Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από K_geo »

αν αναφερεσε στο οτι διακαως ηθελε ανανεωση των δυο, δεν μπορεις να ξερεις αν φταιει η ομαδα ή οι μανατζερ τους. σκεψου μονο το δημοσιευμα για τζανδαρη και τριπολη. :twisted:

και ειναι και αυτο θεμα ισσοροπιων., δλδ τι να πεις μετα τον κατσε;οτι ο τζανδαρης σε ενα 6μηνο πηρε μεγαλυτερο συμβολαιο; ή στον βιτορ που νομιζω παιρνει 300, οτι ο Κατσικας σε 15 αγωνες /4ετια πηρε τα ιδια; .....

και κατι ακομα, τα συμβολαια, ακομα δεν εχουν ληξει. οποτε αν δεν εχουν κλεισει αλλου ακομα ειναι ανοιχτο το θεμα, οποτε οκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 23 Ιαν 2015, 02:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Επειδη δε θυμαμαι και τετοια ωρα που να ψαχνεις, με ποσα περίπου ερχεται ο Αντελινιο?
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Βέβαια θα απαντήσει και ο χοντρός για να σταματήσει το κράξιμο μπας και διατηρήσει τα πρόβατα που πάνε στο κοτέτσι τους, και σκεφτόμουν αν θα έπρεπε οι όποιες ανακοινώσεις γινόταν 10 ώρες πριν την λήξη της περιόδου.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ο χοντρος περιμενει να γινουν οι εκλογες πρωτα.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Σιγά μην ιδρώνει ο χοντρός με τις εκλογές. Αυτοί με όλους καλά τα έχουν. :)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγω λεω οτι με ενα τετρετες με 1-1.2 καθαρα το χρονο ερχετε.
Δε λεω οτι αυτα δεν τα βρισκει και αλλου αλλα μεχρι εκει, παραπανω λεφτα σε μεγαλο πρωταθλημα δεν παιρνει που να βαραει το κωλο του κατω.
Πιστευει καποιος οτι δεν μπορει ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη να του δωσει αυτα τα λεφτα;
Θα φανει το καλοκαιρι παιδια.

Υ.Γ Οι ποδοσφαιριστες που πηραμε-παρουμε με το καλο ειναι πολυ μεγαλυτεροι απο τον βιερινια και σε αξια και σε παραστασεις.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

εμεις ομως αυτον θελουμε... :opaokara:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

αυτόν ξέρουμε, αυτόν εμπιστευόματε...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Asimos έγραψε:Σιγά μην ιδρώνει ο χοντρός με τις εκλογές. Αυτοί με όλους καλά τα έχουν. :)
δεν ειναι τοσο απλο αλλα δεν ειναι και του παροντος.
παντως το να εγκαινιαζεις πλατειουλες τωρα συν την ανοιχτη στηριξη σε συγκεκριμενο φορεα και τη βρωμα που βγηκε για ενοποιηση των δικογραφιων...... τεσπα.

εχω επιλεξει να μην ασχολουμε με τα πολιτικα μετα απο πολλα χρονια.

υγ: ον τοπικ:

Εικόνα

:mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 23 Ιαν 2015, 02:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Asimos έγραψε:Σιγά μην ιδρώνει ο χοντρός με τις εκλογές. Αυτοί με όλους καλά τα έχουν. :)

Με τι να απαντησει με πορδες;
Παλι δανεικους θα παρει και θα πει οτι τους αγορασε,αυτος αν δε μπει φυλακη θα τη κανει σαν ποντικος.
Εχωσε πολυ βαθια τη μουρη του και αποτι φαινεται θα τον φαει η μαρμαγκα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

