Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Το βασικό μηχανάκι του Ajax τα τελευταία δύο χρόνια με full συμμετοχές σε Ολλανδια και CL με βαθμολογία πάνω από 7 μ.ο. ανα αγώνα από τα εγκυρότερα sites στατιστικών μόνο τυχαίος δεν είναι. Από τα σχόλια που διάβασα στο φόρουμ του Αίαντα οι περισσότεροι είναι αρνητικοί στο να παραχωρηθεί διότι είναι ο μοναδικός - κόφτης τρεχαντήρι που έχει το ρόστερ τους και ελπίζουν ότι αν φύγει να πάρουν πίσω τον Anita απο την Newcastle. 'Βιτολοειδές' είναι ο παίκτης επιπέδου Ajax και στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία. Ερωτηματικό η χημεία με Κάτσε αλλά με αυτούς τους δύο στην ενδεκάδα η ομάδα θα είναι σίγουρα πιο physical με πολλές αλληλοκαλύψεις.
Τζιωλης 6αρι δεν υπάρχει αν θες να έχεις ομάδα που πρεσαρει σε διάστημα 60-70% στο κάθε παιχνίδι. Ο μαυρουκος είναι καθαρό 6αρι.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Αν αποκτηθει και προοριζεται για το 6 τοτε θα πρεπει ο τριτος στοπερ να αμυντικοχαφοφερνει,η απλα να ειναι ενα πολυ γρηγορο και εγκεφαλικο στοπερ και φυσικα να αποκτηθει και επιτελικο χαφ.Δεν μπορουμε να μιλαμε σοβαρα για Πελκα μοναδικο επιτελικο χαφ.Χρονια με 6 παικτες για 3 θεσεις εκ των οποιων ο ενας ο Τζιολης με χρονιο προβλημα κοιλιακων,δευτερος ο Μαντουρο,τριτος ο ελπιδοφορος αλλα απειρος Χαρισης και τεταρτος ο Πελκας με τις 5 συμμετοχες ως βασικος στην Σετουμπαλ δεν βγαινει ουτε για πλακα.
Ειναι λιγο κοντο... αλλα δεν θα χρειαστει να παιξουν μπασκετ τα παλικαρια. Αρκει να βγαινουν πρωτοι στην μπαλα.
εγώ για το σερερο ειχα γράψει την άποψη μου/πρόταση μου κάποια χρόνια πρίν, οπότε το αν μου κάνει το θεωρώ περιττό να το αναφέρω.
μπορεί να κανει παιχνίδι, αν και δεν πιστεύω ότι μπορεί να αποδώσει τόσο στο 6 αλλά ότι στο 8 θα δείξει πιο πολλά πράγματα, γιατί τρέχει. συνέχεια. κουβαλάει μπάλα, όποτε μπορεί. μοιράζει στα πλάγια και πάει για βοήθεια. παίζει το 1-2.
οκ, ίσως στο σωματότυπο είναι κοπια κάτσε αλλά θα μπορούν να κάνουν ένα..ασπρόμαυρο δίδυμο. εγώ πιστεύω ότι μπορούν να δέσουν γιατί το παιχνίδι μας θα θέλει κίνηση απο το κέντρο μας. συνεχή.
τώρα, για επιτελικό χαφ, ή για ένα ακόμα 6αρι, ή για σεντερ μπακ που θα μπορεί να κάνει το ψευδο6αρι, έχουμε καιρό να δουμε ώστε να κατανοήσουμε και πως σκέφτονται να στήνεται τακτικά η ομάδα και αν θα έχει παίχτες που θα της δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής σε παραπάνω απο ενα συστήματα.
μπορεί να κανει παιχνίδι, αν και δεν πιστεύω ότι μπορεί να αποδώσει τόσο στο 6 αλλά ότι στο 8 θα δείξει πιο πολλά πράγματα, γιατί τρέχει. συνέχεια. κουβαλάει μπάλα, όποτε μπορεί. μοιράζει στα πλάγια και πάει για βοήθεια. παίζει το 1-2.
οκ, ίσως στο σωματότυπο είναι κοπια κάτσε αλλά θα μπορούν να κάνουν ένα..ασπρόμαυρο δίδυμο. εγώ πιστεύω ότι μπορούν να δέσουν γιατί το παιχνίδι μας θα θέλει κίνηση απο το κέντρο μας. συνεχή.
τώρα, για επιτελικό χαφ, ή για ένα ακόμα 6αρι, ή για σεντερ μπακ που θα μπορεί να κάνει το ψευδο6αρι, έχουμε καιρό να δουμε ώστε να κατανοήσουμε και πως σκέφτονται να στήνεται τακτικά η ομάδα και αν θα έχει παίχτες που θα της δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής σε παραπάνω απο ενα συστήματα.
