33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33. Στέφανος Αθανασιάδης
ολοι θελουμε να τον δουμε αλλα οχι να παιξει στη θεση του παπαζογλου...4-4-2 εκει ειναι ο κλαους...οπως και πριν ερθει ο επαγγελματιας ειχα γραψει οτι δεν μπορει να παιζει κορυφη και να παιζουμε με 3 κοντους μπροστα γιατι ειμαστε κλασσικη ομαδα της πλαγιοκοπησης και οχι της καθετης...αλλα τουλαχιστον αυτος μπορει να παιξει δεξια ή αν παιξουμε με αντεπιθεσεις κορυφη...ο κλαους ειναι ο κλασσικος 2ος φορ...οποτε να παιξει ναι αλλα δεν ειναι ουτε ζλαταν ουτε παπαζογλου αυτο λεω...γι αυτο λεω για μενα ειναι διαφορτικοι παιχτες...ο ενας ειναι σεντερ φορ και ο αλλος 2ος επιθετικος...τωρα κατι φιλομενο αθανασιαδης ή επαγγελματιας(οχι τοσο) αν τους βαλεις στο συστημα μας κορυφη χανονται αυτο πιστευω εγω... :ugeek: :ugeek:
dj_timo έγραψε:crabsody έγραψε:Άμπαλος δεν είναι ο Παπάζογλου αλλά όλοι αυτοί που βγάζουν συμπέρασμα για έναν παίκτη από 2 γκολ που έβαλε σε ένα ματς. Μήπως να ποστάρω τα γκολ που έβαλε ο Παπάζογλου με τον Άρη εναντίον του Ερ.Αστέρα;
Φιλε δεν ειμαστε αμπαλοι εμεις αμπαλος εισαι εσυ που κανεις παιχταρα τον παπαζογλου επειδη σε ΕΝΑ ματς εβαλε 2 γκολ με καλη εκτελεση. Συγκρινε τα γκολ του Αθανασιαδη με αυτα του Παπαζογλου.
Δε βγαλαμε συμπερασμα για τον Κλαους απο ενα ματς. Εκτος κι αν εγινες προσφατα ΠΑΟΚ και δεν τον παρακολουθησες καθολου στις συμμετοχες του. Οποτε μπηκε μας ξελασπωσε και τη μιση ευκαιρια την εκανε γκολ. Ο Σακης τη μεγαλη ευκαιρια (-ες) την εχασε... και την εχασε και την εχασε..
Φίλε εσύ δεν είσαι μόνο άμπαλος αλλά δεν ξέρεις και να διαβάζεις. Έγραψα πουθενά ότι ο Παπάζογλου είναι παικταράς; Έφερα σαν παράδειγμα το ματς του με τον Ερ.Αστέρα μόνο και μόνο για να δείξω ότι δεν βγάζεις συμπέρασμα από 2 γκολ. Για μένα κανείς από τους δυο δεν έχει δείξει ότι κάνει. Ο Αθανασιάδης δεν καθιερώθηκε στον Πανσεραικό θα το κάνει στον ΠΑΟΚ; Ο Παπάζογλου για μένα έχει λίγο περισσότερο potential. Στην τελική οι προπονητές ξέρουν καλύτερα.
Αδερφέ και ο Παπάζογλου άμα το πάμε έτσι πέρσυ που έπαιξε σχεδόν όλο το πρώτο μισό της σεζόν ήταν χάλια μαύρα αλλά βελτιώθηκε,διότι πολύ απλά βρήκε σωστές συνθήκες και κίνητρα για να δουλέψει..
Μέχρι στιγμής έχει δείξει σημαντική βελτίωση(σε σχέση με πέρσυ)αλλά έχει αρκετό δρόμο ακόμη μέχρι να μπορέσει να σταθεί ως το βασικό μας σεντερ φορ..
Το ίδιο λέμε για τον Κλάους..
Να του δωθούν ευκαιρίες ώστε να δείξει αν αξίζει ή όχι να αγωνίζεται σε εμάς..
Μέχρι στιγμής έχει δείξει σημαντική βελτίωση(σε σχέση με πέρσυ)αλλά έχει αρκετό δρόμο ακόμη μέχρι να μπορέσει να σταθεί ως το βασικό μας σεντερ φορ..
Το ίδιο λέμε για τον Κλάους..
Να του δωθούν ευκαιρίες ώστε να δείξει αν αξίζει ή όχι να αγωνίζεται σε εμάς..

Ναι αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι ο Παπάζογλου παίζει γιατί στο στυλ του έχουμε μόνο τον Musli που είναι τραυματίας; Ο Αθανασιάδης δεν κάνει για σύστημα 4-5-1. Και στο στυλ του όμως είναι πίσω από Σαλπι και Filomeno οι οποίοι είναι υγιείς και οι δυο. Και μη πείτε "γιατί δε δοκιμάζει Αθανασιάδη αφού οι άλλοι δεν τραβάνε;". Ο Δερμιτζάκης παίζει το κεφάλι του. Εμείς μπορεί να λέμε ότι θέλουμε εκ του ασφαλούς. Αν ήμασταν στη θέση του όμως δεν θα ρισκάραμε και εμείς με τον Κλαους. Πιστεύω ότι εάν είχε διαθέσιμους Μusli , Παπάζογλου και Κλαους και μη διαθέσιμους Σάλπι, Filomeno τότε ο Αθανασιάδης θα έπαιρνε πιο πολλές ευκαιρίες από τον Σάκη.
crabsody έγραψε:dj_timo έγραψε:crabsody έγραψε:Άμπαλος δεν είναι ο Παπάζογλου αλλά όλοι αυτοί που βγάζουν συμπέρασμα για έναν παίκτη από 2 γκολ που έβαλε σε ένα ματς. Μήπως να ποστάρω τα γκολ που έβαλε ο Παπάζογλου με τον Άρη εναντίον του Ερ.Αστέρα;
Φιλε δεν ειμαστε αμπαλοι εμεις αμπαλος εισαι εσυ που κανεις παιχταρα τον παπαζογλου επειδη σε ΕΝΑ ματς εβαλε 2 γκολ με καλη εκτελεση. Συγκρινε τα γκολ του Αθανασιαδη με αυτα του Παπαζογλου.
Δε βγαλαμε συμπερασμα για τον Κλαους απο ενα ματς. Εκτος κι αν εγινες προσφατα ΠΑΟΚ και δεν τον παρακολουθησες καθολου στις συμμετοχες του. Οποτε μπηκε μας ξελασπωσε και τη μιση ευκαιρια την εκανε γκολ. Ο Σακης τη μεγαλη ευκαιρια (-ες) την εχασε... και την εχασε και την εχασε..
Φίλε εσύ δεν είσαι μόνο άμπαλος αλλά δεν ξέρεις και να διαβάζεις. Έγραψα πουθενά ότι ο Παπάζογλου είναι παικταράς; Έφερα σαν παράδειγμα το ματς του με τον Ερ.Αστέρα μόνο και μόνο για να δείξω ότι δεν βγάζεις συμπέρασμα από 2 γκολ. Για μένα κανείς από τους δυο δεν έχει δείξει ότι κάνει. Ο Αθανασιάδης δεν καθιερώθηκε στον Πανσεραικό θα το κάνει στον ΠΑΟΚ; Ο Παπάζογλου για μένα έχει λίγο περισσότερο potential. Στην τελική οι προπονητές ξέρουν καλύτερα.
Δε χρειαζεται να το πεις, απο τα λεγομενα σου φαινεται οτι δεν εχεις ιδεα απο μπαλα. Ο Παπαζογλου παιρνει ευκαιριες και τις πεταει στα σκουπιδια. Δωσε και στον Κλαους αναλογες και μετα συγκρινουμε. Μονο ετσι θα βγει ακρη. Τα ετοιμα γκολ ομως που εχασε ο "potential" δεν τα εχανε ουτε με σφαιρες ο Κλαους.