kataramenos5 έγραψε:
Χαλασμα δεν εχω, φοβάμαι απλα ,too good to be true που λεν και στο χωριο μου.αν τελικα κλεισουν αυτοι οι δυο θα ειναι πραγματικα τρου.και αν για τον κοστα δεν μπορω να βαλω το χερι μου στη φωτια εξαιτιας του περασματος του απο καταρ και σε τι κατασταση ειναι και τι κινητρο εχει ενας παικτης με τις δικες του παραστασεις (αν και απ οτι διαβασα και αν αληθευει θελει να ξανακλειθει απο τον σαντος στην εθνικη και αυτο δειχνει παικτη ο οποιος θελει να συνεχισει να παιζει),για τον ντεβιτς πραγματικα μιλαμε για παικτη πολυ μεγαλης κλασης ο οποιος πραγματικα αλλαζει τις ισσορροπιες μαζι και με τον νομποα.Με κανει εντύπωση που ο τρελος ζητησε να κλείσουν ο γυαλινος κι ο φάνης και δεν για 10-20.000.Και πας και φέρνεις παικταράδες?τα δυο αυτα γεγονοτα που αναφερεις ειναι ξεχωρα και δεν εχουν καμια σχεση το ενα με το αλλο. λες να μην εχει η ομαδα να δωσει 20 χιλιαρικα παραπανω στον φανη ή 50 στο κατσικα? απλα ειναι θεμα πολιτικης και πολυ καλα κανει κατα τη γνωμη μου η ΠΑΕ και δεν ενδιδει στις απαιτησεις του καθε πιτσιρικα που τον εμαθε ο ποδοσφαιρκος χαρτης λογο ΠΑΟΚ. ειναι ασεβεια προς τον ΠΑΟΚ να υποκηπτουμε στις ορεξεις του καθε παιδιου που ολη του η καριερα ειναι 4 μηνες μπαλα. 23-27 ηλικία παικτες ελεγες ο Ζησης , 30+ μας έφερε, συμφωνω και εχει φανει απο το καλοκαιρι οτι το συνολο των μεταγραφικων στοχων ειναι σε αυτο το γκρουπ ηλικιων,αλλα οταν σου εμφανιζονται περιπτωσεις οπως του νομποα ή του ντεβιτς ποιος μπορει να τις προσπερασει ετσι στο ντουκου?
φανατσου σε μια υποθετικη μελλοντικη συν τυπου του βρυζα να ελεγε οτι μας προταθηκαν οι νομποα και ντεβιτς αλλα αν και μπορουσαμε να τους παρουμε απο οικονομικης αποψης δεν ασχοληθηκαμε γιατι δεν ταιριαζαν ηλικιακα στους στοχους που ειχαμε θεσει. θα τον ειχαμε εξωρισει εφορου ζωης τον ζηση προς Αρη μερια.
2 του γεναρη τους ζητησε ο τρελος 23 πήγε κι ακομασιγουρα και ο αγγελος και ο βρυζας αλλα και ολοι τους θα θελαν να ειχαν τελειωσει με την χειμερινη ενισχυση απο της 03/01 και πραγματικα αν ηταν τοσο μα τοσο αναγκαιο το μονο ευκολο για ολους θα ηταν να κλεισουν τον ουσερο και καποιους αναλογου βελινεκους και να στο παιξουν οργανωτικοι και γρηγοροι. το μονο που θα κερδιζαν με μια τετοια συμπεριφορα ειναι πρωτον να χαναν σπουδαιες μελλοντικες ευκαιριες τυπου νομποα και ντεβιτς αλλα και δευτερον και χειροτερο οτι πολυ πιθανο αυτες τις γρηγορες ,προχειρες και μετριες επιλογες του χρονου τετοια εποχη να ψαχνουμε πως θα τις ξεφορτωθουμε μιας και θα ηταν πολυ λιγες για τις απαιτησεις της ομαδας μας ....Ειναι και ο πρωτερος εντιμος βιος του ΖΒ και σκιάζομαι.Ειδες οτι μεχρι 7-8 του μηνα ελεγα μη πυροβολείτε το Ζηση ,περιμέντε,ειναι νωρίς,το γραψα και για το αρθρο στην κεντρική .Και τωρα τα ιδιο λεω ,μη τρωγόμαστε μεταξύ μας,αλλα μ εχουν ζωσει τα φίδια,κακο προαίσθημα ,οπως θελετε πειτε το.Ειναι πολλες μικρες λεπτομερειες που ερχονται κοντρα.τον ζηση και γω δεν τον θελω και εχω εκφραστει αρνητικα απεναντι του απο τους πρωτους,αλλα αυτο που γινετε δεν εχει καμια σχεση με τον ζηση,πιστεω ειναι μια συνειδητη επιλογη απ ολους μεσα στην ομαδα μια ςκαι εχουν καταλαβει οτι ο γαυρος αργα ή ρηγορα θα τα χασει τα πρωτεια.
αυτος ειναι και ο λογος που σε αντιθεση με το καλοκαιρι που μαλωσα με ολο το φορουμ τωρα και κανω υπομονη αλλα και εχω πιστη στο πλανο, κατι που το καλοκαιρι δεν το εκανα καθολου

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Παρ 23 Ιαν 2015, 02:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Προσωπική μου άποψη είναι, αλλά από το να τον κλείσουν μέσα προτιμώ να πάρω εισιτήριο για την Θύρα ΧΧ του Καραισκάκης και να τραγουδάω με τους λοιπούς γαύρους "κοίτα πως κατάντησες τον Ολυμπιακόοοοοοο"
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

[youtube]bEm3wRI9VYs[/youtube]

