28.Κώστας Κατσουράνης
Re: 28.Κώστας Κατσουράνης
Το καινούριο σου τατουάζ και γρήγορα στην κούλα το Γενάρη στα σαλόνια της Δ εθνικής.. 

- Μπαρκαρούτσος
Εντάξει, τατουάζ φόρεσε, και όποιος φοράει τατουάζ να καεί στο πυρ το εξώτερο, ακόμη κι αν παίζει καλά.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαSick Bastard έγραψε:Το μπουφάν είναι απ τη συλλογή του Δώνη;
Re: Απ: 28.Κώστας Κατσουράνης
Κάποιου είδους εξυπνάδες διαβάζω..
Το λοιπόν όποιος γουστάρει να έχει παίχτη στην ομάδα του με ταττοο της φλωριτζιναλ με γεια του..
Αλλά να ειρωνευεστε 2-3 "μαλακες" σαν εμένα που έχουν λίγη περηφάνεια σαν ΠΑΟΚτσηδες, είναι απαράδεκτο..
Νεοπαοκτσισμος: Απαξίωση Γκαρσία και λατρεία εθνικών μισθοφόρων.. Και εις ανώτερα..
Το λοιπόν όποιος γουστάρει να έχει παίχτη στην ομάδα του με ταττοο της φλωριτζιναλ με γεια του..
Αλλά να ειρωνευεστε 2-3 "μαλακες" σαν εμένα που έχουν λίγη περηφάνεια σαν ΠΑΟΚτσηδες, είναι απαράδεκτο..
Νεοπαοκτσισμος: Απαξίωση Γκαρσία και λατρεία εθνικών μισθοφόρων.. Και εις ανώτερα..
Parolos Μάλλον ο geo δεν ήξερε για το αντικείμενο του τατουάζ.
Για μένα αν (ενώ είναι παίκτης του ΠΑΟΚ) έκανε τατουάζ άλλης ομάδας, πρέπει να αποχωρήσει. Οχι με ύβρεις και ξύλο, απλά πρέπει να φύγει. Προσβάλλει την ομάδα και ΚΥΡΙΩΣ, δείχνει οτι έχει το μυαλό του κάπου αλλού.
Για μένα αν (ενώ είναι παίκτης του ΠΑΟΚ) έκανε τατουάζ άλλης ομάδας, πρέπει να αποχωρήσει. Οχι με ύβρεις και ξύλο, απλά πρέπει να φύγει. Προσβάλλει την ομάδα και ΚΥΡΙΩΣ, δείχνει οτι έχει το μυαλό του κάπου αλλού.
Re: Απ: 28.Κώστας Κατσουράνης
Αν δεν ήξεραν τα παιδιά που ειρωνευτικαν οκ.
Εμένα το θέμα μου είναι οτι το έκανε ενώ είναι μέλος του ΠΑΟΚ..
Αν το είχε από πριν δε θα με ενδιέφερε καν..
Αλλά για μένα έδειξε ασέβεια στο σύλλογο που τον πληρώνει.
Ούτε εγώ είπα για ξύλο κλπ, απλά και όμορφα το Γενάρη μεταγραφή στην κούλα..
Εμένα το θέμα μου είναι οτι το έκανε ενώ είναι μέλος του ΠΑΟΚ..
Αν το είχε από πριν δε θα με ενδιέφερε καν..
Αλλά για μένα έδειξε ασέβεια στο σύλλογο που τον πληρώνει.
Ούτε εγώ είπα για ξύλο κλπ, απλά και όμορφα το Γενάρη μεταγραφή στην κούλα..
Λέει σε ένα site ότι:
Λες να είναι αλήθεια;

Ώξου ρε, και γελάκια με τον Σαλπιγγίδη, παλιοβάζελε. Ή παλιοχάνουμο. Δεν ξέρω. Φοράει κι αυτό το περιβραχιόνιο σε χρώμα ανάμεσα σε πράσινο και κίτρινο. Μπερδεύτηκα.
ΥΓ: Αν πάντως θέλει να επιστρέψει στην Αθήνα, γιατί είναι η οικογένειά του και οι φίλοι του εκεί, στο καλό να πάει και ευχαριστούμε πολύ.
Ωστόσο, προς αποκατάσταση της αλήθειας θα πρέπει να σημειώσουμε πως το εν λόγω τατουάζ κοσμεί το σώμα του ποδοσφαιριστή από την πρώτη στιγμή που... πάτησε το πόδι του στην Τούμπα και δεν αποτελεί γεγονός των τελευταίων ημερών.
Επιπροσθέτως, το "21" είναι αγαπημένο νούμερο για τον Κατσουράνη καθώς αποτελεί την ημερομηνία γέννησής του (21 Ιουνίου 1979)...
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.paokweb.gr/podosfairo/item/10500-o-katsouranis-kai-to-tatouaz.html

