Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Και να μην περάσουμε στους ομίλους του Ch.L θα πάμε στους ομίλους του E.L. με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα περάσουμε στους 16.
ace79grpaok έγραψε:Δηλαδή η σπαρτα πραγας και η Βιγιαρεάλ είναι τόσο ανυπερβλητα εμπόδια?εκτος απο την σίτυ και την σαχταρ όλες οι άλλες παίζονται αλλα αν δεν κανεις όνειρα και αν δεν κατακτήσεις κάποτε στόχους κλειστό το μαγαζί η γίνε Τρίπολη για να μην έχεις απαιτήσεις.
Κανενα εμποδιο δεν ειναι ανυπερβλητο,ουτε η Σιτυ ουτε η Μπαρτσα,ομως με το να παρεις πχ τον ιμπαρμπο

και να κανεις την υπερβαση κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι θα περασεις...ιδιες πιθανοτητες εχεις με και χωρις ιμπαρμπους

Σε ποιους εκανε πλακα; Γιατι με εμας παντως δεν εκανε τπτ...buffalobill4 έγραψε:Τον ιμπαρμπο τον αδικειτε παντως. Ειναι πολυ καλος παικτης. Ειναι συχρονος ολλ αραουντ στην επιθεση. Ψηλος γρηγορος και με τεχνικη. Αυτο που δεν ξερω ειναι σε τι κατασταση ειναι. Αλλα και ο λετο με κοιλια πλακα εκανε στο 2ο μισο που ηρθε.
Ο ιμπαρμπη ναι ειναι τρελη παιχτουρα...ε,τι αλλο θα διαβασω εδω χαμω...
- desperando
- Επικοινωνία:
Ναι καλά τα λεςace79grpaok έγραψε:Δηλαδή η σπαρτα πραγας και η Βιγιαρεάλ είναι τόσο ανυπερβλητα εμπόδια?εκτος απο την σίτυ και την σαχταρ όλες οι άλλες παίζονται αλλα αν δεν κανεις όνειρα και αν δεν κατακτήσεις κάποτε στόχους κλειστό το μαγαζί η γίνε Τρίπολη για να μην έχεις απαιτήσεις.
Ποια Πόρτο μωρέ
Ποια Ρομά
Ποια γκλαντμπαχ
Ποια Φενέρ
Ποια είναι δηλαδή η τέταρτη στην Πριμέρα
Τα θέλετε κάποιοι και τα λέτε αυτά
- buffalobill4
Ρε παιδια ωρες ωρες ειναι να απορει κανεις μ αυτα που διαβαζει.
Ποσες φορες πρεπει να το διαβασετε και κυριως ποσες να το δειτε ως παραδειγμα οτι οι ομαδες δεν αγοραζονται αλλα φτιαχνονται.
Ποσα παραδειγματα να φερω; για καθε μια σιτι και παρι (που κ αυτες παρα τα υπέρογκα ποσα που ριξανε δεν πρωταγωνιστησανε στα πρωτα δυο τρια χρονια) παντα θα υπαρχουν σεβιλλες σαχταρ πορτο μπενφικες γιουναιτεντ γιουβεντους μιλαν αρσεναλ αγιαξ που το τιμημα για μια 4ετια φωτια θα ειναι 5-6-7 χρονια στην υπομονη.
Εμεις απο τη μερια μας επι εποχης σαββιδη ειμαστε καθε χρονο στο 0. Αλλα ολως παραδοξως και ενω ολοι το παραδεχονται μες στη χρονια το καλοκαίρι τους βαραει ο νεοπλουτισμος μαζι με τη ζεστη και τυφλωνονται. Οταν ενα καλοκαιρι ειμαστε στο 2-3 θα μπορουμε να πουμε οτι ειναι μια καλη βαση εκκινησης. Πιστευω οτι αυτο ειναι ενα τετοιο καλοκαιρι
Ποσες φορες πρεπει να το διαβασετε και κυριως ποσες να το δειτε ως παραδειγμα οτι οι ομαδες δεν αγοραζονται αλλα φτιαχνονται.
Ποσα παραδειγματα να φερω; για καθε μια σιτι και παρι (που κ αυτες παρα τα υπέρογκα ποσα που ριξανε δεν πρωταγωνιστησανε στα πρωτα δυο τρια χρονια) παντα θα υπαρχουν σεβιλλες σαχταρ πορτο μπενφικες γιουναιτεντ γιουβεντους μιλαν αρσεναλ αγιαξ που το τιμημα για μια 4ετια φωτια θα ειναι 5-6-7 χρονια στην υπομονη.
