Θοδωρής Ζαγοράκης - σύμβουλος του μεγαλομετόχου
- koylispontios
Re: Θοδωρής Ζαγοράκης - σύμβουλος του μεγαλομετόχου
Νίκος Καζατζάκης:<<Από αυτά που ακούς μην πιστεύεις τίποτα,από αυτά που βλέπεις λίγα και από αυτά που κρατάς στα χέρια σου ΟΛΑ.>>
- ace79grpaok
Εγώ πιστεύω οτι ο ζαγορ είναι ο δούρειος ίππος του Ιβάν μέσα στην ΝΔ για τελειώσει θερμή και χρέη ,για να βγαίνει και να λέει οτι και τα δυο θέματα τακτοποιήθηκαν δεν τον έχω για τόσο βλακα,ο πανπονηρος ποντιος θα πουλησει και τρελα στο συλλαλητιριο στον σαμαρα και θα τον πει η περνας τις τροπολογιες η τπυς μπριζωνω σρην ομιλια μου εναντιον σου και δεν παιρνεις οθτε 1% απο τον λαο του παοκ για αυτο δεχτηκε να μιλησει στο συλλαλητιριο και η εκλογη ζαγορ ειναι δεθτερεουσα η μην σου πω τριτεουσα
- ΑποστόληςΑ
Σε οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα τα ζητήματα Θέρμης και χρεών θα είχαν διευθετηθεί έγκαιρα. Δεν διευθετούνται γιατί υπάρχει εμπόδιο. Αν θέλουμε να πιστεύουμε ότι η παρουσία του Ζαγοράκη στο Ευροψηφοδέλτιο και (ακόμη καλύτερα για τον ίδιο) στην Ευρωβουλή θα διαλύσει το εμπόδιο, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Η ουσία βέβαια με όλες αυτές τις προεκλογικές υποσχέσεις είναι ότι προσπαθούν συνεχώς να κοροϊδεύουν τον κόσμο.
Πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να τρώμε κουτόχορτο και να ψηφίζουμε με βάση όσα ακούμε προεκλογικά, αλλά με βάση όσα έγιναν (ή δεν έγιναν) μέχρι σήμερα.
Αυτά ισχύουν τόσο για την συμπολίτευση, όσο και για την αντιπολίτευση.
Η ουσία βέβαια με όλες αυτές τις προεκλογικές υποσχέσεις είναι ότι προσπαθούν συνεχώς να κοροϊδεύουν τον κόσμο.
Πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να τρώμε κουτόχορτο και να ψηφίζουμε με βάση όσα ακούμε προεκλογικά, αλλά με βάση όσα έγιναν (ή δεν έγιναν) μέχρι σήμερα.
Αυτά ισχύουν τόσο για την συμπολίτευση, όσο και για την αντιπολίτευση.
Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν της Βόλφσμπουργκ, Αντελίνο Βιεϊρίνια θα φοράει το νούμερο ''10'' στην φανέλα όπως ανακοίνωσε η Πορτογαλική ομοσπονδία.
Ελα επαναστατη,ελα...ελα κακοδιαχειριση που σκοτωσες αντελινο,το δεκα της πορτογαλιας στο μουντιαλ με τρια και κατι μυρια..τη στιγμη που βαις μητρογλοι πωλουνται με διπλασια και τριπλασια. Ελα να παρεις και ψηφο.
ΝΑ!!! Και συ και ολοι αυτοι που σε στηριξαν ακομα και την τελευταια στιγμη
Ελα επαναστατη,ελα...ελα κακοδιαχειριση που σκοτωσες αντελινο,το δεκα της πορτογαλιας στο μουντιαλ με τρια και κατι μυρια..τη στιγμη που βαις μητρογλοι πωλουνται με διπλασια και τριπλασια. Ελα να παρεις και ψηφο.
Ο ΖΒ τον πουλησε!!!!DASKALOS4 έγραψε:Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν της Βόλφσμπουργκ, Αντελίνο Βιεϊρίνια θα φοράει το νούμερο ''10'' στην φανέλα όπως ανακοίνωσε η Πορτογαλική ομοσπονδία.
Ουδείς μωρότερος των ............... αν δεν υπήρχον οι .............
Θα μας κανει ομαδαρα σαν την ατλετικο! Που ειμασταν πριν απο αυτον? μας εβαλε στο γιουροπα λιγκ
Αυτο σας αξιζει ρε νεοελληνες. Τσακορακηδες. Λαε της φαπας ,σκυψε το κεφαλι,απο τοτε που ανελαβε σαπιο προπονητικο,χρεη,ατιτλος. Ευεργετης!!!!!
Κωστακηηηηη
Στο τέλος του κειμένου γνωστοποιείται ότι: "Η συμφωνία μπορεί να κλείσει σήμερα. Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, ταξίδεψε στη Γερμανία για να κλείσει την μεταγραφή".
Καλα εσυ απο πανω διαστρεβλωνεις την αληθεια ε?
Για πες μας

Αυτο σας αξιζει ρε νεοελληνες. Τσακορακηδες. Λαε της φαπας ,σκυψε το κεφαλι,απο τοτε που ανελαβε σαπιο προπονητικο,χρεη,ατιτλος. Ευεργετης!!!!!
Κωστακηηηηη
Στο τέλος του κειμένου γνωστοποιείται ότι: "Η συμφωνία μπορεί να κλείσει σήμερα. Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, ταξίδεψε στη Γερμανία για να κλείσει την μεταγραφή".
