Vladan Ivic
- ΑποστόληςΑ
Re: Vladan Ivic
Το εξτρέμ πρέπει να έχει στατική τρίπλα. Οι τρίπλες των full-backs πολλές φορές βασίζονται στη φόρα που έχουν πάρει λόγω των overlaps. Για τον Matos δεν ξέρω, πρέπει να τον δούμε ως εξτρέμ, αλλά οι περισσότερες πιθανότητες είναι να μην είναι τόσο εντυπωσιακός.
- kataramenos5
cartman έγραψε:Καμια σχεση με Σαντος. Με τον Βλανταν ακομα και οταν η ομαδα χανει ευχαριστιεσαι ποδοσφαιρο.Ο Σαντος αν η ομαδα εκανε 25 τελικες ή εβαζε πανω απο 2 γκολ θα εριχνε προστιμα
- Sick Bastard
Στατική τρίπλα, όπως αυτές που έκανε πχ, στους 2-3 αμυντικούς της Σλόβαν κι έκανε τη σέντρα για το 1-0;
Τέτοιου είδους;
Τέτοιου είδους;
- ΑποστόληςΑ
Οι Βραζιλιάνοι την τρίπλα την έχουν στο αίμα τους. Είναι θέμα επιδεξιότητας χειρισμού της μπάλας με το ένα ή και με τα δύο πόδια. Ο Leovac πχ είναι περίπτωση που βασίζεται στα πολλά του τρεξίματα και τη φόρα που έχει όταν έρχεται από πίσω, για να περάσει τον αντίπαλο παίκτη. Ο Matos είναι σαφώς ανώτερος στο θέμα τρίπλα, αλλά όταν έχει κολλημένο συνεχώς τον αμυντικό στην πλάτη του δεν ξέρω κατά πόσο θα μας φανεί το ίδιο εντυπωσιακός. Θα φανεί.
- zarathustra79
Το ζήτημα δεν είναι να ειναι ο matos το ίδιο εντυπωσιακός όσο σαν μπακ, αλλά τώρα που υπάρχει μια έκτακτη ανάγκη με τις απουσίες πέλκα, campos και τον henrique να ειναι ανετοιμος, πιστευω οτι ειναι προτιμότερο να υπάρξει μια αλλαγη θεσης σε εναν παικτη και η ομαδα να συνεχίσει με τη διάταξη που εφερε αυτο το σερι επιτυχιων, παρα να δοκιμασει να κανει κατι διαφορετικο και να αποκτησουν ολοι στην εντεκαδα ρολους που δεν τους εχουν συνηθισει. Αν η μηχανη λειτουργει σε κανονικο ρυθο πιστευω θα απορροφησει το οποιο μειονεκτημα προκαλεσει η μετατοπιση του βραζιλιανου.
Είμαι πολύ περίεργος να δω τι ενδεκαδα θα κατεβάσεις (λογω τραυματισμών & rotation) και τι είδους μπάλα θα παίξουμε στο Κτήμα Φοράδα.
Αισιόδοξα περίεργος.
Αισιόδοξα περίεργος.
- sourmenetes
- Moderator
Το σημαντικο ειναι οτι οποιοι και να παιξουν,η ομαδα παιζει το ιδιο ποδοσφαιρο.ειτε λεγεται κανιας,ειτε σακχοφ ειτε πελκας ειτε μπισεαβαρ η ομαδα κανει αυτο που πρεπει.
Τα σέβη μου στον Βλάνταρο, στον "Αρχιστράτηγο-Π.Α.Ο.Κ."!!!!
Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο...
Υ.Γ. Ξέρω ότι το έχεις στον νου σου αλλά θα στο υπενθυμίσω...Κάποιοι σε περιμένουν στην γωνία σαν ύαινες...

Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο...

Υ.Γ. Ξέρω ότι το έχεις στον νου σου αλλά θα στο υπενθυμίσω...Κάποιοι σε περιμένουν στην γωνία σαν ύαινες...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 30 Ιαν 2017, 11:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το ματς χθες το πηραν ..
