Νέος προπονητής

Άβαταρ μέλους
nico4

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από nico4 »

paoki1985 έγραψε:Πρώτον θα σου πώ ότι ο Άγγελος δεν έχει manager.Δλδ ότι δουλειές κλείνει τις κλείνει μόνος του.
Ε, όχι και δεν έχει μάνατζερ.

Αναστασιάδης:"Μάνατζερ μου η Παναγιά"!
http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... E%B9%CE%AC
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Οποιοσδήποτε μέτριος ξένος προπονητής είναι καλύτερος από τον καλύτερο Έλληνα προπονητή. Οπότε για μένα πείραμα θεωρείτε η πρόσληψη οποιουδήποτε Έλληνα προπονητή. Ο Μαρτινεθ είναι ένας προπονητής που έχει ανοδική πορεία, φιλόδοξος, πολύ καλός για τα Ελληνικά δεδομένα και κύριος ρεαλιστικός στόχος.

Και κάτι τελευταίο για τον Αναστασιάδη. Ο Άγγελος είναι 60 χρονών. Τι νομίζετε ότι μπορεί να προσφέρει ένας Έλληνας προπονητής σ αυτή την ηλικία τη στιγμή μάλιστα που έχει να δουλέψει σε υψηλό επίπεδο καμιά δεκαετία? Κι εγώ εκτιμώ τη δουλειά που έκανε στον ΠΑΟΚ κι αν ήταν στο χέρι μου και δε το θεωρούσε και ο ίδιος υποτιμητικό θα τον ήθελα προπονητή στη K20 και υπεύθυνο στις ακαδημίες μας γενικά, γιατί πιστεύω ότι στον ψυχολογικό τομέα αλλά και στη νοοτροπία μπορεί να βοηθήσει πολύ τους πιτσιρικάδες.

Αλλά για τη πρώτη ομάδα ο ΠΑΟΚ πρέπει πάντα να ψάχνει το κάτι παραπάνω από αυτό που μπορεί να του προσφέρει το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Ο Μαρτίνεθ κι η σχέση του με την Ελλάδα

24 Μαι 2013 14:00, Από Στέλιος Μοσχούλας

Ο Χουάν Μαρτίνεθ, μετά κι από νέο δημοσίευμα σήμερα, βρίσκεται μέσα στους υποψηφίους για να κάτσει στον πάγκο τού ΠΑΟΚ. Γιατί ο συγκεκριμένος προπονητής έχει εκπληκτικές σχέσεις με την Ελλάδα;

Ο Μαρτίνεθ συνεργάστηκε με τον Τοτσέ τού Παναθηναϊκού από το 2008 μέχρι το 2011 στην Αλμπαθέτε και στην Καρταγένα, ενώ στη Λεβάντε το ελληνικό στοιχείο μόνο μικρό δεν είναι.

Στην ομάδα του έπαιξαν οι Καράμπελας, Χουανφράν, Ελ Ζαρ, Βύντρα, Σιμάο και φυσικά είναι φανερό ότι έχει ανθρώπους που τον συνδέουν με την ελληνική ποδοσφαιρική αγορά.

Αμεσα θα φανεί αν όλες οι πληροφορίες ισχύουν και το φημολογούμενο ταξίδι τού Γκέρμαν Τσιστιακόφ στην Ισπανία είχε να κάνει με τον Μαρτίνεθ.

Το ισπανικό πρωτάθλημα ολοκληρώνεται σε 10 μέρες, η Λεβάντε έχει να δώσει δύο αγώνες με Μπιλμπάο και την Μπέτις, αλλά η «πόρτα της εξόδου» έχει ανοίξει ήδη γι΄ αυτόν από τη Λεβάντε.

ΑΝ καταλήξουμε σε αυτόν, πιστεύω ότι δικαιούμαστε να γνωρίζουμε ΠΟΙΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ μας τον φορτώνει.

Πρέπει να είναι πολύ ταλαντούχος μάνατζερ, αφού κατάφερε να πάει στην Πριμέρα τον Βύντρα και τον Καράμπελα.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Πρέπει να είναι και πολύ ταλαντούχος προπονητής όμως για να βγει μ αυτούς έκτος στη Primera Division και να πάει και στους 16 του Europa.

Αν και η αλήθεια είναι ότι στο Europa δε συνάντησε και καμιά σοβαρή ομάδα ούτε στους ομίλους ούτε στους 32...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Για να ξεκαθαρίσω αυτό που έγραψα για Άγγελο.
Εγώ είπα ότι αίσθησή μου είναι ότι ο Σαββίδης θέλει να τον συναντήσει (χωρίς να σημαίνει ότι θα είναι αυτός προπονητής) και οι "εισηγητές" να τον αποτρέπουν πως δεν έχει νοήμα μια τέτοια συνάντηση.