Απολαυστε ντεβιτς με γκει

πωωωωωωωωωωω

τους λυπαμαι

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ

obanebane έγραψε:Τι λεει στο βιντεο φρουρε οτι ηταν απο μικρο παιδι παρτιζανακι;
εγκω απο μικρο παιδι εμπαινα εκδρομη με γκρομαπρι και κατεβαινα θεσσαλονικη, ντει ΠΑΟΚαρα
εικα αφισα διπλα απο Παναγία ίλιτς και γκουερινο
τιμαμαι μια φορα κατεβηκαμε με βουκιτς εκδρομη τουμπα με γκει, παλια και ηρθε γκαυρακι απο λιμανι
και τρεχανε να μπουν στον ναο
πρωτη φορα ειχα ντει ψαρι τρεξει τοσο γκριγκορα
αντερφο βουκιτς λεει να ξερεις μια μερα θα ρθουμε να παιξουμε εντω
και ετσι γκινει ντεβιτς σκιστει προπονησεις με βουκιτς
παιξαμε πιο μετα με ΠΑΟΚ, εγκω παιξει μεταλιστ και ηθελα ντειξει οτι ειμαι καλο παικτη
γιατι ηξερα βρυζα εκλεινε μονο παικτη που επαιξε καλα εναντιον ΠΑΟΚ
και εγκω ξεσκιστηκε και εβαλε γκολ
και απεκλεισε ΠΑΟΚ και σπαραξε το καρντια μου
ευτυχως μετα μεταλιστ πουλημενο ιβαν πηρε πουτιν προεδρο γκσαπρομ χορηγκο τσ.λ και δεν περασαν το παραγκιτικα και αποκλειστηκε
μετα επαιξα με γκαυρακι και μου βγηκε συνητειο οπως τοτε κυνηγησει και κυνηγκισει και στο γηπεδο
επαιξε καλη μπαλα επρεπε ομαντα μου βαλει 10 γκολ αλλα παικτες μου χαρταετο, προγηουμενο βραντι λιμανι
ξερετε τωρα, βαλαμε μονο τρια γκολ
ητελα να ρθει τοτε αλλα ντονις ηθελε ντριμ τιμ βαζελακι με βρυζα και φερνανε παλτα ντεν ξερω γιατι ελλαντα δεν κανει κρυο
ε τωρα ηρθε και βουκιτς και ειχα κονε με ιβαν, παει σε βρυζα και λεει αντερφο ντεβιτς τρελλαμενο Παρτιζανο και απο παλια ΠΑΟΚτσακι θελει να ρθει Τουμπα πεσ τον ιβαν κανα φωνηεντο
βρυζα ομως κοκοκο,
εγκω επρηξα βουκιτς και βουκιτς σηκωθει και παει τουμπα μιλησει ιβαν υπαρχει και βιντεακι
τοτε ιβαν μπει γιουτουμπ και δει βιντεακι , και ειπε ντεβιτσ τσαμπιονα παοκα φουτμπολα πριβιετ να ζντροβια
και παρει βρυζα τηλεφωνο και γινει το κονε
τοτε βρυζα ηταν με σπιουνο μαρλει, και μαρλει σφυρηξε οτι φυλακα κανει αγκαλμα αν φερει, χαχα εχει πλακα φυλακα, και βρυζα το φαγε και καπως ετσι υπεγραψε με ΠΑΟΚ.
Ειμαι πολυ καρουμενο που θα παιξει ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ παιζει με γκαυρακι 8 ντευτερου, εμαθα ΠΑΟΚ εχει φακουντο και κλαους μπροστα, κανει παπαδες, εχει και φιλοτιμο θα δουμε τι θα κανουμε, αλλα παντως το βλεπω γιατι αγγελο τρελαμενο, μπορει βρεξει γκολ προσοκι παικτη γκει ερθει αδιαβροχο
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ουτε λέξη δεν εχασες. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Despe έγραψε:Kat6 εγραψε .Με κανει εντύπωση που ο τρελος ζητησε να κλείσουν ο γυαλινος κι ο φάνης και δεν για 10-20.000.Και πας και φέρνεις παικταράδες?τα δυο αυτα γεγονοτα που αναφερεις ειναι ξεχωρα και δεν εχουν καμια σχεση το ενα με το αλλο. λες να μην εχει η ομαδα να δωση 20 χιλιαρικα παραπανω στον φανη ή 50 στο κατσικα? απλα ειναι θεμα πολιτικης και πολυ καλα κανει κατα τη γνωμη μου η ΠΑΕ και δεν ενδιδει στις απαιτησεις του καθε πιτσιρικα που τον εμαθε ο ποδοσφαιρκος χαρτης λογο ΠΑΟΚ. ειναι ασεβεια προς τον ΠΑΟΚ να υποκυπτουμε στις ορεξεις του καθε παιδιου που ολη του η καριερα ειναι 4 μηνες μπαλα.
Δεκτο.Και της ιδιας αποψης ειμαι αλλα απ την αλλη σκεφτεσαι να χασεις (αν δε το κανες ήδη) ενα πρωταθλημα για 10.000?Ακουσα και τον Αγγελο να λεει ηθελα να κλεισει ΧΘΕΣ ,οπότε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”