Π.Α.Ο.Κ. Football Retro

Οτιδήποτε έχει σχέση με το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας, σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο...
Trikaliotis

Re: Π.Α.Ο.Κ. Retro

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Κάπως έτσι, αλλά τα μεγέθη στο μπάσκετ είναι τελείως διαφορετικά..Έπαιρνες έναν παίχτη τότε και σου άλλαζε όλη την ιστορία..!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν ξέρω από μπάσκετ αρα..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Το άβαταρ σου πάντως Τρικαλιώτη, γ@μάει!
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Thanks Free4, πήγαινα γενικά κόντρα στο ρεύμα της εποχής που οι περισσότεροι γούσταραν Μπάνε (όχι πως δε τον γούσταρα κι εγώ), αλλά ο Τεν-Τεν ήταν η αδυναμία μου και σαν παίχτης, αλλά και γενικότερα σαν προσωπικότητα..Πότε άραγε θα ξαναδούμε τέτοιους παίχτες..???
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ενας πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Ούγγρος Zoltan Horvath, έφυγε σήμερα από τη ζωή και σε ηλικία 30 ετών. Ο Horvath που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ την περίοδο 2007-08, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Ουγγαρία. Ο Horvath, γεννήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 1979, είχε ύψος 2μ.07, ήταν διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ουγγαρίας, ενώ στον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος στο ξεκίνημα της σεζόν 2007-08. Ο Horvath φέτος αγωνιζόταν στην Ουγγρική Falko KC, με την οποία μάλιστα έπαιξε για τελευταία φορά στις 19/12/2009, πετυχαίνοντας 18 πόντους στον αγώνα απέναντι στην PVSK Pannon.

Εικόνα

http://www3.paokbc.gr/news/news/1100

R.I.P. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
elgrego83

Δημοσίευση από elgrego83 »

gate4mitsos έγραψε:
Polis4 έγραψε:Έτος 1994, 4 μέρες μετα την κατακτηση του Korac.. 78 λεοφωρεία απο θεσνίκη κατηφορίζουν για χαβούζα...
Υ.Γ: Για την ιστορία ειχα μπει στο ..ειρήνης και ..φιλίας(!) στο 5΄του 2ου ημιχρόνου, ενω 1000 άτομα μείνανε απ'εξω και χασανε το ματς!!!
Μας βάζανε τοσο κόσμο απο μια είσοδο με διπλό έλεγχο!!!!
Σηκωνουν οι γαυροι ενα κλεμμενο μας πανο απο νεαπολη κ αμεσως μετα η κερκιδα μας γεμιζει με σημαιες κ πανο των gay :) :) :) :mrgreen:

Μάλλον ξεχάσατε να αναφέρετε μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια..... Το πανό της Νεάπολης δεν μας το έκλεψαν οι γαύροι, αλλά μας το πήραν με το ζόρι οι σεκιουριτάδες του ΣΕΦ και το δώσαν στους γαύρους....... έτσι για να μην ξεχνάμε κάποια πράγματα..........
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Την σήμερον ημέρα, μόνον οι …Εγγλέζοι παίζουν ποδόσφαιρο τέτοιες γιορτινές μέρες…

Τις παλιές καλές εποχές, όμως, και εδώ διεξάγονταν αγώνες πρωταθλήματος μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Στις 26 Δεκεμβρίου 1976, ο Πρωταθλητής ΠΑΟΚ φιλοξενείται στα Γιάννενα από τον - τότε πολύ ισχυρό – ΠΑΣ, που είχε στις τάξεις του τον Κοντογεωργάκη, τον Εσπινόζα, και τον Γκλασμάνη. Το ματς είχε συναρπαστική εξέλιξη (ίσως ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ από την άποψη της διαμόρφωσης του τελικού σκορ…).

Το σκορ άνοιξε ο Γκουερίνο στο 10’ με κεφαλιά σε σέντρα του Κερμανίδη, αλλά δεχτήκαμε την ισοφάριση στο αμέσως επόμενο λεπτό με κεφαλιά του Εσπινόζα. Στο 27’ πάλι ο Γκουερίνο με κεφαλιά (αυτή τη φορά από σέντρα του Ιωσηφίδη) έγραψε το 1-2, και στο 35’ ο Κερμανίδης με πλασέ το 1-3.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου τα Γιάννενα μπήκαν πολύ δυνατά και στο 48’ μείωσαν με κεφαλιά του Γκλασμάνη. Σαν να μην έφτανε αυτό, δέκα λεπτά αργότερα δεχθήκαμε και την ισοφάριση από τον Μπρεντάνο με πέναλτι – χέρι του Πέλλιου μέσα στη μεγάλη περιοχή. Όμως, μέσα σε δύο λεπτά, ο Δαμανάκης (με σουτ στο 74’) και ο Σαράφης (76’) μας έδωσαν προβάδισμα με δύο γκολ (3-5) – το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΣ ήταν να μειώσει με νέα κεφαλιά του Εσπινόζα στο 90’ στο τελικό 4-5.

