Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Κοπάνησες αυτόν που σου έβρισε τη μάνα και το σπίτι?
ΜΕΣΑ
Έκλεψες τα λεφτά που σου εμπιστεύθηκε για να διαχειριστείς ένας ολόκληρος Λαός?
Πόστο στις επιχειρήσεις ή θέση στη διοίκηση.
Καλά πάμε!
ΜΕΣΑ
Καλά πάμε!
Ειδα εναν παππουλη στην 5 να παραπαταει και να σπαει ενα μισο χαλασμενο καρεκλακι. Απ τα νευρα του το κλωτσησε και πηγε πιο κατω.
Λογικα η καμερα το εχει πιασει.
Ας ελπισουμε η παε κι ο εισαγγελεας να μη κανει κινηση.
η μπαλα εχει χαθει οριστικα και απο τις δυο πλευρες. εμεις πλακωνομαστε μεταξυ μας αλλοι τσιριζουν πανηγυριζουν σαν αμαμητες που ειδαν χαρα στα σκελια τους μετα απο ποσα χρονια και μεσα σε μια μερα ειχαμε 3 ντροπες. δε ξερω τι να πω αλλο, η ενοτητα επιβαλλεται αλλα δε τη βλεπω δυστυχως τα χω ξαναπει.
ΠΑΟΚ, μιση χαρα 10 πικρες
Λογικα η καμερα το εχει πιασει.
Ας ελπισουμε η παε κι ο εισαγγελεας να μη κανει κινηση.
η μπαλα εχει χαθει οριστικα και απο τις δυο πλευρες. εμεις πλακωνομαστε μεταξυ μας αλλοι τσιριζουν πανηγυριζουν σαν αμαμητες που ειδαν χαρα στα σκελια τους μετα απο ποσα χρονια και μεσα σε μια μερα ειχαμε 3 ντροπες. δε ξερω τι να πω αλλο, η ενοτητα επιβαλλεται αλλα δε τη βλεπω δυστυχως τα χω ξαναπει.
ΠΑΟΚ, μιση χαρα 10 πικρες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DASKALOS4 την Παρ 31 Ιαν 2014, 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- abc_o_ karpouzas
ευκολα βαζεις
αντι για το....μαμω το συνταγμα και το πασαλιμανι.....
ανετα μπορουμα να το κανουμε
γα@ω το συνταγμα και το πασαλιμανι
ε?? εεεεε????
αντι για το....μαμω το συνταγμα και το πασαλιμανι.....
ανετα μπορουμα να το κανουμε
γα@ω το συνταγμα και το πασαλιμανι
ε?? εεεεε????
- abc_o_ karpouzas
Kranatos έγραψε:Κοπάνησες αυτόν που σου έβρισε τη μάνα και το σπίτι?
ΜΕΣΑ
Καλά πάμε!
καλα φιλε εσυ οντος εισαι ...αλλου...
το διαβασες το πορισμα abg?
μαλλον για καφε πηγαν στον εισαγγελεα
παρεξηγηση βρε
εφευγαν απο το κεντρικο ταμειο των διαρκειας 200.000 ευρω τη μερα και πηγαιναν σε αλλο ενω δεν υπηρχαν πληρωμες
επιπλα φευγαν 12 απο αθηνα για το σπιτι του κονσεισαο και ηταν 11 στη σαλονικη
βιολιδης επιταγη
διευκολυνσεις πες το κανενα προβλημα
μαλλον για καφε πηγαν στον εισαγγελεα
παρεξηγηση βρε
εφευγαν απο το κεντρικο ταμειο των διαρκειας 200.000 ευρω τη μερα και πηγαιναν σε αλλο ενω δεν υπηρχαν πληρωμες
επιπλα φευγαν 12 απο αθηνα για το σπιτι του κονσεισαο και ηταν 11 στη σαλονικη
βιολιδης επιταγη
διευκολυνσεις πες το κανενα προβλημα
- abc_o_ karpouzas
να πουμε τι εμεις οι δυο ρε φιλε
εσυ εχεις προβλημα με τον ζαγορακη
εγω εχω προβλημα με αυτον που πηδηξε το καγκελο και εκανε αυτο που εκανε
Μίλησε κανείς για γραβάτες και υπάρχει τέτοια ειρωνία στα σχόλια;
Αυτό που εκπροσωπεί αυτή η ομάδα αναδεικνύεται μέσα από χασίσι , σούρα και φασαρίες;
Μην αρχίσουν τα σχόλια πάλι τα ειρωνικά για κυριλίκια.
Το να σεβόμαστε το γήπεδό ΜΑΣ , την ομάδα ΜΑΣ , και τον εαυτό μας δεν μας κάνει φλώρους.
Αυτό που εκπροσωπεί αυτή η ομάδα αναδεικνύεται μέσα από χασίσι , σούρα και φασαρίες;
Μην αρχίσουν τα σχόλια πάλι τα ειρωνικά για κυριλίκια.
Το να σεβόμαστε το γήπεδό ΜΑΣ , την ομάδα ΜΑΣ , και τον εαυτό μας δεν μας κάνει φλώρους.
εγω εκλεψα μια σοκολατα απο το περιπτερο
ο αλλος πηρε μιζα 13 μυρια ευρω εξοπλιστικα
μαζι τα φαγαμε
α ρε ελλαδα...
ο αλλος πηρε μιζα 13 μυρια ευρω εξοπλιστικα
μαζι τα φαγαμε
α ρε ελλαδα...
