Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ
- paokmaniak
Re: Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ
Ο Σίμονς γίνεται... Βούλγαρος
Στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες ο Σέντρικ Σίμονς να πάρει στα χέρια του το βουλγάρικο διαβατήριο.
Αυτό που θα επιτρέψει στον 25χρονο Αμερικανό σέντερ που αγωνίστηκε στην Καβάλα στα τέλη της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010 και σε όλη την 2010-2011 να αγωνίζεται ως κοινοτικό.
Να μην καταλαμβάνει δηλαδή θέση ξένου σε μία εξέλιξη που είναι σίγουρο πως θα ανεβάσει το κασέ του και δυστυχώς για την Καβάλα θα δυσκολέψει την παραμονή του σε αυτήν.
http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBask ... 06101.html
εδώ μιλάμε για περίπτωση ματ...
Στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες ο Σέντρικ Σίμονς να πάρει στα χέρια του το βουλγάρικο διαβατήριο.
Αυτό που θα επιτρέψει στον 25χρονο Αμερικανό σέντερ που αγωνίστηκε στην Καβάλα στα τέλη της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010 και σε όλη την 2010-2011 να αγωνίζεται ως κοινοτικό.
Να μην καταλαμβάνει δηλαδή θέση ξένου σε μία εξέλιξη που είναι σίγουρο πως θα ανεβάσει το κασέ του και δυστυχώς για την Καβάλα θα δυσκολέψει την παραμονή του σε αυτήν.
http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBask ... 06101.html
εδώ μιλάμε για περίπτωση ματ...

Ρε ξεκολλατε με τα λεφτα, ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ λεγεται το τοπικ. Δεν ειναι και ο Τζεισον Κιντ, ειναι και 34 οποτε δε θα ζηταει και κανα μυριο. Μια γνωμη ειπα, μην πιανεστε με τι και πωςmarolas έγραψε:με τι λεφτά ρε θα πάρουμε Παπαλουκά?? Γενικά οι Έλληνες που φεύγουν από γάβρο δύσκολα θα μείνουν Ελλάδα.. Κάθε λογικός θα πήγαινε ας πούμε σε μια μικρομεσαία ομάδα Ισπανίας.. Και η φετινή πορεία Μαυροειδή, Βασιλειάδη είναι πολύ καλή διαφήμιση..
Από Έλληνες ας πάρουμε Πατ Καλάθη χθες γιατι δεν ειναι ακόμα έτοιμος για γάβρο-βάζελο, Χαρίσης καλή λύση για πάγκο στο 5, Ξανθόπυλος καλύτερος του Αποστολίδη, Καλαμπόκης καλή λύση για να έχουμε και βάθος πάγκου..
Εννοείται ναι σε Πελεκάνο,Γλυνιαδάκη αλλά πολύ δύσκολο..
Τιμο μαζι σου ρε αλλα ο παπαλουκας θα παρει πανω απο μυριο ωπου και να παει. 

Ο Παπαλουκας εδω που το λεμε λεφτα εχει βγαλει με το τσουβαλι τοσα χρονια,τωρα στα 34 αν δεν θελει να φυγει απο ελλαδα που ειναι πιθανο θα εφευγε μονο με καμια προταση 400 500 χιλιαρικα και παλιι δυσκολα για εναν βετερανο για 200 300 χιλιαρικα δεν νομιζω να επαιρνε τοσο μεγαλη αποφαση.
Εγω πιστευω προταση θα εχει μονο απο καμια Τουρκια αλλα και παλι δεν ξερω πως ειναι οικογενειακως εχει παιδια?ειναι παντρεμενος?ολα παιζουν ρολο σε τετοια ηλικια αναγκη οικονομικη δεν εχει.
Παντως αν δεν θελει να φυγει απο ελλαδα ποια ομαδα εχει τις περισοτερες πιθανοτητες να συνεχισει?
Εγω πιστευω προταση θα εχει μονο απο καμια Τουρκια αλλα και παλι δεν ξερω πως ειναι οικογενειακως εχει παιδια?ειναι παντρεμενος?ολα παιζουν ρολο σε τετοια ηλικια αναγκη οικονομικη δεν εχει.
Παντως αν δεν θελει να φυγει απο ελλαδα ποια ομαδα εχει τις περισοτερες πιθανοτητες να συνεχισει?
- desperando
- Επικοινωνία:
μαλλον καποιοι ειναι περισσοτερο ποδοσφαιροφιλοι παρα μπασκετικοι. οταν λετε για τον παπαλουκα οτι μαλλον θα παει εξω με καμια 400-500 ειναι σαν να λετε οτι ο τσαβι στα 34 δεν μπορει να βρει συμβολαι πανω απο μυριο
ο pepe με πόσα είχε πάει στη brescia στα 30 του μόλις?desperando έγραψε: ο τσαβι στα 34 δεν μπορει να βρει συμβολαιο πανω απο μυριο

