Διακοπές
-
Stavros_Paoki
Re: Καλοκαιρινές διακοπές ...
Τί μοναξιές είναι αυτές μες το forum ρε παιδιά; Όλοι διακοπές έχετε πάει; Που τα βρήκατε τα λεφτά ρε λαμόγια;
- kataramenos5
Άφησα απλήρωτα 1 κλήση της δημοτικής μ@λκιας, το νερό, την δόση της εφορίας...GI4NNEN4 έγραψε:Τί μοναξιές είναι αυτές μες το forum ρε παιδιά; Όλοι διακοπές έχετε πάει; Που τα βρήκατε τα λεφτά ρε λαμόγια;
Λεφτά υπάρχουν..
Σουκου θα παω με γυναικα πλαταμωνα .
Αμα γνωριζει κανεις λεπτομερειες καλοδεχουμενες.
Παραλιες , νυχτερινη ζωη κ.τ.λ
Στο Olympusthea θα μεινω. Αμα γνωριζει κανεις κανα καλυτερο.. ( αρκει να το εχει ο αγγλος operator
)
Αμα γνωριζει κανεις λεπτομερειες καλοδεχουμενες.
Παραλιες , νυχτερινη ζωη κ.τ.λ
Στο Olympusthea θα μεινω. Αμα γνωριζει κανεις κανα καλυτερο.. ( αρκει να το εχει ο αγγλος operator
-
Stavros_Paoki
Και γω φίλε παρασκευή θα πάω με παρέα σε καμπίνγκ οπότε κάποιος να μας ενημερώσει.
- kataramenos5
Λεφτα υπάρχουν.Νέο μεγάλο μπιτσόμπαρο στη Χαλκιδική έκανε απόσβεση της επένδυσης εντός 10(δεκα) ημερών
και δουλεύει κυρίως με Θεσσαλονκη όχι τουρίστες.
καταραμενε οντως λεφτα υπαρχουν.
Καλλιθεα χαλκιδικης σαββατο ωρα 01:30 το μποτιλιαρισμα ξεκινουσε απο την αθυτο (
) και εφτανε μεχρι τα κλαμπομπαρα.
Αντε γεια μας.
Καλλιθεα χαλκιδικης σαββατο ωρα 01:30 το μποτιλιαρισμα ξεκινουσε απο την αθυτο (
Αντε γεια μας.
- ΑποστόληςΑ
slidar έγραψε:Οι παντρεμενοι με τους παντρεμενους.. και οι ζωντανοι με τους ζωντανους..
![]()
![]()
- ΑποστόληςΑ
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++GI4NNEN4 έγραψε: Συμπέρασμα: gika, κόψε τις μαλακίες και παντρέψου.
Μόνο που αυτό προϋποθέτει και τη σύμφωνη γνώμη της άλλης...
- ΑποστόληςΑ
Εγώ είμαι 50 και δεν τις έχω σταματήσει...gika έγραψε: Απλά σημαντικός παράγοντος για τον "τρόπο ζωής" που θα επιλέξεις παίζει και η ηλικία. Ε και αν δεν κάνεις στα 18 τις μ@λακίες σου, πότε θα τις κάνεις; Στα 35;
Για να πω το δίκιο του στραβού, αν οι λακαμίες ήταν καλές δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σταματάνε στα 35, 45 ή 85...
ήμουν σήμερα (μεσοβδόμαδα) παλιούρι σε ένα μπιτσόμπαρο και έκλαψα (από συγκίνηση) με τους λωκούς που είδα... μόνο αυτό έχω να πω.
η θάλασσα μέτρια (πέτρες στην αρχή)
Που πηγες δασκαλε? Blue fish? Λευκη αμμος?danirifle έγραψε:ήμουν σήμερα (μεσοβδόμαδα) παλιούρι σε ένα μπιτσόμπαρο και έκλαψα (από συγκίνηση) με τους λωκούς που είδα... μόνο αυτό έχω να πω.