Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
nkalis

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από nkalis »

Εγώ πάντως αν και φύσει αισιόδοξος σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ αδυνατώ να συμμεριστώ την αισιοδοξία όσων περιμένουν να είμαστε καλά τον Μάιο. Για μένα καλά σημαίνει νταμπλ και πορεία στην Ευρώπη τουλάχιστον ένα γύρο μετά τους ομίλους. Αν αυτό συνοδεύεται και από καλή μπάλα ευπρόσδεκτο (αλλά όχι απαιτητό).

Αν νομίζουμε ότι με ΑΥΤΟ το ρόστερ το οποίο σήμερα έχει 2 διαθέσιμους σοβαρούς παίκτες με καπαρωμένη θέση για όλη τη σαιζόν (Ζίβκοβιτς/Κούρτιτς), 2 επίσης σοβαρούς αλλά με άγνωστη διαθεσιμότητα (Ινγκασον/Ολιβέιρα), τον αρχηγό στα 36 και τον Καντουρί που είναι άγνωστο σε πόσα παιχνίδια θα παίξει στο επίπεδο της ρεβάνς με την Μπόεμιανς και καμμιά 25αριά παίκτες που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έλειπαν σε κανένα μας δεν βλέπω τι μαγικά θα καταφέρει να κάνει ο Λούτσε για να διεκδικήσει τους στόχους της χρονιάς.

Ακόμα και 5 παίκτες πρώτης κλάσης για το επίπεδο του ΠΑΟΚ να έρθουν (πράγμα που εγώ προσωπικά το θεωρώ 100% απίθανο - ακόμα και για 3) για να ενταχθούν και να γίνουμε ομάδα θα χρειαστεί χρόνος που πιθανόν να μας βγάλει για τα καλά εκτός στόχων νωρίς.

Η κωλυσιεργία όσων εμπλέκονται στην υλοποίηση του σχεδιασμού της φετινής ομάδας είναι παροιμιώδης και παράδειγμα προς αποφυγή. Ας ελπίσουμε σε δραστικές επεμβάσεις στο ρόστερ τις μέρες που απομένουν και τύχη στα 2 ματς με τους Κροάτες γιατί αν καεί από τώρα ο πρώτος στόχος της χρονιάς .....

Συγνώμη για το σεντόνι και προπάντων καλή επιτυχία αύριο
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Για να λέει και ο λουτσε για μεταγραφές στις συνεντεύξεις πάει η παε μόνη της έμεινε...Για να δούμε αν πιάσει αυτός ο μοχλός πίεσης...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Το αν ερχονται ή δεν ερχονται ειναι σχετικο. Υπαρχουν πολλοι παραηοντες που επηρεαζουν θεωρω το ποσο νωρις μπορεις να φερεις καλους παιχτες.
- Ενας παραγοντας ειναι σε ποσο μεγάλη δεξαμενη παιχτων ψαχνεις.
- Ποσο ικανος εισαι στο να διακρινεις ποιος εχει τα ποιοτικα στοιχεια που ψαχνεις και παραλληλα υπαρχουν οι καταλληλες συνθηκες για να τον προσεγγισεις και να τον πεισεις
- Ποσο οργανωμενος εισαι σε επιπεδο επικοινωνιας και διαπραγματευσης με τους υποψηφιους στοχους.
- Ποσο ικανα ειναι τα στελεχη που εχουν επιφορτιστει με την προσεγγιση την διαπραγμάτευση και την ολοκληρωση των κινησεων.

Με βαση τις ανωτερω σκεψεις μου, εγω θεωρώ οτι υστερουμε σε ολα.
Το χρημα και η υπαρξη στελεχων, ικανων μονο κατ ονομα και με βαση τον τιτλο που εχουν και οχι απαραιτητα στην ουσια, δεν αποτελει εχεγγυο οτι οντως κινουμαστε σωστα. Ουτε φυσικα η διαθεση αποτελει εχεγγυο.
Γ αυτο δεν αντιλαμβανομαι πως αποτελει επιχειρημα της αντιθετης πλευρας το γεγονος οτι υπαρχει χρημα διαθεση και στοχοι.
Ε και?
Εναλλακτικοι στοχοι υπαρχουν? Οι στοχοι που υπαρχουν θελουν εστω και κατα 30% να ερθουν ή απλα κυνηγαμε ανεμόμυλους? Ικανοτητα διαπραγματευσης και γνωση της αγορας υπαρχει?
Να τα βρασω και τα λεφτα και την διαθεση αν λειπουν ολα τα αλλα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Λεφτά έχουμε να τα δώσουμε θέλουμε?
Τα τελευταία δύο χρόνια βλέπω μια απροθυμία για πολλά και ακριβά ψώνια.
Μήπως τελικά δεν σκοπεύουμε αυτήν την εποχή λόγω πολιτικής κατάστασης και συγκυριών να πετάμε λεφτά σε βαρέλι δίχως πάτο (όπως είχε πει κάποτε ο πρόεδρος)...?
Άβαταρ μέλους
JohnAba99

