Μην δώσουμε κανένα δικαίωμα τιμωρίας στο νέο πρωτάθλημα
Re: Μην δώσουμε κανένα δικαίωμα τιμωρίας στο νέο πρωτάθλημα
η απολογια μας σημερα...
There's perfect harmony
In the rising and the falling of the sea
And as we sail along
I never fail to be astounded by
The things we'll do for promises
And a song
We are the innocent
We are the damned
We were caught in the middle of the madness
Hunted by the lion and the lamb
Ooh - Ooh
We bring you fantasy
We bring you pain
It's your one great chance for a miracle
Or we will disappear
Never to be seen again
And all the fools sailed away
All the fools sailed away
Sailed away
We bring you beautiful
We teach you sin
We can give you a piece of the universe
Or we will disappear
Never to return again
They sailed away
Sailed away
And as we drift along
I never fail to be astounded
By the things we'll do for promises
And a song
We are the innocent
We cut we bleed
We're your one great chance for a miracle
And a miracle is something you need
They'll take your diamonds
And then give you steel
You'll be caught in the middle of the madness
Just lost like them
And part of all the pain that they feel, yeah
Leaving nothing, nothing more to say
They say you're beautiful
And they'll always let you in
But doors are never open
To the child without a trace of sin
Sail away
http://www.youtube.com/watch?v=_mupWGo8 ... re=related
There's perfect harmony
In the rising and the falling of the sea
And as we sail along
I never fail to be astounded by
The things we'll do for promises
And a song
We are the innocent
We are the damned
We were caught in the middle of the madness
Hunted by the lion and the lamb
Ooh - Ooh
We bring you fantasy
We bring you pain
It's your one great chance for a miracle
Or we will disappear
Never to be seen again
Sailed away
We bring you beautiful
We teach you sin
We can give you a piece of the universe
Or we will disappear
Never to return again
They sailed away
Sailed away
And as we drift along
I never fail to be astounded
By the things we'll do for promises
And a song
We are the innocent
We cut we bleed
We're your one great chance for a miracle
And a miracle is something you need
They'll take your diamonds
And then give you steel
You'll be caught in the middle of the madness
Just lost like them
And part of all the pain that they feel, yeah
Leaving nothing, nothing more to say
They say you're beautiful
And they'll always let you in
But doors are never open
To the child without a trace of sin
Sail away
http://www.youtube.com/watch?v=_mupWGo8 ... re=related
αθωος ο κηπουρος..δεν ειχε CONNX,οντως το ιντερνετ εφτιαχνε!
115.000,χωρις τιμωρια εδρας..
115.000,χωρις τιμωρια εδρας..
Την εκδίκαση του κηπουρού την έκανε ο πρώην δικηγόρος του κυρίου φτού στον οικογενειακό του τάφο Σωκράτη Κρόκαλη.
Ας μιλήσουμε για το ποια ρετσίνα πάει ποιο μακριά κατά την ρίψη τώρα.
Η Μαλαματίνα ή η Μυρτώ?
Υ.Γ. Τον δικαστή πρώην δικηγορίσκο αυνάνα δεν βλέπω να τον σχολιάζεται.
Μάλλον περνάει στα ψηλά γράμματα ή ακόμα δεν το ακούσατε απο τα Μέσα Μαζικής Εξόντωσης..
Ας μιλήσουμε για το ποια ρετσίνα πάει ποιο μακριά κατά την ρίψη τώρα.
Η Μαλαματίνα ή η Μυρτώ?
Υ.Γ. Τον δικαστή πρώην δικηγορίσκο αυνάνα δεν βλέπω να τον σχολιάζεται.
Μάλλον περνάει στα ψηλά γράμματα ή ακόμα δεν το ακούσατε απο τα Μέσα Μαζικής Εξόντωσης..
Άντε τυχεροί είναι κάποιοι μπορούν να κάνουν τις βλαχομαγκιες τους να πληρώνει η ομάδα αλλα αυτοί να συνεχίσουν να μπαίνουν τζάμπα στο γήπεδο για να κάνουν τι "δουλειά" τους...