PS: anyway, o παπαλουκάς είναι μέσα στους 10 πιο effective μπασκετμπολίστες στην ευρώπη τα τελευταία χρόνια. από μπάσκετ-μπάσκετ (βλέπε σουτ δηλαδή) είναι επιπέδου westbrook ή rondo αλλά σε όλα τα άλλα (όχι αμυντικά) είναι εκπληκτικός παίκτης. διαβάζει το παιχνίδι άριστα και έχει το καλύτερο drive Που έχω δεί εγώ μετά τον ginobili (το πήδηξα ε

PS2: παπαλουκά έλα στην ΠΑΟΚΑΡΑ ρε!!! με peja στο 3 πιο πολλές πιθανότητες έχει να πάρεις (επιτέλους) πρωτάθλημα
στην ελλάδα...

matt walsh , πιστεύω ότι είναι πολύ καλός για αντι-marshall(δύσκολο να μείνει).
'Eχει επιθετικό ταλέντο, άμυνα ,ριμπάουντ. Αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι προσιτός οικονομικά, αφού έκανε super χρονιά με την Βιλερμπαν
'Eχει επιθετικό ταλέντο, άμυνα ,ριμπάουντ. Αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι προσιτός οικονομικά, αφού έκανε super χρονιά με την Βιλερμπαν
-
Φεύγει από Μανρέσα ο Σλόκαρ
Παρελθόν από την Μανρέσα θα αποτελέσει ο Σλοβένος πάουερ φόργουορντ, Ούρος Σλόκαρ που αποφάσισε να μην συνεχίσει στον Καταλανικό σύλλογο.
Ο Σλοβένος άσσος που ήταν ρούκι της Σλοβένικης Λίγκας το 2002, φέτος πραγματοποίησε αξιόλογη χρονιά με την Μανρέσα, καθώς είχε μ.ο.10.7 πόντους, 6.2 ριμπάουντ και 1.3 κλεψίματα ανά παιχνίδι στην ACB.
Ο Σλόκαρ αγωνίζεται από το 2004 με την φανέλα της εθνικής Σλοβενίας, ενώ είχε πάρει μέρος στο Μουντομπάσκετ του 2010 σημειώνοντας 7.6 πόντους ανά παιχνίδι και 4.8 ριμπάουντ. Στο παρελθόν ο Σλόκαρ έχει αγωνιστεί στις Τζέοπλιν, Μπενετόν Τρεβίζο, Τριούμφ Λιουμπέρτσι, Μπολόνια, Ολύμπια Λιουμπλιάνας και Μοντεπάσκι Σιένα.
http://www.sport24.gr/Basket/SpainBaske ... 06744.html
Πολύ καλή περίπτωση για το 4 και νομίζω και οικονομικά προσιτή. Πάντως δε νομίζω να είναι μόνο στο χέρι μας αν θα κρατήσουμε τους παίχτες που θέλουμε. Και πολύ φοβάμαι πως Ντόζιερ και Μάρσαλ δυστυχώς θα μας κουνήσουν μαντήλι, γιατί όταν ο ένας σου λέει "θέλω να παίξω ΝΒΑ" και ο άλλος πριν τα πλέυ-οφ "πως θα γύριζε Ελλάδα αν είχε πρόταση από Γαύρο ή Βάζελο" τότε δύσκολα τα πράγματα. Να ρίξει κάνα 250άρι χιλιάδες καμιά Τούρκικη, Ρώσικη ή Εβραϊκή να δείς πως θα τρέξουν..Άσε που πριν καμιά βδομάδα διάβασα στο basketblog πως ο Μάρσαλ αρέσει στον Ίβκοβιτς..
:ugeek:
Παρελθόν από την Μανρέσα θα αποτελέσει ο Σλοβένος πάουερ φόργουορντ, Ούρος Σλόκαρ που αποφάσισε να μην συνεχίσει στον Καταλανικό σύλλογο.
Ο Σλοβένος άσσος που ήταν ρούκι της Σλοβένικης Λίγκας το 2002, φέτος πραγματοποίησε αξιόλογη χρονιά με την Μανρέσα, καθώς είχε μ.ο.10.7 πόντους, 6.2 ριμπάουντ και 1.3 κλεψίματα ανά παιχνίδι στην ACB.
Ο Σλόκαρ αγωνίζεται από το 2004 με την φανέλα της εθνικής Σλοβενίας, ενώ είχε πάρει μέρος στο Μουντομπάσκετ του 2010 σημειώνοντας 7.6 πόντους ανά παιχνίδι και 4.8 ριμπάουντ. Στο παρελθόν ο Σλόκαρ έχει αγωνιστεί στις Τζέοπλιν, Μπενετόν Τρεβίζο, Τριούμφ Λιουμπέρτσι, Μπολόνια, Ολύμπια Λιουμπλιάνας και Μοντεπάσκι Σιένα.
http://www.sport24.gr/Basket/SpainBaske ... 06744.html
Πολύ καλή περίπτωση για το 4 και νομίζω και οικονομικά προσιτή. Πάντως δε νομίζω να είναι μόνο στο χέρι μας αν θα κρατήσουμε τους παίχτες που θέλουμε. Και πολύ φοβάμαι πως Ντόζιερ και Μάρσαλ δυστυχώς θα μας κουνήσουν μαντήλι, γιατί όταν ο ένας σου λέει "θέλω να παίξω ΝΒΑ" και ο άλλος πριν τα πλέυ-οφ "πως θα γύριζε Ελλάδα αν είχε πρόταση από Γαύρο ή Βάζελο" τότε δύσκολα τα πράγματα. Να ρίξει κάνα 250άρι χιλιάδες καμιά Τούρκικη, Ρώσικη ή Εβραϊκή να δείς πως θα τρέξουν..Άσε που πριν καμιά βδομάδα διάβασα στο basketblog πως ο Μάρσαλ αρέσει στον Ίβκοβιτς..