Δημοσίευση από JohnAba99 »

Άμα ισχύει κάτι τέτοιο, ζήτω που καήκαμε. Θα πρέπει να περιμένουμε πολλά χρόνια για να μπορέσουμε να γίνουμε ξανά πρωταγωνιστές, άμα δεν ξοδεύουμε λεφτά λόγω πολιτικής κατάστασης και συγκυριών.

Κανένα όνομα ρε παιδιά, κάτι για τον χαβαλέ ρε γαμώτο. Όλη μέρα στο F5 και ούτε ένα όνομα δεν βγαίνει
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Κάνε εσυ ομάδα, προχωρά στην Ευρώπη και αστούς να προσπαθούν να σε σφάξουν εδώ στην Ελλάδα. Εξάλλου με την τωρινή κατάσταση την δεύτερη θέση διακινδυνεύεις. Αν λοιπόν καθεστώς και μαφία σε πολεμάμε βάλτους να δουν ΠΑΟΚ στην Ευρώπη τον Μάρτιο. Και κα τους να ιδρώσουν στην λίγδα. Τώρα μηχανεύονται πως θα μας πράξουν εκτός Ευρώπης του χρόνου. Και δεν είναι πολύ δύσκολο.
icue

Δημοσίευση από icue »

Καλομαθατε μαλλον και τα 6,5 μυρια που δωσαμε περυσι και τα 8,5 που δωσαμε προπερσι μονο σε ομαδες εγινε τωρα απροθυμια τα τελευταια χρονια να δωσουμε λεφτα. Ποσα δηλαδη επρεπε να δωσουμε για μεταγραφες τα "τελευταια χρονια" για να πουμε οτι οκ κατι κανουμε.
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Στο τέλος θα γίνει καμιά μεταγραφή και δεν θα το πιστεύει κανένας, μέχρι να δημοσιευθεί η κλασική φωτογραφία του παίκτη με τον στιλό στο χέρι, να υπογράφει...
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

Ε6γώ ένα πράγμα ξέρω, ότι υπό άλλες συνθήκες στην Τούμπα θα είχαν στηθεί λαϊκά δικαστήρια. Δύο πωλήσεις πρώτης γραμμής με 20 εκατομμύρια, άλλες τρεις πωλήσεις με παίκτες ενδεκάδας 6 εκατομμύρια, τηλεοπτικά πέρσι 9 εκατομμύρια και φέτος πάμε για 11. Ας κάνει κάποιος την πρόσθεση και μετά να μας πει πόσα από αυτά μπήκαν στην ομάδα. Αλλά ξαφνικά οι περισσότεροι έχουν πάψει να είναι ΠΑΟΚ και έχουν γίνει Ιβάν. Δεν λέω τεράστια η συμβόλή του Ιβαν στην ομάδα αλλά και αυτός εισέπραξε πολλά έξ αιτίας του ΠΑΟΚ ξενοδοχεία, καπνά, λιμάνι, Σουρωτή, κανάλι, εφημερίδα κλπ. Κλείνοντας έχω να ένα πράγμα για αυτούς που είναι ΠΑΟΚ, η ομάδα είναι πάνω από όλους και αν θέλουμε η ομάδα να πάει μπροστά τότε είναι αναγκαία η κριτική και τα λάθη που γίνονται είναι μεγάλα και επαναλαμβανόμενα. Μπορεί αυτά που λέω να είναι σκληρά αλλά εγώ θα τα λέω και ας χαλάσω τον βαθύ ύπνο ορισμένων στο Ροστόφ και στην Θεσσαλονικη.
Άβαταρ μέλους
vdragic

Δημοσίευση από vdragic »

Τάδε έφη Τζορμπατζογλου:
-Περίπτωση Κλαεσον υπάρχει μόνο στο μυαλό της ΠΑΕ καθώς ο παίχτης και η ομάδα μάλλον δεν γνωρίζουν κάτι. Και ότι το ονομα χρησιμοποιηθηκε για να κατευναστουν τα πνευματα
-Αριστερο μπακ τα γνωστά 2 ο ονοματα,αναλογα ποιος θα έρθει στα δικά μας μέτρα (whatever λέω εγώ)
-Φορ αποφάσισαν να πάρουν, γιατί τους πήρε χρόνο στην αρχή να αποφασίσουν λόγο του σοκ από τον τραυματισμό Ολιβειρα
-Η ομάδα θα πάει έτσι μέχρι και τον επαναληπτικό με την Ριέκα, και αυτό ήταν γνωστό εδώ και 10 ημέρες (ορίστε?). Για εξτρεμ, Τζιοβινκους κτλ δεν αναφέρθηκε τίποτα

