καλη ερωτηση αλλα προτιμω να σου απαντησω στο τελος.Norte έγραψε:jibbie μεχρι στιγμης πως σου φαινονται οι επιλογες του μποτο με βαση και τα analytics?
σε οτι αφορα τον Narey απο μενα ειναι ναι

καλη ερωτηση αλλα προτιμω να σου απαντησω στο τελος.Norte έγραψε:jibbie μεχρι στιγμης πως σου φαινονται οι επιλογες του μποτο με βαση και τα analytics?
Nunies πιστεύω ότι οι περισσότεροι έχουμε την υπομονή. Από κει και πέρα κάθε αντίθετη άποψη, είναι φυσικά σεβαστή.nunies4 έγραψε:5 κλάσεις πάνω. Σε ταχύτητα και τεχνική. Τι συζητάμε;jibbie έγραψε:παντως ο τυπος την περσινη χρονια ηταν ο καλυτερος winger της κατηγοριας. δεν εχω εικονα του επιπεδου σε σχεση με τη δικη μας λιγκα βεβαια.
Τώρα για τις κινήσεις.....μάλλον έχουμε ξεχάσει τι απίστευτο έλλειμμα ποιότητας είχε η ομάδα ακόμα και στην βασική 11αδα. Δεν συζητάω καν για το βάθος μας που ήταν ανύπαρκτο.
Ο Μποτο είναι φανερό ότι διαλέγει χαρακτηριστικά παικτών. Όχι ονοματα που θα κάνουν απλά γκελ. Χαρακτηριστικά.
Το πλάνο είναι ξεκάθαρο.
Το ερώτημα είναι έχουμε την υπομονή να εμπιστευτούμε έναν άνθρωπο που ξέρει την δουλειά;
Έχουμε την υπομονή να δούμε το πλάνο να υλοποιείται και να να αναπτύσσεται;
Προσωπικά την έχω. Γιατί έζησα την περσινή χρονιά της απελπισίας να κοιτάς τον πάγκο και να βλέπεις το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ
Αυτό είναι απάντηση..fytilas έγραψε:κανει μπαμ οταν καποιος ξερει μπαλα,δεν θελει να εισαι ο τιτανοτεραστιος μποτο...sourmenetes έγραψε:Εσύ ξέρεις τι μπάλα ξέρει ο καθένας από όλους αυτούς;fytilas έγραψε:εχουμε 30 παιχτες και οι μοναδικοι που ξερουν μπαλα ειναι ο μπισεσβαρ και ο καντουρι, φοβερος σχεδιασμος τι να λεμε τωρα, ετσι θα σπασουμε τα πουλμαν του βαζελου με τιμιους εργατες
Αν ξέρεις πες μας να μάθουμε κι εμείς.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
sourmenetes έγραψε:Για ετοίμασε πράμα...jibbie έγραψε:παντως ο τυπος την περσινη χρονια ηταν ο καλυτερος winger της κατηγοριας. δεν εχω εικονα του επιπεδου σε σχεση με τη δικη μας λιγκα βεβαια.
Θέλεις να σου θυμίσω που πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του οι Biseswar,Matos,Varela,Prijovic που ήρθαν μετά τα 28 σε εμάς; Αν καταφέρουμε να τον αποκτήσουμε (έκανε παπάδες πέρσι) θα είναι σούπερ. Μιλάμε για παίκτη πολυεργαλειο που λύνει τα χέρια του προπονητή. Η περσινή αναιμική δεξιά μεριά μας με Rodrigo-Taylor-Murg και Andrija θα έχει αναβαθμιστεί φουλ.Μσκαρι θα πω εγώ. Είδαμε και τα ονόματα με βαριά βιογραφικά τι έκαναν στην ομάδα μας.Ενας Garcia,ένας Sergio Conceicao και μετά το χάοςjoshua έγραψε:Εχουμε βαλει καποιου ειδους στοιχημα να μην παρουμε παικτη με κατι αξιολογο στο βιογραφικο; 28χρονος που εχει περάσει ολη τη καριέρα σε β γερμανιας;
μπα νομιζω απο γερμανια βγηκε πρωτα δημοσιευμα και μετα το βγαλαν τα δικα μας το αρδjibbie έγραψε:sourmenetes έγραψε:Για ετοίμασε πράμα...jibbie έγραψε:παντως ο τυπος την περσινη χρονια ηταν ο καλυτερος winger της κατηγοριας. δεν εχω εικονα του επιπεδου σε σχεση με τη δικη μας λιγκα βεβαια.
θα ρθει η το βρωμισαν επειδη χαλασε;
Ναι ! Καλή σου μέρα καλέ μου !janellsis έγραψε: Blackchaos υπάρχει μόνο στο μυαλό σου φίλε...
αφου εγκρινεις ειμαστε καλαjibbie έγραψε:καλη ερωτηση αλλα προτιμω να σου απαντησω στο τελος.Norte έγραψε:jibbie μεχρι στιγμης πως σου φαινονται οι επιλογες του μποτο με βαση και τα analytics?
σε οτι αφορα τον Narey απο μενα ειναι ναι
Δεν ξέρω κάτι παραπάνω.jibbie έγραψε:sourmenetes έγραψε:Για ετοίμασε πράμα...jibbie έγραψε:παντως ο τυπος την περσινη χρονια ηταν ο καλυτερος winger της κατηγοριας. δεν εχω εικονα του επιπεδου σε σχεση με τη δικη μας λιγκα βεβαια.
Προφανώς είχες θέμα ποιότητας.fytilas έγραψε:σουρμενετες παρτο χαμπαρι εχουμε θεμα ποιοτητας, αυτο το ξερει και ο λουτσεσκου για αυτο μας εφερε και τον μιτριτα που ειναι παιχτης εκτος λογικης λουτσεσκου περι τιμιου εργατη...
Ίσως δεν βρωμισε κι απ έξω..jibbie έγραψε:sourmenetes έγραψε:Για ετοίμασε πράμα...jibbie έγραψε:παντως ο τυπος την περσινη χρονια ηταν ο καλυτερος winger της κατηγοριας. δεν εχω εικονα του επιπεδου σε σχεση με τη δικη μας λιγκα βεβαια.