Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Ο Σαματα δεν προσφερει απολυτως τιποτα οποτε ειναι τραγικο να μην εχει παρει σταθερο χρονο ο Τζιμας. Μπορει απλα να ΜΗΝ βαλει σε ενα ματς Σαματα και να μπει αλλαγη ο Τζιμας για να παιρνει και ρυθμο και ψυχολογια. Εχεις τετοιο golden boy και παιζεις με 10 εντος με Ατρομητο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4a την Δευ 23 Οκτ 2023, 14:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Εγώ πάλι λέω να φέρουμε πίσω,τα αιώνια ταλέντα(Ουαρντα,Λάμπρου κλπ),τα οποία και τότε,ΔΕΝ τα έβαζε ο εμμονικος Λουτσε...να παίζουν στην εντεκάδα.
Και είδαμε όλοι που κατέληξαν...
Αλλά εμείς ξέρουμε,όπως πάντα.
ποιος θα πρέπει να παιζει κ πόσο,γιατί το ένα ,γιατί το άλλο κλπ κλπ.
Κουράστηκα....
Κουράστηκα....
- kataramenos5
Επιτελους πηρε ζωη το τοπικ.Ειχα αρχισει ν ανησυχω οτι γινατε ολοι μπασκετικοι.
Αμα ωρυεσαι με τοσα νευρα στις φασεις του Κωνσταντελια π επαιξε ελαχιστα
ετσι τον στηριζεις αραγε τον μικρο?
Με φωνες κ κραξιμο?
τοτε στις φασεις του σεντερ φορ με 1 γκολ σε 13 παιχνιδια
ξερεις τι επρεπε να κανεις?
θα επρεπε να εσκιζες τα πουκαμισα κ τα παντελονια σου μαζι
ετσι τον στηριζεις αραγε τον μικρο?
Με φωνες κ κραξιμο?
τοτε στις φασεις του σεντερ φορ με 1 γκολ σε 13 παιχνιδια
ξερεις τι επρεπε να κανεις?
θα επρεπε να εσκιζες τα πουκαμισα κ τα παντελονια σου μαζι
Αφού όπως λες τώρα αρχίζουν τα δύσκολα (γιατί το καλοκαίρι μας ήταν χαλαρό... τες πα)... να φανταστώ ότι αν πάρει 2 νίκες με Σκωτσεζους και σου φέρει οβερ 3 βαθμούς με τους 2 καρκίνους στην Αθήνα, θα είσαι ικανοποιημένος????Dimg4a έγραψε:ειπα να μη χαρεις; απλα δε χρειαζεται να τον θεοποιουμε σε καθε ευκαιρια επειδη κερδισε τη χαλκηδονα, τα δυσκολα τωρα αρχιζουν.
Ο Κωνσταντελιας πρέπει να καταλάβει την θέση του στην ομάδα, κι όταν έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα, καλά κάνει ο προπονητής που είναι μετρ στην διαχείριση και διαχειρίζεται την κατάσταση όπως αυτός κρίνει.
Κακώς υπήρξε η αίσθηση πως ο Κωνσταντελιας φετος θα είναι βασικός. Κακώς και για τον ίδιο. Αλλά όταν μένεις με Μουργκ στην θέση τι να περιμένεις.
Ας αφήσει το υφάκι εγω είμαι και κανεις άλλος, ας αφήσει τα εγώ για την χαρά του αθλήματος παίζω, να μπει στα καλούπια που θέλουν οι προπονητές του και να αρχίσει να παίζει για την ομάδα.
Τα υπόλοιπα θα έρθουν.
Και για να μην παρεξηγηθώ, με όσα συμβαίνουν γύρω του, λογικό ειανι το να πετάει στα σύννεφα. Για αυτό θες ανθρώπους σαν τον Ραζβαν να τον προσγειώνουν.
Στο χέρι του Ντελια είναι να αποδείξει ότι μπορεί να πάρει την ομάδα στην πλάτη του, και όταν το κάνει, θα ανοίξουν και άλλοι δρόμοι. Μια τριπλα δεν σε πάει πουθενά από μόνη της.
Κακώς υπήρξε η αίσθηση πως ο Κωνσταντελιας φετος θα είναι βασικός. Κακώς και για τον ίδιο. Αλλά όταν μένεις με Μουργκ στην θέση τι να περιμένεις.
Ας αφήσει το υφάκι εγω είμαι και κανεις άλλος, ας αφήσει τα εγώ για την χαρά του αθλήματος παίζω, να μπει στα καλούπια που θέλουν οι προπονητές του και να αρχίσει να παίζει για την ομάδα.
Τα υπόλοιπα θα έρθουν.
Και για να μην παρεξηγηθώ, με όσα συμβαίνουν γύρω του, λογικό ειανι το να πετάει στα σύννεφα. Για αυτό θες ανθρώπους σαν τον Ραζβαν να τον προσγειώνουν.
Στο χέρι του Ντελια είναι να αποδείξει ότι μπορεί να πάρει την ομάδα στην πλάτη του, και όταν το κάνει, θα ανοίξουν και άλλοι δρόμοι. Μια τριπλα δεν σε πάει πουθενά από μόνη της.
Αλλα νταλα του Παρασκευα το γαλα. Εδω μιλαμε για το wonderkid Τζιμα που δεν αξιοποιειται σωστα και αναφερεις εναν περαστικο τουριστα και εναν που ποτε δεν εδωσε κατι παραπανω.theo-drama έγραψε:Εγώ πάλι λέω να φέρουμε πίσω,τα αιώνια ταλέντα(Ουαρντα,Λάμπρου κλπ),τα οποία και τότε,ΔΕΝ τα έβαζε ο εμμονικος Λουτσε...να παίζουν στην εντεκάδα.