- john4serres
6αρι θα μπορούσε να αποδώσει και ο Παπαγιαννόπουλος. Θυμάμαι με βάζελο και βεροια έμπαινε πολύ δυνατά στις φάσεις και πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι. Δεν θα ήθελα να φυγει λόγω χαμηλών απολαβών
ο Παπατζόν εζυγίσθη και εκρίθη δημόσιος κίνδυνος όταν σε ένα ματς παρωδία έσκασε η μπάλα μπροστά του, έκανε γκελ, αυτός πήδηξε να πάρει κεφαλιά, την έχασε και βρέθηκε ο επιθετικός πλάτη Παπατζόν και απέναντι από τον Ιτανζ όπου φυσικά μας το κάρφωσε.john4serres έγραψε:6αρι θα μπορούσε να αποδώσει και ο Παπαγιαννόπουλος. Θυμάμαι με βάζελο και βεροια έμπαινε πολύ δυνατά στις φάσεις και πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι. Δεν θα ήθελα να φυγει λόγω χαμηλών απολαβών
Αν είναι να μιλάμε για Παπατζόν, 1 μύριο μπάτζετ σύνολο και πολύ είναι.
Διαβασα για τα αρνητικα του Σερερο οτι ειναι η μακρινη πασα, ε και? Ειδατε να παιζουμε με μακρινες πασες??
Εγω πιστευω οτι με τον Κατσε και τον Χαριση στην ιδια ενδεκαδα θα ειναι μια χαρα,θα ειναι μπροστα τους και θα ειναι ο εγκεφαλος της ομαδας.
Ο ανταγωνισμος στο κεντρο μας θα ειναι μεγαλος καθως οι Πελκας-Κατσε-Σερερο?-Χαρισης-Τζιολης θα πρεπει καθε εβδομαδα να μαχονται για την 11αδα (οχι οπως περσυ ).
Εγω πιστευω οτι με τον Κατσε και τον Χαριση στην ιδια ενδεκαδα θα ειναι μια χαρα,θα ειναι μπροστα τους και θα ειναι ο εγκεφαλος της ομαδας.
Ο ανταγωνισμος στο κεντρο μας θα ειναι μεγαλος καθως οι Πελκας-Κατσε-Σερερο?-Χαρισης-Τζιολης θα πρεπει καθε εβδομαδα να μαχονται για την 11αδα (οχι οπως περσυ ).
Ποιος Παπατζον ρε παιδιά. Δυο επιτελικα χαφ θέλουμε, έναν back half στα αριστερά και έναν σέντερ φορ.
Με προϋπόθεση ότι οι δύο μεταγραφές κεντρικο χαφ και χαφ εξτρεμ είναι κλεισμενες.
Με προϋπόθεση ότι οι δύο μεταγραφές κεντρικο χαφ και χαφ εξτρεμ είναι κλεισμενες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lamosas την Πέμ 30 Ιούλ 2015, 00:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παντως κατ'εμε απ'ο,τι ειδα στα videos ο Σερερο ειναι καθαρο 6αρι..
8αρι δυσκολα..
Ειναι πολυ καλο μηχανακι, με θρασος και καλο κρατημα μπαλας, στυλ Κατσε αλλα νομιζω υπολειπεται αρκετων στοιχειων του Κατσε..
Προστασια μπαλας, αλλαγες παιχνιδιου, αλλαγες κατευθυνσης, και πλεον στεκεται αρκετα ικανοποιητικα εξω απ'την περιοχη με το σουτ κ τις σεντρες του, με αποτελεσμα να μπορει ανετα να αναβαθμιστει σε 8αρι αξιωσεων..
Και θα τρελαθω αν σπεκουλαρουν καμια πωληση Κατσε (η οποια πρεπει να ερθει αφου παιξει 1 χρονο στο Ch.L για να βγαλεις μια φορα επιτελους υπεραξια)..
Γιατι ο Εργκους εχει σημειωσει αλματωδη βελτιωση σε πολλους τομεις στο παιχνιδι του σε μικρο διαστημα και εχει προοπτικες και για περαιτερω..
Παντως με δεδομενη ελπιζω τη φυγη Μαντουρο ,
με Σερερο, Τζιωλη, Χαριση στο 6 πιστευω ειμαστε καλυμμενοι
με Κατσε, Σαββιδη στο 8 θελουμε σιγουρα παικτη με σωματικες προδιαγραφες Σαμαρη,
και σιγουρα θελουμε 10αρι βαρβατο επιτελους στυλ Τσορι, γιατι καλος ο Πελκινιο αλλα δε μπορει να βγαλει μονος του ολη τη χρονια..Και εξαλλου πρεπει να μαθει διπλα σε καποιον μεγαλο με παραστασεις κ προσωπικοτητα!