Απο sportnet :
Αθώος κρίθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ ο Αντώνης Νικοπολίδης σύμφωνα με πληροφορίες. Ο πορτιέρο του Ολυμπιακού που απολογήθηκε ενώπιον της Επιτροπής για το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και την κλωτσιά σε οπαδό του «δικεφάλου», γλίτωσε την ποινή τιμωρίας αφού απαλλάχθηκε.
Ο Αντώνης Νικοπολίδης όπως είναι επόμενο μπορεί ελεύθερα να συνεχίσει κανονικά στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό. Επίσης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γλίτωσε τα χειρότερα, όπως είναι η τιμωρία της έδρας της, όμως θα κληθεί να πληρώσει βαρύτατο πρόστιμο το ύψος του οποίου φτάνει τα 115.000 ευρώ.
Αθώος κρίθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ ο Αντώνης Νικοπολίδης σύμφωνα με πληροφορίες. Ο πορτιέρο του Ολυμπιακού που απολογήθηκε ενώπιον της Επιτροπής για το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και την κλωτσιά σε οπαδό του «δικεφάλου», γλίτωσε την ποινή τιμωρίας αφού απαλλάχθηκε.
Ο Αντώνης Νικοπολίδης όπως είναι επόμενο μπορεί ελεύθερα να συνεχίσει κανονικά στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό. Επίσης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γλίτωσε τα χειρότερα, όπως είναι η τιμωρία της έδρας της, όμως θα κληθεί να πληρώσει βαρύτατο πρόστιμο το ύψος του οποίου φτάνει τα 115.000 ευρώ.
Δε βαριέσαι gash...
Άμα ήταν δικός μας στη θέση του κηπουρού θα λέγαμε σωστά τιμωρήθηκε....αφού το λέει ο νόμος...δεν έπρεπε να το κάνει...ας του βάλει και κάνα πρόστιμο η διοίκηση...
Άμα ήταν δικός μας στη θέση του κηπουρού θα λέγαμε σωστά τιμωρήθηκε....αφού το λέει ο νόμος...δεν έπρεπε να το κάνει...ας του βάλει και κάνα πρόστιμο η διοίκηση...
Ωραια τα λεφτα που μαζευαμε ενα-ενα ευρο για κατι μηνες τωρα θα τα χαρουν τα παιδια απο την αθηνα,και αυο γιατι μερικοι εχουν νευρα.
Σοβαρα ρε μεγαλε εχεις νευρα ? εγω δεν εχω ειμαι τρυπιος..Αλλα εσεις που κανατε τους μαγκες μεσα στο γηπεδο αξιζεται βραβεια.
30.000 κοσμος ηθελε να πεταξει κατι σε αυτους να τους σπασει στο ξυλο να τους παει με τις κλωτσιες μεχρι τον πειραια για την αδικια τοσα χρονια αλλα αυτο θα το αλλαξουμε οχι ομως εις βαρος της ομαδας μας.
Τωρα αυτοι βγηκαν διπλα κερδισμενοι..
Και προκριθηκαν και θα γελαν με τα λεφτα που πρεπει να δωσουμε.
Και επιμενω.....
Συνδεσμιτες,...
Που απαιτητε να σας δειχνω και το διαρκειας μου οταν μπαινω στο γηπεδο γιατι σαν μια ομαδα ενωμενων που ειστε ,γιατι μονος μου εγω αυτονομα δεν μπορω να το κανω,γιατι δεν τους σταματατε εσεις με το πρςωτο μπουκαλι που πετανε ?Ποσο θα παει αυτο ακομα ?
ποσο ο κοσμος του ΠΑΟΚ θα δινει λεφτα στην σουπα κλικα για τα εξοδα της ποσο θα τους δινουμε ακομα ΑΤΟΚΟ δανειο για τις υποχρεωσεις τους.
Μη περιμενουμε τα διαρκειας να ανεβουν οταν τετοια φαινομενα συνεχιζουν.
Σοβαρα ρε μεγαλε εχεις νευρα ? εγω δεν εχω ειμαι τρυπιος..Αλλα εσεις που κανατε τους μαγκες μεσα στο γηπεδο αξιζεται βραβεια.
