Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
xristos14

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από xristos14 »

φίλε gika βγάλε τον Σάλπι και πες ότι μπροστά έχουμε τον Κλαους..όλα αυτά με κανονική και καλή προετοιμασία, καλή φυσική κατάσταση κ ενδυνάμωση..
Και οι 6 της άμυνας να μην προωθούνταν ποτέ οι άλλοι 4 μόνο θα είχαν το γκολ για πλάκα..με τον Καστιγιο ή με κάποιον με τα χαρακτηριστικά του καλύπτουμε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κένο πίσω απ'τον φορ που τόσο καιρό το ψευτοκαλύπτουμε με τον Ιβιτς..και εφόσον μπορούμε να τον πάρουμε τόσο φτηνά (250.000 είναι να του δώσει ο Ρούλης) δεν καταλαβαίνω γιατί το συζητάμε ακόμα αν μας κάνει ή όχι
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

monopaokre έγραψε:Ποδοσφαιρικά εκτιμώ περισσότερο τους Σάλπι,Βιερίνια και Ελ Ζαρ και δεν πιστεύω πως μας χρειάζεται ιδιαίτερα και ο καστίγιο. Αλλά τέσπα τόση ώρα τζάμπα συζητάμε αφού από σω γνωρίζω δεν είμαστε σίγουροι για την πληροφορία. Οπότε λες εσύ. λέω εγώ αλλά αμα είναι να τον φέρουν δεν θα μας ρωτήσουν φίλε μου ;)
+1
μας χρειαζεται π.χ αν πωληθει ο βιερι... φυσικα δε θα μας ρωτησουν αλλα θ κριθουν συνολικα..

εχουμε διοικηση που αποασιζει..εγω ουτ ειμαι υπερ ουτε κατα..αν πιστευουν οτι μπορει να ανεβασει την ομαδα ας το κανουν αν οχι....παμε για αλλα
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

αν φτάσουμε στο σημείο να δώσουν τα λεφτα που εγω κ εσυ δωσαμε να πάρουν τον Καστίγιο ας μη μου γκρινιάζουν μετα για τα αδεια γήπεδα, την ελλειψη σολντ-αουτ και τα οικονομικά προβλήματα.
το κακο τους το κεφάλι θα φταιεί
ειπαμε φερανε τον κοντο, κάνανε προπονητη τον Παύλο Δερμιτζάκη, τον Μακη Χαβο και ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. ε οχι κ τον πουτ@ναςγιο!

Για φαντάσου (φτου-φτου) να έρθει ο Πετρος Κόκκαλης να πάρει τον ΠΑΟΚ.
Μου φαίνεται καποιοι απο σας θα κανουν 10 τούμπες απο τη χαρά τους.
ΗΜΑΡΤΟΝ!

ΜΗΝ ΜΙΚΡΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

joshua έγραψε:Ολα αυτα επειδη μετα απο ενα παιχνιδι που ενα γηπεδο τον ειχε περασει γενιες δεκατεσσερις,του ειχε πεταξει τσιμεντα, αναψυκτικα ,πασατεμπο,πατατακια, σαμαλι και εγω δεν ξερω τι αλλο, ειχε δηλωσει οτι σιγα, οσο πιο πολλα ριχνουν τοσο πιο πολλα γκολ θα βαζω? Για τον καστιγιο δηλαδη αυτα ειναι ψευτομαγκια και βλαχια ενω για τον γκαρσια θαρρος, δυναμη, επαναστατικοτητα και μαγκια? 1000 φορες παικτες λατινοαμερικανους,μουρλοκομεια που ξερουν καποια κανταρια μπαλλα, αλλα θα πουν και μια κουβεντα παραπανω, λογω ιδιοσυγκρασιας, η οποια νομιζω οτι γενικα ταιριαζει και στο λαο μας, παρα κατι σιγανοπαπαδιες, που φιλανε την φανελα και τους θεωρουμε αλανια και ηρωες του 21, αλλα αμαλαχει στα μουλωχτα κανουμε κατι ωραιες δηλωσουλες, εκει που νομιζουμε οτι δεν θα το μαθει κανεις οτι δεν αντεχω αλλο, δεν με πληρωνουν, δεν υπαρχει οργανωση, μονο ο λαος αξιζει (γιατι αυτα μας αρεσει να ακουμε) και θα την κανω σιγουρα γιατι οκ πολλα τους εδωσα(2 γκολ) και πηρα λιγα (600.000).
συγκρινεις τη συμπεριφορα του καστιγιο με τον γκαρσια???αυτο ειναι τουλαχιστον αφελες εκ μερους σου...τους θεατρινισμους του καστιγιο(περα απο τα κωλοχερα) ποτε στη ζωη του δεν τους εκανε ο γκαρσια...μιλας για εναν ανθρωπο που στη ζωη του εχει μαθει να ζει με εναν τροπο ζωης και για εναν ανθρωπο που ειναι απο αυτους που θελεις να τους βαρας ολη μερα και ολη νυχτα...