Εσύ δεν έχεις πρόβλημα με κάποιον που κατηγορείται ότι καταχράστηκε ΄λεφτα του ΠΑΟΚ ;abg12d34 έγραψε:να πουμε τι εμεις οι δυο ρε φιλε
Ναι αλλά απ'ότι φαίνεται και για τον Ζαγοράκη και γι'αυτόν που πήδηξε το κάγκελο μαύρα μεσάνυχτα έχεις.
Αλλά στην ειρωνία και το μπλα μπλα πρώτος.
Τέλος πάντων.
γ@μα το.
δε θα σε ξεστραβώσω εγώ, ψάξου αλλού για την αλήθεια ή συνέχισε να καταπίνεις αυτά που σου σερβίρουν κόλκες, μόλκες, πετρωτοί, ινολα24 και κάθε λογής φιανοσρου..
Αλλά στην ειρωνία και το μπλα μπλα πρώτος.
Τέλος πάντων.
γ@μα το.
δε θα σε ξεστραβώσω εγώ, ψάξου αλλού για την αλήθεια ή συνέχισε να καταπίνεις αυτά που σου σερβίρουν κόλκες, μόλκες, πετρωτοί, ινολα24 και κάθε λογής φιανοσρου..
- abc_o_ karpouzas
δασκαλε απο την στιγμη που ο εισαγγελεας δεν τους εβαλε μεσα ουτε που με νοιαζει
εσενα που σε νοιαζει αντι να μιλας παρε ακομη μερικους σαν τον απο πανω και να τον πατε ..καροτσακι....στα δικαστηρια μεχρι να τα πει ολα
εκει να ειναι το μιαλο σας και οχι στον αλλον που σαλταρε το καγκελο η τον αλλον που πεταξε την κροτιδα
τωρα πανε να πεξεις με τον γαυρο χωρις κοσμο και μετα βγες και πες οτι το συστημα και το κατεστημενο και να χαμε να λεγαμε
εσενα που σε νοιαζει αντι να μιλας παρε ακομη μερικους σαν τον απο πανω και να τον πατε ..καροτσακι....στα δικαστηρια μεχρι να τα πει ολα
εκει να ειναι το μιαλο σας και οχι στον αλλον που σαλταρε το καγκελο η τον αλλον που πεταξε την κροτιδα
τωρα πανε να πεξεις με τον γαυρο χωρις κοσμο και μετα βγες και πες οτι το συστημα και το κατεστημενο και να χαμε να λεγαμε
Στα δικαστήρια τον στέλνει ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ο εισαγγελέας, μέσα δεν μπήκε, είναι ελεύθερος με εγγύηση 5000.
Οσο γι αυτόν που σάλταρε το κάγκελο ελπίζω να σε καλύψει το πόρισμα του αντίστοιχου εισαγγελέα όταν βγεί.
Οσο γι αυτόν που σάλταρε το κάγκελο ελπίζω να σε καλύψει το πόρισμα του αντίστοιχου εισαγγελέα όταν βγεί.
αυτο με το συνταγαμ ειναι ευκολοSera4 έγραψε:και αν παρατηρησεις το λουκανικο εντος γηπεδου ειναι διπλασιο απο το λουκανικο της καντινας ασχετα που εντος γηπεδου εχει μονο τα φρανκφουρτης ενω εκτος σε καναν ψαγμενο μπορει να βρεις και το κανονικο...![]()
![]()
μαρλευ αρνητικη εντυπωση εμενα με κανει οταν φωναζουμε εκεινο το "με ΠΑΟΚτσηδες τρελοκομεια και αθηναιους στα νοσοκομεια" και το "μαμω το συνταγμα και το πασαλιμανι"...νομιζω οτι προωθει την τρομοκρατια και τον ταλιμπανισμο στην ελλαδα...ασχετα που μπορει να προκαλεσει και υπερφορωση στα νοσοκομεια...αν μπορεις φτιαξε κατι και γι αυτο... :ugeek: :ugeek:
πινω καφε στο συνταγμα και στο πασαλιμανι
ο φρεντουτσινο γρηγορα φτανει διπλο θα παρω μεσα στο τηγανι
βλεπεις επεσα και εγω σε συνθηματα που εχουν αποτελεσμα βιαιοτητες
το τηγανι ειναι ρατσιστικος ορος που μπορει να εληφθει ως μειονοτικος χαρακτηρισμος γαι τους φιλτατους ποδοσφαιροφιλους επιστημονες εκ πειραιως
ακυρο λοιπον
ΜΕ ΠΑΟΚτσηδες πεζοπορεια και αθηναιους στα νοσοκομεια (επειδη δεν αντεχουν δηλαδη καταλαβες ειμαστε πιο δυνατοι κερδισαμε)
αλλα ακυρο νομιζω πως ειναι αντιχριστιανικο να χαιρεσαι επειδη κερδισες και να αποδιδεις την ηττα σε ενα συνολο κατοικων ρατσιστικο
επεισης δεν καταλαβαινω γιατι να ληγει 1Χ2 το ματς ολα Χ να ληγουν πληγωνεται κοσμος ετσι δεν ειναι σωστο
η διαφορα μας ειναι οτι στην κροτιδα ΟΛΟΙ ειπαμε ΜΑ..ΑΚΙΑ και στην περιπτωση τυφλου ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΑ..ΑΚΙΑ ΕΙΔΙΚΑ οπως εξελιχτηκε και ας εβρισε κι αυτος. Καθε φορα που παιζονται σουτια με πιανεται η καρδια
Εσυ μολις δηλωσες οτι δε σε νοιαζει τι εκανε η διοικηση ζαγορ
Εσυ μολις δηλωσες οτι δε σε νοιαζει τι εκανε η διοικηση ζαγορ