Κουράστηκα....
Θολουρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4a την Δευ 23 Οκτ 2023, 16:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο. Μαιο θα σου απαντησω οχι τωραGuitarman έγραψε:Αφού όπως λες τώρα αρχίζουν τα δύσκολα (γιατί το καλοκαίρι μας ήταν χαλαρό... τες πα)... να φανταστώ ότι αν πάρει 2 νίκες με Σκωτσεζους και σου φέρει οβερ 3 βαθμούς με τους 2 καρκίνους στην Αθήνα, θα είσαι ικανοποιημένος????Dimg4a έγραψε:ειπα να μη χαρεις; απλα δε χρειαζεται να τον θεοποιουμε σε καθε ευκαιρια επειδη κερδισε τη χαλκηδονα, τα δυσκολα τωρα αρχιζουν.
Εχεις δει κανεναν σοβαρο προπονητη στην Αγγλια να χοροπηδαει κ να ωρυεται στον παγκοgika έγραψε:
κραζοντας καποιο παικτη του για να τον προσγειωσει?
Ωραια μεθοδος
Κ μαλιστα μονομερης κ επιλεκτικη
Δεν ειδα ν κραζει τον Σαματα ουτε για την πάσα π δεν εβγαλε στην λεωφορο κ θα παιρναμε το παιχνιδι ουτε για ολες τις χθεσινες ζεμπεκιες στην επιθεση κ την ασυνεννοησια - ασυγχρονισμο με ολους τους συμπαικτες του
Δύο μετρα κ Δυο σταθμα το βλεπω εγω
ανισομερης κ ανιση αντιμετωπιση
Ο Λουτσεσκου μου δινει την αισθηση οτι βγαζει υπερβολικη αυστηροτητα εναντι του Κωνσταντελια κ αυτος φταιει π εχει μπλοκαρει αυτη την περιοδο ο παικτης
μια με το ενα μια με το αλλο
Εδω του ελεγε οτι δεν ηταν MVP μεσα στα Γιάννενα κ ηταν ο Νασπεργκ
Θεωρω τελειως ακαταλληλο τον προπονητη Λουτσεσκου για την διαχειριση του μεγιστου περιουσιακου στοιχειου και ταλεντου δεκσδων εκατομμυριων ευρω του ΠΑΟΚ π λεγεται Κωνσταντελιας
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Dimg4a έγραψε:Αλλα νταλα του Παρασκευα το γαλα. Εδω μιλαμε για το wonderkid Τζιμα που δεν αξιοποιειται σωστα και αναφερεις εναν περαστικο τουριστα και εναν που ποτε δεν εδωσε κατι παραπανω.theo-drama έγραψε:Εγώ πάλι λέω να φέρουμε πίσω,τα αιώνια ταλέντα(Ουαρντα,Λάμπρου κλπ),τα οποία και τότε,ΔΕΝ τα έβαζε ο εμμονικος Λουτσε...να παίζουν στην εντεκάδα.
Κουράστηκα....
Θολουρα
Ρε αφήστε να διαχειριστούν αυτούς που πρέπει κατά σειρά (γονείς δασκάλους προπονητικο Τιμ ).
17 χρόνων είναι Γ' Λυκείου πηγαίνει το παληκαρακι,εξετάσεις Πανελλήνιες δίνει το Καλοκαιρι
...
Τα 'χούμε γράψει 100 φορές.
Ένα είναι σίγουρο.
Ο Τζίμας θα πιάσει κ θα παίξει βασικός στον ΠΑΟΚ,αρκεί να μην βιαζόμαστε,να τον βάλουμε.
Έχει να διαχειριστεί πολλά στο μυαλό του ο μικρός.
Τώρα για τα αλλά ανταλα,τι να σου πω,είμαι κ μικρός σε ηλικία...κ τα χω χάσει φαίνεται,αφού το λες εσυ.
Διαφωνούμε.
Πιο πολύ από όλους μας θέλει ο Ράζβαν να πετύχει ο Κωνσταντέλιας. Γι' αυτό και τρελαίνεται μαζί του όταν δεν κάνει αυτά που του λέει. Γι' αυτό και τον γείωσε μετά τα Γιάννενα. Είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες. Αν ο παίκτης είχε τις μαύρες του, πρώτος ο Λουτσέσκου θα τον ανέβαζε και θα τον χειροκροτούσε. Αν ο παίκτης έχει τα μυαλά πάνω από το κεφάλι του, καλά κάνει ο προπονητής και τον γειώνει, και τον αφήνει πάγκο.
Πατρική φιγούρα είναι ο ρουμάνος στα αποδυτήρια.
Να γκρινιάξει κανείς για το μονότονο και ανελαστικό τρόπο παιχνιδιού να το καταλάβω. Αλλά όχι για την διαχείριση παικτών.
Πιο πολύ από όλους μας θέλει ο Ράζβαν να πετύχει ο Κωνσταντέλιας. Γι' αυτό και τρελαίνεται μαζί του όταν δεν κάνει αυτά που του λέει. Γι' αυτό και τον γείωσε μετά τα Γιάννενα. Είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες. Αν ο παίκτης είχε τις μαύρες του, πρώτος ο Λουτσέσκου θα τον ανέβαζε και θα τον χειροκροτούσε. Αν ο παίκτης έχει τα μυαλά πάνω από το κεφάλι του, καλά κάνει ο προπονητής και τον γειώνει, και τον αφήνει πάγκο.
Πατρική φιγούρα είναι ο ρουμάνος στα αποδυτήρια.
Να γκρινιάξει κανείς για το μονότονο και ανελαστικό τρόπο παιχνιδιού να το καταλάβω. Αλλά όχι για την διαχείριση παικτών.