Μακάρι να γινει κάτι.Mapogo έγραψε:Αρα ... πάμε για Λίνο !
ΥΓ Καμια φορα αμα γίνομαι πολύ... ρομαντικος συμπαθάτε με.Don t drink and write.

Μακάρι να γινει κάτι.Mapogo έγραψε:Αρα ... πάμε για Λίνο !
Δεν είσαι ρομαντικός, Καταραμένε.. Θα σε θυμήσω την περίπτωση Cirillo, όπου όλοι το είχαμε σίγουρο ότι έφυγε και τελικά ήρθε για άλλον έναν χρόνο.kataramenos5 έγραψε:Μακάρι να γινει κάτι.Mapogo έγραψε:Αρα ... πάμε για Λίνο !
ΥΓ Καμια φορα αμα γίνομαι πολύ... ρομαντικος συμπαθάτε με.Don t drink and write.![]()
Σημερα το εψαξα και το ακουσα οντως στοπερ ειπε,και γω σε ενδεκαδα που εδινα οταν παιζοταν ακομα η συμετοχη μας στα προκτιματικα του τσου λου ως στοπερ υπολογιζα τον τζαβελαdesperando έγραψε:παντου γραφουν οτι ειπε στοπερ και εχει μεγαλη σημασια αυτο.paokovios1974 έγραψε:Το μπακ ειπε
εξαλλου μονο χαζος δεν ειναι ο αγγελος ξερει πολυ καλα και αυτος οτι απο τον τζαβελλα μπορει να παρει πολυ πιο πολλα ως στοπερ παρα ως αριστερο μπακ
Αγόρασα την προηγουμενη εβδομ'αδα απο το σαιτ της QPR. £15 + £3.50 εξοδα αποστολήςKon@London έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κανείς αν έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια για το φιλικό με QPR?
Καλό θα ήταν να κανονίσουμε συνάντηση πριν τον αγώνα.
Η QPR έχει έδρα το Loftus Road στο Shepherd's Bush κοντά στο Westfield.Ale έγραψε:Κανονίζω κι εγώ ρεπό για εκείνη την ημέρα. Να μαζευτούμε, βεβαίως! Ξέρει κανείς κανένα καλό μέρος στο Queen's Park?
Και ο Thanix και ο Κωνσταντάρας aka sotos26 και άλλοι πολλοί.RoMaN έγραψε:Στην Αγγλία είναι ο Ale και ο jibbie (αν θυμάμαι καλά)..αν θέλετε να κανονίσετε συνάντηση..
Εγώ μένω Paddington και ξέρω καναδυό μαγαζιά που μπορούμε να μαζευτούμε πριν το ματς (συμπεριλαμβανομένου ενός ελληνικού με ρετσίνες και γύροPatron έγραψε:Η QPR έχει έδρα το Loftus Road στο Shepherd's Bush κοντά στο Westfield.Ale έγραψε:Κανονίζω κι εγώ ρεπό για εκείνη την ημέρα. Να μαζευτούμε, βεβαίως! Ξέρει κανείς κανένα καλό μέρος στο Queen's Park?
https://www.google.co.uk/maps/place/Que ... 36c7224942
Parking στο Westfield αλλά καλύτερα tubeK_geo έγραψε:και προσέξτε που θα παρκάρετε. εχει γερανό έξω απο το γήπεδο!![]()
![]()