Με τη νίκη του αυτή, ο ΠΑΟΚ παρέμεινε πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα, θέση που όμως δεν κράτησε ως το τέλος: τερματίσαμε τη σεζόν 1976-77 δεύτεροι (ισόβαθμοι του Ολυμπιακού και δύο βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό).

Η σύνθεση: Φορτούλα, Γούναρης, Ιωσηφίδης, Φουντουκίδης, Πέλλιος, Τερζανίδης (75’ Ορφανός), Κερμανίδης, Σαράφης, Δαμανάκης, Κούδας (65’ Αναστασιάδης), Γκουερίνο.

Στη φωτό παρακάτω, ο Φορτούλα απομακρύνει με γροθιές τον κίνδυνο από την εστία μας.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GORDON την Τετ 30 Δεκ 2009, 16:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Ελπίζω να μου συγχωρέσετε την παρένθεση για κάτι που δεν αφορά στον ΠΑΟΚ.
GORDON έγραψε:στα Γιάννενα από τον - τότε πολύ ισχυρό – ΠΑΣ, που είχε στις τάξεις του τον Κοντογεωργάκη, τον Εσπινόζα, και τον Γκλασμάνη.
Κοντογεωργάκης ή... Eduardo Rigani (που έπαιξε και Εθνική) και
Γκλασμάνης ή... Alfredo Glasman ήταν δύο μόνο από τους πολλούς Αργεντίνους που διέθετε τω καιρώ εκείνω ο "Άγιαξ της Ηπείρου" (μήπως θα ήταν καλύτερα να τον λένε "Ρίβερ της Ηπείρου"; ), μαζί με τους Sergio Espinosa, Oscar Alvarez και Eduardo Lisa. Πόσοι ξένοι είπαμε ότι επιτρεπόταν; :lol: Η ομάδα αυτή τελικά κατετάγη 5η στο πρωτάθλημα πίσω μόνο από το ΠΟΚ και από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ (έτσι, μ' αρέσει να το βλέπω).
Θυμηθείτε και την ταινία "Η Ρένα Είναι Οφσάϊντ" με την Ρένα Βλαχοπούλου...
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Δεκέμβριος 1998.
Βerry Christmas !

Εικόνα

'Οταν "ο τρομέρος Γουόλτερ"
στη δεύτερη θητεία του στον ΠΑΟΚ
"έκανε μαζί μας Χριστούγεννα".

Ωραιότατη η έμπνευση με τον γιορτινό σκούφο
αλλά αυτή τη φόρμα,
με αυτόν τον φρικτό χρωματικό συνδυασμό,
μόνο από κάποιο outlet,
πολλά μίλια έξω από τη Νέα Υόρκη,
μπορεί να την είχε ξετρυπώσει
και σε τιμή τού θανατά.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αμερικάνικη αγορά κολεξιόν 1980-1981 :lol:
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

"ΓΙΑΓΚΟΣ" Ο θρυλικός φροντιστής, ζωντανή ιστορία του ΠΑΟΚ τα τελευταία 40 χρόνια

Το όνομα Κυριάκος Βασιλειάδης ίσως να μη λέει και πολλά στους φίλους του ΠΑΟΚ. Το όνομα “Γιάγκος”, όμως, μάλλον λέει πολλά σε όλους! Επί 37 χρόνια ήταν ο φροντιστής του ΠΑΟΚ, και μ’ αυτό το όνομα τον έμαθε ο κόσμος. “Κυριάκος, Γιάκος, Γιάγκος, από μικρός, μου έμεινε”, λέει ο ίδιος, αναπολώντας την εποχή που αυτός και οι συνομήλικοί του έπαιζαν μπάλα στις αλάνες της Άνω Πόλης και οι τελευταίοι δεν μπορούσαν να προφέρουν το όνομά του.