Εγώ αυτό καταλαβαίνω.
Τώρα για τον προπονητή, το έχω πει ποιους θεωρώ κατάλληλους.
Σάντος- Μπόλονι, ειδικά Μπόλονι την συγκεκριμένη εποχή.

Και για να πω 2 λόγια παραπάνω, ο Σαββίδης προσπαθεί να βρει έναν προπονητή που θα ελαχιστοποιήσει το ρίσκο για να μην πάει πάλι η χρονιά στράφι και να πεταχτούν τα λεφτά των μεταγραφών, γιατί αν έρθει κανένας "τυχαίος" και στραβώσει μέσα στην χρονιά, τότε σίγουρα ο Άγγελος θα έρθει για να μπαλώσει (αν δεν είναι πουθενά).

Το ποιος θα είναι ο προπονητής τώρα, θα δούμε υπομονή.. 8-)
paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

Κάθε επαφή με τον Άγγελο Αναστασιάδη αρνούνται άνθρωποι κοντά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.Τις τελευταίες ημέρες συγκεκριμένοι κύκλοι προωθούν την λύση του Άγγελου Αναστασιάδη έστω και αν γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο είναι σχεδόν αδύνατο να συμβεί. Θα έχουν τους δικούς τους λόγους προφανώς...

Αυτό που βγαίνει από το ρεπορτάζ του PAOKWEB είναι ότι δεν υπάρχει καμία σκέψη για τον Έλληνα τεχνικό και ίσως υπήρξε μόνο μία φιλολογική συζήτηση γύρω από το όνομα του, περισσότερο ως ενημέρωση προς τους Τσιστιακόφ - Σαββίδη για το ποιος είναι ο Άναστασιάδης.

Αυτή τη στιγμή το δεδομένο είναι ότι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ κινούνται για Ευρωπαίο προπονητή με την προτεραιότητα να δίνεται σε δύο ισπανόφωνους. Αν ο Ιβάν Σαββίδης δεν αλλάξει γνώμη την τελευταία στιγμή τότε ο ΠΑΟΚ θα έχει βρει τον επόμενο προπονητή του τις επόμενες ημέρες, αν και ίσως αυτό δεν ανακοινωθεί άμεσα.

Paokweb.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

μια ψυχη που εριχνε τετραμπαλα σε γαυροβαζελο με την αεκ που να βρισκεται??

Φερερ τον ελεγαν αν δεν κανω λαθος ε?
Άβαταρ μέλους
Paok_eisai_4

Δημοσίευση από Paok_eisai_4 »

νομιζω το αρθρο του ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ στην κεντρικη ειναι η πιο ρεαλιστικη αποψη για το θεμα προπονητη...προσωπικα δεν περιμενα ουτε περιμενω το μεγαλο ξενο ονομα τυπου(μπιελσα ακομα και καπαρος)γα τον ΠΑΟΚ...δεν μπορεις να τους φερεις στο ελληνικο πρωταθλημα οταν ο ΠΑΟΚ δεν εχει ποτε σιγουρη θεση στο ΤΣΟΥ ΛΟΥ οταν δεν εχεις εγκαταστασεις παρομοιες μ αυτες που εχουν δουλεψει μεγαλοι προπονητες εξω και γενικα οργανωση ευρωπαικων προδιαγραφων...να ερθει π.χ ο μπιελσα και να δει βρυζα-ΤΣΙ-γεωργιαδη ζαγορακη κλπ και να αναρωτιεται ο ανθρωπος τι ρολο βαρανε ολοι τους στην ομαδα?εκτος κι αν πει ο ΙΒΑΝ... εν λευκω η ομαδα στον προπονητη παρε 30-40 εκ ευρω μπατζετ φερε ΕΣΥ μπιελσα-καπαρος τους παιχτες που πιστευεις θα αλλαξει επιπεδο ο ΠΑΟΚ για να χτυπησεις πρωταθλημα στα ισια κι οχι στα λογια γτι εχουμε να δουμε πρωταθλημα πολλα χρονια και θελουμε την υπερβαση σε ολα τ επιπεδα...σου ετοιμαζω και νεο γηπεδακι και νεες εγκαταστασεις και θελω να εισαι ο προπονητης της νεας εποχης του ΠΑΟΚ....
και μπαινει στο αγεροπλανι ο ταδε μεγαλος προπονητης κι παμε αεροδρομιο!!!
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

hitman έγραψε:

Ο Χουάν Μαρτίνεθ, μετά κι από νέο δημοσίευμα σήμερα, βρίσκεται μέσα στους υποψηφίους για να κάτσει στον πάγκο τού ΠΑΟΚ. Γιατί ο συγκεκριμένος προπονητής έχει εκπληκτικές σχέσεις με την Ελλάδα;

Ο Μαρτίνεθ συνεργάστηκε με τον Τοτσέ τού Παναθηναϊκού από το 2008 μέχρι το 2011 στην Αλμπαθέτε και στην Καρταγένα, ενώ στη Λεβάντε το ελληνικό στοιχείο μόνο μικρό δεν είναι.

