O Παντζαρ θελει γρηγορο ρυθμο για να φανει,γι αυτο ειναι σημαντικο να ριξεις το ρυθμο οπως εκανες χθες.DamoN έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 20:45 Εμένα αυτο που με προβλημάτισε είναι ότι με χώμα όλους εκτός από τους 2 καινούργιους και πάλι έχασαν μόνο 6 πόντους .
Δλδ παντζαρ ο άλλος ο πλέι μέικερ που μας γαμησε πέρυσι ο φρει πως τον λένε ήταν μετριοκακοι
Και γενικά ήταν άστοχοι σε πολλά ελευθερα σουτ .
Το άλλο που με προβληματίζει είναι ότι δεν πιστεύω ότι ο πατ μπορεί να τραβήξει τόσο στο σκορ στο εκτός .
Οπότε Μέλβιν ντιμσα κυρίως μην πω και περσιδης Άλεν πρέπει να ανεβάσουν απόδοση .
Επισης έχουμε θέμα όταν πιέζουν την μπάλα στους κοντούς . Ο ταίρι κάνει πολλά λαθη αν και παιχταρας
Εκεί θα πιέσουν παραπάνω ….
Για τα επιθετικά τους θέλω να πιστεύω ότι έφταιγε ότι Μουρ ομορουγι φορτώθηκαν με 3 φάουλ από νωρίς και έπαιζαν κάπως συντηρητικά .
Τέλος να πω ότι σε αντίθεση με τους περισσότερους η κερκίδα μου φάνηκε μέτρια και χειρότερη από πέρυσι .
Διαιτησία ασχολίαστη πραγματικά
Ο Φρει,περα απο το σουτ,δεν εχει κατι ιδιαιτερο.Αν ειναι αστοχος μετα τελειωσε.
Συμφωνω οτι ,ασχετως αποδοσης του Πατ, θα πρεπει να τραβηξουν στο σκορ 2 τουλαχιστον απο τους 4 που ανεφερες.
Επισης θα πρεπει το προπονητικο τιμ εναν τροπο να παιξει τον Χλινασον χωρις να χρειαστει να φορτωθουν οι ψηλοι τοσο νωρις φαουλ παλι.
Τωρα το θεμα του Ταιρι με τα λαθη δεν ξερω ποσο διορθωνεται αμεσα γιατι ειναι πιο πολυ ψυχολογικο(αγχωνεται και θολωνει).Δηλαδη και βοηθεια να του βγει διπλα του δεν εχει το καθαρο μυαλο να την δει.
Δεν πειρζει θα το φτιαξει αυτο του χρονου