Εμεις απο τη μερια μας επι εποχης σαββιδη ειμαστε καθε χρονο στο 0. Αλλα ολως παραδοξως και ενω ολοι το παραδεχονται μες στη χρονια το καλοκαίρι τους βαραει ο νεοπλουτισμος μαζι με τη ζεστη και τυφλωνονται. Οταν ενα καλοκαιρι ειμαστε στο 2-3 θα μπορουμε να πουμε οτι ειναι μια καλη βαση εκκινησης. Πιστευω οτι αυτο ειναι ενα τετοιο καλοκαιρι
- desperando
- Επικοινωνία:
ειναι μια ευκαιρια που αν ολα πανε καλα θα σου παρουσιαζεται πιο συχνα και με καλυτερες προοπτικες...να μην ξεχναμε πως τοσα χρονια και δε φτασαμε σε σημειο να εχουμε καπαρωμενη ουτε τη δευτερη θεση καλα καλα...spyretto έγραψε:Sera4 έγραψε:το τσου λου δεν ειαν αυτοσκοπος...θα ηθελα να το παλεψω με οσο το δυνατον πιο γεματη φαρετρα αλλα δεν ειναι απο τους στοχους που θα κρινουν τη χρονια μας οκ...απο την αλλη αν με "καλες" κληρωσεις και μπολικη τυχη μπορεσει και γινει το θαυμα τα οφελη θα ειναι πολλαπλα...
αλλα για φετος θα ηθελα να δω τον ΠΑΟΚ να προχωραει και 1-2 γυρους παρακατω στο γιουροπα να μαζεψει ισως και κανα βαθμο παραπανω...θα εχει και αυτ τα οφελη του...
οσον αφορα στο πρωταθλημα αν δεν το παρω φετος θελω να ξεβρακωσω οσο το δυνατον παραπανω το συστημα...να εχω μια ομαδα που να αναγκαστει το συστημα να την κυνηγησει με ξεδιαντροπο τροπο...και τοτε θα ειναι και η καταδικη του...γιατι αλλο να εχω μια ομαδα να την παραδεχονται ολοι στην ελλαδα και αλλο να βολοδερνω καμια 10-15 βαθμος πισω απο βαζελοκουλα και να μαζευω κοντα στους μισους βαθμους απο τον πρωτο που λεει ο λογος...
Αυτοσκοπός μπορεί να μην είναι, είναι όμως μια ευκαιρία που μπορεί να βρεις στον δρόμο σου ξανά μπορεί και όχι. Το πρωτάθλημα είναι μακριά. Οπότε μπορούμε να πούμε ότι οι φετινοί στόχοι είναι και πάλι μια από τα ίδια, κύπελλο, δεύτερη θέση, αν μπορείς να προχωρήσεις λίγο παραπάνω στο Γιουρόπα πχ να φτάσεις στους 16, μέχρι εκεί....σωστά;
Το ερώτημα είναι πότε όντας με μεγαλομέτοχο θα φτάσεις στο σημείο να κυνηγάς πρωτάθλημα και διάκριση μέσω CL; Γιατί για να μπορέσει η ομάδα να αλλάξει επίπεδο με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα είναι ο μόνος τροπος. Οχι μόνο από άποψη διακρίσεων αλλά και οικονομικα.
Με άλλα λόγια λέμε ότι το CL απλά προέκυψε φέτος και δεν θα το κυνηγήσουμε;
εγιναν πολλα λαθη ολα αυτα τα χρονια (βασικα εγιναν οσα λαθη μπορουσαν να γινουν) αλλα και φετος θελω να πιστευω πως τα αφηνουμε πισω και κοιταμε μονο προς τα πανω και οχι παλι προς τα κατω...
η ομαδα θελει ποιοτικες πινελιες το διχως αλλο, κανεις δεν αμφιβαλει γι αυτο (ποσο μαλλον εγω που το λεω με καθε ευκαιρια) αλλα το τσου λου για φετος ειναι αλλο πραγμα...
θελουμε δε θελουμε καποια πραγματα θελουν λιγο παραπανω υπομονη, δε γινεται επειδη εγινε καθε πιθανον λαθος ολα αυτα τα χρονια να χαλαει η καλη φετινη προσπαθεια...κριμα ειναι...
