Προγνωστικά για το Στοίχημα
Re: Προγνωστικά για το Στοίχημα
Σήμερα δεν έχω καμιά τρομερή έμπνευση,αλλά για να έχω κάτι να βλέπω θα ποντάρω δυάδα άσσο Ρόμα (2,16) και άσσο Νυρεμβέργη (2,05).
Στο Ρόμα-Φιορεντίνα,καλό είναι και το GG (1.83).
- Dinos_Liverpool
Και γατί, ρε παλικάρια, πρέπει να παίζετε αυτή τη μλκ ακόμα και όταν δεν έχετε έμπνευση; Υποχρεωτικό είναι;
Ξεκολλάτε με την αρρώστια που καταστρέφει σπίτια, γμ τον μπελά μου μέσα!
Κοντρόλ, γμτ! Πάθος είναι! Ελέγξτε το καλύτερα!
Ξεκολλάτε με την αρρώστια που καταστρέφει σπίτια, γμ τον μπελά μου μέσα!
Κοντρόλ, γμτ! Πάθος είναι! Ελέγξτε το καλύτερα!
- Dinos_Liverpool
Οκτώ χρόνια εκτός Paokmania, σκτόγερε!DC έγραψε:Έσένα θα σε δώσω τα @@ (1,53) μου.
- Dinos_Liverpool
Εγώ παίζω 3-5 τη βδομάδα και άμα. Πολλά είναι να παίζεις τόσα σε καθημερινή βάση!
- Dinos_Liverpool
Ασχετόσαυρε, χαίρομαι που παραδέχεσαι και μόνος σου ότι είσαι κλωσσίτσα. Ευχαριστώ, επίσης, για τα καλά σου λόγια που μου έγραψες!
Ανταποδίδω!
Και ρώτα όποιον θέλεις! Υπάρχει ένας που να πιστεύει ότι το σχόλιό σου επεξεργάστηκε, ρε χούφταλο;
Κάνω εγώ τέτοια πράγματα, ρεεεε;
Τράβα στο ΚΑΠΗ για καμιά πρεφίτσα, λέω εγώ!
Ανταποδίδω!
Και ρώτα όποιον θέλεις! Υπάρχει ένας που να πιστεύει ότι το σχόλιό σου επεξεργάστηκε, ρε χούφταλο;
Κάνω εγώ τέτοια πράγματα, ρεεεε;
Τράβα στο ΚΑΠΗ για καμιά πρεφίτσα, λέω εγώ!
Στην προηγούμενή μου ζωή ήμουν Γάλλος ευγενής, γι' αυτό και η αβροφροσύνη με την οποία μιλώ στον κύριο Ντίνο!
Σήμερα και αφού μας έκανε το χατήρι η δυάδα χθες,καλά είναι τα:
Μάντσεστερ Σϊτι-Άστον Βίλα:Over 3.5 (2.25) και Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ίνγκολσταντ άσσος (2,63)
Υπάρχουν και κάποια άνευ λογικής ποσοστά στα οποία θα βάλω ένα ευρώ (κυριολεκτικά) όπως το διπλό της Γουέστ Χαμ (5,00),ο άσσος της Ντόρτμουν (3,40) και το διπλό της Σεβίλλης (2,00)
Μάντσεστερ Σϊτι-Άστον Βίλα:Over 3.5 (2.25) και Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ίνγκολσταντ άσσος (2,63)
Υπάρχουν και κάποια άνευ λογικής ποσοστά στα οποία θα βάλω ένα ευρώ (κυριολεκτικά) όπως το διπλό της Γουέστ Χαμ (5,00),ο άσσος της Ντόρτμουν (3,40) και το διπλό της Σεβίλλης (2,00)
Φτου να μη ματιάσουμε ρε.Odi έγραψε:Σήμερα δεν έχω καμιά τρομερή έμπνευση,αλλά για να έχω κάτι να βλέπω θα ποντάρω δυάδα άσσο Ρόμα (2,16) και άσσο Νυρεμβέργη (2,05).
Είχα 5 μέρες να δω πράσινη ένδειξη στην λίστα μου. Ευχαριστώ και μπράβο Όντι.
Εχθές έκανα δυάδα το GG με το γερμανικό και μονό την Ρόμα. Μια χαρά. Μπερεκέτι.