Ομάδα για τον Κέσελ
Πολύ πιθανό είναι πλέον το σενάριο ο Μάρκο Κέσελ να αγωνιστεί σε ομάδα πλην του Ολυμπιακού σαν δανεικός! Τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή ο Ίβκοβιτς προσανατολίζεται στον δανεισμό του Σέρβου φόργουορντ, ο οποίος την περασμένη σεζόν δεν προσέφερε τα αναμενόμενα και ίσως να μην χωράει στο επόμενο ερυθρόλευκο ρόστερ.
Κάτι ανάλογο πρόκειται να συμβεί και με τον Έρτσεγκ, η περίπτωση του οποίου όμως, είναι πιο δύσκολη λόγω του πολύ υψηλού συμβολαίου του που μοιάζει αδύνατο να καλυφθεί από άλλο σύλλογο!
http://www.basketblog.gr/Pages/ViewCont ... 41&w=0&m=1
γιαμ-γιαμ...
Πολύ πιθανό είναι πλέον το σενάριο ο Μάρκο Κέσελ να αγωνιστεί σε ομάδα πλην του Ολυμπιακού σαν δανεικός! Τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή ο Ίβκοβιτς προσανατολίζεται στον δανεισμό του Σέρβου φόργουορντ, ο οποίος την περασμένη σεζόν δεν προσέφερε τα αναμενόμενα και ίσως να μην χωράει στο επόμενο ερυθρόλευκο ρόστερ.
Κάτι ανάλογο πρόκειται να συμβεί και με τον Έρτσεγκ, η περίπτωση του οποίου όμως, είναι πιο δύσκολη λόγω του πολύ υψηλού συμβολαίου του που μοιάζει αδύνατο να καλυφθεί από άλλο σύλλογο!
http://www.basketblog.gr/Pages/ViewCont ... 41&w=0&m=1
γιαμ-γιαμ...

διαβάζοντας τους 20 της λετονίας για το ευρωμπάσκετ το μάτι μου έπεσε στον kristaps janicenoks (ναι ναι ξαναπροφέρετέ το
). 28 ετών (όσο περίπου και ο ομοεθνής του janis blums που παίζει στην bilbao) 1.95, κλασσικό shooting guard σουτέρ αγωνίζεται στην VEF Riga. στο λετονικό (ποιό?
) πρωτάθλημα είχε (σε 29 λεπτά μ.ο.) 12 πόντους, στη βαλτική λίγκα 10,3 και στο eurocup 20,3 σε 6 αγώνες με 42,5% στα τρίποντα όντας ο 12ος καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης στην πρώτη φάση (11ος ο γιαμ-γιαμ σεντερ της roanne).
[youtube]_jTm1tE45E4&feature=related[/youtube]
στο προηγούμενο ευρωμπάσκετ ήταν 2ος σκόρερ της λετονίας πίσω από τον kambala (14-14-12 πόντους σε 3 ματς απέναντι σε ρωσία-γερμανία-γαλλία)

[youtube]_jTm1tE45E4&feature=related[/youtube]
στο προηγούμενο ευρωμπάσκετ ήταν 2ος σκόρερ της λετονίας πίσω από τον kambala (14-14-12 πόντους σε 3 ματς απέναντι σε ρωσία-γερμανία-γαλλία)
Jeremiah Massey, Miha Zupan, Yaniv Greene, Kiki Clark, Steve Burtt (πρώτος σκόρερ του Ουκρανικού πρωταθλήματος με 22,4π μο), Hrvoje Puljko (πρώτος σκόρερ κροατικού πρωταθλήματος με 23π μο με την Kvarner) , Marko Car (21,7π 5,4ασ Zadar), Luka Zoric (19,8π 7,3ρ KK Split)