εγω ξαναλεω με μια καλη πορεια στην ευρωπη (να προχωρησω 1-2 γυρους παρακατω απο τους ομιλους τουλαχιστον) και με κανονικο πρωταθλητισμο (και οχι οπως των προηγουμενων χρονων) θα ειμαι υπερευχαριστημενος...την κουπα βασικα εχω στο μυαλο αρκει να το επιτρεψουν και οι συνθηκες

οσον αφορα το τσου λου θελω να το παλεψω οσο το δυνατον πιο πληρης και οπου βγει...
Γκουερινο έγραψε:ειμαι αισιοδοξος γιατι ο ΠΑΟΚ του Τασιοπουλου του Κολομπουρδα, του Ζαφειριου του Σιδηροπουλου του Βελλη (που μπορει να μην εχεις ακουστα ουτε τα ονοματα τους αλλα ηταν βασικοι) απεκλεισαν την Αρσεναλ του Σιμαν του Βιειρα του Ανελκα του Μπεργκαμ του Οφερμαρς (αυτους μαλλον τους εχεις ακουσει)johnys999 έγραψε:Φέτος όσοι είναι αισιόδοξοι και ονειρεύονται Τσ.Λ. και πρωταθλήματα έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν την αισιοδοξία τους χωρίς να χρειάζεται να τη δικαιολογήσουν. Αντίθετα, όσοι είναι απαισιόδοξοι και δεν βλέπουν αλλαγή επιπέδου παρά μόνο μια μικρή βελτίωση της ομάδας σε σχέση με το περσινό χάλι πρέπει να δικαιολογούν και το τελευταίο και που γράφουν γιατί χαλάνε το κλίμα. Κι ακόμα κι αν δικαιολογούν όσα λένε πάλι υπάρχουν προσωπικές αντεγκλήσεις.
Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Μαλεζάς, Τζαβέλας, Τζιώλης, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Τζαλμά, Γκάρι, Κλάους. Κατά 90% αυτή είναι η ομάδα που θα προσπαθήσει να περάσει στα πλει οφ του Τσ.Λ. με τα σημερινά δεδομένα. Θα ήθελα από τους αισιόδοξους εκτός απ το να κράζουν τους επιφυλακτικούς να μας πούνε γιατί είναι αισιόδοξοι. Πού βλέπουν τη μεγάλη αναβάθμιση εκτός από το δεξί μπακ. Γιατί με μικρή απλά αναβάθμιση δεν περνάμε ούτε τον πρώτο γύρο μ όποιον και να κληρωθούμε.
Και μαντεψε δεν μιλαμε για οποιαδηποτε Αρσεναλ αλλα για την καλυτερη Αρσεναλ των τελευταιων 30 χρονων η οποια εκανε ΝΤΑΜΠΛ στην αγγλια εκεινη την χρονια ο Βενγκερ βγηκε προπονητης της χρονιας και ο Μπεργκαμπ καλυτερος παικτης της πρεμιερ
Οταν λοιπον τα καταφερα τοτε δεν βλεπω ποιος μπορει να με αποκλεισει τωρα που εχω και πολυ πιο σοβαρη ομαδα....ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΛΕΜΕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλε μου είμαι 46 χρονών, αν νομίζεις ότι κουβεντιάζεις με κανένα παιδάκι ξανασκέψου το. Κι εγώ δε μιλάω για ομάδα που κάνει ένα πυροτέχνημα και μετά εξαφανίζεται πάλι για 10 χρόνια. Μιλάω για σχεδιασμό ομάδας που εκτός από ανταγωνιστικότατα θα έχει διάρκεια και προοπτική. Μιλάμε για διαφορετικά πράγματα. Οπότε άστο, μην ασχολείσαι με όσα γράφω
- john4serres
Η Αλήθεια.buffalobill4 έγραψε:
Ας φτιαξουμε πρωτα ομαδα.
Ενα μπουλουκι 25 ποδοσφαιριστων θυμαμαι τον ΠΑΟΚ δυστηχως.
