Razvan Lucescu
-
- ΑποστόληςΑ
-
Re: Razvan Lucescu
Χρόνια Πολλά Ραζβαν με πολλές επιτυχίες με την ΠΑΟΚαρα.
Συνέχισε να κερνάς πόνο στους εκτός αλλά και στους εντός.
Συνέχισε να κερνάς πόνο στους εκτός αλλά και στους εντός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Πέμ 17 Φεβ 2022, 17:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υπάρχει ένα trend και σε αυτό το φόρουμ αλλά και στα ραδιόφωνα γενικότερα να ξεσκίζεται ο εκάστοτε προπονητής με αποτέλεσμα να μην στηρίζεται στην ουσία κανένας άνθρωπος που έρχεται να κάνει την δουλειά του στον ΠΑΟΚ, αλλά ως δια μαγείας να χρησιμοποιήτε πάντα σαν το εξιλαστήριο θύμα , μέχρι να έρθει ο καινούργιος κι να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή. Είναι δείγμα τεράστιας ανωριμότητας κι αυτοκαταστροφής αυτά που γράφονταν ένα κι μισό μήνα πριν σε αυτό το νήμα, στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ κάποιοι ζητούσαν αλλαγή προπονητή. Επίσης κάτι που είναι πολύ περίεργο κι έχει να κάνει με την ποδοσφαιρική κουβέντα εδώ στο φόρουμ είναι με πόση ευκολία βγαίνουν ορισμένα ποδοσφαιρικα συμπεράσματα πχ ότι ο μποτο είναι άλλης φιλοσοφίας και δεν μπορεί να συνεργαστεί με το Λουτσεσκου. Τέλος πάντων αν στηριχθεί ο προπονητής όπως και ο καινούργιος διευθυντής που έχουμε υπάρχουν ουσιαστικές ελπίδες να κάνουμε πολύ ωραία πράγματα. Μακάρι σήμερα οι ποδοσφαιριστές σου να σου κάνουν ένα ωραίο δώρο, το αξίζεις κι θα το ευχαριστηθουμε πολύ κι εμείς μαζί με εσένα!!
Όσο η ομάδα ερχόταν από διακοπές, έκανε γκέλες
Όσο είναι πέμπτη - κυριακή - πέμπτη πάει ΤΡΕΝΟ
Δήλωση πως χάσαμε σήμερα λόγω 2 παιχνιδιών την εβδομάδα --->1,05(?)
Όσο είναι πέμπτη - κυριακή - πέμπτη πάει ΤΡΕΝΟ
Δήλωση πως χάσαμε σήμερα λόγω 2 παιχνιδιών την εβδομάδα --->1,05(?)
Αφού σιχάθηκα να βλέπω τον 35χρονο Μπίσεσβαρ στα άκρα και το ***** Αουγκούστο για 10άρι, πρέπει τώρα να λέω πάλι καλά που γύρισε ο ***** Καντουρί μετά από 2 μήνες για να έχουμε και λύσεις στα αριστερά.... ΕΛΕΟΣ...
Πλέον όταν βλέπω ματς, δεν αντέχω, κάθομαι στο κινητό. Τι ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ήταν και το σημερινό; Έλεος ρε Ρασβαν, άντε συνέλθετε λίγο! Νομίζω πως δεν έχω δει πιο νωχελικό ΠΑΟΚ!
Επίσης εκνευρίζομαι πάρα πολύ που όποτε φτάνουμε στην περιοχή κάνουμε πασούλες και 2-3 κοντρόλ.
Αδύναμη η ομάδα και φέτος. Το ξέρω, δεν υπήρχε σχεδιασμός το καλοκαίρι, αλλά πόση διαφορά θα κάνουν τέλος πάντων αυτοί οι "σωστοί" παίκτες που θα έρθουν;;;;
Επεξεργάστηκε.