Επομένως θα προτεινα το τοπικ να ανοίξει ξανά στις 27,γιατι μέχρι τότε τσάμπα θα λιώνουν τα F5 και θα γίνεται εδώ πέρα μέσα μακελειό. Τα σέβη μου
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Εγώ είπα από την αρχή: κλείδωμα το τόπικ και ξεκλείδωμα στις 15 Σεπτεμβρίου, ούτε καν στις 31 Αυγούστου, όταν θα κλείνει η μεταγραφική περίοδος και για τους ελεύθερους. Τζάμπα χαλιόμαστε.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Gospi έγραψε:Το αν ερχονται ή δεν ερχονται ειναι σχετικο. Υπαρχουν πολλοι παραηοντες που επηρεαζουν θεωρω το ποσο νωρις μπορεις να φερεις καλους παιχτες.
- Ενας παραγοντας ειναι σε ποσο μεγάλη δεξαμενη παιχτων ψαχνεις.
- Ποσο ικανος εισαι στο να διακρινεις ποιος εχει τα ποιοτικα στοιχεια που ψαχνεις και παραλληλα υπαρχουν οι καταλληλες συνθηκες για να τον προσεγγισεις και να τον πεισεις
- Ποσο οργανωμενος εισαι σε επιπεδο επικοινωνιας και διαπραγματευσης με τους υποψηφιους στοχους.
- Ποσο ικανα ειναι τα στελεχη που εχουν επιφορτιστει με την προσεγγιση την διαπραγμάτευση και την ολοκληρωση των κινησεων.

Με βαση τις ανωτερω σκεψεις μου, εγω θεωρώ οτι υστερουμε σε ολα.
Το χρημα και η υπαρξη στελεχων, ικανων μονο κατ ονομα και με βαση τον τιτλο που εχουν και οχι απαραιτητα στην ουσια, δεν αποτελει εχεγγυο οτι οντως κινουμαστε σωστα. Ουτε φυσικα η διαθεση αποτελει εχεγγυο.
Γ αυτο δεν αντιλαμβανομαι πως αποτελει επιχειρημα της αντιθετης πλευρας το γεγονος οτι υπαρχει χρημα διαθεση και στοχοι.
Ε και?
Εναλλακτικοι στοχοι υπαρχουν? Οι στοχοι που υπαρχουν θελουν εστω και κατα 30% να ερθουν ή απλα κυνηγαμε ανεμόμυλους? Ικανοτητα διαπραγματευσης και γνωση της αγορας υπαρχει?
Να τα βρασω και τα λεφτα και την διαθεση αν λειπουν ολα τα αλλα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξερω ποσο καλοι η κακοι ειμαστε σε ολα αυτα αλλα συμφωνω απολυτα οτι ολα αυτα παιζουν μεγαλο ρολο.
Παιζει ρολο ομως και το ποσο στοκος ειναι ο παικτης που συζητας.
Ο Τζιοβινκο υποτιθεται ειχε καλες σχεσεις με τον Λουτσεσκου. Ο Λουτσεσκου οταν μιλησε για αυτον ελαμπε που σημαινει οτι ειχαν μιλησει και τα ειχαν βρει. Καλο συμβολαιο του ειχαν προτεινει και ειχαν πολυ μικρη διαφορα που καλυπτοταν απο οτι γραφτηκε. Και ξαφνικα ο στοκος αλλαξε μαναντζερ κι αρχισε να ζηταει σχεδον τα διπλασια. Εκει δεν νομιζω οτι μπορει να κανει κατι ο οποιοσδηποτε

Ο Ολιβειρα ηταν ενας παικτης που ζητησε ο προπονητης. για 2-3 μερες εκαναν παζαρια για 100χιλ απο οτι γραφτηκε. και οταν τα βρηκαν στη μεση και ηρθε, οι μισοι εδω εγραφαν οτι του δωσαμε πολλα. Αν δεν τα ειχαν βρει οι ιδιοι θα ελεγαν γιατι δεν του δωσαμε λιγο παραπανω να ερθει.
Αβυσσος η ψυχη του οπαδου
Мир

Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από Мир »