Σήμερα θα ξαναπάω με τα δικά σου και θα αφήσω να τρέχουν αυτά που έβαλα εχθές.
Το δυάρι σου της Χαμ και το Χ της Τσέλσι, με κράτησαν σε θετικό πρόσημο. Πέντε το ένα, τεσσεράμισι το άλλο ... να ήξερα θα τα έπαιζα δυάδα.Odi έγραψε:Σήμερα και αφού μας έκανε το χατήρι η δυάδα χθες,καλά είναι τα:
Πως το είπες αυτό με την λογική;
Έχασα τριάδα από το άντερ της Γάνδης και την δυάδα σου που την είχα κάνει τριάδα με GG των Λύκων.
Για αύριο δεν ξέρω ακόμα .... με αρέσουν τα αγγλικά δυάρια, με αρέσει και ένα >3,5 στην Κομοτηνή (μυρίζομαι ξεμπούκωμα αλλά ζορίζομαι να παίξω ΠΑΟΚ), προκλητικό και το 2,35 στο όβερ του Αμβούργου και ας παίζουν δύο χαζοεπιθέσεις .....
Θα δω ... Μάλλον θα παίξω μονά μόνο τα Εγγλέζικα και θα περιμένω μπας και ξεντραπεί κανείς και ρίξει καμιά ιδέα (λέμε τώρα), θα περιμένω και τον Ντίνο να μας ζαλίσει τα παπάρια .... καταλαβαίνεις.
Σήμερα ψιλοαχταρμάς το κουπόνι,στα περισσότερα παίζει ο τυφλός με τον μονόφθαλμο..
Από εμένα διπλό Ατλέτικο (2,04) και άσσο Τορίνο (2,30).
Το Over 3.5 στο δικό μας ματς είναι πολύ δελεαστικό,αλλά ΠΑΟΚ μόνο σε extreme καταστάσεις παίζω..Έχει και τα δύο διπλά των Μαν Γιου Και Λίβερπουλ που είναι καλοπληρωμένα,έχει και το διπλό της Μπιλμπάο στην Χιχόν,έχει και το διπλό της Μίλαν,έχει και άσσο Βέροια..Μπορεί να τα πετάξω όλα μαζί,ποντάροντας ένα ευρώ,έτσι για να περιμένω το θαύμα.
- Dinos_Liverpool
Τι γελάς, βρε κι εσύ, με το μέγα θύμα του κουβά; Ποιού κουβά, δλδ, του βαρελιού ήθελα να πω!
Πλάκα-πλάκα σου εύχομαι, παλιομούμια, καλή επιτυχία...
Υγ. Χιχιχιχιχιιιι... είσαι και προληπτικός, ε;
Πλάκα-πλάκα σου εύχομαι, παλιομούμια, καλή επιτυχία...
Υγ. Χιχιχιχιχιιιι... είσαι και προληπτικός, ε;
- buffalobill4
Χθες επειδη ετρεχα δεν διαβασα καν ουτε απο εδω για στοιχημα αλλα επαιξα μια τετραδουλα
Λεστερ διπλο στο λαιβ (2,5)
μαζι με 3 οβερ βελγικα (που ειναι γκαραντι λιγκα για οβερ)
Στανταρ γκενκ
οστανδη βεστερλο
μουσκρον αντερλεχτ
και πηγα ενα ωραιοτοατο ταμειο χ15.
Σημερα ομως θα σας ακολουθησω
Λεστερ διπλο στο λαιβ (2,5)
μαζι με 3 οβερ βελγικα (που ειναι γκαραντι λιγκα για οβερ)
Στανταρ γκενκ
οστανδη βεστερλο
μουσκρον αντερλεχτ
και πηγα ενα ωραιοτοατο ταμειο χ15.
Σημερα ομως θα σας ακολουθησω
Σήμερα στα δυο ματς του τσου λου από σημεία δεν αξίζει τίποτα για μένα.Και πολύ χαμηλά τα φαβορί και δεν σε πείθουν Γάνδη και Ρόμα για την έκπληξη.Οπότε Ρεάλ-Ρόμα over 3.5 (2.12) και Βόλφσμπουργκ-Γάνδη Over 2.5 (1.68).