- buffalobill4
Περα του οτι εκανε πλακα και καθαρισε ματς που εσυ τα εχανες ο τυπος ηρθε απο το πουθενα και εγινε δευτερος πυλωνας μετα τον μπεργκ.Rizla έγραψε:Σε ποιους εκανε πλακα; Γιατι με εμας παντως δεν εκανε τπτ...buffalobill4 έγραψε:Τον ιμπαρμπο τον αδικειτε παντως. Ειναι πολυ καλος παικτης. Ειναι συχρονος ολλ αραουντ στην επιθεση. Ψηλος γρηγορος και με τεχνικη. Αυτο που δεν ξερω ειναι σε τι κατασταση ειναι. Αλλα και ο λετο με κοιλια πλακα εκανε στο 2ο μισο που ηρθε.
Ο ιμπαρμπη ναι ειναι τρελη παιχτουρα...ε,τι αλλο θα διαβασω εδω χαμω...
Για τον ιμπαρμπο η αποψη μου ειναι οτι ηταν καλος παικτης. Τωρα στην κολομβια δεν τον εχω δει. Το να απαξιωνουμε παικτες των αντιπαλων δεν κανει τους δικιυς μας καλύτερους. Ουτε και το αντιστριφο. Εγω ομως δεν απαξιωσα κανεναν δικο μας. Οκ πλην του κρεσπο και μονο λογω γκαντεμιας. Δεν τον εχω δει δεν τον ξερω.
- buffalobill4
Μια επισκεψη σε οφθαλμιατρο δε θα εβλαπτεdesperando έγραψε:Δηλαδή φέτος είμαστε στο 0?
Καλά οκ
Αδερφέ Johnys999, διάβασε το όλο σε παρακαλώ πολύ κι ας είναι πανωσέντονο...johnys999 έγραψε:Φέτος όσοι είναι αισιόδοξοι και ονειρεύονται Τσ.Λ. και πρωταθλήματα έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν την αισιοδοξία τους χωρίς να χρειάζεται να τη δικαιολογήσουν. Αντίθετα, όσοι είναι απαισιόδοξοι και δεν βλέπουν αλλαγή επιπέδου παρά μόνο μια μικρή βελτίωση της ομάδας σε σχέση με το περσινό χάλι πρέπει να δικαιολογούν και το τελευταίο και που γράφουν γιατί χαλάνε το κλίμα. Κι ακόμα κι αν δικαιολογούν όσα λένε πάλι υπάρχουν προσωπικές αντεγκλήσεις.
Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Μαλεζάς, Τζαβέλας, Τζιώλης, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Τζαλμά, Γκάρι, Κλάους. Κατά 90% αυτή είναι η ομάδα που θα προσπαθήσει να περάσει στα πλει οφ του Τσ.Λ. με τα σημερινά δεδομένα. Θα ήθελα από τους αισιόδοξους εκτός απ το να κράζουν τους επιφυλακτικούς να μας πούνε γιατί είναι αισιόδοξοι. Πού βλέπουν τη μεγάλη αναβάθμιση εκτός από το δεξί μπακ. Γιατί με μικρή απλά αναβάθμιση δεν περνάμε ούτε τον πρώτο γύρο μ όποιον και να κληρωθούμε.

Επειδή για τις προσωπικές αντεγκλήσεις πιθανά αναφέρθηκες στο άτομο μου, οφείλω να ζητήσω μία συγγνώμη κι από σένα κι από όσους συμφορουμίτες ενοχλούνται μ αυτές, όπως άλλωστε ενοχλούμαι και του λόγου μου όταν οι προσωπικές αντεγκλήσεις είναι τελείως ανούσιες...
Με τον spyretto λοιπόν συγκεκριμένα έχω προσωπικό θέμα για τα posts του, ειδικά σε περιόδους μεταγραφών και ακόμα ειδικότερα αφού διάβασα πριν καμιά δεκαριά μέρες να δηλώνει σε ανύποπτο χρόνο ότι "μας γλεντάει" όσους είμαστε αισιόδοξοι για την ομάδα μας, σε κάθε μεταγραφική περίοδο με την δική του απαισιοδοξία και να πανηγυρίζει σχεδόν όποτε "βγαίνει αληθινός" τελικά!!!!
Αυτό είναι όχι μόνο απαράδεκτο κατά την προσωπική μου άποψη, αλλά και πολύ θλιβερό!!!
