Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εγώ προσωπικά είμαι με Ιβάν μέχρι τέλους.
Με τα όποια λάθη και κολλήματά του. Με τις όποιες αστοχίες.
Ήρθε και πλήρωσε όλα τα χρέη της ΠΑΕ, έριξε την παράγκα, μας έδωσε 2 πρωταθλήματα (3 στο χόρτο) και 4 κύπελλα. Διπλασιάσαμε δηλαδή τους τίτλους μας, παρότι πολεμήθηκε όσο κανείς άλλος από το σύστημα.
Αν ο Μυστακίδης θέλει να μπει συμπαίκτης στην ΠΑΕ, καλώς να ορίσει και να τα βρει με τον Ιβάν ντόμπρα και αντρίκια. Αν ο Ιβάν είναι περίεργος, δεν πειράζει, είμαστε ο σύλλογος με τις περισσότερες ομάδες στην πρώτη κατηγορία, μπορεί να βοηθήσει όπου αλλού θέλει.
Αυτά που έκαναν οι πατεράδες μας στον Παντελάκη δεν θα τα κάνουμε εμείς στον Ιβάν...
Με τα όποια λάθη και κολλήματά του. Με τις όποιες αστοχίες.
Ήρθε και πλήρωσε όλα τα χρέη της ΠΑΕ, έριξε την παράγκα, μας έδωσε 2 πρωταθλήματα (3 στο χόρτο) και 4 κύπελλα. Διπλασιάσαμε δηλαδή τους τίτλους μας, παρότι πολεμήθηκε όσο κανείς άλλος από το σύστημα.
Αν ο Μυστακίδης θέλει να μπει συμπαίκτης στην ΠΑΕ, καλώς να ορίσει και να τα βρει με τον Ιβάν ντόμπρα και αντρίκια. Αν ο Ιβάν είναι περίεργος, δεν πειράζει, είμαστε ο σύλλογος με τις περισσότερες ομάδες στην πρώτη κατηγορία, μπορεί να βοηθήσει όπου αλλού θέλει.
Αυτά που έκαναν οι πατεράδες μας στον Παντελάκη δεν θα τα κάνουμε εμείς στον Ιβάν...
- alexgarcia6
Σε συνέχεια της ανάρτησης στο Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025 θα πω και εγώ την αποψη μου για την κουβέντα που έχει δημιουργηθεί.
Το μοναδικό που με ενδιαφέρει είναι το καλο του ΠΑΟΚ. Το κοντινό, και το μακρινό.
Στην ψυχοσύνθεση του καθενός χτυπάει διαφορετικά κάθε προσωπικότητα. Κάποιοι - οι περισσότεροι είναι αρκετά δεμένοι με την ιδέα του Ηγέτη που τηρεί υποσχέσεις
Όταν άκουσα το παρακάτω στο ραδιόφωνο απο την σημερινή δήλωση του Ιβάν, ομολογώ οτι ένιωσα έναν εκνευρισμό: "Η σύμπνοια και η ξεκάθαρη σχέση με τον κόσμο, που ζει και αναπνέει για τον ΠΑΟΚ, ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο οδηγός μου στην προσπάθειά μου να κάνω τον ΠΑΟΚ ακόμη μεγαλύτερο τα επόμενα χρόνια."
Το μοναδικό που δεν έχω νιώσει τα τελευταία 4-5 χρόνια, είναι σύμπνοια και ξεκάθαρη σχέση. Διότι ασχέτως με τα όσα λέγονται απο τα ΜΜΕ, όσα συζητιούνται σε καφενεία, εγώ δεν γνωρίζω γιατί ο Πρόεδρος της ομάδας διοικεί εξ'αποστάσεως για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν γνωρίζω γιατί κόλλησε η Νέα Τούμπα. Δεν γνωρίζω γιατί ο ΠΑΟΚ συνεχώς πουλάει περιουσιακά στοιχεία χωρίς να τα αναπληρώνει ανάλογα.
Απ'τα συμφραζόμενα έχουν προκύψει διάφορες κοινές παραδοχές. Ο πόλεμος και η αδυναμία μεταφοράς κεφαλαίων, η πλεύση προς "αυτάρκεια", η αλλαγή σκεπτικού απο "εμείς μόνοι θα κάνουμε γήπεδο" σε "ναι αλλα οι άλλοι παίρνουν κρατική χρηματοδότηση, εμεις γιατί οχι;".
Το αποτέλεσμα, ασχέτως αιτίας, είναι το ίδιο. Το νέο γήπεδο έχει κολλήσει και το αγωνιστικό τμήμα έχει μια συνεχόμενη δυσλειτουργία τόσο στον σχεδιασμό τον ίδιο αλλά και στο ίδιο το μέγεθος της επένδυσης
Το οτι με ρεκόρ εσόδων για την ιστορία του Συλλόγου καταφέραμε και να μπούμε μέσα αλλα και να αποδυναμωθούμε αγωνιστικά, ποιόν δεν προβλημάτισε; Η εξόφθαλμη υποστελέχωση διοικητικά, ποιον δεν προβληματίζει;
Είναι γεγονός λοιπόν και χιλιοσυζητημένο και θεωρώ κοινώς αποδεκτό οτι υπάρχουν πάρα πολύ σημαντικά προβλήματα στο σύνολο. Είναι αχαριστία να επιθυμώ επίλυση; Για ποιον ΠΑΟΚτση ο Ιβαν δεν γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία την 12η μαίου 2015; Η λέξη αχαριστία προυποθέτει μη αναγνώριση η εκτίμηση όσων πρόσφερε κάποιος. Τι σχέση έχει με την άποψη κάποιου για το μέλλον του Συλλόγου;
Με λυπεί ιδιαίτερα δε η βιασύνη να προστεθούν ταμπέλες, όχι μόνο σε ιστορικά πρόσωπα αλλα και ο ένας στον άλλον ΠΑΟΚτση. "Μαχαιριά", "Ιούδες", "Τρύπημα", "Στημένοι". Για ποιό τρύπημα μιλάμε όταν ο ίδιος αντιπρόεδρος πριν 10 μέρες είπε οτι ο ΑΣ πρέπει να πάρει πρωτοβουλία για την επένδυση και να μην ρωτάμε "γιατί φέρνουμε τον ευεργέτη σε δύσκολη θέση"; Δεν είναι στενάχωρο οτι έπρεπε να γίνει όλο αυτό για να επικοινωνήσει ο Ιδιοκτήτης για θέμα που έχουμε να λάβουμε σαφή τοποθέτηση χρόνια;
Συγνώμη αλλα για πόσο ακόμα θα αναμένουμε με την ελπίδα οτι θα τελειώσει ο πόλεμος; Είναι ενα πράγμα να θες να δείξεις την ευγνωμοσύνη σου, αλλα κάπου πρέπει να κοιτάξουμε και το τι είναι καλύτερο για τον σύλλογο.Με την υπάρχουσα κατάσταση στην Ουκρανία, ποιος εγγυάται οτι ο Ιβαν Σαββίδης θα έχει την δυνατότητα στα επόμενα 5-10-15 χρόνια να καταφέρει την υποσχεσή;
Άκομψα ξεάκομψα, απότομα ξεαπότομα, δεν με πολυενδιαφέρει. Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ'ολα. Αν ο ΙΒΑΝ είναι το καλύτερο για το μέλλον του ΠΑΟΚ, τότε ΙΒΑΝ. Αν όχι, να με συγχωράτε..
Το μοναδικό που με ενδιαφέρει είναι το καλο του ΠΑΟΚ. Το κοντινό, και το μακρινό.
Στην ψυχοσύνθεση του καθενός χτυπάει διαφορετικά κάθε προσωπικότητα. Κάποιοι - οι περισσότεροι είναι αρκετά δεμένοι με την ιδέα του Ηγέτη που τηρεί υποσχέσεις
Όταν άκουσα το παρακάτω στο ραδιόφωνο απο την σημερινή δήλωση του Ιβάν, ομολογώ οτι ένιωσα έναν εκνευρισμό: "Η σύμπνοια και η ξεκάθαρη σχέση με τον κόσμο, που ζει και αναπνέει για τον ΠΑΟΚ, ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο οδηγός μου στην προσπάθειά μου να κάνω τον ΠΑΟΚ ακόμη μεγαλύτερο τα επόμενα χρόνια."
Το μοναδικό που δεν έχω νιώσει τα τελευταία 4-5 χρόνια, είναι σύμπνοια και ξεκάθαρη σχέση. Διότι ασχέτως με τα όσα λέγονται απο τα ΜΜΕ, όσα συζητιούνται σε καφενεία, εγώ δεν γνωρίζω γιατί ο Πρόεδρος της ομάδας διοικεί εξ'αποστάσεως για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν γνωρίζω γιατί κόλλησε η Νέα Τούμπα. Δεν γνωρίζω γιατί ο ΠΑΟΚ συνεχώς πουλάει περιουσιακά στοιχεία χωρίς να τα αναπληρώνει ανάλογα.
Απ'τα συμφραζόμενα έχουν προκύψει διάφορες κοινές παραδοχές. Ο πόλεμος και η αδυναμία μεταφοράς κεφαλαίων, η πλεύση προς "αυτάρκεια", η αλλαγή σκεπτικού απο "εμείς μόνοι θα κάνουμε γήπεδο" σε "ναι αλλα οι άλλοι παίρνουν κρατική χρηματοδότηση, εμεις γιατί οχι;".
Το αποτέλεσμα, ασχέτως αιτίας, είναι το ίδιο. Το νέο γήπεδο έχει κολλήσει και το αγωνιστικό τμήμα έχει μια συνεχόμενη δυσλειτουργία τόσο στον σχεδιασμό τον ίδιο αλλά και στο ίδιο το μέγεθος της επένδυσης
Το οτι με ρεκόρ εσόδων για την ιστορία του Συλλόγου καταφέραμε και να μπούμε μέσα αλλα και να αποδυναμωθούμε αγωνιστικά, ποιόν δεν προβλημάτισε; Η εξόφθαλμη υποστελέχωση διοικητικά, ποιον δεν προβληματίζει;
Είναι γεγονός λοιπόν και χιλιοσυζητημένο και θεωρώ κοινώς αποδεκτό οτι υπάρχουν πάρα πολύ σημαντικά προβλήματα στο σύνολο. Είναι αχαριστία να επιθυμώ επίλυση; Για ποιον ΠΑΟΚτση ο Ιβαν δεν γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία την 12η μαίου 2015; Η λέξη αχαριστία προυποθέτει μη αναγνώριση η εκτίμηση όσων πρόσφερε κάποιος. Τι σχέση έχει με την άποψη κάποιου για το μέλλον του Συλλόγου;
Με λυπεί ιδιαίτερα δε η βιασύνη να προστεθούν ταμπέλες, όχι μόνο σε ιστορικά πρόσωπα αλλα και ο ένας στον άλλον ΠΑΟΚτση. "Μαχαιριά", "Ιούδες", "Τρύπημα", "Στημένοι". Για ποιό τρύπημα μιλάμε όταν ο ίδιος αντιπρόεδρος πριν 10 μέρες είπε οτι ο ΑΣ πρέπει να πάρει πρωτοβουλία για την επένδυση και να μην ρωτάμε "γιατί φέρνουμε τον ευεργέτη σε δύσκολη θέση"; Δεν είναι στενάχωρο οτι έπρεπε να γίνει όλο αυτό για να επικοινωνήσει ο Ιδιοκτήτης για θέμα που έχουμε να λάβουμε σαφή τοποθέτηση χρόνια;
Συγνώμη αλλα για πόσο ακόμα θα αναμένουμε με την ελπίδα οτι θα τελειώσει ο πόλεμος; Είναι ενα πράγμα να θες να δείξεις την ευγνωμοσύνη σου, αλλα κάπου πρέπει να κοιτάξουμε και το τι είναι καλύτερο για τον σύλλογο.Με την υπάρχουσα κατάσταση στην Ουκρανία, ποιος εγγυάται οτι ο Ιβαν Σαββίδης θα έχει την δυνατότητα στα επόμενα 5-10-15 χρόνια να καταφέρει την υποσχεσή;
Άκομψα ξεάκομψα, απότομα ξεαπότομα, δεν με πολυενδιαφέρει. Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ'ολα. Αν ο ΙΒΑΝ είναι το καλύτερο για το μέλλον του ΠΑΟΚ, τότε ΙΒΑΝ. Αν όχι, να με συγχωράτε..
playg4 έγραψε:Είναι δυνατόν ο Ιβάν να έχει τόσο λαθος πληροφορίες για το πως σκέφτεται ο μέσος φίλαθλος γιαυτον και την ομάδα ?
Γιατι παραξενο σου φαινεται;
Πιστευεις οτι μπαινει στα σοσιαλ να δει τι γραφουμε ας πουμε;;;
Φυσικη επαφη δεν εχει με κανεναν...ουτε καν την ομαδα...
Οτι του μεταφερει ο στενος κυκλος που μιλαει μεσω σκαιπ...
Ιβάν Σαββίδης VII
gika έγραψε:Θέλω να σχολιάσω κάτι επίσης τονίζοντας ότι το παρακάτω δεν είναι επιχείρημα υπέρ του Μυστακίδη και γι’ αυτό και δεν το έγραψα το πρωί πάνω στην αναμπουμπούλα.
«Η σύμπνοια και η ξεκάθαρη σχέση με τον κόσμο, ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο οδηγός μου.»
«Είχα υποσχεθεί πως θα φέρω την χαρά στην Τούμπα και κράτησα την υπόσχεσή μου.»
«Είμαι αυτός που ξεκίνησε με πράξεις την ιδέα της Νέας Τούμπας και θα την ολοκληρώσω.»
Θέλω να σταθώ σε αυτές τις φράσεις του Ιβαν.
Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ούτε σύμπνοια, ούτε και ξεκάθαρη σχέση με τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Εδώ και 5 χρόνια κυκλοφορούν όλων των ειδών οι φήμες, ο Ιβάν δεν έχει πατήσει στο γήπεδο, και ο ΠΑΟΚ που έφερνε Ολιβέιρα και Μισιτς για αλλαγή, πλέον δεν ανανεώνει τον Κωνσταντελια για να τον πιέσει να φύγει. Ποτε δεν βγήκε να πει γιατί τραβάει χειρόφρενο. Αντ’ αυτού είχαμε δηλώσεις ΚυρΚυρ να λέει πως με τα λιγότερα θα φτιάξουμε καλύτερη ομάδα.
Η χαρά ήρθε στην Τούμπα με το double του 2019 μετά από 35 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα. Απο τότε έχει φύγει. Το ότι η Τούμπα δεν γεμίζει ούτε σε κρίσιμα ντέρμπι αντικατοπτρίζει την κατάσταση. Εχουμε χάσει όλη την καυλα μας, γιατί το ταβάνι είναι αρκετά χαμηλά, κανείς δεν λέει το γιατί, και η εναλλακτική (τουλάχιστον μέχρι χθες) ήταν η επιστροφή στα πέτρινα χρόνια. Οπότε δεν μιλάει κανείς, αλλά αντί για χαρά, απογοήτευση είναι το κύριο συναίσθημα που επικρατεί. Είχα κάνει sentiment analysis στα post του φόρουμ πριν λίγο καιρό. Λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τι επικρατεί.
Τέλος για την Νέα Τούμπα, μόλις πριν 2 εβδομάδες δήλωσε μέσω αντιπροσώπου, ότι δεν θα την κάνει αυτός και να βρει ο ΑΣ λύση. Θυμάστε το 2019 μετά το νταμπλ να παίρνει ο κόσμος καρεκλάκια από το γήπεδο γιατί νομίσαμε ότι θα ήταν το τελευταίο παιχνίδι στην Τούμπα; 5 χρόνια πέρασαν και δεν υπάρχει καμία μα καμία ενημέρωση.
