Επώνυμοι ΠΑΟΚτσήδες

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!! (Εκδρομες - Πορείες - Συλλαλητηρια)
thief

Re: sport24.com

Δημοσίευση από thief »

eorptol έγραψε:οχι κανεις μεγαλος λαθος γρια ειναι ο τερζης ο καρρας ειναι ΠΑΟΚΑΡΑ 1000%....

eortpol, εσύ πρέπει να κάνεις λάθος. Γριά είναι και ο Τερζής και ο Καρράς. ΠΑΟΚ είναι ο Μελάς.

ps: προ αποφυγή εντυπώσεων κανέναν δεν ακούω και μακριά από μένα τα μπουζούκια... :D

edit: βρήκα και συνέντευξη του Καρρά σε κάποιο σημείο λέει ότι είναι Ηρακλής.

http://www.espressonews.gr/default.asp? ... d=3&pid=79
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Ενταξει κατσε ειναι να μιζεριαζεις οτι σου φταει η Αθηνα και οτι σου δινουν τα σπορ του βορρα το χαβει διχρονο! αμαν πια! νε ρε θα τους εδιωχνα ή θα ελεγε εγω δεν τραγουδαω ή θα πετουσα υπονοουμενα για τον ΠΑΟΚ! οπως τουλαχιστον κανει η Σκορδα και δεν το κανει τωρα στο πρωινο λογο Λιαγκα( ΟΣΦΠ) αλλα και στα μεσημεριανα της το κανε! Οπως η Τσαπανιδου! Αυτες τουλαχιστον εχουν τα @@ να το παραδεχθουν και δεν κανουν ποτε και σε κανεναν τουμπεκι ψιλοκομμενο! Και νε ρε φιλε παραεινε πλουσιος ο καρρας (10 Πλατινενιους εχει) και παντα το δικο του μαγαζι ειναι μεγαλη ειτε ειναι θεσσαλονικη ειτε αθηνα ειτε λαρισσα ειτε δεν ξερω και γω που! Πουλαει καλα το πραμα του και εμεις το χαβουμε! Αλλα τ λεω; Παοτσηδες δεν ειμαστε; που ειναι η περηφανια μας? ε? που ειναι; :opaokara:
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

thief έγραψε:
eorptol έγραψε:οχι κανεις μεγαλος λαθος γρια ειναι ο τερζης ο καρρας ειναι ΠΑΟΚΑΡΑ 1000%....

eortpol, εσύ πρέπει να κάνεις λάθος. Γριά είναι και ο Τερζής και ο Καρράς. ΠΑΟΚ είναι ο Μελάς.

ps: προ αποφυγή εντυπώσεων κανέναν δεν ακούω και μακριά από μένα τα μπουζούκια... :D

Ωραιος σε ευχαριστω! παρτε τωρα! μας δουλευει ολους!

- Είστε φανατικός με κάποια ομάδα;
Βεβαίως. Είμαι Ηρακλής στην ψυχή, ανήκω στον πλανήτη Αρη και είμαι φιλοΠΑΟΚτζής.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Έχουν αρχίδια η Σκορδά και η Τσαπανίδου;
Είναι τραβέλια δηλαδή;
Κρίμα. :cry:
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

χαχαχαχα!!! Χρονια τωρα!!! ρε!!! χρονια!!!!! τραβελια λεει!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

baneprelevic361 έγραψε:
thief έγραψε:

Ωραιος σε ευχαριστω! παρτε τωρα! μας δουλευει ολους!

- Είστε φανατικός με κάποια ομάδα;
Βεβαίως. Είμαι Ηρακλής στην ψυχή, ανήκω στον πλανήτη Αρη και είμαι φιλοΠΑΟΚτζής.

τοτε ειναι κατι σαν τους αδερφους ψωμιαδη σε ενα .....τον τερζη τον ακουσα να λεει οτι ειναι γρια οπως ακουσα
καρρα μακρη και βερτη να λενε οτι ειναι ΠΑΟΚ ....τωρα αν το παιζει εθνικη ελλαδας ο καρρας παω πασο....
για το κεντρο και τους γαβρους ειναι καθαρα θεμα επαγγελματικο εκει δεν μπορεις να τον κατηγορησεις ....
αλλα αν λεει αλλα εδω αλλα εκει ειναι μεγαλη βλακεια και αυτος εκτιθεται.....
Άβαταρ μέλους
novito

Re: Επώνυμοι ΠΑΟΚτσήδες

Δημοσίευση από novito »

Ειλικρινα απορω με τι ασχολειστε μια σελιδα τωρα. Βρε δε πα να ναι κι οτι θελουν, στα τετοια μας κιολας...

Sick Bastard έγραψε:Έχουν αρχίδια η Σκορδά και η Τσαπανίδου;
Είναι τραβέλια δηλαδή;
Κρίμα. :cry:

κεντησες... :lol: :lol:
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Παοκτσήδες είναι οι: Μακρής,Καρράς,Τερζής,Μακρόπουλος,Διονυσίου,Μαρτάκης,Βέρτης.... Αυτούς ξέρω απο τραγουδιστές και είναι ΠΑΟΚ όλοι τους. Όχι ότι σημαίνει κάτι αλλά κουβέντα να γίνεται
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

ρε μην ασχολέιστε...
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

monopaokre έγραψε:Παοκτσήδες είναι οι: Μακρής,Καρράς,Τερζής,Μακρόπουλος,Διονυσίου,Μαρτάκης,Βέρτης.... Αυτούς ξέρω απο τραγουδιστές και είναι ΠΑΟΚ όλοι τους. Όχι ότι σημαίνει κάτι αλλά κουβέντα να γίνεται