1.Φυσικη Κατασταση ( ΔΕν φανηκε σε καμια στιγμη του αγωνα οτι παιζουμε με 10 παιχτες)
2. Η δικη μου μαεστρικη διαχειριση
Μπραβο Βλανταν.. συνεχισε ετσι..
Η εμπιστοσυνη στο προσωπο που ολοενα και αυξανεται..
ΚΑι στις στραβες εδω θα ειμαστε .. μαζι σου..
Αν ειναι στραβες σαν αυτες με το γιαννενο .. χαλαλι..
Οσο ο κοσμος θα βλεπει μια ομαδα που αγωνιζεται και δινει τα παντα μεσα στον αγωνιστικο χωρο κανενας δεν θα μπορει να σε ακουμπησει.
Η ομαδα φαινεται μεσα την φυγη του πληρωμενου MVP εχει γινει μια πραγματικη οικογενεια.. που οποιος και αν παιζει δινει τα παντα μεσα στον αγωνιστικο χωρο..
Ομαδα με προσωπικοτητα .. μετα απο πολλα χρονια..
Συνεχισε ετσι.. αερινη φρατζα!
1.Φυσικη Κατασταση ( ΔΕν φανηκε σε καμια στιγμη του αγωνα οτι παιζουμε με 10 παιχτες)
2. Η δικη μου μαεστρικη διαχειριση
Μπραβο Βλανταν.. συνεχισε ετσι..
Η εμπιστοσυνη στο προσωπο που ολοενα και αυξανεται..
ΚΑι στις στραβες εδω θα ειμαστε .. μαζι σου..
Αν ειναι στραβες σαν αυτες με το γιαννενο .. χαλαλι..
Οσο ο κοσμος θα βλεπει μια ομαδα που αγωνιζεται και δινει τα παντα μεσα στον αγωνιστικο χωρο κανενας δεν θα μπορει να σε ακουμπησει.
Η ομαδα φαινεται μεσα την φυγη του πληρωμενου MVP εχει γινει μια πραγματικη οικογενεια.. που οποιος και αν παιζει δινει τα παντα μεσα στον αγωνιστικο χωρο..
Ομαδα με προσωπικοτητα .. μετα απο πολλα χρονια..
Συνεχισε ετσι.. αερινη φρατζα!
Ο Μάτος κατά κύριο λόγο δεξι εξτρεμ έπαιζε...όμως τα τελευταία χρόνια στην Ντνιπρο γύρισε στην άμυνα...αρα την ξέρει την θέση. Ενταξει καλό θα είναι να μην υπάρχουν μετατοπίσεις στις θέσεις αλλά μιλάμε για κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όταν σου λείπουν Κάμπος, Ουαρντά, Πέλκας και Ενρίκε τι άλλο μπορείς να κάνεις ? Η άλλη λύση είναι πάμε με Δεληγιαννίδη ως εξτρεμ ή με τον Μπίσεσβαρ που και αυτός έχει γράψει αρκετές συμμετοχές στα ακρα με προηγουμενες ομάδες του... Το τελευταίο όμως με δεδομένη την απουσία του Πέλκα ίσως δημιουργήσει θέμα στον άξονα.
Με λίγα λόγια ότι αλλαγές και να γίνουν κάπου θα κερδίσεις και κάπου θα χασεις, δεν είναι μονοπλευρο το θέμα.
Με λίγα λόγια ότι αλλαγές και να γίνουν κάπου θα κερδίσεις και κάπου θα χασεις, δεν είναι μονοπλευρο το θέμα.
- zarathustra79
Κάνεις λάθος, ο matos εξτρεμ έπαιξε μόνο στην chernomorets. Τα πήγε πολύ καλά βέβαια, αλλά από μικρός στη βραζιλία έπαιζε ως full back (σ΄αυτη τη θεση έπαιξε και στις μικρές εθνικές της χώρας του), ως δεξι μπακ αποκτήθηκε από τηv marseille κλπ κλπ. Αν δεν κανω λαθος και στην chernomorets ως δεξι μπακ αποκτήθηκε και αρχικά από ανάγκη προωθήθηκε, ωστόσο ήταν εξαιρετικός και γιαυτό παρέμεινε εκεί.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου.