70.Στέλιος Κίτσιου
- trel@menos
Re: 70.Στέλιος Κίτσιου
Ξέρω... ιεροσυλία κ μόνο που το λέω.
Μήπως όμως κάποιος προπονητής να τον δει σαν Natcho ?
Μήπως όμως κάποιος προπονητής να τον δει σαν Natcho ?
μπράβο παιχταρά μου.
εκνευριστικό το σβήσιμο σου από την εντεκάδα για χαρη του σκονδρα όμως δυστυχως.
εκνευριστικό το σβήσιμο σου από την εντεκάδα για χαρη του σκονδρα όμως δυστυχως.
- VictorAK47
Δλδ εσύ βλέπεις ότι το έχει στο "τζαρτάριζμα" κ κάνει για δεξί μπακ.
ΟΚ......
ΟΚ......
-
Έτσι είναι όπως τα λες φίλε. Αναιτιο θάψιμο λόγω σκονδρα. Ακαταλαβιστικο για μέναtsou έγραψε:μπράβο παιχταρά μου.
Αδερφέ δεν το νομίζει ο συν οπαδός μας ...Mapogo έγραψε:Δλδ εσύ βλέπεις ότι το έχει στο "τζαρτάριζμα" κ κάνει για δεξί μπακ.
ΟΚ......
Το πιστεύουν όλοι οι νοήμονες ποδοσφαιρόφιλοι που αγαπούν την ποιότητα στο ποδόσφαιρο ...
Το πιστεύει ο άμπαλος ο Στεφενς, το πιστεύουν οι άμπαλοι που έκαναν μπακ τον Αλβες, τον Ραφαέλ, τον Λαμ και άλλους δεκάδες παίχτες
Το πίστευε ο προπονητής που έκανε μπακ τον Αλαβαντα
Ποιος μας εχει διδάξει οτι τα πλάγια μπακ πρέπει να ειναι μασιστες δεν μπορώ να το καταλάβω ...
- john4serres
πραγματικα φυλακας αγγελος , δεν θελω να σκεφτομαι τι θα γινοταν εαν εμπαινε εκεινη η κεφαλια στο 100'
- Ekatnetworkltd
Προφανώς κ δεν είμαι προπονητής.tad έγραψε:Αδερφέ δεν το νομίζει ο συν οπαδός μας ...Mapogo έγραψε:Δλδ εσύ βλέπεις ότι το έχει στο "τζαρτάριζμα" κ κάνει για δεξί μπακ.
ΟΚ......
Το πιστεύουν όλοι οι νοήμονες ποδοσφαιρόφιλοι που αγαπούν την ποιότητα στο ποδόσφαιρο ...
Το πιστεύει ο άμπαλος ο Στεφενς, το πιστεύουν οι άμπαλοι που έκαναν μπακ τον Αλβες, τον Ραφαέλ, τον Λαμ και άλλους δεκάδες παίχτες
Το πίστευε ο προπονητής που έκανε μπακ τον Αλαβαντα
Ποιος μας εχει διδάξει οτι τα πλάγια μπακ πρέπει να ειναι μασιστες δεν μπορώ να το καταλάβω ...
Ενας άμπαλος οπαδός είμαι.
Φαντάζομαι όμως ότι έχω δικαίωμα να έχω την άποψή μου, χωρίς να θεωρώ νοήμονες μόνον όσους συμφωνούν.
Πολύ ωραίο πράγμα το ποιοτικό ποδόσφαιρο, δεν έχω καταφέρει όμως να το εντοπίσω στην σουπερλιγκ τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον.
Οταν ο αντίπαλος σε πάει καροτσάκι κ το κοράκι δεν παίζει να δώσει φάουλ, τότε δυστυχώς χρειάζεται το "εκτόπισμα" κ οι "μασίστες".
Ο Στέφενς, για τον οποίο μόνο σεβασμό είχα κ έχω , αν θυμάμαι καλά στο τηγάνι είχε βάλει τον Σκόνδρα.Κ ήταν απ τους λίγους υποφερτούς εκείνη την απαίσια μέρα.
Πιστεύω ότι γενικά προτιμούσε τον Κίτσιου για το σύστημα που είχε στο μυαλό του ότι θα φτάναμε κάποτε να παιζουμε.
Τον Κίτσιου τον γουστάρω κ τον πιστεύω, αλλά όχι σαν δεξί μπάκ όταν θα πέφτει το ξύλο της αρκούδας κ το κοράκι θα λέει "παίζετε".
Μακάρι να διαψευστώ, αλλά τα παιχνίδια που έρχονται θα είναι έτσι κι όχι αέρινο ποδόσφαιρο υψηλής τεχνικής.
Αυτά για την αμυντική λειτουργία.
Επιθετικά τον προτιμώ απ τον Σκόνδρα κ δεν θα πω τπτ για σέντρες.
Οσο για τον Αλαβάντα, μακάρι να φτάσει ο Κίτσιου κάποτε να γίνει ο νέος Αλαβάντας.
Φιλικά πάντα.
- desperando
- Επικοινωνία:
σου ειπε κανενας εσενα οτι ο κιτσιου ειναι αδυναμος?
η ταχηδυναμη που εχει ειδικα για την ηλικια του ειναι παρα πολυ υψηλη.
και ξανα λεω για οσους λενε οτι ο κιτσιου δεν ειναι καλος στα αμυντικα του καθηκοντα ας ξαναδουν τα παιχνιδια με σαλκε και μπενφικα τις δυο πιο ποιοτηκες ομαδες που συναντησαμε φετος με ακραιους φωτια και να μου πει που εκτεθηκε ο μικρος
η ταχηδυναμη που εχει ειδικα για την ηλικια του ειναι παρα πολυ υψηλη.
και ξανα λεω για οσους λενε οτι ο κιτσιου δεν ειναι καλος στα αμυντικα του καθηκοντα ας ξαναδουν τα παιχνιδια με σαλκε και μπενφικα τις δυο πιο ποιοτηκες ομαδες που συναντησαμε φετος με ακραιους φωτια και να μου πει που εκτεθηκε ο μικρος
Δεν θα αναλύσω τίποτα για τον Κίτσιου.
Θα ευχαριστήσω τον Θεό παλικάρι μου που σε έβαλε πάνω στην γραμμή και νιώθω σήμερα τόση ευτυχία.
Άγαλμα θα σε κάνω παιχταρά μου.
Θα ευχαριστήσω τον Θεό παλικάρι μου που σε έβαλε πάνω στην γραμμή και νιώθω σήμερα τόση ευτυχία.
Άγαλμα θα σε κάνω παιχταρά μου.