30.000 κοσμος ηθελε να πεταξει κατι σε αυτους να τους σπασει στο ξυλο να τους παει με τις κλωτσιες μεχρι τον πειραια για την αδικια τοσα χρονια αλλα αυτο θα το αλλαξουμε οχι ομως εις βαρος της ομαδας μας.
Τωρα αυτοι βγηκαν διπλα κερδισμενοι..
Και προκριθηκαν και θα γελαν με τα λεφτα που πρεπει να δωσουμε.
Και επιμενω.....
Συνδεσμιτες,...
Που απαιτητε να σας δειχνω και το διαρκειας μου οταν μπαινω στο γηπεδο γιατι σαν μια ομαδα ενωμενων που ειστε ,γιατι μονος μου εγω αυτονομα δεν μπορω να το κανω,γιατι δεν τους σταματατε εσεις με το πρςωτο μπουκαλι που πετανε ?Ποσο θα παει αυτο ακομα ?
ποσο ο κοσμος του ΠΑΟΚ θα δινει λεφτα στην σουπα κλικα για τα εξοδα της ποσο θα τους δινουμε ακομα ΑΤΟΚΟ δανειο για τις υποχρεωσεις τους.
Μη περιμενουμε τα διαρκειας να ανεβουν οταν τετοια φαινομενα συνεχιζουν.
Επιτέλους και κάποιος που συμφωνεί μαζί μου γιατί νόμιζα ότι είμαι γραφικός.
- hasio_john
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ... και πάλι καλά που δεν τιμώρησαν και την Τούμπα!
Πάντως αν δεν εξαφανιστούν οι γνωστοί - άγνωστοι ΚΑΦΡΟΙ δήθεν...οπαδοί μας , εγώ δεν θα ξαναδώσω ούτε ευρώ για την ομάδα!
ΟΧΙ ρε φίλε , δεν θα σκορπάω εγώ τα λεφτά μου για τον κάθε μ@λάκα μεθυσμένο - χασίκλα - μασίστα - χούλιγκαν - ή ότι άλλο είναι!
Εγώ θέλω να βλέπω την Παοκάρα μου να παίζει!
Θέλω να βλέπω όλους τους οπαδούς μας να είναι σαν ταύροι , αλλά ως εκεί ... όχι ακρότητες και χουλιγκανισμοί!
Ζαγοράκη , κάνε κάτι!!!!
Αλλά και ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ πρέπει να κάνουμε κάτι!!!!
Αυτά ...!

Πάντως αν δεν εξαφανιστούν οι γνωστοί - άγνωστοι ΚΑΦΡΟΙ δήθεν...οπαδοί μας , εγώ δεν θα ξαναδώσω ούτε ευρώ για την ομάδα!
ΟΧΙ ρε φίλε , δεν θα σκορπάω εγώ τα λεφτά μου για τον κάθε μ@λάκα μεθυσμένο - χασίκλα - μασίστα - χούλιγκαν - ή ότι άλλο είναι!
Εγώ θέλω να βλέπω την Παοκάρα μου να παίζει!
Θέλω να βλέπω όλους τους οπαδούς μας να είναι σαν ταύροι , αλλά ως εκεί ... όχι ακρότητες και χουλιγκανισμοί!
Ζαγοράκη , κάνε κάτι!!!!
Αλλά και ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ πρέπει να κάνουμε κάτι!!!!
Αυτά ...!

- thanasisp04
βλεπε την ομαδα σου να παιζει και καθε φορα που παει να σηκωσει κεφαλι ο καθε κουκουλακης να την σφαζει και να λες αυτα εχει η ζωη.
-
Μας σεβαστηκαν νομιζω με την ποινη αυτη και δεν νομιζω να χρειαστει να κανουμε εφεση.
- hasio_john
Ρε συ Θανάση ... αυτό είπα εγώ? Αυτά κατάλαβες εσύ?thanasisp04 έγραψε:βλεπε την ομαδα σου να παιζει και καθε φορα που παει να σηκωσει κεφαλι ο καθε κουκουλακης να την σφαζει και να λες αυτα εχει η ζωη.
Δηλαδή εσύ νομίζεις ότι έτσι όπως έγινε κερδίσαμε τίποτα????