Ο Ιβάν ΔΕΝ είναι ούτε ανακόλουθος, ούτε ψεύτης.
Με λύπη όμως διαπιστώνω ότι έχει στρεβλή αντίληψη της πραγματικότητας, που προσωπικά την αποδίδω στην απόσταση του από την πόλη. Αν το μόνο κλίμα που παίρνει είναι από την Γκοντσαρεβα και τον ΚυρΚυρ, είναι λογικό να λέει αυτά που λέει.
Πρέπει να επιστρέψει. Να επιστρέψει με πράξεις και όχι λόγια. Με φυσική παρουσία.
Να τον ακούμε και να τον βλέπουμε πιο συχνά. Να μας ακούει και να μας βλέπει πιο συχνά. Εχει χαθεί κάθε επικοινωνία.
Μακάρι μακάρι μακάρι αυτή να είναι η έκβαση αυτού που ζούμε από χθες. Θα είναι το μεγαλύτερο δώρο από τον Μυστακίδη, μεγαλύτερο και απο 150 εκατομμύρια για ένα γήπεδο από κάποιον που δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας ακόμα.
Συμπνοια μπορει να μην εχει με εσενα
Δε σημαινει οτι δεν εχει με τον κοσμο
Αν εσυ πιστευεις οτι πιεζε τον Ντελια να φυγει αυτος που τον κρατησε περσι οκ
Επισης γραφεις: «μόλις πριν 2 εβδομάδες δήλωσε μέσω αντιπροσώπου, ότι δεν θα την κάνει αυτός και να βρει ο ΑΣ λύση»
Μαλλον δε διαβασες τη δηλωση:
«Η Νέα Τούμπα είναι μια δέσμευση του κ. Σαββίδη ότι στο μέτρο του δυνατού θα χρηματοδοτήσει αυτό το νέο γήπεδο. Το γήπεδο ανήκει στον ΑΣ ΠΑΟΚ, είναι ζήτημα του Ερασιτέχνη. Έχει δει την προσπάθεια του κ. Σαββίδη και ο ΑΣ έχει ένα προεδρικό διάταγμα στα χέρια του που μπορεί να ανακατασκευάσει την Τούμπα. Καλό είναι να μην επαναλαμβάνουμε όλα αυτά και να μην φέρνουμε ευεργέτες σε μια δύσκολη θέση να δίνουν τέτοιες απαντήσεις συνεχώς. Οι συνθήκες που άλλαξαν είναι ότι χρηματοδοτήθηκαν γήπεδα ή μέρος αυτών σε ανταγωνιστές, βρέθηκαν λύσεις για ομάδες να πάρουν δωρεάν γήπεδα γιατί δεν μιλάμε μόνο για ποδόσφαιρο. Ο κ. Σαββίδης θέλει να χρηματοδοτήσει τη Νέα Τούμπα και να γίνει το νέο γήπεδο, όλες οι υποσχέσεις του, ακόμα και αν του πήρε καιρό, τις έχει υλοποιήσει όλες.»
- abc_o_ karpouzas
ευτυχως που ο καθρεφτης ειναι το γηπεδο της τουμπας....
εκει και μονο εκει μιλαει η ψυχη του ΠΑΟΚτση και στελνει τα μηνυματα στους αποδεκτες που ...αυτος...πιστευει οτι πρεπει να ακουσουν...
εκει και μονο εκει μιλαει η ψυχη του ΠΑΟΚτση και στελνει τα μηνυματα στους αποδεκτες που ...αυτος...πιστευει οτι πρεπει να ακουσουν...
alexgarcia6 έγραψε:Σε συνέχεια της ανάρτησης στο Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025 θα πω και εγώ την αποψη μου για την κουβέντα που έχει δημιουργηθεί.
