Αλήτικη Κυριακή στην ΝΕΤ και άλλα κανάλια του W.C
Re: "Αλητικη Κυριακη" στη ΝΕΤ
Χθες γυρισα σπιτι κατα τις τεσσερις παρα και ακομα δεν ειχε τελειωσει η εκπομπη , δεν την παλευουν καθολου μου φαινεται :whatever:
Δεν ειναι φιλε μ οτι εκαναν εκπομπη μεχρι τιε 4 παρα αλλα οτι λεγαν :whatever: :whatever: μεχρι εκεινη την ωρα..κλειστε αυτο το μπουρδελο να ουμ..ΘΕΛΩ PAOK Tv ρεεεεεεε... 

- sidpanos
μα ρε παιδιά αναλύαν το γκολ οφσαιντ του γαύρου μια ώρα...το έδειχναν συνέχεια...
καταλάβαμε ρε μ@λακες...
ήταν οφσαιντ...
αλλά μάλλον ούτε οι ίδιοι δεν μπορούσαν να το χωνέψουν πως γίνεται να είναι οφσάιντ...
καταλάβαμε ρε μ@λακες...
ήταν οφσαιντ...
αλλά μάλλον ούτε οι ίδιοι δεν μπορούσαν να το χωνέψουν πως γίνεται να είναι οφσάιντ...

- PAOK_NORTH_ARMY
Επιτέλους και ένας εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ σε αυτή την εκπομπή. Επόμενο βήμα, να δείχνουν και λίγο τι γίνεται με τις άλλες ομάδες, τις άλλες κατηγορίες και τα άλλα αθλήματα και να κόψουν τις 2 ώρες γαύρου, 2 βάζελου και 1 άεκ. Ο λαός διψάει να δει μπάλα ρε. Δείχτε λίγο περιφέρεια, λίγη δράση. Ξεχάσαμε τι ομάδες παίζουν σε Β και Γ εθνική ρε.
- opaoktsis4
ο μπαρούφας ειναι εμετικός το λιγότερο. ο άνθρωπος εχει απυθμενο κόμπλεξ με τον ΠΑΟΚ και νομιζει οτι είναι κάποιος. βέβαια, οταν τα άλλα τα βοδια γύρω του τον αποκαλούν καθηγητή και το ένα και το άλλο, φυσικό είναι να ψωνίζεται. αλλά οχι και τόσο. χθες λίγο πριν ξεκινήσει ο ραπτόπουλος το γύρισα στη νετ και έδειχνε τις φάσεις του ΠΑΟΚ. Τη φάση με το τετ-α-τετ του μουσλι δεν καταδέχτηκε να τη σχολιάσει, me χαρακτηριστικό αλαζονικό ύφος, αφού το χέρι του τερματοφύλακα, όπως λέει, πέρασε πανω απο το κεφάλι του παίχτη. βέβαια, στο βιντεο έδειχνε οτι τον βρίσκει, αλλά δεν έχει σημασία, ο βαρούχας έχει πάντα δίκιο. είναι ντροπιαστικό αυτό που συμβαίνει στην κάποτε αγαπημένη αθλητική κυριακή
- Protomastoras
[/quote]
αχαχαχαχχαχαχααααααχαχαχα

αχαχαχαχχαχαχααααααχαχαχα

- ΑποστόληςΑ
Πέρα από οποιουσδήποτε φανατισμούς και προκαταλήψεις, η αλήθεια είναι ότι ο κ. Βαρούχας κάποιες φορές είναι άδικος μαζί μας (επιεικής χαρακτηρισμός, αλλά είπαμε : όχι προκαταλήψεις).
1. Στο χέρι του αμυντικού του Αστέρα είναι πασιφανές ότι είναι πέναλτι γιατί είναι τεντωμένο, μακριά από το σώμα και αλλάζει πλήρως την πορεία του σουτ. Ο κ. καθηγητής χρησιμοποίησε μια μάλλον αστεία δικαιολογία ότι δηλαδή ο αμυνόμενος έπεφτε και έβαλε το χέρι του να στηριχτεί στο έδαφος. Πράγματι έτσι έγινε. Αυτό που θα πρέπει να διευκρινιστεί είναι :
Το χέρι δίνεται πέναλτι ΜΟΝΟ όταν υπάρχει πρόθεση, ή και όταν είναι τεντωμένο;
(Πάντως πολλά χέρια, στα οποία δεν υπήρχε πρόθεση, έχουν σφυριχτεί πέναλτυ) Παλιά (τέλη δεκαετίας '70), είχα ακούσει την θεωρία : Πέναλτυ σφυρίζεται όταν πάει το χέρι στη μπάλλα και όχι όταν πάει η μπάλλα στο χέρι! Δεν ξέρω όμως αν ισχύει ακόμη αυτός ο κανονισμός, γιατί και οι κανονισμοί αλλάζουν με τον καιρό.