Mod Team
Πλέον όταν βλέπω ματς, δεν αντέχω, κάθομαι στο κινητό. Τι ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ήταν και το σημερινό; Έλεος ρε Ρασβαν, άντε συνέλθετε λίγο! Νομίζω πως δεν έχω δει πιο νωχελικό ΠΑΟΚ!
Επίσης εκνευρίζομαι πάρα πολύ που όποτε φτάνουμε στην περιοχή κάνουμε πασούλες και 2-3 κοντρόλ.
Αδύναμη η ομάδα και φέτος. Το ξέρω, δεν υπήρχε σχεδιασμός το καλοκαίρι, αλλά πόση διαφορά θα κάνουν τέλος πάντων αυτοί οι "σωστοί" παίκτες που θα έρθουν;;;;
Επεξεργάστηκε.
Mod Team
Ωραια τα αποτελεσματα,βελτιωμενη η ομαδα στο μιζερο ελληνικο πρωταθλημα αλλα καποια στιγμη πρεπει να δουμε και κατι με βλεμμα στο μελλον,καποιου ειδους εξελιξη,κατι στο οποιο να πατησουμε για την επομενη μερα.Πολλα τα λαθη του καλοκαιριου,πολλες οι δικαιολογιες,πολλες οι ατυχιες μεσα στη χρονια αλλα το καλοκαιρι που μας ερχεται δικαιολογιες τελος.Η ομαδα πρεπει να κοιταξει μπροστα.Οπως λεει και ο φιλος με τον Αγκουστο στο δεκα δεν μαμησε κανεις.Ακομα και καποιοι απο τους παικτες που ειναι πια τοσα χρονια μαζι μοιαζει να βαρεθηκαν ο ενας τον αλλο...
- WeWillRockYou
Τώρα που είδαμε τον αντίπαλο και μετρηθήκαμε, ελπίζω σε καλύτερη προετοιμασία της ρεβάνς.
Στη θέση του αριστερού μπακ, δεν υπάρχουν επιλογές, ας φροντίσουμε τουλάχιστον να περιοριστεί το πρόβλημα αμυντικά. Στο κέντρο πρέπει με κάθε τρόπο να προετοιμαστεί ο Σόαρες για βασικός.
Το χειρότερο όλων, είναι πως είδαμε την ομάδα χωρίς το χαρακτηριστικό που της έδωσε τις νίκες με ΠΑΟ και ΑΕΚ:
την ψυχραιμία πως μπορεί να πάρει αυτό που θέλει.
Περιμένω καλύτερη αντιμετώπιση του επαναληπτικού. Ούτως ή άλλως μόνο νίκη χρειαζόμαστε.
Στη θέση του αριστερού μπακ, δεν υπάρχουν επιλογές, ας φροντίσουμε τουλάχιστον να περιοριστεί το πρόβλημα αμυντικά. Στο κέντρο πρέπει με κάθε τρόπο να προετοιμαστεί ο Σόαρες για βασικός.
Το χειρότερο όλων, είναι πως είδαμε την ομάδα χωρίς το χαρακτηριστικό που της έδωσε τις νίκες με ΠΑΟ και ΑΕΚ:
την ψυχραιμία πως μπορεί να πάρει αυτό που θέλει.
Περιμένω καλύτερη αντιμετώπιση του επαναληπτικού. Ούτως ή άλλως μόνο νίκη χρειαζόμαστε.
Έχω δει ΠΑΟΚ σε ευρωπαϊκά με χειρότερους παίκτες ή ίσους από τους σημερινούς,να μπαίνουν μέσα και να τρώνε σίδερα
Δεν είναι η έλλειψη θέλησης που τους κάνει να μη τρώνε σίδερα, αλλά η έλλειψη ικανότητας να φάνε έστω σίδερα.
εχει κυκλωσει το ματς της Κυριακής, και καλα εκανε. τους Δανους τους έχουμε στην ρεβανς μέσα.