Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Μεγάλη έκπληξη για εμένα αν υπογράψει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής λόγω Μπενφίκα και να πω και την αμαρτία μου ,δεν με ψήνει ιδιαίτερα γιατί δεν έχει την ποιότητα του Μαξιμοβιτς ούτε τις αρετές του Μαρκαντωνη στο επιθετικό κομμάτι.
Μάλλον παίρνουμε αυτόν που έκατσε.
Ας μην γκρινιάζω όμως, αν έρθει, περιμένω από Τζιμπαρο καρτέλες άποψη και τα σχετικά.
Ας μην γκρινιάζω όμως, αν έρθει, περιμένω από Τζιμπαρο καρτέλες άποψη και τα σχετικά.
- Kabamaru11
Αργοκινητος ε;Με ανησυχει κ εμενα λιγο....αν εχεις τα στατιστικα του jibbie,δωσε τα φωτα σου
για πε γιατι οι περισσοτεροι δεν γνωριζουμε τι εστιjibbie έγραψε:Μόνο αυτόν δεν ήθελα ρε πούστη μου πφφφφφφ
Δεν είναι αυτός που έκατσε, ήταν ο πρώτος στόχος στα χαρά από την αρχή του καλοκαιριού αλλά είχε μεγαλύτερες απαιτήσεις τότε και δεν ήταν προτεραιότητα η Ελλάδαobanebane έγραψε:Μεγάλη έκπληξη για εμένα αν υπογράψει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής λόγω Μπενφίκα και να πω και την αμαρτία μου ,δεν με ψήνει ιδιαίτερα γιατί δεν έχει την ποιότητα του Μαξιμοβιτς ούτε τις αρετές του Μαρκαντωνη στο επιθετικό κομμάτι.
Σε σχέση με Μαξίμοβιτς αντονιο ή σε σχέση με σβαμπ ας πούμε;
Από τον εσιτι καλύτερος είναι τουλ;
Από τον εσιτι καλύτερος είναι τουλ;
Απλησιαστη αν συνυπολογισεις την παντελη ελλειψη μεταπωλητικης αξιας. Βεβαια η ηλικια του δεν ειναι απαγορευτικη σε επιπεδο προοπτικης. Ειναι 29 και του χρονου τον απριλιο γινεται 30. Αν βγει λυρα 100 γτ να μην επενδυσεις πανω του. Μεχρι τα 34 μια χαρα θα παιζει. Απο την αλλη ΠΑΟΚ εισαι. Σιγα μην δωσεις 4 μυρια...sourmenetes έγραψε:Όχι απαγορευτικηron-swanson έγραψε:https://maisfutebol.iol.pt/benfica/meit ... ho-do-paok
4 εκατομμυρια ρητρα θα εχει, λεει ο Πορτογαλος εδω.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
@obanebane
Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε με την Λάτσιο τι έπαιξε. Ισχύει το περί υποχρεωτικής οψιόν αγοράς; Αν ναι, τι να συζητάμε. Οκ, ο παίχτης πιθανώς να δέχτηκε να έρθει Ελλάδα, παρά τις αρχικές αντιρρήσεις, μπορεί να είναι καλός, χρυσός και ταλαντούχος αλλά πολύ λογικά και αναμενόμενα ναυάγησε η περίπτωση. Το αναφέρω, πιστεύοντας το ρεπορτάζ των Ιταλών ότι θέλουν οι Λατσιάλι να πουληθεί το παλικάρι ώστε να ανοίξει ο δρόμος να χτυπήσουν μετά Γεντουζί.
Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε με την Λάτσιο τι έπαιξε. Ισχύει το περί υποχρεωτικής οψιόν αγοράς; Αν ναι, τι να συζητάμε. Οκ, ο παίχτης πιθανώς να δέχτηκε να έρθει Ελλάδα, παρά τις αρχικές αντιρρήσεις, μπορεί να είναι καλός, χρυσός και ταλαντούχος αλλά πολύ λογικά και αναμενόμενα ναυάγησε η περίπτωση. Το αναφέρω, πιστεύοντας το ρεπορτάζ των Ιταλών ότι θέλουν οι Λατσιάλι να πουληθεί το παλικάρι ώστε να ανοίξει ο δρόμος να χτυπήσουν μετά Γεντουζί.
- keep_paokizein
Οντας άσχετος, εγώ, σε σύγκριση με τους περισσότερους εδώ μέσα, διαβάζοντας όμως όλες τις σελίδες των μεταγραφών, δεν μπορώ να καταλάβω την κριτική που εξακολουθεί να γίνεται μετά την απόφαση να αποκτηθεί ο Μετιέ.
Αυτό λεει η απλή λογική μου την οποία θα παραθέσω.
Ο Μετιέ και ο Μαξίμοβιτς διαβάζω ότι έχουν την ίδια ηλικία πάνω κάτω και παίζουν στην ίδια θέση.
Επομένως ο ερχομός του ενός αποκλείει τον ερχομό του άλλου.
Για τον Μαξίμοβιτς η ομάδα του ήθελε 4 εκ. +30% ενώ βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Δηλαδή σε λίγες μέρες δεν θα μπορεί να πάρει ούτε ευρώ, αφού ο παίκτης από Δεκέμβριο μπορεί να ιαπραγματευτεί και να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει.
Πολύ σωστά ο ΠΑΟΚ δεν δίνει τα χρήματα αυτά αφού θα τον πάρει ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι, αν έχει συμφωνήσει με τον παίκτη, γλιτώνοντας τα 5+ εκ. Στη θέση του φέρνει έναν εξίσου καλό παίκτη από το πάνω ράφι ως δανεικό, χωρίς υποχρεωτική οψιον αγοράς, για να καλύψει τη χρονιά μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι.
Δεν μπορώ να βρω τίποτα πιο ορθολογικό από αυτό που έγινε.
Αυτό λεει η απλή λογική μου την οποία θα παραθέσω.
Ο Μετιέ και ο Μαξίμοβιτς διαβάζω ότι έχουν την ίδια ηλικία πάνω κάτω και παίζουν στην ίδια θέση.
Επομένως ο ερχομός του ενός αποκλείει τον ερχομό του άλλου.
Για τον Μαξίμοβιτς η ομάδα του ήθελε 4 εκ. +30% ενώ βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Δηλαδή σε λίγες μέρες δεν θα μπορεί να πάρει ούτε ευρώ, αφού ο παίκτης από Δεκέμβριο μπορεί να ιαπραγματευτεί και να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει.
Πολύ σωστά ο ΠΑΟΚ δεν δίνει τα χρήματα αυτά αφού θα τον πάρει ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι, αν έχει συμφωνήσει με τον παίκτη, γλιτώνοντας τα 5+ εκ. Στη θέση του φέρνει έναν εξίσου καλό παίκτη από το πάνω ράφι ως δανεικό, χωρίς υποχρεωτική οψιον αγοράς, για να καλύψει τη χρονιά μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι.
Δεν μπορώ να βρω τίποτα πιο ορθολογικό από αυτό που έγινε.
Απο το ντιπ ολοτελα...
Παντως αν οντως δεν εχει οψιον ή εχει 4 μυρια, αν ειμαστε σοβαροι πρεπει να φερουμε τον αντικαταστατη τον Γεναρη. Αν πιασουμε Μαιο παλι με την ελπιδα οτι θα μας τον δωσουν τελικα οι πορτογαλοι με ψιχουλα. μας βλεπω να παιζουμε παλι προκριματικα με Γιαξη στα χαφ
Παντως αν οντως δεν εχει οψιον ή εχει 4 μυρια, αν ειμαστε σοβαροι πρεπει να φερουμε τον αντικαταστατη τον Γεναρη. Αν πιασουμε Μαιο παλι με την ελπιδα οτι θα μας τον δωσουν τελικα οι πορτογαλοι με ψιχουλα. μας βλεπω να παιζουμε παλι προκριματικα με Γιαξη στα χαφ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ ι
Ο Μέιτε είναι παικταράς και επιπλέον έχει και σωματοδομή που λείπει από την ομάδα ειδικά στα στημένα μπροστά-πίσω. Έχω γκρινιάξει φέτος να φέρουμε τουλάχιστον ένα ακόμη μέσο για να καλύψουμε τα βασικά κενά και αν αυτός είναι ο Μέιτε, εγώ είμαι ικανοποιημένος. Από δω και πέρα θεωρώ μόνο αυτονόητο αν πουληθεί κάποιος, να αντικατασταθεί με ισάξιο. Αλλα και άλλη μεταγραφή να μην γίνει δεν θα είμαι χαλασμένος.