Και δεν ειναι υποθετικο αυτο, μιλω με βαση την υψηλη τεχνικη και την εκτελεστικοτητα που εχει δειξει. Κατι που προφανως λειπει σε τεραστιο βαθμο απο τον Παπαζογλου.
δεν το κοβετε με τις αμπαλοσυνες???? απλα γραψτε οτι ειναι να γραψετε μην κανετε σαν τον αλεφαντο...:ugeek: :ugeek:
οντως...
εκφρασεις ειναι αυτες ή επιχειρηματα/??????????????????
Κατα τα αλλα συνεχιστε να διαλυεται και τους 2...Ευγε..
ο παικτης δεν ακουμπησε στον Πανσεραικο..Κανενας προπονητης δεν του δινει ευκαιρια...Ουτε στον πανσεραικο που αλλαξε 2...
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ και ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ...Αλλοθι στον Κλαους γιατι????ας κανει αυτα που κανουν αλλοι στις προπονησεις,ας δουλεψει και θα παιξει...
Φυσικα και η συγκριση δεν εχει νοημα..ο ενας ειναι ενεργο κομματι της ομαδας και ο αλλος αν συνεχισει ετσι θα παει παλι σε καμια ομαδα β εθνικης και παλι δεν θα παιξει.Μακαρι να σοβαρευετει και να γινουν τα αντιθετα αλλα δεν νομιζω..παιδακι ειναι..οταν ακουει απο τον κοσμο οτι πρεπει να παιξει στο τελος το πιστευει κιολας...Καλους..σοβαρεψου...Μεχρι και ο Βασιλης θα ξαναπαρει ευκαιρια..
Πολλα μπορουμε να συζητησουμε αλλα δεν αδικειται κανενας...ο καθενας παιζει οσο αξιζει..
εκφρασεις ειναι αυτες ή επιχειρηματα/??????????????????
Κατα τα αλλα συνεχιστε να διαλυεται και τους 2...Ευγε..
ο παικτης δεν ακουμπησε στον Πανσεραικο..Κανενας προπονητης δεν του δινει ευκαιρια...Ουτε στον πανσεραικο που αλλαξε 2...
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ και ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ...Αλλοθι στον Κλαους γιατι????ας κανει αυτα που κανουν αλλοι στις προπονησεις,ας δουλεψει και θα παιξει...
Φυσικα και η συγκριση δεν εχει νοημα..ο ενας ειναι ενεργο κομματι της ομαδας και ο αλλος αν συνεχισει ετσι θα παει παλι σε καμια ομαδα β εθνικης και παλι δεν θα παιξει.Μακαρι να σοβαρευετει και να γινουν τα αντιθετα αλλα δεν νομιζω..παιδακι ειναι..οταν ακουει απο τον κοσμο οτι πρεπει να παιξει στο τελος το πιστευει κιολας...Καλους..σοβαρεψου...Μεχρι και ο Βασιλης θα ξαναπαρει ευκαιρια..
Πολλα μπορουμε να συζητησουμε αλλα δεν αδικειται κανενας...ο καθενας παιζει οσο αξιζει..
Ζαγορακικοί-Βρυζικοί
Σαντόσκυλα-Καρπουζομάχοι
Μπερετικοί-αντιΜπερετικοί
Δερμιτζακικοί-αντιΔερμιτζακικοί
Αγγελόσκυλα-ΑντιΑγγελικοί
Σαλπι-αντιΣάλπι
Ιβιτς-αντιΙβιτς
Χαλκιάς-Κρέσιτς
Μούσλι-αντιΜούσλι
Παπαζογλικοί-Αθανασιαδικοί
διάλεξε και συ το χαράκωμα σου,τώρα!!!
υ.γ. μόνο ο Μπαλάφας έχει μόνο φίλους
υ.γ 2 εγώ είμαι με τον Κλάους.