Του Γιώργου Κουβεντίδη
kouventidis@makthes.gr

Σχεδόν τέσσερις δεκαετίες στην Τούμπα, ο Γιάγκος (νωρίτερα πέρασε για ένα φεγγάρι και ως ποδοσφαιριστής) είναι σήμερα η ζωντανή ιστορία του ΠΑΟΚ. Έζησε όλη την εξέλιξη του ΠΑΟΚ, έζησε όλους τους τίτλους του, όλους τους προέδρους, έδωσε φανέλα σε όλους τους μεγάλους παίκτες που πέρασαν από την Τούμπα. Για μία συνέντευξη με τον Γιάγκο δεν θα έφτανε όλη η εφημερίδα. Εμείς του ζητήσαμε απλά να θυμηθεί λίγα πράγματα από το παρελθόν.
Ο Γιάγκος βρέθηκε στην Τούμπα πριν από 41 χρόνια. Καλοκαίρι του 1968. “Ένας φίλος ΠΑΟΚτσής περνούσε από το μαγαζί που είχα στην Αριστοτέλους. Τσαγκάρης ήμουν - τότε είχε πέραση. ‘Κρίμα είναι να παιδεύεσαι μ’ αυτά, δεν πας στον ΠΑΟΚ, που ψάχνουν έναν υπάλληλο;’ μου είπε μια μέρα. Ήταν ο μετέπειτα πεθερός του Άγγελου Αναστασιάδη. Πήγα στα γραφεία, βρήκα τον Παντελάκη, ο οποίος είπε στον Τσαρπανά να με πάρει βοηθό του δοκιμαστικά. Σε μία εβδομάδα ο Τσαρπανάς, μεγάλος ΠΑΟΚτσής και άνθρωπος, του είπε να με κρατήσει. Έτσι βρέθηκα στον ΠΑΟΚ”.

ΠΛΑΚΕΣ
Παλιότερα, που ο κορμός της ομάδας ήταν επί χρόνια ο ίδιος, το κλίμα ήταν πιο οικογενειακό, οι πλάκες στην ημερήσια διάταξη. “Ένας από τους πιο πλακατζήδες ήταν ο Παρίδης. Με τις πρωινές προπονήσεις είχε μερικές φορές πρόβλημα. Ένα πρωί κάναμε προπόνηση στο ξερό, το βοηθητικό, που ήταν απέναντι από το γήπεδο. Προπονητή είχαμε ή τον Τσερνάι ή τον Λόραντ, αυστηροί και οι δύο. Ο Παρίδης άργησε, και κάποια στιγμή ήρθε πάνω σ’ ένα γαϊδούρι, που μάλλον το βρήκε στο δρόμο. ‘Τι να κάνω, ρε μίστερ; Λεφτά να πάρω αυτοκίνητο δεν έχω. Αυτό έχω, το βαράω, το βαράω, δεν πάει πιο γρήγορα’, είπε στον προπονητή. Έβαλαν όλοι τα γέλια και γλίτωσε την τιμωρία”. ( :lol: )

ΤΑΒΛΙ
Στα 37 χρόνια γνώρισε πολλούς προπονητές. Απ’ όλους έχει κάτι να θυμάται. “Με όλους τους προπονητές είχαμε πολύ καλές σχέσεις, σέβονταν τη δουλειά μου. Θυμάμαι κάποια περιστατικά με τον Μπάγεβιτς. Κάναμε προπόνηση στην Ευκαρπία κι ερχόταν από νωρίς για να παίξουμε τάβλι. Οκτώ στις δέκα τον κέρδιζα - συνήθως τα άκουγε ο Περσίας, που ήταν θεατής. Μια φορά έπιασε το τάβλι και το πέταξε στον αέρα. Θυμάμαι κι ένα περιστατικό με τον Τσερνάι. Όταν ήρθε, μου ζήτησε να βγάλω 10 μπάλες στην προπόνηση. Πού να τις βρω; Τότε δεν είχαμε υλικά, δεν είναι όπως τώρα”.

ΛΟΡΑΝΤ
Εκτός από τις καλές υπήρξαν και κακές στιγμές, με αποκορύφωμα τον θάνατο του Λόραντ. “Η πιο άσχημη στιγμή ήταν όταν χάσαμε τον Λόραντ. Πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό, στα αποδυτήρια, ήταν κακόκεφος, είχε τα χέρια στο πρόσωπο, νόμιζα ότι είχε άγχος για το παιχνίδι. ‘Μη στεναχωριέσαι, αυτούς τους κερδίζουμε πάντα’, του είπα, αλλά συνέχισε να κάθεται με τα χέρια στο πρόσωπο. Όταν βγήκαμε στο γήπεδο, του ξαναμίλησα, αλλά πάλι δεν αντέδρασε. Την ώρα του αγώνα έπεσε στον πάγκο”.