Χάσαμε λεφτά που τόσο τα έχει ανάγκη ο Πάοκ .. και μάλιστα λεφτά που έχει βοηθήσει και ο απλός λαός του Πάοκ που έδωσε τον οβολό του , άσχετα αν δεν του περισσεύουν λεφτά!!
Χάσαμε και την εικόνα που είχαμε φτιάξει από την αρχή της χρονιάς ... με βλέπαν φίλοι από άλλες ομάδες και μου βγάζαν το καπέλο! Τώρα πάμε να καταντήσουμε σαν τα σκουλ'ηκια που κλαίγονται όλη μερα ότι αδικούνται και κλαψ κλαψ κλαψ
ΟΧΙ ρε μεγάλε ... αν οι κάφροι μας στις κερκίδες δεν κάναν π@παριές και αν και οι δικοί μας πάιζαν έστω και λίγο μπάλα ... θα τους είχαμε πατήσει τους ανύπαρκτους γαύρους!
και μην νομίζεις ότι από την ένταση και τα επεισόδια της κερκίδας δεν επηρεάστηκε και η ομάδα μας!
Λυπάμαι που κάθομαι και εξηγώ τα αυτονόητα σε συνάδελφο- αδερφό Παοκτσή!
δεν θα πάμε ΠΟΤΕ μπροστά με τέτοια μυαλά!
Ασχολίαστη η ποινή και πολύ βαριά μάλιστα.
Τι να κάνουμε δεν έχουμε χαφιέδες της αστυνομίας εμείς να πετάνε μπουκάλια σε αγωνιστικούς χώρους άλλων ομάδων.
Ούτε ανθρώπους να δυναμιτίζουν το κλίμα μέρες πριν.
Μπακαγιόκο ξέρεις εσύ στα κόρνερ στην Λάρισα να πέφτεις σαν να σε χτύπησε κεραυνός ακόμα και μύγα να έκατσε στην μύτη σου.
Να δούμε τα αντανακλαστικά των φιλάθλων του κάμπου.
Τι να κάνουμε δεν έχουμε χαφιέδες της αστυνομίας εμείς να πετάνε μπουκάλια σε αγωνιστικούς χώρους άλλων ομάδων.
Ούτε ανθρώπους να δυναμιτίζουν το κλίμα μέρες πριν.
Μπακαγιόκο ξέρεις εσύ στα κόρνερ στην Λάρισα να πέφτεις σαν να σε χτύπησε κεραυνός ακόμα και μύγα να έκατσε στην μύτη σου.
Να δούμε τα αντανακλαστικά των φιλάθλων του κάμπου.
Γιατί δεν τιμωρήθηκε η έδρα; Αφού έλεγαν ότι δις υποτροπος από 1 εως 6 αγωνιστικές τρως και όλοι ήταν σιγουροι για καμπάνα 2 ή 3 αγώνες που θα έπεφταν κατά μία στην έφεση. Διαβάζω σε site ότι με ανακούφιση δέχτηκαν την απόφαση την απόφαση στην ΠΑΕ.
Μήπως για να μην δυσαρεστήσει την ΠΑΕ η σούπερλιγκ και πάρει ανάποδες και φύγει από τους 14 και το τηλεοπτικό συμβόλαιο διαλυθεί; 150 εκ ευρά είναι αυτά. Μεγάλη μπίζνα το ποδόσφαιρο....
Μπα βλακείες λέω. Παρενέργειες των χημικών και του ποδοσφαιρικού υπερθεάματος την Κυριακή. Πάω να βοσκήσω το γρασίδι μου. Μπεεε
Μήπως για να μην δυσαρεστήσει την ΠΑΕ η σούπερλιγκ και πάρει ανάποδες και φύγει από τους 14 και το τηλεοπτικό συμβόλαιο διαλυθεί; 150 εκ ευρά είναι αυτά. Μεγάλη μπίζνα το ποδόσφαιρο....
Μπα βλακείες λέω. Παρενέργειες των χημικών και του ποδοσφαιρικού υπερθεάματος την Κυριακή. Πάω να βοσκήσω το γρασίδι μου. Μπεεε