Καλό θα ήταν να πάντως να μπορούσαμε να είχαμε πρόσβαση στη νομοθεσία (αν το ξέρει κάποιος ας μας το πει) και να δούμε τι πραγματικά αναγράφεται εκεί.
2. Την φάση που ο τερματοφύλακας πέφτει πάνω στον Μουσλι πράγματι ΔΕΝ την σχολίασε καθόλου ο κ. καθηγητής, δεν την θεώρησε δηλαδή καν αμφισβητούμενη φάση, που είναι απαράδεκτο.
Στην ερώτηση γιατί βλέπω την Αλήτικη εκπομπή η απάντηση είναι μία : Γιατί θέλω να ενημερωθώ (μέσω στιγμιοτύπων) και γιατί θέλω να ξέρω πώς μας αντιμετωπίζουν οι άλλοι. Μ' αρέσει δεν μ' αρέσει η αντιμετώπισή τους, πρέπει να την γνωρίζω προκειμένου να προστατευθώ.
1. Στο χέρι του αμυντικού του Αστέρα είναι πασιφανές ότι είναι πέναλτι γιατί είναι τεντωμένο, μακριά από το σώμα και αλλάζει πλήρως την πορεία του σουτ. Ο κ. καθηγητής χρησιμοποίησε μια μάλλον αστεία δικαιολογία ότι δηλαδή ο αμυνόμενος έπεφτε και έβαλε το χέρι του να στηριχτεί στο έδαφος. Πράγματι έτσι έγινε. Αυτό που θα πρέπει να διευκρινιστεί είναι :
Το χέρι δίνεται πέναλτι ΜΟΝΟ όταν υπάρχει πρόθεση, ή και όταν είναι τεντωμένο;
(Πάντως πολλά χέρια, στα οποία δεν υπήρχε πρόθεση, έχουν σφυριχτεί πέναλτυ) Παλιά (τέλη δεκαετίας '70), είχα ακούσει την θεωρία : Πέναλτυ σφυρίζεται όταν πάει το χέρι στη μπάλλα και όχι όταν πάει η μπάλλα στο χέρι! Δεν ξέρω όμως αν ισχύει ακόμη αυτός ο κανονισμός, γιατί και οι κανονισμοί αλλάζουν με τον καιρό.
Καλό θα ήταν να πάντως να μπορούσαμε να είχαμε πρόσβαση στη νομοθεσία (αν το ξέρει κάποιος ας μας το πει) και να δούμε τι πραγματικά αναγράφεται εκεί.
2. Την φάση που ο τερματοφύλακας πέφτει πάνω στον Μουσλι πράγματι ΔΕΝ την σχολίασε καθόλου ο κ. καθηγητής, δεν την θεώρησε δηλαδή καν αμφισβητούμενη φάση, που είναι απαράδεκτο.
Στην ερώτηση γιατί βλέπω την Αλήτικη εκπομπή η απάντηση είναι μία : Γιατί θέλω να ενημερωθώ (μέσω στιγμιοτύπων) και γιατί θέλω να ξέρω πώς μας αντιμετωπίζουν οι άλλοι. Μ' αρέσει δεν μ' αρέσει η αντιμετώπισή τους, πρέπει να την γνωρίζω προκειμένου να προστατευθώ.
...σε νοιάζει βρε συ
τι θα πει ο καρδούλας
ο παπαμίχος
ο καραγκιόζης
τα βελάκια τους
και τα λοιπά λιμά
συμπεριλαμβανομένου του βαρεμένου καθηγητού που είναι και άσχετος και επικίνδυνος
τι να δεις...? εκπομπή...που αντέδρασε στην αγανάκτηση του παοκτζήδικου κόσμου
βάζοντας στο πάνελ live τον τζώννυ γουόκερ
με ολίγη από Κωστίκο (και αυτός ήταν πουλέν μου κάποτε και εξακολουθώ να τον γουστάρω...επειδή ακόμα προσέχει την φράτζα) ?
έλεος λέμε
δεν βλέπεται η εκπομπή λέμε
πιό αργή και από τον κονσεϊσάο σε slow motion με 3 ώρες ποκ...και 10 λεπτά οι ρέστ
γενικώς...δεν την βλέπει κανείς...σε όλη την Ελλάδα
οπότε τι σκας ?