ΝΤΡΟΠΗ
Η μεγαλύτερη ντροπή είναι να πηγαίνεις στον πόλεμο χωρίς όπλο. Το έζησε κι αυτό ο Γιάγκος μία φορά. “Παίζαμε με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, και ο τότε πρόεδρος, νομίζω ο Καλύβας, μου έδωσε ένα δέμα να το δώσουμε σε κάποιον στην Κρήτη. Το έβαλα σε μία από τις τσάντες, ελέγξαμε ότι όλες είναι γεμάτες και φύγαμε. Πάμε να παίξουμε στο γήπεδο, ψάχνω τις τσάντες, πουθενά οι φανέλες, τις ξεχάσαμε. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Πήγα στον φροντιστή του ΟΦΗ και μου έδωσε ένα σετ από τις φανέλες τους. Μέσα στα αποδυτήρια προσπαθούσαμε όλοι να καλύψουμε με λευκοπλάστ το σήμα του ΟΦΗ και τους χορηγούς του και παίξαμε με αυτές. Ντράπηκα”.

ΑΔΥΝΑΜΙΑ
Στην Τούμπα έδωσε φανέλα σε εκατοντάδες παίκτες. Κάποιους, όσο να ’ναι, τους είχε μεγαλύτερη αδυναμία. “Δεν μπορώ να ξεχωρίσω παίκτες, πέρασαν πολλά καλά παιδιά, αλλά τον Σαράφη τον έχω αδυναμία. Τις προάλλες, είχα ανάγκη. Έπρεπε να κάνει η σύζυγος επέμβαση. Τον πήρα τηλέφωνο και μου λέει: ‘Έλα το πρωί στο γήπεδο’. Πήγα και μου έδωσε τα χρήματα που χρειάζονταν. Τα πιο πολλά τα έδωσε από την τσέπη του ο Ζαγοράκης, τα υπόλοιπα τα μάζεψαν τα άλλα παιδιά. Ο Θόδωρος μετά από νίκες έλεγε σε όλους στα αποδυτήρια: ‘Ξηλωθείτε για τον Γιάγκο’. Ο πιο χουβαρντάς ήταν ο Βρύζας. Μετά από νίκες έβγαζε από την τσέπη του όσα είχε, χωρίς να τα μετράει, κι έδινε και σε μας πριμ. Κι ο Σκαρτάδος παλιότερα. Και τον Άγγελο τον αγαπάω πολύ. Ξέρω ότι, αν χρειαστώ κάτι, φτάνει να τον πάρω τηλέφωνο”.

ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΝ
Η σημερινή διοίκηση δεν τον έχει ξεχάσει, αν και εδώ και λίγα χρόνια έχει βγει στη σύνταξη. “Αν και έχω συνταξιοδοτηθεί, κάθε καλοκαίρι μου στέλνουν μια τσάντα της ομάδας, με ό,τι υλικό παίρνει κι ένας ποδοσφαιριστής. Στην Τούμπα πέρασα σχεδόν 37 χρόνια από τη ζωή μου, ωραία χρόνια. Είναι συγκινητικό που με θυμούνται. Κάθε χρόνο μου στέλνουν και τρία διαρκείας, το ένα το παίρνει ο εγγονός μου και πάει στην 4. Τελευταία πηγαίνω στο γήπεδο αλλά δεν κάθομαι να δω το ματς. Πηγαίνω από νωρίς στο γήπεδο, να το δω, να ζήσω λίγο την ατμόσφαιρα, κι επιστρέφω στο σπίτι και το βλέπω στην τηλεόραση. Τώρα έπιασαν και τα κρύα...”.

http://www.makthes.gr/index.php?name=Ne ... &sid=49263
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

paokovia έγραψε:
ΑΔΥΝΑΜΙΑ
Στην Τούμπα έδωσε φανέλα σε εκατοντάδες παίκτες. Κάποιους, όσο να ’ναι, τους είχε μεγαλύτερη αδυναμία. “Δεν μπορώ να ξεχωρίσω παίκτες, πέρασαν πολλά καλά παιδιά, αλλά τον Σαράφη τον έχω αδυναμία. Τις προάλλες, είχα ανάγκη. Έπρεπε να κάνει η σύζυγος επέμβαση. Τον πήρα τηλέφωνο και μου λέει: ‘Έλα το πρωί στο γήπεδο’. Πήγα και μου έδωσε τα χρήματα που χρειάζονταν. Τα πιο πολλά τα έδωσε από την τσέπη του ο Ζαγοράκης, τα υπόλοιπα τα μάζεψαν τα άλλα παιδιά. Ο Θόδωρος μετά από νίκες έλεγε σε όλους στα αποδυτήρια: ‘Ξηλωθείτε για τον Γιάγκο’. Ο πιο χουβαρντάς ήταν ο Βρύζας. Μετά από νίκες έβγαζε από την τσέπη του όσα είχε, χωρίς να τα μετράει, κι έδινε και σε μας πριμ. Κι ο Σκαρτάδος παλιότερα. Και τον Άγγελο τον αγαπάω πολύ. Ξέρω ότι, αν χρειαστώ κάτι, φτάνει να τον πάρω τηλέφωνο”.

ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΝ
Η σημερινή διοίκηση δεν τον έχει ξεχάσει, αν και εδώ και λίγα χρόνια έχει βγει στη σύνταξη. “Αν και έχω συνταξιοδοτηθεί, κάθε καλοκαίρι μου στέλνουν μια τσάντα της ομάδας, με ό,τι υλικό παίρνει κι ένας ποδοσφαιριστής. Στην Τούμπα πέρασα σχεδόν 37 χρόνια από τη ζωή μου, ωραία χρόνια. Είναι συγκινητικό που με θυμούνται. Κάθε χρόνο μου στέλνουν και τρία διαρκείας, το ένα το παίρνει ο εγγονός μου και πάει στην 4. Τελευταία πηγαίνω στο γήπεδο αλλά δεν κάθομαι να δω το ματς. Πηγαίνω από νωρίς στο γήπεδο, να το δω, να ζήσω λίγο την ατμόσφαιρα, κι επιστρέφω στο σπίτι και το βλέπω στην τηλεόραση. Τώρα έπιασαν και τα κρύα...”.
Αυτό θα πει Π.Α.Ο.Κ. ... Αυτοί είναι οι Άνθρωποι (με Α κεφαλαίο) που διοικούν την ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
elgrego83

Δημοσίευση από elgrego83 »

Σας ευχαριστούμε που βραδιάτικα μας κάνετε να κλαίμε για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας, για τη μεγάλη μας καψούρα.... Νομίζω ότι ο ΓΙΑΓΚΟΣ δεν είναι απλά ένας άνθρωπος που πέρασε απο τον ΠΑΟΚ αλλά είναι κομμάτι του ΠΑΟΚ και πραγματικά μπράβο στη διοίκησή μας που δεν ξεχνά τους ανθρώπους που αφιέρωσαν τη ζωή τους στον ΠΑΟΚ..... Respect......
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Αποχαιρέτησε ο Βασίλης Αλεκοζίδης

Με μια ζεστή εκδήλωση στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η Διοίκηση και το προσωπικό της αποχαιρέτησαν τον Βασίλη Αλεκοζίδη, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε μετά από σχεδόν 40 χρόνια προσφοράς στον σύλλογο. Ο Βασίλης Αλεκοζίδης είναι κομμάτι της ένδοξης ιστορίας του ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του συλλόγου που αγάπησε και τόσο πιστά υπηρέτησε.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά τον Βασίλη Αλεκοζίδη. για την πολύτιμη προσφορά του και εύχεται κάθε ευτυχία στη ζωή του.

Δήλωση Β. Αλεκοζίδη

"Είμαι πολύ συγκινημένος που μια διαδρομή έφτασε στο τέλος της. Η σχέση μου με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν ήταν απλά μια επαγγελματική σχέση, ήταν μια σχέση ζωής. Οι δεσμοί μου με τον Σύλλογο δεν θα κοπούν, αντίθετα θα συμπαρασταθώ με θέρμη στο έργο της Διοίκησης, καθώς και των μέχρι σήμερα συνεργατών μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Προέδρους με τους οποίους συνεργάστηκα, με όλους όσους πέρασαν από το προσωπικό της ΠΑΕ, καθώς και τους φιλάθλους που σεβάστηκαν το ρόλο μου. Εύχομαι κάθε επιτυχία στον ΠΑΟΚ και προσωπική μου ευχή προς τον Πρόεδρο, Ζήση Βρύζα που με τίμησε σήμερα, είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου το 2010".

Εικόνα

http://paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14NSK4ORT&extLang=
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Τι αρμοδιότητες είχε ο κύριος ξέρει κανείς?

Υ.Γ
Καμιά φορά οι αφανείς ήρωες προσφέρουν μεγαλύτερα πράγματα απο ότι οι επιφανείς ήρωες.
Και ΔΟΞΑ τον Αλλάχ στον ΠΑΟΚ όλοι τέτοιοι είναι σε αυτό που λέμε ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
:nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό”