Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Οχι και Ισπανια με 2 μυρια ρε μαγκες ο Αντελινο. Τα ποσοστα του γενικα δεν ειναι και εξωπραγματικα για να παει στο κορυφαιο πρωταθλημα οπου θα του δωσουν και 2 μυρια. Για να γινοταν κατι τετοιο θα επρεπε να βγαζει ματια στην Βολφσμπουργκ, κατι το οποιο δεν κανει. Μακαρι να γινει το κολπο γκροσο αλλα και να μη γινει θα ερθει αλλος
++++++++++ μόνο λόγια είμαστε, πάλι 10χιλιάρικα σε κάθε μας και 50χιλιάρικα με κολόγαυροttarkin έγραψε:Ο Νομποα ηρθε και εκλεισε.
Εμεις σαν οπαδοι καναμε τιποτα?
Ποσα διαρκειας Β´ γυρου πουληθηκαν εχθες και σημερα για να ζεστανουμε τον Ιβαν να φερει και αλλους παιχταραδες?
Ξερει κανενας?
Sera, η προταση της Wolsburg ειναι 1,6 καθαρα..
Υπαρχη ισπανικη που δινει παραπανω.. 100% αυτο.
Τωρα ποια ειναι δε ξερω.
Και μην ξεχνας μιλαμε για ελευθερο παιχτη αξιας 5εκ. τουλαχιστον.
Λογικο να παρει μεγαλυτερο συμβολαιο..
Οπως κι εμεις με Noboa δωσαμε δυνατο συμβολαιο γιατι ειναι ελευιερη μεταγραφη.
Υπαρχη ισπανικη που δινει παραπανω.. 100% αυτο.
Τωρα ποια ειναι δε ξερω.
Και μην ξεχνας μιλαμε για ελευθερο παιχτη αξιας 5εκ. τουλαχιστον.
Λογικο να παρει μεγαλυτερο συμβολαιο..
Οπως κι εμεις με Noboa δωσαμε δυνατο συμβολαιο γιατι ειναι ελευιερη μεταγραφη.
ντιμ βγαζει ματια με τη βολφσμπουργκ παντως φετος να το ξερεις εγω που παρακολουθω αυτος ο βιερινια ειναι 2 επιπεδα πανω απο τον βιερινια του ΠΑΟΚ...Dimg4 έγραψε:Οχι και Ισπανια με 2 μυρια ρε μαγκες ο Αντελινο. Τα ποσοστα του γενικα δεν ειναι και εξωπραγματικα για να παει στο κορυφαιο πρωταθλημα οπου θα του δωσουν και 2 μυρια. Για να γινοταν κατι τετοιο θα επρεπε να βγαζει ματια στην Βολφσμπουργκ, κατι το οποιο δεν κανει. Μακαρι να γινει το κολπο γκροσο αλλα και να μη γινει θα ερθει αλλος
@παρολε δεν ειναι θεμα θελησης δεν μπορουν να δωσουν τετοια λεφτα οι ισπανικες εκτος των 5 πρωτων αυτο ειναι στανταρακι...θα μιλαμε για θαυμα...στη γερμανια πιο πιθανο να τα βρει...γενικοτερα εχω μια αμφιβολια για τα νουμερα που ακουγονται...τελος παντων δεν μας πολυενδιφερει το θεμα

υγ αν βεβαια ο γκευ παρει μπλανκο βλεπω τον ιβαν να το κανει το παλαβο του

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Παρ 09 Ιαν 2015, 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pirate_salonica
http://www.sport24.gr/football/omades/O ... 38220.html
Μάλλον επικοινωνιακά παιχνίδια τότε... Θα δείξει!
Μάλλον επικοινωνιακά παιχνίδια τότε... Θα δείξει!
Επισης αν η προταση της Wolsburg ηταν 850, ο Βιειρινια θα ηταν ηδη εδω και θα φωτογραφιζονταν διπλα στο Νομποα.
Και γιατί δεν κάνουμε εμείς καμιά πρόταση σε παίκτες του γκέυ που λήγει το συμβόλαιό τους (πχ Φουστέρ) έτσι για το σπάσιμο;
- Καπετάνιος
Φέρτε έτσι λίγο στο μυαλό σας τον αντελίνο να μπαίνει και βάζει βρωμόσουτο από τα 30 μέτρα και να τρέχει μπροστά στη 4.
Όνειρα, πουλιά μου ταξιδιάρικα!
Όνειρα, πουλιά μου ταξιδιάρικα!
- Καπετάνιος
Γιατι εχουμε αναγκη το φουστερ;Spiros_S έγραψε:Και γιατί δεν κάνουμε εμείς καμιά πρόταση σε παίκτες του γκέυ που λήγει το συμβόλαιό τους (πχ Φουστέρ) έτσι για το σπάσιμο;
- pirate_salonica
Δε νομίζω πως ο στόχος των υπευθύνων της ΠΑΕ είναι να "τη σπάσουν" στον θρύνο. Έχω την εντύπωση πως δε μας ενδιαφέρει καν τι κάνει ο γκέι. Και καλά κάνουμε,ποιος τους χέζει στο κάτω κάτω? ΠΑΟΚ εσύ νά'σαι καλά και όλα τ'άλλα γ@μα τα με κεφαλαία γράμματα

Sera4 έγραψε: ντιμ βγαζει ματια με τη βολφσμπουργκ παντως φετος να το ξερεις εγω που παρακολουθω αυτος ο βιερινια ειναι 2 επιπεδα πανω απο τον βιερινια του ΠΑΟΚ...
πφφφφφφφφφφφφφφ εσύ και η μπουντεσλίγκα σου....

Για σαμ τι λέτε; Αν και χώμα φετος ταιριάζει στα πλάνα αν τον θελει ο Αγγελάρας
Ελεύθερη αγορά είμαστε, ας υπογράψει στον γαύρο...
Μην φάτε το παραμυθάκι ότι τον έκλεψαν γιατί μπορούν και έγινε επίδειξη δύναμης..
Δεν είναι ούτε ο ρονάλντο, ούτε ο μέσι...
Θα υπογράψει εκεί που παίρνει τα περισσότερα...Σαν αυτόν [και σαν τον νομπόα] υπάρχουν εκατοντάδες παίχτες...
Μην φάτε το παραμυθάκι ότι τον έκλεψαν γιατί μπορούν και έγινε επίδειξη δύναμης..
Δεν είναι ούτε ο ρονάλντο, ούτε ο μέσι...
Θα υπογράψει εκεί που παίρνει τα περισσότερα...Σαν αυτόν [και σαν τον νομπόα] υπάρχουν εκατοντάδες παίχτες...
Η επόμενη μεταγραφή λογικά θα είναι του στόπερ, και στο τέλος το εξτρέμ