aisiodoksos έγραψε:obanebane έγραψε:Γιατι δεν τελειωνει τον Σαλπιγγιδη; γιατι δεν τελειωνει τον Τσανδαρη; γιατι διωχνει το μονο αριστερο μπακ που ειχε μεινει διαθεσιμο πλυν ρατς; γιατι εχει κανει χαμαλη τον καλυτερο επιθετικο του πρωταθληματος;
γιατι δεν αλλαζει τιποτα στην τακτικη του;
γιατι ενω ειπε δεν θα ασχοληθουμε εμεις (δηλαδη το ποδοσφαιρικο τμημα) με την διαιτησια κοντεψε να παρει την ομαδα απο τη μυτιληνη και να φυγει λες και του ανηκει ο ΠΑΟΚ;
γιατι καιει συνεχεια ποδοσφαιριστες;
Τι ρολο ακριβως βαραει μεσα στην ομαδα μπορειτε να μου πειτε;
Ειναι ομαδα αυτη;
Σε ολοκληρη τη σεζον επαιξε πανω απο 6-7 καλα παιχνιδια;
Θα τρελαθουμε εντελως δηλαδη,δε παει αλλο με δαυτον.
για το 1ο συμφωνω..για το 2ο οχι να τον τελειωσει απλα να τον βαλει παγκο..για ποζατζιδη καλα εκανε και τον εστειλε..ουτε καμια ταλενταρα ουτε τπτ και αν θες ενα μυστικο τη θεση του θα την παρει ο πιο ελπιδοφορος μπακ του ΠΑΟΚ ο κωνσταντινιδης . Εμενα αυτος ο κλαους μου αρεσει πιο πολυ , ειναι πιο συμμετοχικος και απο περυσι μετατρεπετε σε συγχρονο ευρωπαικο φορ (δουλεια στεφενς κυριως , αλλα ειπαμε αυτος ειναι τουριστας) .. στην μυτιλινη αν εχανες θα εβγαινες να πεις οτι γιατι δεν την πηρε. το αποτελεσμα εννοειται οτι δεν τον δικαιωνει..αλλα σε αυτο το κωλοπρωταθλημα που σε πανε γαμιωντας καθε αγωνιστικη ξεσπασε και πηγε να φυγει..δεν ειναι η πρωτη κακη διαιτησια που ειχε..ανοιξτε τα ματια σας και δειτε..μεχρι και στο σημερινο εχουν γινει οργια..
η ομαδα αυτη στο 2ο ημιχρονο θυμισε ΠΑΟΚ Οκτωβριου με αρκετα ωραια και στρωτη μπαλα (λαθος μεγα που ειχε μακ αλλαγη και μεγα λαθος η αλλαγη του δσ14 με τον κοστα)..ειπαμε ΦΤΑΙΕΙ 1000% σε πολλα πραγματα..αλλα αυτη η ομαδα με αλλον προπονητη θα ηταν 5η και δεν το λεω ως υπερβολη.
δικαιωμα σου να μην πιστευεις στον προπονητη , δικαιωμα σου να μου την λες που σου λεω οτι αμα γινει +1 που θα εισαι..αλλα γνωμη μου ειναι οτι αυτο δεν ειναι στηριξη...
βλ. Λιβερπουλ...περυσι 2η ..φετος ξεκινησε και κοντευε να πεσει..δεν εφαγαν τον προπονητη τον στηριξαν και παει ξανα για τσου-λου..ειναι παρα πολλα τα παραδειγματα..ο Αναστασιαδης ειναι ενας παρα πολυ καλος προπονητης με τις εμμονες του τα κολληματα του και τα καλα του..σημερα εχασε το παιχνιδι με τις αλλαγες που επιχειρησε να κανει..στην φιορεντινα κοντεψε να το παρει..με τον βαζελο το εχασε..με τον γαυρο το πηρε...
μην τα μηδενιζουμε ολα..
αλλα καλυτερα να φυγει να ερθει ενας κανονικος προπονητης σαν τον ΓΧ τοτε θα ειναι καλυτερα..ΣΤΗΡΙΞΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΝΙΩΣΤΕ ΛΙΓΟ. ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ Ε? ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΛΦΙ Ε? ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΣΑΜΕ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15000 ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΓΑΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΤΟ .."ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ" .. ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΟΛΟΙ ΠΡΩΤΟΙ..ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΟΛΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ #$#$ΤΑΝΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ..ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΝΙΩΣΤΕ @ΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ..ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ..
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ..ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑΖΕΙ 2 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΡΙΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΣΑΚΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΤΣΙΚΑΣ , ΟΥΤΕ Ο ΣΑΛΠΙ , ΟΥΤΕ Ο ΦΑΝΗΣ , ΟΥΤΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ..ΑΠΛΑ ΦΩΝΗ ΦΩΝΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΠΥΡΕΤΟ ΑΝ ΧΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ..ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΕΙ..ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΟΚ..ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ..ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ..ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΡΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΙΔΕΑ..ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΨΙΛΩΣΑΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ..ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ...ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ . ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΟΜΩΣ..ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ..ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ...
την κανω απο εδω γιατι μετα απο καθε ηττα ειναι το ιδιο σκηνικο..σου γυρνανε τα αντερα εδω μεσα με τις "αποψεις"./