πολύ πιο καλύτερη η εκπομπή του Μπραουδάκη...που αν και τον βρίζετε εντούτοις εγώ τον θεωρώ αξιοπρεπέστατο παρότι χάνουμος
τι θα πει ο καρδούλας
ο παπαμίχος
ο καραγκιόζης
τα βελάκια τους
και τα λοιπά λιμά
συμπεριλαμβανομένου του βαρεμένου καθηγητού που είναι και άσχετος και επικίνδυνος
τι να δεις...? εκπομπή...που αντέδρασε στην αγανάκτηση του παοκτζήδικου κόσμου
βάζοντας στο πάνελ live τον τζώννυ γουόκερ
με ολίγη από Κωστίκο (και αυτός ήταν πουλέν μου κάποτε και εξακολουθώ να τον γουστάρω...επειδή ακόμα προσέχει την φράτζα) ?
έλεος λέμε
δεν βλέπεται η εκπομπή λέμε
πιό αργή και από τον κονσεϊσάο σε slow motion με 3 ώρες ποκ...και 10 λεπτά οι ρέστ
γενικώς...δεν την βλέπει κανείς...σε όλη την Ελλάδα
οπότε τι σκας ?
πολύ πιο καλύτερη η εκπομπή του Μπραουδάκη...που αν και τον βρίζετε εντούτοις εγώ τον θεωρώ αξιοπρεπέστατο παρότι χάνουμος
Αποστόλη, καλά έκανες και το έθιξες.
Εδώ και τουλάχιστον τριάντα χρόνια, ο κανονισμός αναφέρει "από πρόθεση". Τώρα γιατί αυτό δεν έχει γίνει γνωστό στον απλό κόσμο, είναι πραγματικά μυστήριο. Όταν ήμουν στο δημοτικό, δεν μπορούσα να πείσω τους συμμαθητές μου, τώρα που μεγάλωσα διαπιστώνω ότι ακόμη δεν μπορώ!
ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΙΔΙΑΣ 2009-2010
Κανόνας 12 - Παραβάσεις και ανάρμοστη συμπεριφορά
[...] (σ.σ. αναφέρονται επτά παραβάσεις)
Εάν ένας παίκτης διαπράξει οποιαδήποτε από τις τρεις παραβάσεις που ακολουθούν στη συνέχεια, κατακυρώνεται επίσης ένα άμεσο ελεύθερο λάκτισμα:
Εδώ και τουλάχιστον τριάντα χρόνια, ο κανονισμός αναφέρει "από πρόθεση". Τώρα γιατί αυτό δεν έχει γίνει γνωστό στον απλό κόσμο, είναι πραγματικά μυστήριο. Όταν ήμουν στο δημοτικό, δεν μπορούσα να πείσω τους συμμαθητές μου, τώρα που μεγάλωσα διαπιστώνω ότι ακόμη δεν μπορώ!

ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΙΔΙΑΣ 2009-2010
Κανόνας 12 - Παραβάσεις και ανάρμοστη συμπεριφορά
[...] (σ.σ. αναφέρονται επτά παραβάσεις)
Εάν ένας παίκτης διαπράξει οποιαδήποτε από τις τρεις παραβάσεις που ακολουθούν στη συνέχεια, κατακυρώνεται επίσης ένα άμεσο ελεύθερο λάκτισμα:
- κρατά έναν αντίπαλο
- φτύνει προς έναν αντίπαλο
- αγγίζει την μπάλα από πρόθεση με το χέρι (εκτός του τερματοφύλακα [...])
- ΑποστόληςΑ
Σ' ευχαριστώ Στέφανε!
Αν όντως το πέναλτι καταλογίζεται μόνον όταν υπάρχει πρόθεση, μόνο δηλαδή όταν πάει το χέρι στη μπάλα και όχι η μπάλα στο χέρι, τότε η περίπτωση στην Τρίπολη ΔΕΝ ήταν πέναλτυ!
Επιφυλάσσομαι για την περίπτωση της σύγκρουσης Μουσλίμοβιτς - τερματοφύλακα που ο ανεκδιήγητος Βαρούχας έπρεπε να την δείξει και να εξηγήσει στον κόσμο ΓΙΑΤΙ είναι, ή δεν είναι!
Αν όντως το πέναλτι καταλογίζεται μόνον όταν υπάρχει πρόθεση, μόνο δηλαδή όταν πάει το χέρι στη μπάλα και όχι η μπάλα στο χέρι, τότε η περίπτωση στην Τρίπολη ΔΕΝ ήταν πέναλτυ!
Επιφυλάσσομαι για την περίπτωση της σύγκρουσης Μουσλίμοβιτς - τερματοφύλακα που ο ανεκδιήγητος Βαρούχας έπρεπε να την δείξει και να εξηγήσει στον κόσμο ΓΙΑΤΙ είναι, ή δεν είναι!
