Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- constadine
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Ο Βιετέσκα λένε του inpaok(είναι πιο προχωρημένο) και υπάρχει και ένας άλλος Ευρωπαίος .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constadine την Τρί 03 Σεπ 2024, 20:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Τίμια επιλογή αν κλείσει , γιατί με Κάλιαρι ποτέ δεν ξέρεις. Τουλάχιστον φέτος θα έχουμε δύο Κετζιόρες...
Βιτέσκα Κόλει Κετζιόρα Μιχαηλίδης είμαστε οκ.
Για χαφ αν και διαρρέεται για πιτσιρικά με προοπτική και δανεισμό νομίζω υπάρχει περιθώριο για μπαμ. Δύσκολο πολύ αλλά υπάρχει. plan A είναι το μπαμ. plan B είναι κάποιος τύπου Γκόμεζ.
Βιτέσκα Κόλει Κετζιόρα Μιχαηλίδης είμαστε οκ.
Για χαφ αν και διαρρέεται για πιτσιρικά με προοπτική και δανεισμό νομίζω υπάρχει περιθώριο για μπαμ. Δύσκολο πολύ αλλά υπάρχει. plan A είναι το μπαμ. plan B είναι κάποιος τύπου Γκόμεζ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Τρί 03 Σεπ 2024, 20:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σίγουρα άλλα θέλουμε και Ελληνα για την λίστα.black death έγραψε:Μακαρι ο πολωνος. Απο χατζηδιακο προτιμοτερος.
- Montrealiotis
Δεν είναι γηγενής ο Χατζηδιάκος.Darkm4n έγραψε:Σίγουρα άλλα θέλουμε και Ελληνα για την λίστα.black death έγραψε:Μακαρι ο πολωνος. Απο χατζηδιακο προτιμοτερος.
Τι γελάς συμπολίτη; ας έρθει έστω αυτός αν 'έκαναν' προεργασία για plan b.gergeo4 έγραψε:ΧΑΧΑ ΒΙΕΤΕΣΚΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παιδιά βοήθεια σχολασα πριν μισή ώρα και είμαι 10 ώρες πίσω, δε παίζει να διαβάσω 500 ποστ μια περίληψη;
Μεγάλη πλάκα έχουν
Πέντε λεπτά πριν πουν το όνομα, είπε συγκεκριμένα ο Κουβεντίδης "αν ξέραμε το όνομα θα σας το λέγαμε, δεν το ξέρουμε"
Πέντε λεπτά μετά, λέει ο Βασιλόπουλος "εντάξει προχωράει η ώρα, μπορούμε να πούμε στον κόσμο, είναι ο Πολωνός" και στα καπάκια λένε Βιετέσκα
Μετά απορούν που νομίζουμε οτι μας περνάνε γραμμές και λένε φούμαρα
Πέντε λεπτά πριν πουν το όνομα, είπε συγκεκριμένα ο Κουβεντίδης "αν ξέραμε το όνομα θα σας το λέγαμε, δεν το ξέρουμε"
Πέντε λεπτά μετά, λέει ο Βασιλόπουλος "εντάξει προχωράει η ώρα, μπορούμε να πούμε στον κόσμο, είναι ο Πολωνός" και στα καπάκια λένε Βιετέσκα
Μετά απορούν που νομίζουμε οτι μας περνάνε γραμμές και λένε φούμαρα
-
Βιετέσκα είναι καλύτερος παίκτης, ποιο δυνατό παιδί, καλύτερος στο ψιλό παιχνίδι και βάζει και γκολ.Montrealiotis έγραψε:Ποιος ήταν καλύτερος ο Βιετεσκα ή ο Χατζηδιακος;
εδω το αλανι το εδωσε πρωτοςmakispaspartou έγραψε:Πρόσφατα..Mitsospaoki4 έγραψε:Φαμπιάνοmakispaspartou έγραψε:Μου ήρθε μία πληροφορία ότι ξανακοιτάνε μία περίπτωση στόπερ που είχε ακουστεί (δεξιοπόδαρου) και μου έφυγε το κεφάλι λόγω της ομάδας που παίζει. Κάτι σαν τα θέλει ο λωκός μας.. Πλέον να σου πω την αλήθεια σταμάτησα να το ψάχνω και να το κυνηγάω καθώς βλέπω ότι στο τέλος δε γίνεται κάτι παρά μόνο προτάσεις.
-
[quote="panta"]Παιδιά βοήθεια σχολασα πριν μισή ώρα και είμαι 10 ώρες πίσω, δε παίζει να διαβάσω 500 ποστ μια περίληψη;[/quot
γκρινια κυριως
ασε δεν χανεις και τιποτα
γκρινια κυριως
ασε δεν χανεις και τιποτα
Δηλαδή τώρα δεν θα χαλάσει η οικογένεια και το κλίμα άμα έρθει παίκτης;;
Δυστυχώς δεν αξίζουν σε αυτή την ομάδα αυτοί οι δημοσιογράφοι
Δυστυχώς δεν αξίζουν σε αυτή την ομάδα αυτοί οι δημοσιογράφοι