Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
yiannisPAOKitalia

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Πας νωρίς, με το εισιτήριο στο χέρι, το δείχνεις και ελπίζεις να σε αφήσουν.. Αν πας μαζί και με κάποιον που έχει διαρκείας στην 4, οι πιθανότητες αυξάνονται.
nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

σε ευχαριστω πολυ αδερφε να σαι καλα...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Γιατί βλέπω Σπάθα για τα καριολάκια? :twisted:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

εγώ δαλούκα βλέπω...
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Ουτε που με νοιαζει ποιος θα ειναι ο κοραξ.Μπες μεσα,πατησε τους στην καρωτιδα και αντε γεια :twisted:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ο μόνος λόγος που με ενδιαφέρει είναι ότι έχει χτιστεί μια παράδοση αρνητική στα ντέρμπι καθ αυτό τον τρόπο που όλοι την επικαλούνται όποτε βολέψει. ;)

Κατά τα άλλα κόψιμο του λάρυγγα. :twisted:
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Θελω τον διαιτητη που μας επαιξε στο καραισκακη!

μη πειτε οτι μας επαιξε νορμαλ επειδη ειναι παναθηναικακιας....ελπιζω να υπαρχει εστω και ενας-δυο οι οποιοι να ειναι ηθικα σωστος
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Δαλούκας ήταν. Φέτος ήταν ανησυχητικά δίκαιος... Αν οριστεί, ελπίζω να μη μασήσει και να δώσει ό,τι είναι και να μη δώσει ό,τι δεν είναι. Κρατάω μικρό καλάθι πάντως στο θέμα αυτό όπως όλοι μας.
Άβαταρ μέλους
Sergio4

Δημοσίευση από Sergio4 »

Εγω ακομα δε μπορω να χωνεψω την περσινη κοκκινη του Δαλουκα στο Γκαρσια μεσα στο Θρασυβουλα καθως και το γκολ τους που θα ζηλευε και ομαδα χαντμπολ. Μουνοπ@ν@ς ειναι κι αυτος!
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Ε ναι, γι' αυτό είπα για φέτος... Θα το δούμε σύντομα τι σκοπεύει να σφυρίξει...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Πριν από λίγο άκουγα ΝίκοΝόμπλια live στην ΕΡΑ στην συνέντευξη που έδωσε και αυτό που κατάλαβα εκτός από το πυρ ομαδόν που εξαπέλυσαν εναντίον του οι ΑΡΔ είναι ότι ο άνθρωπος είναι σε μεγάλη πίεση...και όταν λέμε μεγάλη εννοούμε τεράστια χωρίς ίχνος υπερβολής....τον λυπήθηκα σχεδόν καθώς είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και δεν του αξίζει όλο αυτό...
Δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι την ίδια πίεση έχουν και συνολικά οι βάζελοι σαν ομάδα καθώς τόσα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα γι' αυτούς είναι πάρα πολλά...αντε ένα σπρωξιματάκι χρειάζονται για να καταρρεύσουν εντελώς....
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Δε νομίζω ότι είναι τυχαία η αισιοδοξία του κόσμου. Ούτε είναι συνηθισμένη. Τουλάχιστον προσωπικά είμαι συνήθως μετρημένος. Αυτή τη φορά όμως είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος.

Στο κάτω κάτω της γραφής, ακόμη κι αν δεν κερδίσουμε θα μας μείνει η γλυκιά υπενθύμιση (για τους παλιούς) ή πρωτόγνωρη εμπειρία (για τους νεότερους) του τι σημαίνει παιγνίδι στο οποίο κρίνεται ένα πρωτάθλημα.

Μεγάλη υπόθεση κυρίες και κύριοι...
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Προτιμαει λεει να εχει τον Ζιλμπερτο την Κυριακη παρα αυριο! Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ φωτια στα μπατζακια τους εβαλες!
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

τσακιστε τους, πατηστε τους, λιωστε τους, φατε τους, Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Orwell έγραψε:Πριν από λίγο άκουγα ΝίκοΝόμπλια live στην ΕΡΑ στην συνέντευξη που έδωσε και αυτό που κατάλαβα εκτός από το πυρ ομαδόν που εξαπέλυσαν εναντίον του οι ΑΡΔ είναι ότι ο άνθρωπος είναι σε μεγάλη πίεση...και όταν λέμε μεγάλη εννοούμε τεράστια χωρίς ίχνος υπερβολής....τον λυπήθηκα σχεδόν καθώς είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και δεν του αξίζει όλο αυτό...
Δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι την ίδια πίεση έχουν και συνολικά οι βάζελοι σαν ομάδα καθώς τόσα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα γι' αυτούς είναι πάρα πολλά...αντε ένα σπρωξιματάκι χρειάζονται για να καταρρεύσουν εντελώς....

Αναλυτικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε:

Για το αν θα επηρεάσει η ήττα από την Καβάλα: «Στον επαγγελματισμό, μια μέρα πρέπει να χαίρεσαι και μια να στενοχωριέσαι. Δεν μπορείς να στέκεσαι περισσότερο σε ένα αποτέλεσμα. Ακολουθούν συνεχόμενα παιχνίδια που ο επαγγελματισμός δεν σου επιτρέπει να σκέφτεσαι περισσότερο το προηγούμενο».

Για το τι πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Ρόμα: «Πρέπει να είναι δυνατός και να έχει καλύτερη εμφάνιση σερ σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Καβάλα. Πρέπει και οι 11 να είναι σε καλή κατάσταση γιατί σε τέτοιο επίπεδο, τα λάθη πληρώνονται. Σε τέτοια παιχνίδια, πάντως, οι παίκτες έχουν εγωισμό και μεγαλύτερο κίνητρο. Σαφώς τα αντιμετωπίζουν διαφορετικά από τα υπόλοιπα».

Για τη Ρόμα: «Πρόκειται για μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Και δεν είναι οργανωμένη, μόνο επειδή είμαι ιταλική, αλλά και γιατί το δείχνουν τα τελευταία αποτελέσματα».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια. Το λέω ειλικρινά, όπως πάντα μιλάω ειλικρινά».

Για το επεισόδιο στο ημίχρονο του παιχνιδιού με την Καβάλα: «Δεν είναι χώρος και ώρα να μιλήσουμε. Αν εσείς έχετε ένα πρόβλημα στην οικογένειά σας, θα το βγάλετε έξω; Ποιος σας είπε ότι υπάρχει πρόβλημα; Τι διαιωνίζεται; Δύο μήνες είναι σωστός και δίκαιος απέναντί σας. Τι θα πει αιωρείται; Και εγώ μπορώ να πω ό,τι θέλω. Και είμαι ξηγημένος. Θα μιλάμε, όμως, για ποδόσφαιρο και όχι ότι αιωρείται. Παντού γίνονται επεισόδια. Πέντε έξι παίκτες έχουν πλακωθεί μέσα στο γήπεδο. Το θέμα είναι να λύνεται εκεί. Τότε είσαι ομάδα. Κι εμείς στην εποχή μας παίζαμε ξύλο στην προπόνηση.

Αλλά τα πάντα τελείωναν εκεί. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τους ξένους. Και με τους ξένους μιλάω και με τους Έλληνες, αφού όσοι ξένοι έπαιζαν πριν τόσοι παίζουν και τώρα. Δεν κρύβω ότι έγινε ένα επεισόδιο. Το θέμα είναι πού μένει. Αν προχωρήσει δεν έχει να κερδίσει η ομάδα. Δεν θα το πληρώσει ο Γιώργος ή ο Λέτο ή ο Νίκος. Θα το πληρώσει η ομάδα. Δεν διαβάζω εφημερίδες, γιατί είμαι καινούριος στον χώρο και δεν θέλω να επηρεαστώ. Είμαστε λαός που αν δεν γράψει ο Τύπος δεν θα πάμε στο γήπεδο. Πολλές φορές είναι ακραίος και μας πάει στο Θεό και την άλλη στιγμή σφαλιάρα στα τάρταρα».

Για το αν ο Σαλπιγγίδης θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Ο Σαλπιγγίδης θα παίξει στη Θεσσαλονίκη. Θα είμαι ειλικρινής. Πρέπει να αλλάξει το ποδόσφαιρό μας. Αν μπορούμε να το αλλάξουμε εμείς, πρέπει να το αλλάξουμε».

Στο σημείο αυτό, ο Νίκος Νιόπλιας αναζήτησε τον συντάκτη του δημοσιεύματος, σύμφωνα με το οποίο ο Σαλπιγγίδης δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ και, μετά από διάλογο, το συμπέρασμα που προέκυψε ήταν ότι δεν επρόκειτο για ρεπορτάζ, αλλά για άρθρο ιστοσελίδας.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, μάλιστα, δεν παρέλειψε να εκφράσει και τη δυσαρέσκειά του για τα όσα είπε ο Άαντ ντε Μος μετά το παιχνίδι με την Καβάλα, λέγοντας: «Τι ήρθε να μου πει εμένα ο άλλος ο προπονητής; Εγώ είπα τίποτε στον Κούπερ; Είπα τίποτε στον Μπάγεβιτς;».
http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... id=7294106
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”