- LittleJohn
Αν ηταν ετσι,ολοι οι αμυντικοι θα πηδουσαν στα σουτ με τα χερια απλωμενα σαν τερματοφυλακες,και αμα τυχαινε να βρει χερι η μπαλα δεν θα ηταν τιποτα.Απ' οσο ξερω,ακομα και τα ακουσια χερια δινονται φαουλ οταν θεωρηθει οτι ο αμυντικος κερδιζει αντικανονικο πλεονεκτημα με την εκταση των χεριων του.Στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ξερω τι ισχυει,ειναι λιγο δυσκολο θεμα αυτο με τα χερια
- paok4kyriakos
Οταν το χέρι επεκτείνει τον όγκο του σώματος, τότε, ναι είναι χέρι!
Φυσικά για να σφυρίξει ένα διαιτητής πέντλντι χρειάζεται μια πιό σοβαρή παράβαση σε σχέση με το απλό φάουλ.
Φυσικά για να σφυρίξει ένα διαιτητής πέντλντι χρειάζεται μια πιό σοβαρή παράβαση σε σχέση με το απλό φάουλ.
Σόρρυ που επιμένω, αλλά αυτό που έγραψα είναι ο κανονισμός της διαιτησίας, δεν είναι η άποψή μου. Και μπορείτε να δείτε και στο link ότι δεν μιλάει ούτε για χέρια που επεκτείνουν τον όγκο, ούτε για αντικανονικά πλεονεκτήματα, παρά μόνο για πρόθεση.
Και φυσικά Littlejohn, αν ο αμυντικός απλώσει τις χερούκλες του σαν τερματοφύλακας, σημαίνει ότι έχει πρόθεση. Εκτός αν απλώνει τα χέρια σαν τον Τοχούρογλου, οπότε παίρνει άφεση!
Αν όμως η μπάλα βρει σε χέρι αμυντικού που π.χ. είναι στο ένα μέτρο, ή είναι πλάτη ή είναι πεσμένος και πάει να σηκωθεί δεν είναι πέναλτι, άσχετα που όλοι έχουν συνηθίσει και το ζητάνε, διότι δεν υπάρχει πρόθεση.
Με την ίδια λογική όλοι οι επιθετικοί να σημαδεύουν τα χέρια των αμυντικών και να βλέπουμε σκορ 5-4 στα πέναλτι...
Καμιά φορά ακόμη (;) και ο Βαρούχας λέει :whatever:
ΥΓ:
Και φυσικά Littlejohn, αν ο αμυντικός απλώσει τις χερούκλες του σαν τερματοφύλακας, σημαίνει ότι έχει πρόθεση. Εκτός αν απλώνει τα χέρια σαν τον Τοχούρογλου, οπότε παίρνει άφεση!
Αν όμως η μπάλα βρει σε χέρι αμυντικού που π.χ. είναι στο ένα μέτρο, ή είναι πλάτη ή είναι πεσμένος και πάει να σηκωθεί δεν είναι πέναλτι, άσχετα που όλοι έχουν συνηθίσει και το ζητάνε, διότι δεν υπάρχει πρόθεση.
Με την ίδια λογική όλοι οι επιθετικοί να σημαδεύουν τα χέρια των αμυντικών και να βλέπουμε σκορ 5-4 στα πέναλτι...
Καμιά φορά ακόμη (;) και ο Βαρούχας λέει :whatever:
ΥΓ:
Ποιός ξέρει, σε καμιά σαρανταριά χρόνια μπορεί να τα καταφέρω.stephanos έγραψε:Όταν ήμουν στο δημοτικό, δεν μπορούσα να πείσω τους συμμαθητές μου, τώρα που μεγάλωσα διαπιστώνω ότι ακόμη δεν μπορώ!![]()
- ΑποστόληςΑ
Ο Βαρούχας είπε και κάτι άλλο εξαιρετικό το βράδυ της Κυριακής : Πως ναι μεν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Ολυμπιακού Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι off-side στη σέντρα του Ντούντου, αλλά δεν είναι μετά την κεφαλιά - πάσα του Τοροσίδη και ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦ-ΣΑΪΝΤ (ισχύει;) καλώς μέτρησε το γκολ!
Θα μπερδευτώ με το τι ισχύει και τι όχι (πάλι)!
Γνωρίζει κάποιος αν τα λόγια του κυρίου καθηγητή περί αλλαγής στον κανονισμό του off-side είναι σωστά;
Θα μπερδευτώ με το τι ισχύει και τι όχι (πάλι)!
Γνωρίζει κάποιος αν τα λόγια του κυρίου καθηγητή περί αλλαγής στον κανονισμό του off-side είναι σωστά;