUQ[/youtube]
ΥΓ. Το μπλοκάρισμα που κάνει ο Olsen στο σουτ από πλάγια (του Γιουσουφ νομίζω) κόβει το βήχα στον αντίπαλο.
μια χαρα βγαζει τις φασεις περιοδος προσαρμογης ειναι αυτη .....αλλα ειναι καλος και το αποδυκνυει σιγα σιγαdanirifle έγραψε:με ανησυχεί το ότι δε μπορεί να πηδήξει εφημερίδα
- Trilofiotis
Αυτό ακριβώς!Besuch 2 έγραψε:Μια χαρα τερματοφυλακας ειναι αλλα οταν στοχοποιειται, τα καλα θα ξεχνιουνται και τα τον θυμομαστε παντα στη στραβη.
+1926
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
οντως αυτη ειναι η τακτικη των γαυρων.τον καθε αμπαλο τον βγαζουν παικταρα ενω εμεις αρκετες φορες απαξιωνουμε δικους μας παικτες(μερικοι απ αυτους ειναι και καλοι).Τραβηγμενη η συγκριση με Ρομπερτο ομως(τουλαχιστον προς το παρον).Να μου πεις οτι ο Φορτουνης ειναι μια τριχα απ τα α..δια του Πελκα να το δεχτω.Besuch 2 έγραψε:Μια χαρα τερματοφυλακας ειναι αλλα οταν στοχοποιειται, τα καλα θα ξεχνιουνται και τα τον θυμομαστε παντα στη στραβη.
οχι ρε ο φορτουνης εινα παιχταρας αφου λεει οτι ενα κινητρο ακομη για να υπογραψει στον γαβρο ηταν οτι θα καλειται μονιμα στην εθνικη
σωστος!! επειδή κοιτούσα και τη φάση πίσω απο την εστία θυμάμαι που...παραξενεύτηκα που δεν είδα ριμπάουντ στη φάση και τότε κατάλαβα ότι το τσακάλι την μπλόκαρε!!ABOLEYTOI έγραψε:ΥΓ. Το μπλοκάρισμα που κάνει ο Olsen στο σουτ από πλάγια (του Γιουσουφ νομίζω) κόβει το βήχα στον αντίπαλο.
- ace79grpaok
Εμένα με άρεσε ο ολσεν ,ο 24 πρέπει να στηρίξει τα φιλαράκια του ,ευτυχώς που ο γλυκός έκανε την γκάφα με την μπροντμπι και δεν μπορεί να πει να βάλουν γλυκό ποιο έντονα.Παιδια αυτός όταν προσαρμοσθεί θα είναι ότι καλύτερο εχουμε δει τα τελευταία χρονια