Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από aisiodoksos »

@despe
Ο Κατσικας αξιζει φετος να ειναι βασικο σεντερ μπακ στον ΠΑΟΚ καθως συνολικα η παρουσια του κρινεται θετικοτερη και απο του Βιτορ μεχρι στιγμης. Περισσοτερες γκελες εχει κανει ο Πορτογαλος απο την αρχη του πρωταθληματος μεχρι σημερα αλλα εκει δεν σε ειδα να λες κατι παρομοιο..εκεινος ειναι το καλυτερο σεντερ μπακ στις πλαγιες καλυψεις. Ο αλλος μπορει να μην χανει μονομαχια αλλα ειπαμε ..ειναι ο Κατσικας..ο οποιος αν φετος ειχε ερθει με μεταγραφη και τον λεγανε Κατσικοφ θα λεγαμε για 10ετες συμβολαιο μεχρι τα 34 του δηλαδη.
Ενταξει εχουμε τελειως διαφορετικες γνωμες αρα συμφωνουμε οτι διαφωνουμε! ;)
jero

Δημοσίευση από jero »

Εγώ είδα τι κάναμε σήμερα,τώρα που κάναμε κλαρίνο και χάσαμε και άλλο έδαφος προφανώς,έλα να μου πεις στο ματς με τον γαύρο που θα είσαι πίσω ανεξαρτήτου αποτελέσματος τι θα κάνει.
jero

Δημοσίευση από jero »

Και σε καμία περίπτωση δε θέλω να φύγει ο Άγγελος,δεν είναι λύση αυτή.Πρέπει μια χρονιά να κάτσει ο προπονητής μέχρι τελους και να χρεωθεί την επιτυχία/αποτυχία.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

jero έγραψε:Και σε καμία περίπτωση δε θέλω να φύγει ο Άγγελος,δεν είναι λύση αυτή.Πρέπει μια χρονιά να κάτσει ο προπονητής μέχρι τελους και να χρεωθεί την επιτυχία/αποτυχία.
Αυτο ακριβως..αν ξαναδω φετος ΓΧ να τελειωνει την χρονια θα πηδηχτω απ το παραθυρο
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Με αυτό το ρόστερ που θα έχουμε τώρα αν δεν μας βγάλει πρώτους στα πλέυ-οφ καλύτερα να πάμε να πνιγούμε. Θα ήταν επιτυχία; δεν ξέρω. Ουσιαστικά για μένα επιτυχία του Αγγελου θα ήταν τώρα να δημιουργηθεί ένας κορμός όπου θα είμαστε ευχαριστημένοι με το ποδόσφαιρο που θα παίζουμε και θα υπάρχει προοπτική για τη συνέχεια. Το ποδόσφαιρο που παίζουμε εδώ και δύο- δυόμιση μήνες όμως είναι για τα σκυλιά. Ακόμα και με προσθήκη ποιοτικών παικτών όπως ο Νομπόα και ο Κόστα αν δεν υπάρχει συνοχή θα είναι χαμένος χρόνος.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

aisiodoksos έγραψε:@despe
Ο Κατσικας αξιζει φετος να ειναι βασικο σεντερ μπακ στον ΠΑΟΚ καθως συνολικα η παρουσια του κρινεται θετικοτερη και απο του Βιτορ μεχρι στιγμης. Περισσοτερες γκελες εχει κανει ο Πορτογαλος απο την αρχη του πρωταθληματος μεχρι σημερα αλλα εκει δεν σε ειδα να λες κατι παρομοιο..εκεινος ειναι το καλυτερο σεντερ μπακ στις πλαγιες καλυψεις. Ο αλλος μπορει να μην χανει μονομαχια αλλα ειπαμε ..ειναι ο Κατσικας..ο οποιος αν φετος ειχε ερθει με μεταγραφη και τον λεγανε Κατσικοφ θα λεγαμε για 10ετες συμβολαιο μεχρι τα 34 του δηλαδη.
Ενταξει εχουμε τελειως διαφορετικες γνωμες αρα συμφωνουμε οτι διαφωνουμε! ;)
το οτι ο κατσικας φετος ειναι ανεβασμενος σε σχεση με αλλες χρονιες δεν τον κανει να αξιζει να ειναι βασικος.
και φυσικα ο βιτορ ειναι 3ης κλασης ανωτερος στα αμυντικα καθηκοντα απο τον κατσικα (στο μονο που υπερτερει ο κατσικας ειναι με την μπαλα στα ποδια οπου ο βιτορ ειναι πολυ κακος. αλλα να ξερεις αυτος ηταν και ο μοναδικος λογος που δενεπαιξε στην μπενφικα,αν ηξερε λιγο παραπανω μπαλα σημερα θα ηταν βασικος εκει) και αυτο φανηκε και σημερα.
οσο για τις γκελες αστο καλυτερα
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Πέρασαν αρκετές ώρες από τότε που τα γράψατε και σίγουρα θα έχετε ηρεμήσει κάπως. Εάν επαναληφθεί να σας ακούω να μιλάτε για τρικυμίες, για μυξόφουσκες και ειρωνικά μεταξύ σας, θα ξεκουραστείτε για αρκετές μέρες.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Άγγελε, είσαι ντεφορμέ εδώ και καιρό. Όμως, είμαι σίγουρος ότι θα βρείς λύσεις.
chris.paok.mytilene

Δημοσίευση από chris.paok.mytilene »

Χθες η ομάδα δεν υπήρχε κακό στήσιμο κακές αλλαγές...... Πλέον θεωρούμε δεδομένο να μας σφάζουν μέσα στην τούμπα .......
Ράτς , Αθανασιάδης κοντός δεν υπήρχαν στο γήπεδο και στο πέναλτυ όπως εκτελέστικε και στη τελευταια φάση περίμενα κάτι καλύτερο από τον τερματοφύλακα γιατί τον λένε Ιτάνζ........
Φάνηκε ότι έπρεπε πάσι θυσία να έρθει με διαφορά ασφαλείας ο γαύρος.......
Ο Τζιόλης τι κάνει αληθεύει ότι εδώ και 20 μέρες οι μαγνητικές είναι καθαρές αλλά λέει ότι δε μπορεί ; Τί έχει ;
Τι γίνεται με τα αριστερά μπακ ; ο μόνος που μπορούσε να βοηθήσει απομακρύνθηκε .........
Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια , μόλις γίνανε δύο σπουδαίες μεταγραφές έκατσε η ομάδα όπως πέρυσι ..... αλλά περυσι έγινε το μάρτιο ενώ φέτος νωρίτερα γιατί είσαι σε απόσταση βολής ........αλλά και γιατί παίζεις με την πουστρομάδα πιο πριν ........
Κατηγορείτε ο ΑΑ για το κύπελλο και την ευρώπη ευθύνονονται δυστιχώς συγκεκριμένοι παίκτες που υπάρχουν ακόμα στην ομάδα οι οποίοι θα ξαναπαίξουν μόλις απομακρυνθεί ο προπονητής .......
Το πρόβλημα με αυτούς δεν είναι ότι δεν είναι καλή παίκτες είναι ότι δεν παίζουν σε συγκεκριμένα κρήσιμα παιχνίδια ή τραυματίζονται ή τρώνε κάρτες ........

Οι διοίκηση τους καλύπτει και έχει τεράστιες ευθύνες .........

Ο Ιάκωβος φαινόταν σοβαρός αλλά έχει το ρόλο μαριονέτας .......Είναι άτολμος.

Η ομάδα φαίνετε δεμένη χειροπόδαρα ...........

Το πρόβλημα δεν είναι αγωνιστικό - για αυτό δεν υπάρχει κόσμος , δε μπορεί ο κόσμος να εξηγήσει τι συμβαίνει ... αλλά έχει ένστικτο και καταλαβαίνει...... δυστιχώς.

Για ένα Π.Α.Ο.Κ. δυνατό ενιαίο ανεξάρτητο και πρωταθλητή !!!!
pantouvg4

Δημοσίευση από pantouvg4 »

aisiodoksos έγραψε:
obanebane έγραψε:Γιατι δεν τελειωνει τον Σαλπιγγιδη; γιατι δεν τελειωνει τον Τσανδαρη; γιατι διωχνει το μονο αριστερο μπακ που ειχε μεινει διαθεσιμο πλυν ρατς; γιατι εχει κανει χαμαλη τον καλυτερο επιθετικο του πρωταθληματος;
γιατι δεν αλλαζει τιποτα στην τακτικη του;
γιατι ενω ειπε δεν θα ασχοληθουμε εμεις (δηλαδη το ποδοσφαιρικο τμημα) με την διαιτησια κοντεψε να παρει την ομαδα απο τη μυτιληνη και να φυγει λες και του ανηκει ο ΠΑΟΚ;
γιατι καιει συνεχεια ποδοσφαιριστες;
Τι ρολο ακριβως βαραει μεσα στην ομαδα μπορειτε να μου πειτε;
Ειναι ομαδα αυτη;
Σε ολοκληρη τη σεζον επαιξε πανω απο 6-7 καλα παιχνιδια;
Θα τρελαθουμε εντελως δηλαδη,δε παει αλλο με δαυτον.

για το 1ο συμφωνω..για το 2ο οχι να τον τελειωσει απλα να τον βαλει παγκο..για ποζατζιδη καλα εκανε και τον εστειλε..ουτε καμια ταλενταρα ουτε τπτ και αν θες ενα μυστικο τη θεση του θα την παρει ο πιο ελπιδοφορος μπακ του ΠΑΟΚ ο κωνσταντινιδης . Εμενα αυτος ο κλαους μου αρεσει πιο πολυ , ειναι πιο συμμετοχικος και απο περυσι μετατρεπετε σε συγχρονο ευρωπαικο φορ (δουλεια στεφενς κυριως , αλλα ειπαμε αυτος ειναι τουριστας) .. στην μυτιλινη αν εχανες θα εβγαινες να πεις οτι γιατι δεν την πηρε. το αποτελεσμα εννοειται οτι δεν τον δικαιωνει..αλλα σε αυτο το κωλοπρωταθλημα που σε πανε γαμιωντας καθε αγωνιστικη ξεσπασε και πηγε να φυγει..δεν ειναι η πρωτη κακη διαιτησια που ειχε..ανοιξτε τα ματια σας και δειτε..μεχρι και στο σημερινο εχουν γινει οργια..
η ομαδα αυτη στο 2ο ημιχρονο θυμισε ΠΑΟΚ Οκτωβριου με αρκετα ωραια και στρωτη μπαλα (λαθος μεγα που ειχε μακ αλλαγη και μεγα λαθος η αλλαγη του δσ14 με τον κοστα)..ειπαμε ΦΤΑΙΕΙ 1000% σε πολλα πραγματα..αλλα αυτη η ομαδα με αλλον προπονητη θα ηταν 5η και δεν το λεω ως υπερβολη.

δικαιωμα σου να μην πιστευεις στον προπονητη , δικαιωμα σου να μου την λες που σου λεω οτι αμα γινει +1 που θα εισαι..αλλα γνωμη μου ειναι οτι αυτο δεν ειναι στηριξη...
βλ. Λιβερπουλ...περυσι 2η ..φετος ξεκινησε και κοντευε να πεσει..δεν εφαγαν τον προπονητη τον στηριξαν και παει ξανα για τσου-λου..ειναι παρα πολλα τα παραδειγματα..ο Αναστασιαδης ειναι ενας παρα πολυ καλος προπονητης με τις εμμονες του τα κολληματα του και τα καλα του..σημερα εχασε το παιχνιδι με τις αλλαγες που επιχειρησε να κανει..στην φιορεντινα κοντεψε να το παρει..με τον βαζελο το εχασε..με τον γαυρο το πηρε...
μην τα μηδενιζουμε ολα..

αλλα καλυτερα να φυγει να ερθει ενας κανονικος προπονητης σαν τον ΓΧ τοτε θα ειναι καλυτερα..ΣΤΗΡΙΞΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΝΙΩΣΤΕ ΛΙΓΟ. ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ Ε? ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΛΦΙ Ε? ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΣΑΜΕ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15000 ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΓΑΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΤΟ .."ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ" .. ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΟΛΟΙ ΠΡΩΤΟΙ..ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΟΛΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ #$#$ΤΑΝΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ..ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΝΙΩΣΤΕ @ΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ..ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ..
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ..ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑΖΕΙ 2 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΡΙΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΣΑΚΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΤΣΙΚΑΣ , ΟΥΤΕ Ο ΣΑΛΠΙ , ΟΥΤΕ Ο ΦΑΝΗΣ , ΟΥΤΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ..ΑΠΛΑ ΦΩΝΗ ΦΩΝΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΠΥΡΕΤΟ ΑΝ ΧΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ..ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΕΙ..ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΟΚ..ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ..ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ..ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΡΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΙΔΕΑ..ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΨΙΛΩΣΑΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ..ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ...ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ . ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΟΜΩΣ..ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ..ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ...
την κανω απο εδω γιατι μετα απο καθε ηττα ειναι το ιδιο σκηνικο..σου γυρνανε τα αντερα εδω μεσα με τις "αποψεις"./
+1926
Με καλυψες στον υπερθετικο βαθμο....
Εχουμε καταντήσει γκομενες....
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Dinos_Liverpool έγραψε:Πέρασαν αρκετές ώρες από τότε που τα γράψατε και σίγουρα θα έχετε ηρεμήσει κάπως. Εάν επαναληφθεί να σας ακούω να μιλάτε για τρικυμίες, για μυξόφουσκες και ειρωνικά μεταξύ σας, θα ξεκουραστείτε για αρκετές μέρες.

Κάποια από τα σχόλια που κάνατε κατά τη διάρκεια της νύχτας επεξεργάστηκαν λόγω: 8.21 Μηνύματα που επιτίθενται σε μέλος ή μέλη του forum χρησιμοποιώντας λέξεις η εκφράσεις που αν και δεν είναι υβριστικές ή προσβλητικές για τους χρήστες στους οποίους απευθύνονται παρόλα αυτά δημιουργούνε προσωπικές αντιπαραθέσεις που διαταράσσουνε την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων και προκαλούνε τα παράπονα των άλλων χρηστών (π.χ. ανταλλαγή υποτιμητικών σχολίων μεταξύ χρηστών).
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Εγώ ακόμα θέλω να φύγει. ..πραγματικά ήταν τεράστια ευκαιρία που φαίνεται να φεύγει. .είμαστε αστείοι, η ομάδα έχει κενά που τα βλέπει και παιδί δημοτικού, αλλά εμείς εκεί, αγκαλιά με τον Μορφέα. ..γιατί δεν θέλω να πιστέψω ότι όλα αυτά γίνονται εσκεμμένα εις βάρος του ΠΑΟΚ.
Υ. Γ :μεγάλο κόμπλεξ αυτή η ομάδα.
Υ. Γ 2: τυχεροί όσοι ζείτε εκεί πάνω, τουλάχιστον βγαίνετε απ'το σπίτι σας κ δε σας δουλεύουν. .Εγώ τι να κανω τώρα που θα μου λένε διάφοροι πως δεν ήθελε η Παναγία; ; μπορώ να πω κάτι; ;;
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

E, πες τους να πάνε στο διάολο..

Ο Αναστασιάδης το έχασε το ματσάκιον.Θα έλεγα κυρίως λόγω λάθος σχήματος,έλλειψης ταχύτητας κ Μαντούρο.

Προς θεού ηρεμήστε κ μην κάνετε σαν γκομενίτσες. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ ψωμί. Στηρίξτε ομάδα κ προπονητή. Το να φύγει ο Άγγελος τώρα θα σημάνει την πλήρη κατάρρευση της ομάδας.

Ψυχραιμία...!!
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από chrisg4 »

Καλά αυτά ειναι για λαϊκή κατανάλωση. Το κεφάλι του πάλι μόνος τους το τρώει. Και ο πιο χαζός προπονητής του κόσμου κάποια στιγμή τον Σαλπιγκιδη θα τον άφηνε στον πάγκο. Ειναι τόσο κακή η απόδοση του παιχτη απο την αρχή της χρονιάς που κανει μπαμ απο χιλιόμετρα οτι οι λόγοι που παιζει ειναι το όνομα και το κολλημα του Αγγελου. Κάποια πράγματα κάνουν μπαμ απο χιλιόμετρα. Εγώ λοιπόν προπονητη που βάζει ονόματα και τον εγωισμό του πανω απο την ομαδα δε μπορω να στηρίξω γιατι πολύ απλα δεν εχει νόημα. Αργά η γρήγορα θα χάσει τα αποδυτήρια και μετα τέλος. Για το οτι το +5 αν κερδίσει σήμερα ο γαύρος θα γίνει -5 ενα 70% φταιει η διαιτησία και η ανίκανη να προστατέψει την ομαδα διοίκηση αλλα κακά τα ψέματα το υπόλοιπο 30% ειναι δική του ευθύνη.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrisg4 την Κυρ 01 Φεβ 2015, 17:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καθαρα αγωνιστικα οποιος ειχε δει το παιχνιδι γκει- παναιτωλικου θα ειδε τον γαυρο να βλαστημα για να κανει φαση απεναντι στην πολυ καλα στημενη αμυνα του αγρινιου και καποια στιγμη φορτοσε μεσοεπιθετικους για να δωσει τις περισσοτερς λυσεις αν θυμαμαι καλα ο Ντοσεβι με καποιες ατομικες ενεργειες.Ο δικος μας μικρος θεος ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν ασχολειται με τις αλλες ομαδες,δεν κανει σκαουτινγκ,μονο με τα παιδια του ασχολειται,δεν ειναι δυνατον να εχεις δει εστω αυτο το παιχνιδι και να αφηνεις εξω Μακ για να χωρεσεις Σαλπι και Τζανδαρη δημιουργωντας την πιο ακινδυνη μεσοεπιθετικη γραμμη στον πλανητη.Ο ανθρωπος ειναι γενικα αλλου,ηταν παντα αλλου,μονο τις συνεντευξεις τυπου να δεις καγκελο μενεις,χτες την ιδια ωρα που επελεξε να δωσει τον Νομποα εκεινος χρησιμοποιουσε παικτη με 4 προπονησεις και μαλιστα σε αλλη θεση.Τελος οποιος επιμενει να μην βλεπει οτι παιζει τον κυριαρχο ρολο στο μεταγραφικο αλαλουμ ειναι απλα πρωσοπολατρης κατι συνιθισμενο βεβαια στην ομαδα μας.Τι να πω ολοι σκασμενοι ειμαστε,ο Θεος να βαλει το χερι του την αλλη εβδομαδα να μην μας αποτελειωσει ο γαυρος και δεν μιλαω αγωνιστικα,οφειλουμε να προστατευσουμε την ομαδα γιατι αν μια φορα πηγαν περσι να μας αποτελειωσουν φετος με οσα εχουν ηδη γινει φοβαμαι και να σκεφτω ποιες μπορει να ειναι οι συνεπειες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”