Άφησα απλήρωτα 1 κλήση της δημοτικής μ@λκιας, το νερό, την δόση της εφορίας...GI4NNEN4 έγραψε:Τί μοναξιές είναι αυτές μες το forum ρε παιδιά; Όλοι διακοπές έχετε πάει; Που τα βρήκατε τα λεφτά ρε λαμόγια;
slidar έγραψε:Οι παντρεμενοι με τους παντρεμενους.. και οι ζωντανοι με τους ζωντανους..
![]()
![]()
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++GI4NNEN4 έγραψε: Συμπέρασμα: gika, κόψε τις μαλακίες και παντρέψου.
Εγώ είμαι 50 και δεν τις έχω σταματήσει...gika έγραψε: Απλά σημαντικός παράγοντος για τον "τρόπο ζωής" που θα επιλέξεις παίζει και η ηλικία. Ε και αν δεν κάνεις στα 18 τις μ@λακίες σου, πότε θα τις κάνεις; Στα 35;
Που πηγες δασκαλε? Blue fish? Λευκη αμμος?danirifle έγραψε:ήμουν σήμερα (μεσοβδόμαδα) παλιούρι σε ένα μπιτσόμπαρο και έκλαψα (από συγκίνηση) με τους λωκούς που είδα... μόνο αυτό έχω να πω.
η θάλασσα μέτρια (πέτρες στην αρχή)