υγ ο γκαρσια ποτε δεν θα αντεχε σε μια ομαδα οπως ο γαυρος....βλεπε ρεαλ...

υγ2 δεν θα ξανασχοληθω αλλο με το πουτανοφτυσμα
Federacion έγραψε:αν φτάσουμε στο σημείο να δώσουν τα λεφτα που εγω κ εσυ δωσαμε να πάρουν τον Καστίγιο ας μη μου γκρινιάζουν μετα για τα αδεια γήπεδα, την ελλειψη σολντ-αουτ και τα οικονομικά προβλήματα.
το κακο τους το κεφάλι θα φταιεί
ειπαμε φερανε τον κοντο, κάνανε προπονητη τον Παύλο Δερμιτζάκη, τον Μακη Χαβο και ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. ε οχι κ τον πουτ@ναςγιο!

Για φαντάσου (φτου-φτου) να έρθει ο Πετρος Κόκκαλης να πάρει τον ΠΑΟΚ.
Μου φαίνεται καποιοι απο σας θα κανουν 10 τούμπες απο τη χαρά τους.
ΗΜΑΡΤΟΝ!

ΜΗΝ ΜΙΚΡΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
και εχουμε να δουμε ακομα...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

πρώτων δεν πιστευω οτι υπαρχει θεμα καστιγιο ουτε μια στις εκατο . τωρα για αυταα που ακουω οτι ειναι μ@νοπανο και δεν αξιζει να φοραει την φανελα του ΠΑΟΚ συγνωμη αλλα δεν τα καταλαβαινω , δηλαδη επειδη εκανε καποιες δηλωσεις μετα απο ενα ματς και ειπε αυτα ππου ειπε υπαρχει τοσο μίσος δηλαδη ημαστε ενας λαος που το μονο που του αρεσει ειναι να μας χαιδευουν τα αυτια και να λενε για την τρομερη Τουμπα? συγνωμη αλλα εγω τα βλεπω λιγο διαφορετικα τα πραγματα εχω μίσος και εχθρα με τις ομαδες και οχι με τους παικτες που απαρτιζουν το ροστερ τους θεωρω οτι μειωνω την ομαδα μου αν βγαζω τοσο κομπλεξ με τους αντιπαλους παικτες και να να εχω προβλημα μαζι τους επειδη κανουν τα παντα για να κερδισουν, μπορω να καταλαβω οπωςοι δικοι μου παικτες θα κανουν τα πανταγια να κερδισουν ετσι και οι αντιπαλοι θα κανουν το ιδιο. Α και μια σημείωση ο καστιγιο ειναι ουρουγουανος και οχι μεξικανος
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

1) θέμα καστίγιο ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ!!!!!!
2) αν πάμε και πάρουνε το κωλόπαιδο αυτό θα έχουμε πουλήσει κάθε ΠΑΟΚΣΗΔΙΚΗ αξία και ιδανικό!
3) γκίκα με την 11άδα σου θα τρώμε γκολ σε κάθε στημένη φάση
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

