Σταύρος Κόλκας

Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από Photis »

Ωραίος ο Σταύρος....

:pano:
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Πολυ σωστο αρθρο.

Αν και εγω πραγματικα ευχομαι να επιλεξει το κακο συναπαντημα να προβει σε μετωπικη συγκρουση με την διοικηση της ΠΑΕ, ετσι ωστε να απαλλαγουμε απο το κακο συναπαντημα μια και καλη.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

εγώ παιδιά ενώ σύμφωνο με το άρθρο του Κόλκα όπως είναι φυσικό , από τι άλλη όμως όταν το διαβάζω νιώθω ότι με περνάει για βλάκα με περικεφαλαία.

γιατί αναφέρεται στο μετροσπορτ και δεν αναφέρεται σε ένα κύριο που κάνει το δημοσιογράφο? αυτός ο κύριος πou κάνει το δημοσιογράφο τι διαφορετικό κάνει edo και τόσα χρονια στην ουσία από αυτό που έκανε το μετροσπορτ? και εν προκειμένω ποιος είπε πρώτος ότι βγάλαν τον βιερινηα στη πασαρέλα? ποιος είπε πρώτος ότι νομίζει ότι μπορεί τον βιερινηα να τον πουλήσουν και ότι διαφωνεί με την άποψη αυτή ακόμα και για 10-20 εκατομμύρια euro?

τον κύριο που κάνει τον δημοσιογράφο τον προειδοποίησε ο κύριος κόλκας. αν ναι τι απάντησε πήρε?

είναι αστειότητα να κατηγορείς μονο το γειτονικό δημοσιογραφικό συγκρότημα την ώρα που το δημοσιογραφικό συγκρότημα στο οποιο εργάζεσαι εσύ κάνει στην ουσία ακριβώς το ίδιο πράγμα
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

+1
πετμ,είναι το αφεντικό του...
kos

Δημοσίευση από kos »

+1 και απο εμενα στο petm.

η αληθεια ειναι οτι στην θεση του κολκα θα ντρεπομουν να γραψω αυτο το κομματι. θελει τεραστιο θρασος για να βγεις να κατηγορησεις καποιον οταν το αφεντικο σου ακολουθει την ιδια τακτικη. δεν μπορεις να κραξεις τον ζαγορα δημοσια?
ενταξει, σεβαστο. κανε ομως τουμπεκι και μην την πεφτεις στους αλλους.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

re εδω ο λαγογιαννης που εκραζε πατοκορφα τον μετρουλακη οσο ηταν στον λιμπερο τωρα βαζει πλατη στον
μετρουλακη και επιτιθεται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για λογαριασμο του αφεντικου του τι να λεμε......
ο νικολαου βεβαια δεν το κανει αυτο και αυτο δειχνει την ποιοτητα του ενος και του αλλου ανθρωπου......
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Γι αυτο λεμε μακρια απο τα ραδια......Και να θελουν δεν εχουν επιλογη....Πιεζονται απο πιο ψηλα
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Κάποτε όχι πολύ καιρό πρίν-όταν έφυγε το δίδυμο από Libero και πήγε Metro- όταν έγραφα το παρακάτω πολλοί εδώ μέσα είχατε κάνει θεό τον Λαγογιάννη και ευαγγέλιο το ότι έλεγε...με πρώτο-πρώτο τον γνωστό που μου την είπε κιόλας...εντάξει γνωστό ότι μόνο που ξέρει να κάνει είναι να σχολιάζει κακοπροαίρετα ότι γνώμη δεν γουστάρει.
ααα ξέρει και κάτι ακόμα....να βρίζει διάφορους ραδιοφωνατζήδες και δημοσιογράφους απ' τη μιά και απ' την άλλη να μην χάνει λέξη απ' ότι λένε.

τς...τς....τς...τς....για δες πως αλλάζουν οι καιροί....ο Λαγογιάννης από μέγας Παοκάρχης έγινε τώρα άτομο που δεν τον ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ αλλά μόνο η πάρτη του...αντε με τις υγείες σου και καλά μυαλά.