Ότι καλύτερο έχει γραφτεί από χθές
Να μπει στην κεντρική προτείνω
- navigator11
Έχασαν την καύλα τους μπρε τα παιδιά και δε γεμίζουν την Τούμπα. Όταν βέβαια σήκωσε τον τρίτο μαστραπά μέσα στο σκουληκίδης μόλις 13 μήνες πριν ο ΠΑΟΚ, εννοείται μόνο λόγω του Χουντίνι Ραζβαν και των λεόντων του, θυμήθηκαν κατά πού πέφτει η Τούμπα μέχρι και οι πεθαμένοι για να απολαύσουν την τελετή απονομής.
Παιδιά δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση. Ο ένας λέει δεν χάρηκα το πρωτάθλημα πέρσι, ο άλλος λέει ότι μόνο με εμένα δεν έχει σύμπνοια ο Ιβάν. Οκ, μακαρι να είναι αυτό. Προσωπικά τείνω να συμφωνήσω με τον καρπουζα. Ο καθρέφτης είναι η Τούμπα. Και η Τούμπα είναι αμείλικτη, από την γκρίνια της 1 μέχρι την άδεια 4. Βέβαια κι εκεί υπάρχει η καραμέλα για τους πανηγυρτζήδες. Μη πάτε μακριά, μπείτε διαβάστε τις τελευταίες εκατό σελίδες από τα 5 πιο ενεργά topic (κι αν βαριέστε μπείτε στις μεταγραφες) και πείτε αν η αύρα γύρω από την ομάδα μυρίζει επιτυχίες και αισιοδοξία ή μιζέρια και ξενερα. Και το πρόβλημα δεν είναι όλα αυτά. Εχουμε ζήσει πολύ χειρότερα. Το θέμα που έθιξα είναι ότι η περιγραφή του Ιβαν στην ανακοίνωση δεν αντικατοπτρίζει αυτό που βλέπουμε γύρω μας, ή έστω αυτό που βλέπω εγώ.
Τεσπα, όσο και να ψάχνονται για καβγά κάποιοι, νομίζω ότι όλοι θέλουμε έναν δυνατό ΠΑΟΚ, έναν ανεξάρτητο ΠΑΟΚ, έναν ντόμπρο λαό με ψηλά το κεφάλι, και έναν Ιβάν υγιή και δυνατό να βγαίνει μπροστά και να χαράζει πορεία για όσο θέλει και μπορεί.
Τεσπα, όσο και να ψάχνονται για καβγά κάποιοι, νομίζω ότι όλοι θέλουμε έναν δυνατό ΠΑΟΚ, έναν ανεξάρτητο ΠΑΟΚ, έναν ντόμπρο λαό με ψηλά το κεφάλι, και έναν Ιβάν υγιή και δυνατό να βγαίνει μπροστά και να χαράζει πορεία για όσο θέλει και μπορεί.
-
Η όλη φάση με μερικούς μου θυμίζει την ιστορία με τους ιθαγενείς που πούλησαν τη γη τους για χάντρες και καθρεφτάκια. Αλλά εκείνοι θαμπώθηκαν λόγω άγνοιας. Ετούτοι εδώ από που πηγάζει η βεβαιότητά τους για τα πεπραγμένα της "επιθετικής πολιτικής" του υποψήφιου επενδυτή; Είδαμε (και ελπίζω να οίδαμε κιόλας...) τι πάθανε οι άλλοι και κυρίως ο βάζελος με 3 κύπελλα σε 15 χρόνια, όταν φαγώθηκαν με τη διοίκηση "που ήταν εξαφανισμένη". Οι γριές εξαφανίστηκαν από προσώπου γης και οι του σούπερ3 ρίξαν την ομάδα τους 2 φορες στη Β. Να δείτε και πως θα καταλήξει η ΑΕΚ, και ενώ ήδη έχει περάσει 2 "αξέχαστα" χρόνια.
Προσωπικά συστήνω υπομονή και στήριξη στον ΠΑΟΚ κυρίως, αλλά και στον ίδιο τον Σαββίδη αυτήν την ώρα που όλα μοιάζει να είναι εναντίον του.