γκικα αν το μονο που σε νοιαζει ειναι να παρεις πρωταθλημα γινε γαυρος.τοσο απλα.
λες οτι δεν εγινες γαυρος γιατι δε γουσταρεις τον τροπο που επαιρνε τα πρωταθληματα.ο τροπος αυτος λοιπον ηταν ο τζορτζεβιτς ο καστιγιο ο ανατολακης και ο γεωργατος πριμαντονες και στο παρασκηνιο ο κοκκαλης.
υπαρχει και μια υπερηφανια την οποια απο οτι βλεπω προθυμα θυσιαζεις για ενα σκατοπρωταθλημα.περηφανια ειναι να μην παιρνεις τη σκατοκουπα της σουπερλιγδας και να προκοβεις στην ευρωπη γιατι εχεις τσαγανο και μεταλλο την ιδια ωρα που ο διορισμενος πρωταθλητης ξεφτιλιζεται σε καθε ευρωπαικο γηπεδο.
περηφανεια ειναι να εχεις χαρακτηρα και να μην προσκυνας κανεναν οσο ταλαντουχος και αν ειναι οταν εχει ατιμασει την ομαδα σου.γιατι οπως και να το κανουμε ο σκατιγιο ειναι οτι πιο αρρωστο καταφερε και γεννησε ο γαυρος.και αν δεν παιζει στο γαυρο μονο σε ομαδες οπως το σκουληκι ταιριαζει και ας βαλει και 1000 γκολ.
ο σκατιγιο ειναι ντροπη που βρισκεται στη θεσσαλονικη και τη βορεια ελλαδα.ποσο μαλλον να συζηταμε και για τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

gika έγραψε:Και να το θέσω αλλιώς..

Θα σε χαλούσε μια τέτοια εντεκάδα;;;

......................Σάλπιγγιδης........................
Ελ Ζαρ................Καστίγιο................Βιειρίνια
...................Βιτόλο.....Γκαρσία.......................
Λίνο.........Κοντρέρας.....Τσιρίλο...............Έττο

Με 3 κοντούς, γρήγορους, με καλή τρίπλα και καλό σουτ πίσω από τον επίσης γρήγορο φορ;
Με 4 παίκτες φουλ αλητεία μέσα στην εντεκάδα (Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Καστίγιο)...

Εγώ θα τρλαινόμουνα. Και με τους 3 πίσω από το φορ να αλλάζουν και θέσεις θα γινόταν της μουρλής... Ά ρε και αντί για Ελ Ζαρ να είχαμε τον Σικαμπάλα...

Ασταμάτητοι θα είμασταν στην επίθεση..

Και έναν Μαρκαντώνη αντί του Τσιρίλο κι η ομάδα θα έπαιρνέ πρωτάθλημα από Σεπτέμβριο..
Βάλε και τον Νίκο Ρίζο στη θέση του Τσιρίλο νά έχουμε για τα στημένα μέσο όρο 1.40 ...
Προπονηταράδες της κερκίδας, αν είναι να αντικαθιστάτε τον "άμπαλο" Μάκη, σκεφτείτε και πάνω απο 5" τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

και οσο γαι τις ενδεκαδες στα παπαρια μου.2 το πολυ τρεις καλες ενδεκαδες εχω δει στη ζωη μου απο τον ΠΑΟΚ και ποτε δεν με πειραξε.προτιμω να διαλυθει ο ΠΑΟΚ παρα να γινει γαυρος.και με τετοιες νοοτροπιες δεν αργει η μερα(αν αυτη ερθει ποτε)που ο ΠΑΟΚ μπορει να παρει πετσινο πρωταθλημα και να βγαινει ο λαος να δικαιολογει τα αδικαιολογητα οπως κανει ο γαυρος.
δε μας χωριζουν οι τιτλοι απο το γαυρο. η νοοτροπια μας χωριζει.΄και με τετοιες αποψεις δεν αργει να αλλαξει και αυτη.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