Το να μπαίνει κάποιος σε οπαδικό forum ψάχνοντας μόνο πως θα το ανακατέψει σπέρνοντας μια δηλητηριώδη απαισιοδοξία που μόνο κακό κάνει και στους οπαδούς αλλά και στην ομάδα, όταν μετά αυτοί οι οπαδοί (ειδικότερα οι νεαρότεροι που "μασάνε" πιο εύκολα) πηγαίνουν στο γήπεδο, όχι για να στηρίξουν την ομάδα, αλλά περιμένοντας καχύποπτα στην γωνία για το πρώτο ατυχές αποτέλεσμα ή την πρώτη κακή εμφάνιση, ώστε να κράξουν ασταμάτητα αιμοδιψώντας, είναι όντως θλιβερό αποτέλεσμα της αλλοτρίωσης των σημερινών καιρών της διαδικτυακής φαντασιακής επί το πλείστον επικοινωνίας με κακοπροαίρετα άτομα κυρίως!!!!
Θαρρώ επίσης προσωπικά ότι μας οδηγεί μαθηματικά στην απαξίωση όλων των θεσμών και των ελπίδων μας, είτε οπαδών, είτε και πολιτών ακόμα και δεν το ανέχομαι για κανέναν λόγο προσωπικά!!!
Τώρα στα του Π.Α.Ο.Κ. και της διάχυτης αισιοδοξίας μου που αναφέρεις σου απαντάω τα κάτωθι:
1...Ο Π.Α.Ο.Κ. φέτος έχει έναν πανέξυπνο, υπερεπαγγελματία, προνοητικό και γνώστη των εσώψυχων της ομάδας μας προπονητή, τον Βλάντο Ίβιτς και έναν τεχνοκράτη Πρόεδρο διεθνούς φήμης και προδιαγραφών, τον Λιούμπος Μίχελ!!! Σ αυτούς (οφείλουμε να) έχουμε (η πλειονότητα φυσικά) απόλυτη εμπιστοσύνη ότι, με την ανάλογη υποστήριξη του μεγαλομετόχου μας Ιβάν Σαββίδη, θα κάνουν ό,τι καλύτερο γίνεται φέτος για την αναβάθμιση της ομάδας!!!
2..."Πες μου τα χαφ σου να σε πω τι ομάδα έχεις" λέει η σοφή ρήση, έτσι δεν είναι??? Αν ναι λοιπόν, με την προσθήκη του Σάκχοφ και την φετινή αναμενόμενα πολύ καλύτερη αγωνιστική προσφορά των Τσίμιροτ και Χαρίση, ήδη τα χαφ μας είναι αναβαθμισμένα σε βαθμό +50% από τα τελευταία play off πιστεύω προσωπικά!!!! (Προσωπική μου εκτίμηση για τα δύσκολα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι η τριάδα Τζιώλης-Χαρίσης-Σάκχοφ και σε εκείνα που θα ψάξουμε εξ ανάγκης το γκολ η τριάδα Τσίμιροτ-Σάκχοφ-Μπίσεσβαρ, ίδωμεν)...
3...Οι προσθήκη ακόμα περισσότερης ταχύτητας και ποιότητας στα φτερά με Τζάλμα (πιθανά και Μπίσεσβαρ στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια) αλλά και η εναλλακτική του Μπίσεσβαρ στον άξονα, αλλάζοντας τις κακές αποδόσεις του Πέλκα, θαρρώ αναβαθμίζουν και την επίθεση μας!!!!
4...Το κλείσιμο μιας σημαντικής τρύπας πίσω δεξιά (κάτι που χρειαζόμασταν από πέρυσι τον Δεκέμβριο με τον τραυματισμό του Κωνσταντινίδη) με τον ποιοτικότατο Μάτος είναι μεγάλη αναβάθμιση και αμυντικά και επιθετικά θαρρώ!!!!
5...Στόπερ ελπίζω να πάρουμε έναν βράχο-καθοδηγητή εντός των ημερών και τερματοφύλακα το πολύ σε 10-15 μέρες!!!!
Με αυτές μόνον τις προσθήκες και την πίστη ότι ο Βλάντο θα τους μπολιάσει τέλεια όλους στην Ολλανδία, επίτρεψε μου σε παρακαλώ να είμαι αισιόδοξος ακόμα και για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια, γιατί

Όσο για το Πρωτάθλημα, με βασική προϋπόθεση ότι φέτος πιθανολογείται περισσότερο από κάθε άλλη φορά να παιχτεί στα ίσια, αλλά και με το γεγονός ότι μέχρι την έναρξη του έχουμε αρκετό καιρό για να φανούν τυχόν αδυναμίες της ομάδας και να διορθωθούν με 1-2-3 πολύ ποιοτικές μεταγραφές εκτός των προαναφερομένων, είμαι ακόμη πιο αισιόδοξος αδερφέ, όπως ελπίζω κι εσύ και όλοι μας!!!!