Φυσικά το ρόστερ δεν είναι ιδανικό. Κανονικά θα θέλαμε κι άλλο μέσο, κι άλλο εξτρέμ, δεύτερο τερματοφύλακα κλπ.
Αλλά για να είμαστε πραγματιστές, γίνονται όλα αυτά; Η ομάδα εμφανώς δεν θέλει/μπορεί αυτή τη στιγμή να ξανοίγεται.
Ας δέσουμε το γάιδαρό μας τώρα με τα βασικά κι αν έρθει το κάτι παραπάνω τώρα ή το Γενάρη, θα είναι μπόνους.
Μακάρι ο Μαξίμοβιτς είτε τώρα ή το Γενάρη με κανονική αγορά και όχι δανεικός όπως ο Μέιτε. Αλλά αν γίνει θα είναι μπόνους, ας κατεβάσουμε κι εμείς λίγο τις απαιτήσεις μας, όσο η διοίκηση ανεβάζει κι αυτή λίγο το ταβανι, ωστε να βρεθούμε όλοι κάπου στη μέση αντί να μαλώνουμε σαν τα κοκόρια από το πρωΐ ως το βράδυ.
Έχουμε και ματς αύριο, ας ενωθούμε όλοι για μια μέρα.
Φυσικά το ρόστερ δεν είναι ιδανικό. Κανονικά θα θέλαμε κι άλλο μέσο, κι άλλο εξτρέμ, δεύτερο τερματοφύλακα κλπ.
Αλλά για να είμαστε πραγματιστές, γίνονται όλα αυτά; Η ομάδα εμφανώς δεν θέλει/μπορεί αυτή τη στιγμή να ξανοίγεται.
Ας δέσουμε το γάιδαρό μας τώρα με τα βασικά κι αν έρθει το κάτι παραπάνω τώρα ή το Γενάρη, θα είναι μπόνους.
Μακάρι ο Μαξίμοβιτς είτε τώρα ή το Γενάρη με κανονική αγορά και όχι δανεικός όπως ο Μέιτε. Αλλά αν γίνει θα είναι μπόνους, ας κατεβάσουμε κι εμείς λίγο τις απαιτήσεις μας, όσο η διοίκηση ανεβάζει κι αυτή λίγο το ταβανι, ωστε να βρεθούμε όλοι κάπου στη μέση αντί να μαλώνουμε σαν τα κοκόρια από το πρωΐ ως το βράδυ.
Έχουμε και ματς αύριο, ας ενωθούμε όλοι για μια μέρα.
Όχι ρε εντάξει, θα μας σφίξει λιγάκι ελπίζω αμυντικά απλά οι άλλοι δυο ήταν σαφώς καλύτερες επιλογές. Ελπίζω τουλάχιστον να έρθει και ο Μαρκαντώνης γιατί τον Σέρβο δεν τον βλέπω.obanebane έγραψε:Μας έκανες την καρδιά περιβόλι.
Μια ερωτηση μονο για Μειτε παιδες. Γρηγορος ειναι? Σαν ποιον ας πουμε ειναι στην ταχυτητα?
Είναι ένας εσιτι 2 επίπεδα πάνω .. δηλαδή αυτό που θα θελανε να είναι ο εσιτι !