Πόσα ακόμα ποστ θέλουμε για να πάμε στο Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙΙΙΙ;

Εκεί σκάνε οι παικταράδες

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δεν διαφωνω μ αυτο που λες, αλλα βλεπεις και μονο σου...
Κυνηγουσαμε ενα διμηνο τον Τζιοβινκο επειδη ηταν προσωπικη γνωριμια του Λουτσεσκου. Αυτός για διαφορους λογους μας κρεμασε (διολου περιεργη συμπεριφορς οραν εχουμε να κανουμε με φραγκοφονιαδες παιχτες, γεγονος γνωστο σε ολους) και εμεις μουδιασαμε αντι να χουμε ετοιμη την εναλλακτικη...
Αυτο λεω και εγω, οσο κινουμαστε με βαση προσωπικές γνωριμιες και 5 προτασεις μανατζαραιων θα βιωνουμε τα ιδια φαινομενα. Αν δεν το οργανωσουμε σωστα το παραμύθι, τα αποτελεσματα μας τα μεταγραφικα θα συνεχισουν να ειναι ευκαιριακα και παντα στο παραπεντε...
Οσο για το τελευταιο... δεν ψαχνουμε να βρουμε τον τροπο με τον οποιο θα ικανοποιηθει ο οπαδος... ποιος τον μαμει στην τελικη! Αυτο που πρεπει να ενδιαφερει τοσο εμας αλλα και οσο την ΠΑΕ ειναι να βρεθει ο τροπος η ομαδα να βελτιωνεται και να προχωραει με ταυτοχρονο περιορισμό των λαθος κινησεων. Ας γκρινιαξω οσο θελω και εγω και ολοι, για τον καθε Ολιβειρα και τα λεφτα που παιρνει, αν αυτος μπει μεσα και καθαριζει ματσακια θα αναγκαστω να κανω κωλοτουμπα!
Στο τελος της μερα ή της σεζον ολα κρινονται με βαση το αποτελεσμα. Και τα τελευταια 2 χρονια μενουμε μετεξεταστεοι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Τετ 18 Αύγ 2021, 14:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

johnpet έγραψε:Ε6γώ ένα πράγμα ξέρω, ότι υπό άλλες συνθήκες στην Τούμπα θα είχαν στηθεί λαϊκά δικαστήρια. Δύο πωλήσεις πρώτης γραμμής με 20 εκατομμύρια, άλλες τρεις πωλήσεις με παίκτες ενδεκάδας 6 εκατομμύρια, τηλεοπτικά πέρσι 9 εκατομμύρια και φέτος πάμε για 11. Ας κάνει κάποιος την πρόσθεση και μετά να μας πει πόσα από αυτά μπήκαν στην ομάδα. Αλλά ξαφνικά οι περισσότεροι έχουν πάψει να είναι ΠΑΟΚ και έχουν γίνει Ιβάν. Δεν λέω τεράστια η συμβόλή του Ιβαν στην ομάδα αλλά και αυτός εισέπραξε πολλά έξ αιτίας του ΠΑΟΚ ξενοδοχεία, καπνά, λιμάνι, Σουρωτή, κανάλι, εφημερίδα κλπ. Κλείνοντας έχω να ένα πράγμα για αυτούς που είναι ΠΑΟΚ, η ομάδα είναι πάνω από όλους και αν θέλουμε η ομάδα να πάει μπροστά τότε είναι αναγκαία η κριτική και τα λάθη που γίνονται είναι μεγάλα και επαναλαμβανόμενα. Μπορεί αυτά που λέω να είναι σκληρά αλλά εγώ θα τα λέω και ας χαλάσω τον βαθύ ύπνο ορισμένων στο Ροστόφ και στην Θεσσαλονικη.
Αφού πρώτα είσαι ΠΑΟΚ και μετά Ιβάν πες μας λίγο πόσα διάρκειας έχει ο ΠΑΟΚ, πες μας λίγο τις χασουρες τις προηγούμενες χρονιές ποιος τις πλήρωσε,

Δε λες τεράστια η συμβολή αλλά τον κράζεις!

Κι αν αυτός κοιμάται πες μας που ήταν αυτοί που δεν κοιμοντουσαν την προηγούμενη Πέμπτη.

Αντε γιατί λέτε λέτε αλλά..

Λες για επενδύσεις που άνθρωπος με τα λεφτά του Ιβάν θα τις έπαιρνε για πλάκα τη ώρα που ο πόλεμος που δέχεται και σαν ΠΑΟΚ και σαν επιχειρηματίας είναι τεράστιος.

Αλλά είπαμε...

Δεν κάνουμε μεταγραφές..

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”