Τωρα για τις πτερυγες, αν οντως το παει ο Ιγκορ για 4-2-3-1 σε φαση αμυνας

και 3-5-2 σε φαση επιθεσης

τοτε οντως ειμαστε κομπλε απο δεξια με Κιτσιου, Κωνσταντινιδη, αντε βαζω και Σκονδρα (που να εχουν και την αμυνα),
βλεπω τον μαυρουκο της Ελτσε, καθως εχει ως στοιχεια το τσαγανο-μαχητητικοτητα, να αποτελει μπακ-απ του Μακ στα αριστερα, και ισως ως μπακ-απ επιλογες να θεωρουν τους Μυστακιδη-Ποζογλου..
Μπροστα ειναι τα δυσκολα τωρα..
Με δεδομενο τον παραγκωνισμο του κοντου, μας μενει Κλαους-Κουλουρης αφου θα προκειται για θαυμα να παραμεινει ο (πολυ βελτιωμενος) Λουκας..
Εδω, περα απο σιγουρα ενα second stiker τυπου Tevez, Alexis Sanchez (λεμε τωρα),
δε χρειαζομαστε και ενα νταμαρι τυπου Μπαραλες (οχι πως θα με χαλαγε και ο ιδιος γιατι εχει πολλα προτερηματα)?
Τι λετε?
8αρι δυσκολα..
Ειναι πολυ καλο μηχανακι, με θρασος και καλο κρατημα μπαλας, στυλ Κατσε αλλα νομιζω υπολειπεται αρκετων στοιχειων του Κατσε..
Προστασια μπαλας, αλλαγες παιχνιδιου, αλλαγες κατευθυνσης, και πλεον στεκεται αρκετα ικανοποιητικα εξω απ'την περιοχη με το σουτ κ τις σεντρες του, με αποτελεσμα να μπορει ανετα να αναβαθμιστει σε 8αρι αξιωσεων..
Και θα τρελαθω αν σπεκουλαρουν καμια πωληση Κατσε (η οποια πρεπει να ερθει αφου παιξει 1 χρονο στο Ch.L για να βγαλεις μια φορα επιτελους υπεραξια)..
Γιατι ο Εργκους εχει σημειωσει αλματωδη βελτιωση σε πολλους τομεις στο παιχνιδι του σε μικρο διαστημα και εχει προοπτικες και για περαιτερω..
Παντως με δεδομενη ελπιζω τη φυγη Μαντουρο ,
με Σερερο, Τζιωλη, Χαριση στο 6 πιστευω ειμαστε καλυμμενοι
με Κατσε, Σαββιδη στο 8 θελουμε σιγουρα παικτη με σωματικες προδιαγραφες Σαμαρη,
και σιγουρα θελουμε 10αρι βαρβατο επιτελους στυλ Τσορι, γιατι καλος ο Πελκινιο αλλα δε μπορει να βγαλει μονος του ολη τη χρονια..Και εξαλλου πρεπει να μαθει διπλα σε καποιον μεγαλο με παραστασεις κ προσωπικοτητα!
Τωρα για τις πτερυγες, αν οντως το παει ο Ιγκορ για 4-2-3-1 σε φαση αμυνας

και 3-5-2 σε φαση επιθεσης

τοτε οντως ειμαστε κομπλε απο δεξια με Κιτσιου, Κωνσταντινιδη, αντε βαζω και Σκονδρα (που να εχουν και την αμυνα),
βλεπω τον μαυρουκο της Ελτσε, καθως εχει ως στοιχεια το τσαγανο-μαχητητικοτητα, να αποτελει μπακ-απ του Μακ στα αριστερα, και ισως ως μπακ-απ επιλογες να θεωρουν τους Μυστακιδη-Ποζογλου..
Μπροστα ειναι τα δυσκολα τωρα..
Με δεδομενο τον παραγκωνισμο του κοντου, μας μενει Κλαους-Κουλουρης αφου θα προκειται για θαυμα να παραμεινει ο (πολυ βελτιωμενος) Λουκας..
Εδω, περα απο σιγουρα ενα second stiker τυπου Tevez, Alexis Sanchez (λεμε τωρα),
δε χρειαζομαστε και ενα νταμαρι τυπου Μπαραλες (οχι πως θα με χαλαγε και ο ιδιος γιατι εχει πολλα προτερηματα)?