Υ.Γ. Την Τετάρτη έχουμε "το πρώτο χορταράκι", όχι βέβαια για ασφαλή συμπεράσματα αφού τα πόδια όλων θα είναι πολύ βαριά απ την προετοιμασία, αλλά μονάχα για να ρίξουμε μια πρώτη ματιά απλά στο "πως τσουλάει" όλος αυτός ο "συρφετός" του φίλου μας του spyretto...

Sorry αν κούρασα αλλά το θεωρούσα απαραίτητο το post ΚΑΙ για την υστεροφημία μου στο forum...

- thanos-xanthi
σε σχεση με τους υπολοιπους ανταγωνιστες και τις μεταγραφες τους ειμαστε μια χαρα, ενα το κρατουμενο
απο την αλλη ομως, δεν μπορει να πει κανεις οτι αυτοι που πηραμε ως τωρα ειναι ποιοτικες προσθηκες που σε ανεβαζουν και επιπεδο..
παραπανω στοιχηματα, καλες προσθηκες, χρησιμες μοναδες που ελπιζουμε να μας βγουνε
οι 2-3 ποιοτικες πινελιες που θελουμε, απλα τις περιμενουμε οταν πεσουν οι τιμες, οταν δε βρουν συμβολαιο αλλου, γεγονος απολυτως λογικο και δικαιολογημενο
το ταμειο θα γινει στο τελος
η ομαδα αν μεινει παντως ετσι, με Τζιολη σαν την καλαμια στον καμπο
χωρις σεντερ μπακ θηριο
και σεντερ φορ μονοδιαστατα Κλαους και Κουλουρη
πως να το κανουμε, αντικειμενικα εχει κενα
απο την αλλη ομως, δεν μπορει να πει κανεις οτι αυτοι που πηραμε ως τωρα ειναι ποιοτικες προσθηκες που σε ανεβαζουν και επιπεδο..
παραπανω στοιχηματα, καλες προσθηκες, χρησιμες μοναδες που ελπιζουμε να μας βγουνε
οι 2-3 ποιοτικες πινελιες που θελουμε, απλα τις περιμενουμε οταν πεσουν οι τιμες, οταν δε βρουν συμβολαιο αλλου, γεγονος απολυτως λογικο και δικαιολογημενο
το ταμειο θα γινει στο τελος
η ομαδα αν μεινει παντως ετσι, με Τζιολη σαν την καλαμια στον καμπο
χωρις σεντερ μπακ θηριο
και σεντερ φορ μονοδιαστατα Κλαους και Κουλουρη
πως να το κανουμε, αντικειμενικα εχει κενα
- ace79grpaok
Επειδή με την έδωσες τωραdesperando έγραψε:Ναι καλά τα λεςace79grpaok έγραψε:Δηλαδή η σπαρτα πραγας και η Βιγιαρεάλ είναι τόσο ανυπερβλητα εμπόδια?εκτος απο την σίτυ και την σαχταρ όλες οι άλλες παίζονται αλλα αν δεν κανεις όνειρα και αν δεν κατακτήσεις κάποτε στόχους κλειστό το μαγαζί η γίνε Τρίπολη για να μην έχεις απαιτήσεις.
Ποια Πόρτο μωρέ
Ποια Ρομά
Ποια γκλαντμπαχ
Ποια Φενέρ
Ποια είναι δηλαδή η τέταρτη στην Πριμέρα
Τα θέλετε κάποιοι και τα λέτε αυτά
Με την δεύτερη γερμανιας έφερες χ εδώ και κέρδισες εκεί ,αλλα ξέρω κατά λάθος έγινε
Την βιγιαρεαλ την είχες κερδίσει εδώ και είχες χάσει στις λεπτομέρειες εκεί αλλα τότε τα τρίτα είχαν
Την φιορεντινα την πήρες χ εκεί και αν δεν έκανε την μαλάκια ο Σπυρόπουλος θα κέρδιζες κιόλας αλλα ξέρω καταλαθος και αυτο .
Την φενερ την κέρδισες εδώ και έφερες χ εκεί αλλα ξέρω και εκεί καταλαθος
Άρα η είμαστε η ποιο κωλόφαρδη ομαδα στην Ευρώπη η Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερο μέταλλο απ ότι νομίζεις ντεσπε .