Αλλά τι ζητάω τώρα από κάποιους ΠΑΟΚάρχες; Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχαρίστου...
Προσωπικά συστήνω υπομονή και στήριξη στον ΠΑΟΚ κυρίως, αλλά και στον ίδιο τον Σαββίδη αυτήν την ώρα που όλα μοιάζει να είναι εναντίον του.
Αλλά τι ζητάω τώρα από κάποιους ΠΑΟΚάρχες; Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχαρίστου...
-
Ορισμένοι που λέτε ότι δεν σας ενδιαφέρει το γηπεδικό, να με πείτε που θα δηλώσουμε έδρα όταν το γήπεδο θα κριθεί ακατάλληλο.
abc_o_ karpouzas έγραψε:ευτυχως που ο καθρεφτης ειναι το γηπεδο της τουμπας....
Θα είμαι όπως πάντα πρώτα ο Θεός εκεί....
navigator11 έγραψε:Έχασαν την καύλα τους μπρε τα παιδιά και δε γεμίζουν την Τούμπα. Όταν βέβαια σήκωσε τον τρίτο μαστραπά μέσα στο σκουληκίδης μόλις 13 μήνες πριν ο ΠΑΟΚ, εννοείται μόνο λόγω του Χουντίνι Ραζβαν και των λεόντων του, θυμήθηκαν κατά πού πέφτει η Τούμπα μέχρι και οι πεθαμένοι για να απολαύσουν την τελετή απονομής.
Αλήθειες τις έζησα από κοντά
gika έγραψε:Παιδιά δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση. Ο ένας λέει δεν χάρηκα το πρωτάθλημα πέρσι, ο άλλος λέει ότι μόνο με εμένα δεν έχει σύμπνοια ο Ιβάν. Οκ, μακαρι να είναι αυτό. Προσωπικά τείνω να συμφωνήσω με τον καρπουζα. Ο καθρέφτης είναι η Τούμπα. Και η Τούμπα είναι αμείλικτη, από την γκρίνια της 1 μέχρι την άδεια 4. Βέβαια κι εκεί υπάρχει η καραμέλα για τους πανηγυρτζήδες. Μη πάτε μακριά, μπείτε διαβάστε τις τελευταίες εκατό σελίδες από τα 5 πιο ενεργά topic (κι αν βαριέστε μπείτε στις μεταγραφες) και πείτε αν η αύρα γύρω από την ομάδα μυρίζει επιτυχίες και αισιοδοξία ή μιζέρια και ξενερα. Και το πρόβλημα δεν είναι όλα αυτά. Εχουμε ζήσει πολύ χειρότερα. Το θέμα που έθιξα είναι ότι η περιγραφή του Ιβαν στην ανακοίνωση δεν αντικατοπτρίζει αυτό που βλέπουμε γύρω μας, ή έστω αυτό που βλέπω εγώ.
Καμία γκρίνια δεν υπήρχε στην 1 και η άδεια 4 δεν εχει καμία σχέση με κανεναν ιβαν. παμε παρακατω. Οποιος νομίζει οτι η τωρινή τουμπα γκρινιάζει δεν εχει ζήσει παλιες εποχές. Τα τοξικα σοσιαλ ευτυχως (δεν αναφερομαι σε σενα) ειναι εκτος τουμπας
Τα περί άδειας Τούμπας είναι κηλίδα για τον κόσμο μας.
Τρεις τελικοί μετά τη Λαμία και μηδέν sold out.
Ειλικρινά το λέω, αν ήμουν εγώ ιδιοκτήτης θα είχα ξενερώσει 10 φορές περισσότερο με τους οπαδούς απ' την υποτιθέμενη ξενερα του ΠΑΟΚτσή.
Τρεις τελικοί μετά τη Λαμία και μηδέν sold out.
Ειλικρινά το λέω, αν ήμουν εγώ ιδιοκτήτης θα είχα ξενερώσει 10 φορές περισσότερο με τους οπαδούς απ' την υποτιθέμενη ξενερα του ΠΑΟΚτσή.