Τι λετε?
Αυτος ο μαυρουκος που τον εχουμε ψιλουποτιμησει ολοι,γραφτηκε οτι η ελτσε του χρωσταει 270 χιλιαρικα που αντιστοιχουν σε 4 μηνιατικα για καντε τη σουμα παρακαλω για το ετησιο συμβολαιο του στην Ισπανια.
270/4*12=810 χιλιαρικακια.
Αν οντως αυτο ειναι το ποσο δε νομιζω οτι ερχετε για βαθος παγκου.
Το πιθανοτερο ειναι να εχουν γραψει λαλακιες για αλλη μια φορα τα ελληνικα σαιτ γιατι οντως το ποσο φανταζει μεγαλο αλλα ποτε δεν ξερεις.
270/4*12=810 χιλιαρικακια.
Αν οντως αυτο ειναι το ποσο δε νομιζω οτι ερχετε για βαθος παγκου.
Το πιθανοτερο ειναι να εχουν γραψει λαλακιες για αλλη μια φορα τα ελληνικα σαιτ γιατι οντως το ποσο φανταζει μεγαλο αλλα ποτε δεν ξερεις.
Φιλε obane δικαιως τον εχουμε ψιλουποτιμησει γιατι φαινεται πως ειναι μια ταχυτατη βερσιον του Μακ με ασχημα τελειωματα, χωρις vision και versatility, που διακριθηκε στις αλανες της Βουλγαριας και καπως στις αντεπιθεσεις της Ελτσε με το να ξεχυνεται στον χωρο με τη μπαλα..
Να τον δουμε στις 3πλες ζωνες αμυνας της Λιγδας και με τη βαρια φανελα του ΠΑΟΚ..
(κ μη μου πεις για την εκλαμψη με τη σακουλα που μοιρασε στους παικτες της Βιγιαρεαλ)
Αλλα οκ, παροτι ειναι στοιχημα, φυσικα το δεχομαστε καθως ειναι επιλογη του Φρανκ!
Y.Γ. Οσον αφορα στο συμβολαιο του, μου φαινεται εξαιρετικα απιθανο παικτη που πηραν απο Βουλγαρια με 600 χιλιαρικα, μια ομαδα με 1 χρονο στην Πριμερα, να του εδωσε 800 χιλιαρικα μισθο..
Πιο πιθανο μου φαινεται να ειχε τπτ 350-400 χιλιαρικα...
Να τον δουμε στις 3πλες ζωνες αμυνας της Λιγδας και με τη βαρια φανελα του ΠΑΟΚ..
(κ μη μου πεις για την εκλαμψη με τη σακουλα που μοιρασε στους παικτες της Βιγιαρεαλ)
Αλλα οκ, παροτι ειναι στοιχημα, φυσικα το δεχομαστε καθως ειναι επιλογη του Φρανκ!
Y.Γ. Οσον αφορα στο συμβολαιο του, μου φαινεται εξαιρετικα απιθανο παικτη που πηραν απο Βουλγαρια με 600 χιλιαρικα, μια ομαδα με 1 χρονο στην Πριμερα, να του εδωσε 800 χιλιαρικα μισθο..
Αποτελει στοιχημα?? Παιρνεις παικτη που αγωνιζοταν στην Πριμερα και θα παιξει στο Ελλαντα.
Δηλαδη αν παρεις παικτη απο την Βουλγαρια τι θα αποτελει??
Δηλαδη αν παρεις παικτη απο την Βουλγαρια τι θα αποτελει??
Δηλαδή εσύ λες ότι αν ήσουν Ελτσε και είχες να διαλέξεις, θα έπαιρνες τον Μακ αντί του Γκάρυ. Και μετά ο Μακ στην Πριμέρα θα πήγαινε καλύτερα. Εμένα, σοβαρά τώρα, μου φαίνεται δύσκολο να συγκρίνω αλλά και μόνο η σχετικά καλή χρονιά που είχε (το οτι στάθηκε δηλαδή) στην πριμέρα μου δείχνει έναν τακτικά καλύτερο παίκτη από Μακ.simba έγραψε:Φιλε obane δικαιως τον εχουμε ψιλουποτιμησει γιατι φαινεται πως ειναι μια ταχυτατη βερσιον του Μακ με ασχημα τελειωματα, χωρις vision και versatility, που διακριθηκε στις αλανες της Βουλγαριας και καπως στις αντεπιθεσεις της Ελτσε με το να ξεχυνεται στον χωρο με τη μπαλα..
Από τα γραφόμενά σου κάποιος θα νόμιζε οτι παίρνουμε τον Κουτσια της Ισπανίας!