Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευση από palok »

βλέπεις πώς δυσκολεύεται ο χαραλαμπίδης να φτάσει το τρίποντο?
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

δεν ειναι τπτ αυτο με το τριποντο...απλα θελει να συνηθισει λιγο ο καρπος
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ο νατου σε καλημεριδη : αν εισαι αγιος μπορεις να παιξεις σε τετοιο επιπεδο?

καλημερχιδης αυτο ακριβως ετσι ειναι

ΠΟΣΟ μλκς?
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

ποσο δικαιο εχεις αδερφε δλδ αμα λενε τον μηνο γραφικο αυτος ο καλημεριδης τι ειναι ρε π$%^% ελεινος....σιχαμα
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Βλέπω μπάσκετ, το λήκι μάλιστα και πιάνω μπασκετική κουβέντα με τον palok... Πόσο πιο χαμηλά ρε γαμώτο...?? :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

και ο χαραλαμπιδης πανω απο ολα καλο παιδι...να τον παντρεψει θελει ο καλημεριδης μαλλον....μια νυφη για τους παικτες του αρη-ρεαλιτι της ερτ..
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

χαχαχα. εγώ που δεν ήξερα οτι έχει μπάσκετ (αλλά και τώρ απου έχει) βλέπω arsenal και arsenal μαζί (ενώ πριν μαζί με ένα βιβλίο έβλεπα και την chelsea!!!!!)

γιατρέ είανι σοβαρό?? :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εχουν κατι αμερικανακια και ο ρουλης και το περιστερι που δεν ξερω αν καν cd μπορουν να βγουν και να πουλησουν,θα τους πεφτουν απο τα χερια.Βλεπω τον ρουλη να τους αλλαζει ολους.Ο Βεργινης οπως φανηκε απο το ρηπλει πρεπει να εχει παθει χοντρη ζημια.Αν μπορουσαμε να γεμισουμε τον παγκο λιγο με 2 παικτες θα στοιχηματιζα οτι θα τους εχω απο κατω.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ο Tucker joshua είναι παιχτάρα αν και ελπίζω να μην το δείξει. οι άλλοι 2 είναι για άλλαγμα- είναι γνωστό.
οι άλλοι του περιστερίου, ο king είναι ο γνωστός σκόρερ που έπαιζε ολύμπια νομίζω ενώ ο ψηλός τους μου κάνει σε mcrae αλλά πολύ αδούλευτος. μόνο τον μάντζαρη έχουνε στον άσσο αυτοί?
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Παιδιά μέτριο το ρόστερ του ρούλη ναί, αλλά όχι και ανύπαρκτο, που είπαν κάποιοι. Ας μην είμαστε υπερβολικοί και με οπαδικές παρωπίδες. Τα ίδια μπορεί να λένε και αυτοί για το δικό μας ρόστερ. Εγώ αυτό που παρατήρησα είναι πως έχουν καλή περιφέρεια με πολλές λύσεις, αλλά ανύπαρκτη ρακέτα. Αυτός που ξεχωρίζει είναι ο Τάκερ, ο οποίος άσχετα αν δε του βγαίνουν τα σούτ φαίνεται ότι το κατέχει το τόπι, ο άλλος τους ο Αμερικανός ο Ντάστον είναι πραγματικά για λύπηση, ενώ δεν έχουν και σοβαρό άσσο.

Πάντως, άσχετα με το τι μεταγραφές θα κάνουν, το λέω και το πιστεύω ότι και φέτος θα βλέπουν την πλάτη μας για πλάκα, καθώς ομάδα χωρίς καλό άσσο και σέντερ δεν πάει πουθενά. Δε μπορώ να διανοηθώ πως θα χάσουμε από αυτή τη ρακέτα την 3η αγωνιστική. Μόνος του ο Λάζος πρέπει να τους κερδίσει! Από την άλλη το Περιστέρι, μου άρεσε, κλασσική σκληρή ομάδα Πεδουλάκη.

Εν τω μεταξύ οι νέοι κανονισμοί είναι για γέλια, στο θέμα με το μπρος-πίσω θα γίνεται ένα μπάχαλο, ενώ στη γωνία η απόσταση της γραμμής του 3πόντου με αυτή της εξωτερικής γραμμής είναι όση το παπούτσι του Χέλιγουελ! Θα δούμε πολλά πατήματα εκτός αγωνιστικού χώρου φέτος. Τι να πω..λες και κάνουν τα πάντα για να καταστρέψουν το άθλημα, προς τι όλες αυτές οι άλλαγες? Λες και βοηθάνε στο θέαμα.

Υ.Γ. Η διαιτησία τον έσπρωχνε λίγο τον Ρούλη ή με τύφλωσε κι εμένα το οπαδικό μου πάθος?
Υ.Γ2. Αυτόν τον Καλημερίδη πότε θα τον φιμώσουν? Χειρότερος και πιο γραφικός κι απ'τον Μίνο έχει καταντήσει..
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

δεν γινεται να πληρωνω ΕΓΩ αυτους τους δημοσιογραφους....δλδ για να γινει καποιος δημοσιογραφος πρεπει να ειναι ηλιθιος???? ας τους πει καποιος οτι τους σοβαροτερους τραυματισμους στο γονατο τους παθαινεις μονος σου...δεν χρειαζεται να στο χτυπησει καποιος....ειναι και 20 χρονια σκουληκοδημοσιογραφος...πρωτη φορα το ακουει?
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Ο τραυματισμός του Βεργίνη μου φαίνεται σοβαρός αλλά θα δούμε
Όσο αναφορά τις μεταγραφές του Ρούλη μια από τα ίδια αν δεν πάρουν ψηλό :lol: :lol: :lol: :lol: (με τον τραυματισμό του Βεργίνη αν είναι και σοβαρός θα κοιτάξουν να πάρουν πάλι κοντό)
Αν δεν ήταν και ο Ταπούτος θα είχαν μεγάλο πρόβλημα.
Το Περιστέρι πρέπει να έχει τους ποιο χαζούς μπασκετικά Αμερικάνους φέτος(αν και κάτι άκουσα και πως της Ρόδου δεν το πολυ έχουν)
Καλός ο Μάντζαρης αλλά....
Ps Πόσο κόσμο έχει??
Trikaliotis

Ας πεί κάποιος στον Παπανικολάου ότι δεν είναι πλέον 25 χρονών..Το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ ασθενής!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

πάρις: ο αγώνας κρίθηκε στο 3ο δεκάλεπτο (ενώ είμαστε στο 3ο δεκάλεπτο). δεν περίμενα να πάει τόσο πολύ η διαφορά με την εικόνα που είδα στο α' ημίχρονο. Βέβαια θέλει ακόμα 10 λεπτά και δεν μπορούμε να πούε οτι ο αγώνας έχει κριθεί.
Trikaliotis

Να ρωτήσω και κάτι άλλο..Ο 7ος πέρυσι Ρούλης χωρίς έχει κάνει φέτος κάποια μεταγραφή επιπέδου Λάζου και σε αγώνα με μη εμπορικό αντίπαλο έχει στο γήπεδο κοντά στους 3.500 κόσμο, οι οποίοι δεν έχουν σταματήσει από την αρχή να φωνάζουν. Αν παίζαμε εμείς σήμερα με τα ίδια δεδομένα, θα γινόταν τίποτα από τα παραπάνω..???
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2011-2012”