Για πες μας
Οχι σημερα,ρε παλικαρε...οχι σημερα....DASKALOS4 έγραψε:Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν της Βόλφσμπουργκ, Αντελίνο Βιεϊρίνια θα φοράει το νούμερο ''10'' στην φανέλα όπως ανακοίνωσε η Πορτογαλική ομοσπονδία.
Ουτε ιερο,ουτε οσιο?...
- sourmenetes
- Moderator
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ....DASKALOS4 έγραψε:Θα μας κανει ομαδαρα σαν την ατλετικο! Που ειμασταν πριν απο αυτον? μας εβαλε στο γιουροπα λιγκ![]()
Κωστακηηηηη
Για πες μας
Και για τους χαρακτηρισμους θα μας χαιρετησεις για λιγο..Ειναι τοσο λιγα αυτα που γραφεις ειδικα για τη σημερινη ημερα που δε θα ασχοληθω πολυ.
Το ότι δεν υπήρχαν λεφτά... Δεν έχει σημασία. Αλλά να δείξουμε με το δάχτυλο ήμαστε πρώτοι!!!nikolasf έγραψε:Ο ΖΒ τον πουλησε!!!!DASKALOS4 έγραψε:Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν της Βόλφσμπουργκ, Αντελίνο Βιεϊρίνια θα φοράει το νούμερο ''10'' στην φανέλα όπως ανακοίνωσε η Πορτογαλική ομοσπονδία.
Αδελφέ εν Αυστραλία εγώ δεν έθιξα κανένα απλά είπα ότι ο ΖΒ πραγματοποίησε την πώληση και όχι ο ΘΖ...
Η πώληση ήταν αναγκάια; ίσως ... το αντίτιμο θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο; ίσως... Κανείς δεν θα μάθει!!!
Η πώληση ήταν αναγκάια; ίσως ... το αντίτιμο θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο; ίσως... Κανείς δεν θα μάθει!!!
Σαν λαός ήμαστε οι χειρότεροι. Πάντα μας φταίει ο άλλος. Ποτέ εμείς και τα παραδείγματα είναι πολλά.
Δεν τα έχω μαζί σου. Για αυτό και είπα ήμαστε, πρώτοι. Σαν ΛΑΟΣ.
Συγνώμη αν φάνηκε σε πρώτο πρόσωπο.
Δεν τα έχω μαζί σου. Για αυτό και είπα ήμαστε, πρώτοι. Σαν ΛΑΟΣ.
Συγνώμη αν φάνηκε σε πρώτο πρόσωπο.
Δασκαλος που ασχολειτε με τον ζαγορ την μερα που χασαμε ενα απο τα πιο αγαπημενα μελη της οικογενειας του ΠΑΟΚ δεν εχει @@...obanebane έγραψε:Δασκαλος με @@ οχι παιξε γελασε.
Ντροπη σου ρε δασκαλακο ντροπη σου
Αν νιωθει οτι τον προσβαλα δεχομαι ευχαριστως το ban
- aisiodoksos
Το να ασχοληθει με την πολιτικη ο ΘΖ ειναι δικο του θεμα και εμεις δεν ειμαστε ουτε ο πατερας του , ουτε η μανα του , ουτε η γυναικα του ουτε τπτ για να τον πουμε τι θα κανει και αν κανει καλα η οχι. Σαν παραγοντα του ΠΑΟΚ να τον κρινουμε οπου σιγουρα εκανε αρκετα λαθη αλλα τα ΚΑΛΑ που εκανε ηταν πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ περισσοτερα απο αυτα που τον κατηγορουν. Οσο για τις ευροεκλογες δεν τον ψηφιζουμε και τελειωσε η υποθεση , τωρα τα υποτιμητικα σχολια απο εμας για καποιον που ειναι στην οικογενεια του ΠΑΟΚ δεν τα καταλαβαινω και φυσικα δεν τα ασπαζομαι..οταν λεμε οικογενεια το εννοουμε ετσι? εγω πραγματικα τον ΠΑΟΚ τον νιωθω οικογενεια μου και στους παιχτες , στον προπονητη ολους ολους ολους τους θεωρω μελη της οικογενειας μου και για αυτο και δεν βριζω ποτε μα ποτε αυτους.. εγω τον ΠΑΟΚ δεν θελω να τον πληγωνω με την εσωστρεφεια μου αλλα να τον βοηθαω να ανεβαινει καθως μαζι του ανεβαινω και εγω γιατι ειμαστε ολοι ενα.. οσοι δν γουσταρουν τον ΘΖ για πραγματα που εχει κανει στον ΠΑΟΚ μπορουν κοσμια να πουν αυτο που θελουν και σιγουρα θα συμφωνησουν και οι υπολοιποι , οταν ομως ενας και παει και κανει στραβοστομικη κριτικη τοτε θα υπαρχουν <<ζαγοροφυλακες>> που θα του την πουν κατ ευθειαν και θα παρει φωτια η συζητηση!
υγ. τον βιειρινια αν δεν τον πουλαγες θα ειχες πολυ σοβαροτερα προβληματα απο το 10αρι της πορτογαλιας .. βασικα δεν θα τον πουλαγες πιο μετα..ελευθερος θα εφευγε..αν με καταλαβενεις φυσικα.
υγ. τον βιειρινια αν δεν τον πουλαγες θα ειχες πολυ σοβαροτερα προβληματα απο το 10αρι της πορτογαλιας .. βασικα δεν θα τον πουλαγες πιο μετα..ελευθερος θα εφευγε..αν με καταλαβενεις φυσικα.