Abel Fernando Moreira Ferreira
- invincible
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Ρε Φερειρα γαμώ τον εγωισμό σου μας γάμησες που μας γάμησες μην λες τίποτα έπρεπε να πεις και αυτά που είπες...
Είπες ο Μιχαι και Μηχαιλιδης δεν είναι στοπερ... δώσαμε 850χιλ. για τον Μιχάι τι είναι σέντερ φορ δηλαδή...
Δεν βγαίνεις ποτέ να πεις δημόσια για αποδυτήρια και ότι ο γαυρός είναι καλύτερος και έχει καλύτερους παίχτες ακόμα και 5η να είμασταν 20 βαθμούς πίσω δεν το λες αυτό όταν παίρνεις 2.000.000 τον χρόνο να σέβεσαι το χέρι που σε ταΐζει.
ΕΛΕΟΣ
Είπες ο Μιχαι και Μηχαιλιδης δεν είναι στοπερ... δώσαμε 850χιλ. για τον Μιχάι τι είναι σέντερ φορ δηλαδή...
Δεν βγαίνεις ποτέ να πεις δημόσια για αποδυτήρια και ότι ο γαυρός είναι καλύτερος και έχει καλύτερους παίχτες ακόμα και 5η να είμασταν 20 βαθμούς πίσω δεν το λες αυτό όταν παίρνεις 2.000.000 τον χρόνο να σέβεσαι το χέρι που σε ταΐζει.
ΕΛΕΟΣ
Οι μαλακιες πληρωνονται. Ας του σκασει 2 μυρια μαυρα ο γιωργης κι ας τον στειλει στην ευχη του Θεου.
Περσι πεταξε ενα σκασμο μυρια για την καυλα του φετος γτ να μην πληρωσει την καυλα του? Να μαθει καποτε πως ολες οι επιλογες εχουν συνεπειες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Περσι πεταξε ενα σκασμο μυρια για την καυλα του φετος γτ να μην πληρωσει την καυλα του? Να μαθει καποτε πως ολες οι επιλογες εχουν συνεπειες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ολυμπιακος ειναι καλύτερος από εμάς λέει το ζώον
ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Ναι αλλα στηριξη αλλα τα ιδια με λουτσεσκου αλλα μπλα μπλα μπλα απο τους γιεςμεν του φορουμ που εξαφανιστηκαν ξαφνικα
- ToMousiTouCrespo
Εχθρός του ΠΑΟΚ πλέον στα μάτια μου. Δεν έχω διάθεση να στηρίξω αυτό το τσίρκο που κατεβάζει για να τσεπώσει την αποζημίωση. Διώξτε τον να μην έχουμε άλλα...
- sourmenetes
- Moderator
Δείχνει κάπου τη συν. Τύπου;;Hermann έγραψε:Ο ολυμπιακος ειναι καλύτερος από εμάς λέει το ζώον
ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
χαχαχαχαχαχαDimg4 έγραψε:Ναι αλλα στηριξη αλλα τα ιδια με λουτσεσκου αλλα μπλα μπλα μπλα απο τους γιεςμεν του φορουμ που εξαφανιστηκαν ξαφνικα
Πρόστιμο και στην κερκίδα μέχρι να παραιτηθεί. Δεν πρέπει να ξαναπροπονήσει την ομάδα. Έχουμε 4 ματς με τον γαύρο και μας λέει ότι έχουν καλύτερη ομάδα. Επειδή εσύ ρε τενεκέ διέλυσες την πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο χαρακτήρας του ανθρώπου στα δύσκολα φαίνεται, αν δεν είναι τελείως βλάκας τότε είναι στημένος. Ξεφτίλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Slade την Κυρ 01 Μαρ 2020, 22:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αχααχαχαχPanagos612 έγραψε:χαχαχαχαχαχαDimg4 έγραψε:Ναι αλλα στηριξη αλλα τα ιδια με λουτσεσκου αλλα μπλα μπλα μπλα απο τους γιεςμεν του φορουμ που εξαφανιστηκαν ξαφνικα
ο πολεμος ξεκινησε και ο φερειρα θελει δεν θελει θα φυγει απο τον ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του
ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Αυτό πρέπει να το βάλουν κεντρική!Dimg4 έγραψε:Ναι αλλα στηριξη αλλα τα ιδια με λουτσεσκου αλλα μπλα μπλα μπλα απο τους γιεςμεν του φορουμ που εξαφανιστηκαν ξαφνικα
Ζεπελιν γινόντουσαν κάθε φορά που τιλμουσαμε να κάνουμε κριτική στον επικίνδυνο γελωτοποιό-τενιστα!