Εχω κρίση "σασταλεγίασης" τελευταία...

Τα ειπαμε φιλε τοσα παιδια στην προηγουμενη σελιδα! Ακομη και ενας που δεν εχει δει στη ζωη του ποδοσφαιρο,θα καταλαβαινε ποσο τραγικος ηταν στο συγκεκριμενο παιχνιδι! Μου κανανε και Θεο το Στεφενς! Στο 1-1 δε βγαινεις επιθεση,περιμενεις παραταση να τους κουρασεις και εκει τους χτυπας! Δεν ειναι και επιστημη η μπαλα,μην υπερβαλλουμε! Στεφενς ειναι,οχι ο Μουρινιο! Ασχετο,αλλα τωρα μου ηρθε να γραψω για τον coach!navigator11 έγραψε:Ξαναήπια το ... πικρό ποτήριον,ξαναβλέποντας τον αγώνα με Σάλκε.
Ελέω του άθλιου στρίμινγκ δεν είχα αντιληφθεί πλήρως,σε κανονική ροή,πόσο χάλι μαύρο ήταν ο τύπος.Τραγικός.
Mπορώ να το βρω και εγώ καπου navigator?navigator11 έγραψε:Ξαναήπια το ... πικρό ποτήριον,ξαναβλέποντας τον αγώνα με Σάλκε.
Ελέω του άθλιου στρίμινγκ δεν είχα αντιληφθεί πλήρως,σε κανονική ροή,πόσο χάλι μαύρο ήταν ο τύπος.Τραγικός.
tsapgeo έγραψε:Mπορώ να το βρω και εγώ καπου navigator?navigator11 έγραψε:Ξαναήπια το ... πικρό ποτήριον,ξαναβλέποντας τον αγώνα με Σάλκε.
στο θρεντ για παιχνιδια του ΠΑΟΚ στο ιντερνετ δεν υπαρχει .
Γενικά αυτό το θέμα με τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ θα πρέπει να το κοιτάξει η ΠΑΕ. Υπάρχουν πολλοί στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα που θα ήθελαν μια ιντερνετική βάση με πρόσβαση σε αγώνες του ΠΑΟΚ, έστω και pay per view.