Σαντόσκυλα-Καρπουζομάχοι
Σαλπι-αντιΣάλπι
Ιβιτς-αντιΙβιτς
Χαλκιάς-Κρέσιτς
Μούσλι-αντιΜούσλι

εγω ειμαι με τον ΠΑΟΚ.
Σε ολους οσους αναφερες οι οποιοι ειναι λιγοι..Προσωπικα δεν υποστηριζω ΚΑΝΕΝΑΝ ιδιαιτερα απλα μου αρεσει να υπερασπιζομαι κομματια του ΠΑΟΚ που πεφτουν θυμα εμπαθειας..
Οι περισσοτεροι ΠΑΟΚτσηδες κανουν ομορφη και καλοπροαιρετη κριτικη...
ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ διαλεξτε θυρα...
Αντε γιατι τζαμπα αναλυσεις και ξεχασαμε το βασικο..
Αυριο ας γουσταρουμε την εδραρα μας και ας παιξει οποιος θελει..
Σε ολους οσους αναφερες οι οποιοι ειναι λιγοι..Προσωπικα δεν υποστηριζω ΚΑΝΕΝΑΝ ιδιαιτερα απλα μου αρεσει να υπερασπιζομαι κομματια του ΠΑΟΚ που πεφτουν θυμα εμπαθειας..
Οι περισσοτεροι ΠΑΟΚτσηδες κανουν ομορφη και καλοπροαιρετη κριτικη...
ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ διαλεξτε θυρα...
Αντε γιατι τζαμπα αναλυσεις και ξεχασαμε το βασικο..
Αυριο ας γουσταρουμε την εδραρα μας και ας παιξει οποιος θελει..
Bono έγραψε:Ζαγορακικοί-Βρυζικοί
Σαντόσκυλα-Καρπουζομάχοι
Σαλπι-αντιΣάλπι
Ιβιτς-αντιΙβιτς
Χαλκιάς-Κρέσιτς
Μούσλι-αντιΜούσλι
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
Bono-Αντι BonoBono έγραψε:Ζαγορακικοί-Βρυζικοί
Σαντόσκυλα-Καρπουζομάχοι
Σαλπι-αντιΣάλπι
Ιβιτς-αντιΙβιτς
Χαλκιάς-Κρέσιτς
Μούσλι-αντιΜούσλι

υγ. Μακάρι και ο Κλάους να έχει τις ευκαιρίες του...
Κι εγώ είμαι με τον ΠΑΟΚ!!!Bono έγραψε:Ζαγορακικοί-Βρυζικοί
Σαντόσκυλα-Καρπουζομάχοι
Σαλπι-αντιΣάλπι
Ιβιτς-αντιΙβιτς
Χαλκιάς-Κρέσιτς
Μούσλι-αντιΜούσλι
[youtube]n24vw3T6LqI[/youtube]
Ας κοπεί αυτό το κακογουστο αστείο να μειώνουμε και να θεοποιούμε πρόσωπα και καταστάσεις..
Ιδίως παίκτες-περιουσιακά κεφάλαια της ομάδας μας!
Κορυφαιο ποστBono έγραψε:Ζαγορακικοί-Βρυζικοί
Σαντόσκυλα-Καρπουζομάχοι
Σαλπι-αντιΣάλπι
Ιβιτς-αντιΙβιτς
Χαλκιάς-Κρέσιτς
Μούσλι-αντιΜούσλι

Καλοteod1980 έγραψε:Bono-Αντι BonoBono έγραψε:Ζαγορακικοί-Βρυζικοί
Σαντόσκυλα-Καρπουζομάχοι
Σαλπι-αντιΣάλπι
Ιβιτς-αντιΙβιτς
Χαλκιάς-Κρέσιτς
Μούσλι-αντιΜούσλι
υγ. Μακάρι και ο Κλάους να έχει τις ευκαιρίες του...

- ΑποστόληςΑ
Τους αγώνες με τον Πανσερραϊκό προφανώς δεν τους μετράς.Falegkos έγραψε:στο 1/4 των ματς που εχει ο σακης ο κλαους εχει 3πλασια γκολ.