Ο Μαρτακης ειναι ΠΑΟΚι???τωρα μαλιστα,ασχολειται κ με τετοια αγρια αθληματα αυτο το "αγορι"???......
παντως κ μονο που τον εβαλες διπλα απο τον Διονυσιου αδερφε ειναι ιεροσυλια.......
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

monopaokre έγραψε:Παοκτσήδες είναι οι: Μακρής,Καρράς,Τερζής,Μακρόπουλος,Διονυσίου,Μαρτάκης,Βέρτης.... Αυτούς ξέρω απο τραγουδιστές και είναι ΠΑΟΚ όλοι τους. Όχι ότι σημαίνει κάτι αλλά κουβέντα να γίνεται

Καποιος ξεχασε τον Κουρκουλη...Μην ξεχναμε τους ποιοτικους... :mrgreen: :mrgreen:
Τον ειχα δει εξω απο την Τουμπα το καλοκαιρι με τον Αγιαξ.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

thief έγραψε:ρε παιδιά συγνώμη κιόλας αλλά ο Καρράς νομίζω ότι είναι γριά. Διότι μπορεί να έχει δηλώσει ότι συμπαθεί τον ΠΑΟΚ και ότι θέλει ο Ζαγοράκης να πετύχει αλλά είναι ηρακλής πρώτα από όλα.

Έτσι ακριβώς είναι
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Όπως σε΄μας τους ανώνυμους πλην τίμιους ΠΑΟΚτσήδες, έτσι και στους επώνυμους υπάρχουν 2 είδη. Αυτοί που είναι ΠΑΟΚτσάκια γιατί το λέει η ψυχή τους και οι κλάιν μάιν.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν σίγουρα ο Μακρής και ο Βέρτης (τα παιδιά έχουν πάει πάμπολλες φορές στο γήπεδο), ενώ στη δεύτερη κατηγορία ανήκει σίγουρα ο Καρράς.

Όσον αφορά τον Τερζή είναι σίγουρα Ηρακλής (κόβω τα κεφάλια μου) ενώ για τον Καρρά τόσα χρόνια ήξερα ότι τουλάχιστον δηλώνει ΠΑΟΚ. Οπότε όσοι λένε για Καρρά, ΠΑΟΚ100% και ΠΑΟΚΑΡΑΣ ας αναθεωρήσουν καλύτερα γιατί καλά καλά δεν αναφέρει τι ομάδα υποστηρίζει. Έχω και μια υπόνοια ότι δε ξέρει και τι είναι οφσάιντ. :lol:

Δεν μεροληπτώ για κανέναν γιατί πολύ απλά δεν είμαι φαν του ελαφρολαϊκού-λαϊκού.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Οι θαμώνες της "Καλύβας" και όχι μόνο γνωρίζουν ότι το θέμα ΠΑΟΚ για τον Καρρά ήταν επιλογή για να φτιάξει την καριέρα του στην φτωχομάνα Θεσ/νίκη.

Βρε παληκάρια δίπλα στο όνομα του Στράτου μπορεί να σταθεί μόνο του Μητσιά(εν ζωή)που είναι ΠΑΟΚ και το λέει παντού και δυνατά χωρίς να φοβάται.
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Όπως σε΄μας τους ανώνυμους πλην τίμιους ΠΑΟΚτσήδες, έτσι και στους επώνυμους υπάρχουν 2 είδη. Αυτοί που είναι ΠΑΟΚτσάκια γιατί το λέει η ψυχή τους και οι κλάιν μάιν.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν σίγουρα ο Μακρής και ο Βέρτης (τα παιδιά έχουν πάει πάμπολλες φορές στο γήπεδο), ενώ στη δεύτερη κατηγορία ανήκει σίγουρα ο Καρράς.

Όσον αφορά τον Τερζή είναι σίγουρα Ηρακλής (κόβω τα κεφάλια μου) ενώ για τον Καρρά τόσα χρόνια ήξερα ότι τουλάχιστον δηλώνει ΠΑΟΚ. Οπότε όσοι λένε για Καρρά, ΠΑΟΚ100% και ΠΑΟΚΑΡΑΣ ας αναθεωρήσουν καλύτερα γιατί καλά καλά δεν αναφέρει τι ομάδα υποστηρίζει. Έχω και μια υπόνοια ότι δε ξέρει και τι είναι οφσάιντ. :lol:

Δεν μεροληπτώ για κανέναν γιατί πολύ απλά δεν είμαι φαν του ελαφρολαϊκού-λαϊκού.

Εχω δει προσοπικά τον Καρρά πολλές φορές στην Τούμπα, τραγούδησε ύμνο μας όταν πήραμε το κύπελλο(κάτι που δεν έκανε προχθες στον γαύρο, αλλά δεν μπορεί να αρνηθεί να κάνει και το πρόγραμμα του) Ο Μακρής αντιθετα αδερφέ ενώ είναι ΠΑΟΚ έχει τραγουδήσει τους γαυρούμνους σε ανάλογη περίπτωση.
Απλά για τον Καρρά γνωρίζω καλύτερα γιατί και απ την ίδια περιοχή είμαστε και τον έχω ακούσει να κάνει σχόλιο για ΠΑΟΚ σε ζωντανή συναυλία και το συγκεκριμένο που είπε στη συνέντευξη διπλωματικό μου φάνηκε. Πάντως τον πάω πολύ. Μεγάλο πουλέν :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”