+++++++++++++ και στα 2 ποστ του μπαρλοου
Άβαταρ μέλους
xristos14

barlow4 έγραψε:και οσο γαι τις ενδεκαδες στα παπαρια μου.2 το πολυ τρεις καλες ενδεκαδες εχω δει στη ζωη μου απο τον ΠΑΟΚ και ποτε δεν με πειραξε.προτιμω να διαλυθει ο ΠΑΟΚ παρα να γινει γαυρος.και με τετοιες νοοτροπιες δεν αργει η μερα(αν αυτη ερθει ποτε)που ο ΠΑΟΚ μπορει να παρει πετσινο πρωταθλημα και να βγαινει ο λαος να δικαιολογει τα αδικαιολογητα οπως κανει ο γαυρος.
δε μας χωριζουν οι τιτλοι απο το γαυρο. η νοοτροπια μας χωριζει.΄και με τετοιες αποψεις δεν αργει να αλλαξει και αυτη.
Αν πάρουμε τον Καστιγιο θα γίνουμε γάβρος?δηλαδή όταν πήραμε τον Φρατζέσκο γίναμε βάζελος?Τον Γ.Χ που μας έδωσε ένα κύπελλο?Και τότε βάζελος γίναμε?

Και ποιος μίλησε για πρωτάθλημα?Και οι πέτρες ξέρουν ότι δεν γίνεται να πάρουμε πρωτάθλημα ότι ομάδα και να'χουμε..αλλά γιατί να μην έχουμε καλή ομάδα με φτηνά μέσα -σάμπως μπορούμε και με ακρβά?- για την Ευρώπη?Ούτε αυτό το θέλουμε?Αν βγάλει 3 γκολ και 3 ασσιστ μόνο στην Ευρώπη ο Καστιγιο και περάσουμε στους ομίλους και τότε γάβρος θα είμαστε?

ΥΓ..Συνηδειτοποιείτε ότι αν πάλι δεν έχουμε λεφτά να πάρουμε δεκάρι του χρόνου σε πρωτάθλημα κύπελλο και Ευρώπη θα τη βγάλουμε με τον 35χρονο πλέον Ιβιτς έτσι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xristos14 την Σάβ 21 Μάιος 2011, 17:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

αν παρουμε κοκκαλη θα γινουμε γαυρος?
αν σου φερει παικταραδες και σου κανει γηπεδο σε χαλαει?
αν κανουμε τεχνικο διευθυντη τζορτζεβιτς και σου φερει λαυρακια σε χαλαει?
ο γαυρος μια ομαδα ειναι.δεν εγινε σιχαμερος απο το τιποτα.καποιοι τον εκαναν.καποια νοοτροπια.
αν τους παρεις ολους τους βρωμιαρηδες τους γαυρους εναν εναν μπορεις να λες οτι ο καθενας εχει ελαφρυντικα.
δηλαδη ποτε θα γινουμε γαυρος?οταν τους παρουμε ολους μαζι?
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δεν συζητάμε όμως ούτε για Κόκκαλη, ούτε για γήπεδο, ούτε για Τζορτζεβιτς..για τον Καστιγιο συζητάμε
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

υπεκφευγεις.
ουτε για τον σκατιγιο συζηταμε.για νοοτροπια συζηταμε.
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δηλαδή θα έρθει ο Καστιγιο και θα γίνουμε γάβρος εκ νοοτροπίας?Τι ακριβώς εννοείς?Εγω για να παίξει μπάλα τον θέλω φιλαράκι κ αν έχει να προσφέρει γιατί όχι.

και όλοι το ξέρουμε ότι είναι κωλοπαίδι αλλά με συμπαίκτες Γκαρσια, Κοντρερας και σια εσύ ειλικρινά νομίζεις ότι θα' ρθει ο νεός στην ομάδα Καστιγιο και θα τολμήσει να κουνηθεί?Μαύρο πανί θα γίνει απ'όλους τους και μετά τα όσα πέρασε στη Σακταρ σιγά μην το ξανατολμήσει..τις πλήρωσε τις μαλακίες του ακριβά..με την καριέρα του την ίδια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xristos14 την Σάβ 21 Μάιος 2011, 17:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”