PABLO GARCIA έγραψε:Επειδη και κατά καιρούς και για λίγο,έχω ακούσει όλους αυτούς που το παίζουν δημοσιογράφοι και παραγωγοί στα ραδιόφωνα της Θεσ/νίκης και εννοώ από Μύρτσο και Ζαγόρα έως Κόλκα και Νικολάου θα έλεγα ότι τους δίνετε μεγάλη σημασία...
Νομίζω ότι το 99% είναι πολύ μέτριοι στη δουλειά τους και στις γνώσεις τους και κυρίως κάνουν χαβαλέ για να υπάρχουν νούμερα στις εκπομπές τους...και νομίζω ότι συγκρινόμενοι με αρκετούς στην Αθήνα είναι πολύ κάτω του μετρίου σε ότι αφορά τουλάχιστον τις γνώσεις και τον επαγγελματισμό τους.
Ακόμη νομίζω ότι δεν υπάρχει ραδ.σταθμός και παραγωγός στην πόλη που να θέλει το κακό της ομάδας....κάτι τέτοιο σαφώς και θα έκανε κακό και στα συμφέροντα του....νομίζω ότι κανείς δεν είναι τόσο ηλίθιος ώστε να το αγνοεί αυτό.
Απλώς πάνω στην απέλπιδα προσπάθεια τους για νούμερα προσπαθούν να δημιουργήσουν θέματα από το πουθενά για να τσιμπήσουν κάποιοι και να παίρνουν τηλ.και να στέλνουν sms....όμως το κάνουν τόσο άγαρμπα και παιδιάστικα που είναι εξόφθαλμο από μακριά(μετρ του είδους ο Ραπτό).
Η ποιότητα των ραδιοφωνατζήδων συμβαδίζει με εκείνη των εφημερίδων της πόλης δυστυχώς......
Νομίζω ότι είτε απ'τους δικούς μας, είτε απ' τους Αθηναίους πρέπει να μπορείς να διακρίνεις τι θα πάρεις και τι όχι...τι θα πιστέψεις και τι όχι....δεν θα απέρριπτα a priori κανέναν τους αλλά και δεν θα έδινα βάση σε όλα όσα μου λένε...η επιλογή είναι στον καθένα.
Υ.Γ. Ο Νικολάου-χωρίς να τον ξέρω ούτε καν στη φάτσα-μου δίνει ένα αέρα ντομπροσύνης και μία αίσθηση ότι είναι καλό παιδί.....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

TO μετροκωλ βγαζει ειδηση......

http://www.metrosport.gr/gelane-oli-me- ... en-stimeno

ΧΧΧ Πομπώδης η ανακοίνωση περί «στημένου» ελληνικού αγώνα ΧΧΧ Το είπε λέει, ένα λαμόγιο του Σάπινα ΧΧΧ Ότι εμφανίστηκε κουπόνι με 5 αγώνες και μέσα ήταν αυτός ανάμεσα σε ΟΦΗ και ΠΑΟΚ ΧΧΧ Μαζί με ματς από Ιταλία, Αγγλία, Ισπανία και δεν ξέρω από πού αλλού, τσουπ, βάζει και ένα ελληνικό ΧΧΧ Κι όταν ψάχνεις να βρεις πόσα εκατομμύρια ευρώ παίχθηκαν, τρελαίνεσαι ΧΧΧ Ο «παίκτης» έπαιξε 2.000 ευρώ σε 5 παιχνίδια και κέρδισε το… ιλιγγιώδες ποσό των 11.400 ευρώ ΧΧΧ Από αυτό το «πακέτο» παιχνιδιών δηλαδή πήρε 11.400 ευρώ ΧΧΧ Τεράστιο ποσό, που μπορείς άνετα να «στήσεις» και ένα παιχνίδι ελληνικού πρωταθλήματος ΧΧΧ Να γελάς και να κλαις είναι μάγκες η ιστορία ΧΧΧ Η απόλυτη ξεφτίλα όλων αυτών που έχουν βάλει στο «μάτι» το ελληνικό ποδόσφαιρο ΧΧΧ Δεν ξέρουμε εάν γίνονται «βρομιές» στη Β΄ εθνική, ψάξτε το και βγάλτε τα όλα στον αέρα ΧΧΧ Όποιος όμως λέει αυτές τις βλακείες ή τις γράφει, θεωρείται δεδομένο πλέον ότι απευθύνεται σε «φυτά» ΧΧΧ Υπάρχουν βέβαια κι οι φήμες που λένε ότι και κάποιοι αθλητικοί ρεπόρτερ που παίζουν «Στοίχημα», προσπαθούν να επηρεάσουν προπονητές ΧΧΧ Συνέβη στο παρελθόν και στην Ελλάδα ΧΧΧ Για να οικονομήσουν ένα «μεροκάματο» και να κάνουν τους έξυπνους ΧΧΧ Κουίζ: Ποιος αθλητικός ρεπόρτερ παρακαλούσε τους οπαδούς της ομάδας να του βρουν δουλειά; ΧΧΧ Ποιος παρακαλούσε να «ψήσουν» έναν άλλο να πει καλά λόγια για να τον προσλάβουν σε εφημερίδα; ΧΧΧ Ποιος αναγκάστηκε να γλείψει εκεί που έφτυνε για να εξασφαλίσει το μεροκάματο; ΧΧΧ Αυτός που πάει να το «παίξει» τώρα και Μακεδονάρχης ΧΧΧ Να κάνει και κουμάντο θέλει, ενώ εκεί τον έχουν για γελωτοποιό ΧΧΧ Σε όλα τα «εκτός» τον καλούσε κοντά του για να γελάει ο «μεγάλος» ΧΧΧ Κι αυτός νόμιζε ότι τον καλούσε γιατί είναι… φίλοι ΧΧΧ Κάποτε τον είχαν δει και σε μπαλκόνι πολυκατοικίας με Μπέϊμπι Ντολ ΧΧΧ Την αδελφάρα του κερατά ΧΧΧ Ο Χολαργός βγάζει άντρες, πού και πού «ξεφεύγει» και καμιά αδελφάρα ΧΧΧ