Ώξου ρε, και γελάκια με τον Σαλπιγγίδη, παλιοβάζελε. Ή παλιοχάνουμο. Δεν ξέρω. Φοράει κι αυτό το περιβραχιόνιο σε χρώμα ανάμεσα σε πράσινο και κίτρινο. Μπερδεύτηκα.
ΥΓ: Αν πάντως θέλει να επιστρέψει στην Αθήνα, γιατί είναι η οικογένειά του και οι φίλοι του εκεί, στο καλό να πάει και ευχαριστούμε πολύ.
αν θες να πεταξεις λασπη το μονο ευκολ ειναι//παντως αν και σε κακη κατασταση παιρνει πρωτοβουλιες κλπ//
- trel@menos
καταρχας ειναι ψιλογνωστο οτι ο κατσουρ δεν ειναι χανουμι αλλα βαζελος απο μικρος.
επισης το 21 ειχε πει οτι το κανε γιατι ειναι ο αριθμος των γεννεθλιων και της γιορτης του. ας μην βλεπουμε φαντασματα παντου.
και επιπλεον δεν τον εχω για ανθρωπο που θα εκανε τατουαζ το νουμερο μιας ομαδας.
επισης το 21 ειχε πει οτι το κανε γιατι ειναι ο αριθμος των γεννεθλιων και της γιορτης του. ας μην βλεπουμε φαντασματα παντου.
και επιπλεον δεν τον εχω για ανθρωπο που θα εκανε τατουαζ το νουμερο μιας ομαδας.
Ανακρίβιες και ειρωνείες Στέφανε αλλού..
Λάσπη Μανιακέ έ??
Ωστε το έκανε από πριν..

Αριστερό χέρι καθαρότατο βλέπω..
Για δες καιρό που διάλεξαν κάποιοι να κάνουν ειρωνεία..
Εγώ τουλάχιστον σέβομαι όλα τα μέλη και δεν απαντάω με ειρωνείες..
Εσείς το έχετε κάνει επιστήμη..
Λάσπη Μανιακέ έ??
Ωστε το έκανε από πριν..

Αριστερό χέρι καθαρότατο βλέπω..
Για δες καιρό που διάλεξαν κάποιοι να κάνουν ειρωνεία..
Εγώ τουλάχιστον σέβομαι όλα τα μέλη και δεν απαντάω με ειρωνείες..
Εσείς το έχετε κάνει επιστήμη..
«Όταν ήμουν παιδί υποστήριζα τον Παναθηναϊκό. Όταν πήγα στην ΑΕΚ έγινα ΑΕΚ. Και τώρα ΑΕΚ είμαι. Δεν θα αλλάξω ποτέ ομάδα εκτός κι αν στον Παναθηναϊκό ζήσω πολύ ωραίες στιγμές»
http://www.aek365.com/article.php?id=25276
Εντάξει μωρέ, αλλόθρησκος είναι ο άνθρωπος. Τόσο κακό είναι;; Εξάλλου μέχρι τα 34 του μόνο στο ΠΟΚ είχε παίξει από Ελλάδα.
Κι όταν έμεινε στα αζήτητα του ΠΟΚ, ανέβηκε για αρπαχτή. Ε και;;
Καλά κάνει και δηλώνει την προτίμησή του, το εκτιμώ προσωπικά, είναι ευθύς και γνήσιος.
Είναι βέβαια τελείως διαφορετικό το ότι εμείς, παρά τα ανωτέρω, τον κάναμε "ιερή αγελάδα", αρχηγό, τον έχουμε στο απυρόβλητο κλπ...θα αλλάξει κι αυτό όταν γιγαντωθούμε οπαδικά και αγωνιστικά.
http://www.aek365.com/article.php?id=25276
Εντάξει μωρέ, αλλόθρησκος είναι ο άνθρωπος. Τόσο κακό είναι;; Εξάλλου μέχρι τα 34 του μόνο στο ΠΟΚ είχε παίξει από Ελλάδα.
Κι όταν έμεινε στα αζήτητα του ΠΟΚ, ανέβηκε για αρπαχτή. Ε και;;
Καλά κάνει και δηλώνει την προτίμησή του, το εκτιμώ προσωπικά, είναι ευθύς και γνήσιος.
Είναι βέβαια τελείως διαφορετικό το ότι εμείς, παρά τα ανωτέρω, τον κάναμε "ιερή αγελάδα", αρχηγό, τον έχουμε στο απυρόβλητο κλπ...θα αλλάξει κι αυτό όταν γιγαντωθούμε οπαδικά και αγωνιστικά.