Στην ομάδα του έπαιξαν οι Καράμπελας, Χουανφράν, Ελ Ζαρ, Βύντρα, Σιμάο και φυσικά είναι φανερό ότι έχει ανθρώπους που τον συνδέουν με την ελληνική ποδοσφαιρική αγορά.

Αμεσα θα φανεί αν όλες οι πληροφορίες ισχύουν και το φημολογούμενο ταξίδι τού Γκέρμαν Τσιστιακόφ στην Ισπανία είχε να κάνει με τον Μαρτίνεθ.

Το ισπανικό πρωτάθλημα ολοκληρώνεται σε 10 μέρες, η Λεβάντε έχει να δώσει δύο αγώνες με Μπιλμπάο και την Μπέτις, αλλά η «πόρτα της εξόδου» έχει ανοίξει ήδη γι΄ αυτόν από τη Λεβάντε.

ΑΝ καταλήξουμε σε αυτόν, πιστεύω ότι δικαιούμαστε να γνωρίζουμε ΠΟΙΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ μας τον φορτώνει.

Πρέπει να είναι πολύ ταλαντούχος μάνατζερ, αφού κατάφερε να πάει στην Πριμέρα τον Βύντρα και τον Καράμπελα.
Μου φαίνεται hitman,το χομπυ σου ειναι να κυνηγάς προπονητες
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

moican4 έγραψε:Για να ξεκαθαρίσω αυτό που έγραψα για Άγγελο.
Εγώ είπα ότι αίσθησή μου είναι ότι ο Σαββίδης θέλει να τον συναντήσει (χωρίς να σημαίνει ότι θα είναι αυτός προπονητής) και οι "εισηγητές" να τον αποτρέπουν πως δεν έχει νοήμα μια τέτοια συνάντηση.

Εγώ αυτό καταλαβαίνω.
Τώρα για τον προπονητή, το έχω πει ποιους θεωρώ κατάλληλους.
Σάντος- Μπόλονι, ειδικά Μπόλονι την συγκεκριμένη εποχή.

Και για να πω 2 λόγια παραπάνω, ο Σαββίδης προσπαθεί να βρει έναν προπονητή που θα ελαχιστοποιήσει το ρίσκο για να μην πάει πάλι η χρονιά στράφι και να πεταχτούν τα λεφτά των μεταγραφών, γιατί αν έρθει κανένας "τυχαίος" και στραβώσει μέσα στην χρονιά, τότε σίγουρα ο Άγγελος θα έρθει για να μπαλώσει (αν δεν είναι πουθενά).

Το ποιος θα είναι ο προπονητής τώρα, θα δούμε υπομονή.. 8-)
Και για μένα ο καταλληλότερος από όλους αυτούς που ακούστηκαν είναι ο Μπόλονι ( Μπιέλσα και λοιπά όνειρα θερινής νυκτός δε τους βάζω μέσα ). Είναι ιδανικός για να ξεκινήσει να χτίζεται η ομάδα σιγά σιγά και είναι και ο μονος από τους παλιούς που δεν έκανε τον κύκλο του στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

karlat85 έγραψε:
hitman έγραψε:

Μου φαίνεται hitman,το χομπυ σου ειναι να κυνηγάς προπονητες

Μπα φίλε, δεν έχω κυνηγήσει ποτέ. Εκτός κι αν θεωρείς προπονητή το φετινό ανέκδοτο που θα μείνει άνεργος για 4-5 χρόνια, μέχρι να ξαναπάει στο Περιστέρι ή μέχρι να τελειώσει ο κύκλος του Τσιώλη στην Τρίπολη.

Είμαι πολύ αισιόδοξος όποιος και να έρθει, αφού θα δούμε τρομακτική βελτίωση σε σχέση με το φετινό χάλι.

Αλλά για τον Μαρτίνεθ κάνει μπαμ ότι κάποιος τον σπρώχνει επίμονα προς τον ΠΑΟΚ. Με χαλάει ότι κάποιος βρήκε προπονητή για εμάς και ότι δεν τον βρήκαμε εμείς.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τετραετές στον Boloni να ξεβρωμίσει ο τόπος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο έγκυρος Γ. Μίνος δήλωσε την Κυριακή (περίπου στις 23:30), στην Αθλητική Κυριακή της ΝΕΤ, πως το όνομα του προπονητή θα ανακοινωθεί μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ - Αστέρα και αν όχι τότε μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ατρόμητου.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Και αν όχι τότε, σίγουρα μετά τον αγώνα ΠΑΣ -ΠΑΟΚ. !
Άβαταρ μέλους
Paok_eisai_4

Δημοσίευση από Paok_eisai_4 »

κι αν οχι μετα τον αγωνα με ΠΑΣ σιγουρα μεσα στο καλοκαιρι....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”