αντι σχολιου: http://www.youtube.com/watch?v=S1TWwYdMyK0
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Αυτοβιογραφικο σημειωμα εγραψε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hideguti την Τετ 09 Δεκ 2009, 15:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ήμαρτον ρε αυτοί στο μετροκώλ.Έχουν ξεφύγει....

:pano:
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Αυτό το καθημερινό πιγκ-πογκ
που διαδραματίζεται μεταξύ κάποιων editorials
θα πρέπει να μας προβληματίσει.

Φαίνεται οτι η τοπική πιτούλα
όσο μικρή κι αν είναι
φτάνει για να φας μέχρι σκασμού.

Οταν παει να ξεφύγει κανα κομμάτι
εκει είναι που αρχίδουν κάποιου είδους προβληματάκια.

Τώρα όσον αφορά το "επίπεδο λακούβας" της γηγενούς δημοσιογραφίας
(κάτι για babydolls διάβασα, κι αυτά ανορθόγραφα)
έχουμε τον Τύπο που μας αξίζει.

Λιπαρό, παχύσαρκο ή μουστακοφερετζίδικο
γιαλέχτε και πάρετε.
kos

Δημοσίευση από kos »

ο ΠΑΟΚ εδωσε την ειδηση για την ανανεωση του βιερινια αλλου, ο βρυζας και ο σαντος εδωσαν συνεντευξη στον 103 και βγηκε το πρωτοσελιδο " μην τολμησετε να τον πουλησετε".

ο κολκας εγραψε ενα αρθρο στη γκαζετα και εκανε κριτικη στο " μην τολμησετε να τον πουλησετε" και ξαφνικα εγινε αδερφη και λαμογιο του στοιχηματος.

το θεμα με τις αντιδρασεις του μετρουλακη θα εχει σιγουρα και συνεχεια. θα το τραβηξει μεχρι εκει που τον παιρνει και ισως λιγο παραπερα. ηδη εχω ακουσει εκπομπη ραπτοπουλου με ειρωνια προς ζαγορακη και υπονοουμενα προς βρυζα.

στην μεταγραφικη περιοδο θα πεσει τρελο γελιο. ετσι και βγαλει τα σωστα ονοματα πρωτος ο βασιλοπουλος θα φαει το μουστακι του ο μετρουλακης.
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Όσο ο σκορδαλιάς είχε αποκλίσει το Μέτροσπορτ/Μετρόπολις από ειδήσεις και ρεπορτάζ, ήταν αναγκασμένοι να αβαντάρουν ΠΑΟΚ αλλιώς θα τους ακούγαν μόνο οι 300 του Αντώνη. Από τη φυγή του σκορδαλιά και μετά Μέτροσπορτ/Μετρόπολις έχει αρχίσει να κάνει κωλοτούμπες εμφανείς...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Δημοσιογράφοι”