16. Dorvalino Alves Maciel "Lino"
Re: Ντορβαλίνο Άλβες Μασιέλ LINO
είναι και 33 χρονών και τρέχει για 90 λεπτά ασταμάτητα. πολύ πνευμόνι ο μαυρούκος μας.
- ΑποστόληςΑ
Έχει βελτιωθεί αμυντικά, αλλά αυτό το τρέξιμο που κάνει είναι άλλο πράγμα! Του βγάζω το καπέλο! Και επιθετικά είναι ίσως το καλύτερο αριστερό μπακ στο πρωτάθλημα. Όταν βγάλει και το γκολ στο Καραϊσκάκη, με απ' ευθείας φάουλ, θα τρελλαθούν όλοι!
Mονο τον Τοροσιδη μη μαρκαρει παλι οπως τον μαρκαρε στο πρωτο παιχνιδι
- Pegasus1589
Ο Τοροσίδης δεν παίζει ούτε το μισό σε σχέση με τον πρώτο γύρο και ο Λίνο έχει βελτιωθεί πολύ έκτοτε.
Στην συνέντευξη που έδωσε απέφυγε να απαντήσει για την ανανέωση συμβολαίου του η μου φάνηκε? 

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Μεγάλη βελτίωση και ο Λίνο. είχα εκνευριστεί μαζί του σε κάποια παιχνίδια, αλλά πλέον του βγάζω το φέσι!
Μεγάλη η προσφορά του στην μέχρι τώρα πορεία της Ομάδας. Κάτι ήξερε ο Ελ Μεκανικο.
Μπράβο σου ρε!
Μεγάλη η προσφορά του στην μέχρι τώρα πορεία της Ομάδας. Κάτι ήξερε ο Ελ Μεκανικο.
Μπράβο σου ρε!
Φυσικά και ήταν χαρούμενος και ευχαριστος στη συναντηση μας για την πιθανότητα ανανέωσης του συμβολαίου του...
βέβαια τον κυνηγούσα καμιά 100 μέτρα αφου και περπατώντας τρέχει...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 14 Ιαν 2010, 10:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- abc_o_ karpouzas
Σου είπε κάτι τέτοιο...?? Είσαι σίγουρος ρε teod...?? Μιλάει και απαράδεκτα Αγγλικά... Μήπως δεν κατάλαβες καλά...?? Υπάρχει λόγος που σε ρωτάω... Έχω βάσιμες πληροφορίες σχετικές με το θέμα, πιο βάσιμες και απο τις βάσιμες...teod1980 έγραψε:Φυσικά και ήταν χαρούμενος και ευχαριστος στη συναντηση μας για την ανανέωση του συμβολαίου του...

Εγώ πάντως έχω την πληροφόρηση ότι ο Λίνο θα είναι ίσως ο μόνος από αυτούς που λήγουν τα συμβόλαιά τους το καλοκαίρι που δεν θα ανανεώσει...
Σιγά μην έκανα και διαπραγματευσεις...arisk έγραψε:Σου είπε κάτι τέτοιο...?? Είσαι σίγουρος ρε teod...?? Μιλάει και απαράδεκτα Αγγλικά... Μήπως δεν κατάλαβες καλά...?? Υπάρχει λόγος που σε ρωτάω... Έχω βάσιμες πληροφορίες σχετικές με το θέμα, πιο βάσιμες και απο τις βάσιμες...teod1980 έγραψε:Φυσικά και ήταν χαρούμενος και ευχαριστος στη συναντηση μας για την ανανέωση του συμβολαίου του...

Για ψωνια ηταν ο ανθρωπος με οικογενεια...
Αλλα μη λενε ρε παιδια για ανανεωσεις και τετοια τι θα γινει γιατι πολλα αλλαζουν...αμεσως να το κλεισετε το θεμα...

Είδα και Μπαλαφινιο και του φωναζα..''Μπαλάφα γύρνα πίσω!!!!!!!!!!'' ....είχε ξεχάσει την απόδειξη από το μαγαζί....
Τίθεται θέμα μη ανανέωσης του Λίνο?
Για μενα θα ειναι μεγαλη εκπληξη παντως.
Για μενα θα ειναι μεγαλη εκπληξη παντως.
- Isaak the Greek
Isaak the Greek έγραψε:Οντως , ο συγκεκριμενος οτι εχει να πει το λεει στο γηπεδο.Χαιρομαι ιδιαιτερα για την αποδοση του μιας και τον εκτιμω ιδιαιτερα λογο του χαμηλου προφιλ του και της εργατικοτητας του.
Φετος δεν πηρα φανελα σου , αλλα του χρονου εισαι μεσα στο προγραμμα.Παιζεις και στη θεση μου ρε κουφαλα
Δεν ελεγα τιποτα αλλο????

Pots gkenen afto???????
Κι εγω περιμενα πως θα ανανεωσει αλλα φαινεται πως μαλλον θεωρηται αρκετα μεγαλος για τη θεση.(πολυ τρεξιμο το φουλ μπακ)
- ΑποστόληςΑ
Ρε Θόδωρα (που γεννήθηκες το 1980) ποιος είναι αυτός ο μαύρος δίπλα σου, στη φωτογραφία;teod1980 έγραψε:Φυσικά και ήτνα χαρούμενος και ευχαριστος στη συναντηση μας για την ανανέωση του συμβολαίου του...![]()
![]()
![]()
Ο Μπαλάφας ινγκόγνιτο!!!!!!!ΑποστόληςΑ έγραψε: Ρε Θόδωρα (που γεννήθηκες το 1980) ποιος είναι αυτός ο μαύρος δίπλα σου, στη φωτογραφία;