Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Εξακολουθω να μην μπορω να το καταλαβω.
Ειναι αδιανοητο να βγαινουν τοσο εκτεθιμενοι Σαχπα & Βρυζας με την επιλογη Φλωριδη.
Δεν μενω στο αν ο ανθρωπος ειναι βαθυπλουτος η λαμογιο, επικοινωνιακα ομως ειναι μια αποτυχια ολκης.
Τώρα πέρα απο την πλάκα, εγώ είμαι 30 χρονών και μια ζωή, όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, ο ΠΑΟΚ μου προσέφερε πάντα στεναχώριες, πίκρες, λύπες, ήττες, φάπες, σκληρές δοκιμασίες... Και ελάχιστες χαρές, λίγα -μετρημένα- κύπελλα, μερικές μεγάλες νίκες, κάποιες προκρίσεις... Πολλές όμως εξωαγωνιστικές χαρές... Εκδρομές, κερκίδες, ανιδιοτελής προσφορά στην ομάδα σε κάθε ευκαιρία, να ξέρεις ότι παλεύεις μόνος σου απέναντι στο σύστημα που σε πολεμάει, μόνος σου και όλοι τους, να κερδίζεις κάτι έστω μικρό αλλά να ξέρεις ότι το πήρες με την αξία σου... Αυτό με βοήθησε να μάθω να εκτιμάω αυτά που έχω, να αρκούμαι στα λίγα που έχω και να διεκδικώ τα πολλά με τις δικές μου δυνάμεις, να μην τρώω "ξένο" ψωμί, να παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις για να κατακτήσω αυτά που θέλω... Ο ΠΑΟΚ θεωρητικά είναι απλά μια ομάδα, στην πράξη όμως με βοήθησε στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς μου, όποια και αν είναι αυτή... Σήμερα και γενικότερα τον τελευταίο καιρό οι φάπες διαδέχονται η μία την άλλη και οι στεναχώριες προσπαθούν να μας πνίξουν... Όμως στην πραγματικότητα ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ Τ'@@...!! Γιατί είμαστε μαθημένοι ότι και να συμβεί να σηκωνόμαστε παλι όρθιοι και να ξαναστεκόμαστε στα πόδια μας... Στα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΔΙΑ...!!
ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τις νίκες, τα πρωταθλήματα, τα κύπελλα, τις διακρίσεις, τη λεζάντα... Μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό...
εκτος απο ρουφιανια η φαση εμενα με μυριζει και για στησιμο εκ των εσω.
Δεν τον ξερω τον φλωριδη και η αληθεια ειναι οτι δεν καιγομαι και να τον μαθω αφου η σταση μου παραμενει σταθερη οτι επενδυτες μεγαλομετοχους δεν θελω στον ΠΑΟΚ.Θεωρω ομως τραγικο να συλλαμβανεται καποιος και να γινετε πρωτο θεμα για προσωπικες δικαστικες διαμαχες με την πρωην καριολα του,υποθεσεις που αυριο το πρωι θα τον αφησουν ελευθερο με καταβολη 10 χιλιαρικα.τοσο βαριες δλδ.
Σαφεστατα την κυρια ευθηνη την φερουν σαχπα και βρυζας ,αλλα ζαγορ και κυριως ΑΣ αυτο με την εγγυιτικη επρπε να το κανουν εξ αρχης και για ολους πχ αραβες.αργησαν και χασαμε εναν μην που εγιναν τα @@ μας τσουρεκια.
Εν παση περιπτωση αναμονη και τα ματια ανοιχτα πολλα θα ειπωθουν,αλλα οχι.Πονηροι καιροι.θελει προσοχη.