Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Μα αυτός είναι ακριβώς ο τρόπος που θέλει να λειτουργεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δηλαδή ο Γιώργος. Γουστάρει να είναι η κότα με τα χρυσά αυγά γιατί γουστάρει να παίζει και λίγο μάνατζερ με τον ΠΑΟΚ.Sera4 έγραψε:περα απο τον χ ψ ω κοντε,βερνμπλουμ,πουκι κλπ προσωπικα με απογοητευει η ολη μεταγραφικη στρατηγικη της παε ΠΑΟΚ...
ο ΠΑΟΚ, μπορει να εχει κοντα στα 40-50 μυρια μπατζετ, αλλα αυτα δεν αποτυπωνονται στο χορταρι...δεν ειναι θεμα χρηματων η δουλεια, αν δηλαδη υπαρχει διαθεση για να ξοδευτει χρημα...υπαρχει και παραυπαρχει και ξοδευεται...απο εκει και περα ειναι θεμα των υπευθυνων να το εκμεταλλευτουν σωστα...
...το να συνεχιζουμε να στηριζομαστε στον απολυτο βαθμο στην κοτα με τα χρυσα αυγα (σαββιδης) δεν ειναι οργανωση, αλλα καιροσκοπισμος...
Εξού και οι άφθονες άστοχες επιλογές. Και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Αυτή είναι η κατάρα του ΠΑΟΚ των σαββιδεων αλλά είναι τέτοια η ευλογία που την προτιμούμε 1000 φορές από την εναλλακτική.
Άμα βαρεθεί να ασχολείται τόσο ενεργά και δώσει τα κλειδιά σε κάναν πχ Αρνεσεν ή αντίστοιχο Μπαγεβιτς θα δίνει και λιγότερα λεφτά. Αλλά δεν ειμαι σίγουρος ότι το θέλω αυτό, δηλαδή να βαρεθεί ο Σαββίδης.
Εν πάσει περίπτωση για να μην το κουραζουμε κάθε μεταγραφική περίοδο, το ιδανικό, τα ίδια πολλά λεφτά και απόλυτο αφεντικό κάποιος γνώστης, δύσκολα θα το δούμε στην ομάδα. Καλά που έχουμε και το Μιρτσεα να λέμε
-
giliopoulos
Kατσε ρε φιλε πως δεν αποτυπωνονται?
Νταμπλ πηρες με 25 νικες σε 27 ματς απο νοεμβρη και μετα
Και επισης δεν ειναι 40-50 που λες ειναι πολυ λιγοτερα
Νταμπλ πηρες με 25 νικες σε 27 ματς απο νοεμβρη και μετα
Και επισης δεν ειναι 40-50 που λες ειναι πολυ λιγοτερα
Σερα είναι σίγουρο ότι γενικά πληρώνεις αρκετούς ποδοσφαιριστές πάνω από την αξία τους για αυτό και το μπάτζετ είναι τόσο πανω. Αυτό συμβαίνει γιατί κανένας μαουρισιο για παράδειγμα ή κανένας πριγιοβιυς δεν θα επέλεγε τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα αν του έδινες λιγότερα . Το μπάτζετ του ρόστερ είναι ανεβασμένο για αυτό τον λόγο και δεν λέω ότι είναι σωστό αλλά αν δεν ενοχλεί τον Ιβάν οκ.
-
xrisitsapa
Ερωτηση προς οποιον ξερει :
Ποσο περιπου ηταν το μπατζετ του γαυρου τα προηγουμενα χρονια που επαιρνε πρωταθλημα;( ασχετως παραγκας).
Γιατι εχω την εντυπωση οτι ηταν υψηλοτερο απο το τωρινο δικο μας, οπως και του βαζελου με Σισσε.
Ποσο περιπου ηταν το μπατζετ του γαυρου τα προηγουμενα χρονια που επαιρνε πρωταθλημα;( ασχετως παραγκας).
Γιατι εχω την εντυπωση οτι ηταν υψηλοτερο απο το τωρινο δικο μας, οπως και του βαζελου με Σισσε.
- sourmenetes
- Moderator
Ρε μαγκες ειλικρινα εδω και 5 σελ.εχετε ενα καρο ποστ οφτοπικ.
Μη γραφετε οτι θελετε οπου θελετε.
Μη γραφετε οτι θελετε οπου θελετε.
- desperando
- Επικοινωνία:
Ο Σισέ ήταν σε μια εποχή όπου στο ελληνικό ποδόσφαιρο η φορολογια ήταν 10% σε αντίθεση με σήμερα που είναι 40%.xrisitsapa έγραψε:Ερωτηση προς οποιον ξερει :
Σήμερα ένας παίκτης που παίρνει 1 μυριο κοστίζει 2 ενώ τότε τόσο κόστιζε σχεδόν ένας παίκτης που έπαιρνε λίγο κάτω από 2 μυρια.
Γι αυτό καλό είναι να μην συγκρίνουμε τις εποχές.
Μας είχε κανει κουδούνια στο παιχνίδι της Τούμπας. Αν δεν είχε τον τραυματισμό του θα είχε κανει μεγαλη καριέρα.Demir έγραψε:απο αυστρια βγηκε οτι ειχαμε κανει προταση σε deni alar.. πολυ καλη περιπτωση.. οταν παιξαμε με ραπιντ ηταν τοπ ταλεντο αλλα εμεινε πισω λογω χιαστων.. 2-3 χρονια κανει οργια..
https://www.transfermarkt.de/deni-alar/ ... eler/42004
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Η Sturm ζητάει1 εκατομμύριο για Deni Alar.Απο τότε με την Rapid που μας είχε κάνει γιο-γιό μου ειχε μπέι στο μάτι.22 τότε 28 πλέον.Κόντεψε να διαλυθεί η καριέρα του απο τους τραυματισμούς.Πήγε Sturm και αναστήθηκε τα τελευταία 2 χρόνια.Magpies4 έγραψε:Σιγά μην έρθει ο Ἀλαρ.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Το μεγαλύτερο προσόν του Κοντε είναι το οτι δεν θα γκρινιάζει στον πάγκο.Κάτι που θα ήταν απίθανο να μη συμβεί με τον Pukki πχ που έχει πιο δυνατό βιογραφικό απο Prijo.Καλά για Ζινιακ η Ρεμι δεν το συζηταω κανAzrael έγραψε:μια χαρα παικτης ειναι ο Κοντε
-
xrisitsapa
Έχεις δίκιο. Αν σκεφτούμε όμως το περσινό ή προπέρσινο μπάτζετ του γαυρου, που η φορολογία ήταν υψηλή, νομίζω ότι είναι πάνω από 30εκ το χρόνο.desperando έγραψε:Ο Σισέ ήταν σε μια εποχή όπου στο ελληνικό ποδόσφαιρο η φορολογια ήταν 10% σε αντίθεση με σήμερα που είναι 40%.xrisitsapa έγραψε:Ερωτηση προς οποιον ξερει :
Σήμερα ένας παίκτης που παίρνει 1 μυριο κοστίζει 2 ενώ τότε τόσο κόστιζε σχεδόν ένας παίκτης που έπαιρνε λίγο κάτω από 2 μυρια.
Γι αυτό καλό είναι να μην συγκρίνουμε τις εποχές.
Το point μου είναι ότι ασχέτως της ποιότητας του πρωταθλήματος, χρειάζεσαι κι ένα τέτοιο μπάτζετ για να είσαι πραγματικός διεκδικητής. Με αυτό το πρίσμα, τα λεφτά που δίνουμε δεν είναι έξωπραγματικά, είναι τα απαραίτητα για ομάδα πρωταθλητισμου
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Φίλε μου εμένα το τεράστιο όνομα και που δεν το έχει αναφέρει κανείς γιατι νομίζω πώς είναι ο Fernando Torres!Ελεύθερος και ωραίοςtzelas έγραψε:O αυθεντικός Ιμπρα για μπακαπ του δικού μας Ιμπρα, ρε όλους τρέλα τους πουλάμε
δεν ξερω ποτε θα κανουμε μεταγραφη κ ποιον αλλα αυτο γουσταρο,να μην ξερει κανενας αρδ τιποτα.Σαν χθες θυμαμαι κατι μεταγραφες να γινονται λαιβ απο τα ραδια απο φιλους του βρυζα η απο τον βασιλοπουλο την κουραδα.κοπηκαν κ τα τηλ. με τους παικτες κ τους εχει πιασει μακακια στο φουλ.ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΣΚΙΑ
Σε περιπτωση παντως που ολοκληρωθει του Κοντε, ελπιζω καποια στιγμη μεσα στο καλοκαιρι να ασχοληθουμε και παλι με την επιθεση, στοχευοντας σε παικτη που θα μπορει να παιξει παντου στην επιθεση, καποιον σημαντικα νεοτερο, ετσι ωστε να εξασφαλισουμε και καποια μορφη συνεχειας στο ροστερ καθως γερναμε επικινδυνα και λιγοστευουν και οι παικτες που στο μελλον μπορουν να φερουν πισω χρηματα.
Πιστεύεται εσείς αν ολοκληρωθεί του Conde θα πάρουμε άλλον επιθετικό αν δεν πωληθεί μετά Mundial ο Prijovic;
Εγώ πάντος ΟΧΙ.
Αυτός πιστεύω θα ναι ο εκλεκτός αφού τον είχαν stand by.
Άντε παλικάρια πάμε με Ajax η Basel με τον Conde βασικό στον Ajax ή Basel μέχρι να τελειώσει η Serbia το Mundial και τον Κουλούρη αλλαγή!
Εγώ πάντος ΟΧΙ.
Αυτός πιστεύω θα ναι ο εκλεκτός αφού τον είχαν stand by.
Άντε παλικάρια πάμε με Ajax η Basel με τον Conde βασικό στον Ajax ή Basel μέχρι να τελειώσει η Serbia το Mundial και τον Κουλούρη αλλαγή!