Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από nunies4 »

Προφανώς και περίμενα αυτό που και εσύ περίμενες.
Ειρωνική χροιά είχε το μνμ.
Τα πάνω και τα κάτω ήταν αναμενόμενα.
Άντε ίσως να δεχτώ ότι ειναι σε ένα βαθμό πιο σκληρά τα κάτω από όσο αναμένονταν
Γιατί και ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός από το α γύρο και το να μην έχεις πάρει ακόμα ένα ματς άνετα μετά από 10 παιχνίδια είναι λίγο πιο σκληρό από όσο περιμέναμε
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Asimos έγραψε:Εσύ τώρα νομίζεις πως τα έχω πάρει και το αντιμετωπίζω πατριωτικά το όλο θέμα..
Το τι νομίζω εγώ, σίγουρα δεν μπορείς να το ξέρεις.
Το τι νομίζεις ότι νομίζω πρόβλημά σου.
Asimos έγραψε:Δυστυχώς για σένα δε συμβαίνει τίποτα τέτοιο και αν κάνω εσένα και 5-6 άλλους ignore θα χάσω την επαφή με μια τάση που μετά τον αρχικό προβληματισμό πλέον είναι αντικείμενο μελέτης στον ελεύθερο χρόνο.
Θα είχε ενδιαφέρον να αναπτύξεις σε κάποιο κενό του διεσταλμένου ελεύθερου χρόνου σου, τα συμπεράσματα της μελέτης σου με αντικείμενο τα 5-6 υποκείμενα του forum.
Asimos έγραψε:Κανένα μπλοκ, κανένα νεύρο, καμμία ενόχληση.
Πλεονασμός τα παραπάνω, έτσι κι αλλιώς φαίνεται ξεκάθαρα στις τοποθετήσεις σου...
Asimos έγραψε:Ελεύθερη χώρα είμαστε, ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης. Σωστή, λαθος, παρανοϊκή, στημένη, πληρωμένη, χειραγωγημενη, δεν έχει σημασία.
Βεβαίως και είμαστε ελεύθερη χώρα, αλλιώς πως θα λέγαμε ανοιχτά ότι οποία γνώμη δεν ταιριάζει με την δική μας ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΓΝΩΜΗ, είναι: λαθος, παρανοϊκή, στημένη, πληρωμένη ή χειραγωγημένη;
Asimos έγραψε:Από την άλλη δεν σημαίνει πως όταν θεωρώ πως στα επιχειρήματα μπαίνουν θεωρητικές προσεγγίσεις βγαλμένες από την κοιλιά δεν θα καταθέτω και τη δική μου. Ή όταν τα γεγονότα παραθέτονται ελαφρώς μονταρισμένα για να ενισχύσουν το αφήγημα.
Αυτό επιβάλλεται, ιδίως όταν πρόκειται για επιστήμονες του επιπέδου σου. Εξάλλου προτάσεις που καταλήγουν σε "πιανόλα" ή έστω μουγγανιτά τύπου "εμμονικός" δείχνουν βάθος σκέψης.
Asimos έγραψε:Εξάλλου, έχω μεγαλώσει πάρα πολύ για όλα αυτά. Φαντάζομαι πως η στιγμή που κάποια μέρα απλώς δεν θα μπω εδώ δεν απέχει και πολύ μακρυά.
Το κενό που θα αφήσεις πίσω σου θα είναι πραγματικά δυσαναπλήρωτο. Θα είναι σα πληγή που δεν κλείνει ποτέ.
Το ίδιο θα συμβεί αν αποχωρήσω και εγώ ή και ο Λουτσέσκου από τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Στην μια περίπτωση θα κλείσει το paokmania ενώ στην άλλη θα καταλήξει ο ΠΑΟΚ στα τοπικά.
Asimos έγραψε: Τα τελευταία 15 χρόνια που είμαι εδώ πάντα υπήρχαν φωνές που πήγαιναν κόντρα σε κάθε λογική. Κάποτε έπεφτε ξύλο με τους οργανωμένους που δεν θέλανε ούτε ΘΖ, ούτε ΖΒ, ούτε ΠΦ, ούτε ΙΣ.
Τα τελευταία 15 χρόνια που είσαι εδώ, πάντα υπήρχαν φωνές που πήγαιναν κόντρα στην δική σου λογική.
Εκτιμώ, πως στα επόμενα 15 χρόνια που θα είσαι εδω, θα κατανοήσεις πως και η δική σου φωνή πάει κόντρα σε κάθε λογική κάποιον άλλων.
Για κάποιους οργανωμένους (όχι μόνο στον αθλητισμό), η οργάνωση είναι επάγγελμα, οπότε όταν οι δουλειές δεν πάνε καλά υπάρχουν και αυτά τα προβλήματα.
Βέβαια δεν υπήρξα και ποτέ οργανωμένος ώστε να είμαι και σίγουρος για το τι πραγματικά συμβαίνει. Εσύ;

Asimos έγραψε: Ακόμη το έχω απορία τι θέλανε αν και μέσα μου ήξερα τι θέλανε. Τη διατήρηση του χάους. Της ανυπαρξίας. Του αέναου αγώνα.
Έχω ακριβώς την ίδια εντύπωση. Μάλλον δεν είμαστε σε όλα απέναντι.
Asimos έγραψε: Η παρουσία τους ξαφνικά σταμάτησε να είναι αισθητή μέχρι που για δικούς τους λόγους μηδενίστηκε. Πάλι για δικούς τους λόγους.
Μιλάς με γρίφους γέροντα. Λες να ήταν τίποτα πιανόλες που λαδώθηκε το εντεράκι και να σώπασαν; Για πες;
Asimos έγραψε: Που θέλω να καταλήξω... Πάντα κάποιος αποχωρεί, κάποια πλευρά σταματάει να θεωρεί το paokmania φυσικό τόπο ανταλλαγής απόψεων.
Μα δεν είναι φυσικός τόπος ανταλλαγής απόψεων, υπάρχουν άλλωστε αρκετά άτομα με τις δικές σου απόψεις.
Είπαμε, οποία γνώμη δεν ταιριάζει με την δική σου ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΓΝΩΜΗ, είναι: λαθος, παρανοϊκή, στημένη, πληρωμένη ή χειραγωγημένη...
Asimos έγραψε: Μένει να δούμε αν ο Λουτσος σας στείλει σπίτια σας ή αν δεν την παλέψουμε εμείς στο τέλος με την ατέλειωτη μεμψιμοιρία για το κακό που μας βρήκε. Όπως κι αν εχει θα το δείξει ο καιρός.
Εγώ πάλι βλέπω την επόμενη ομάδα του Λουτσέσκου (Γιουβέντους) που παίζει απέναντι στην Σοφί Σεντ Λεφσκί
Asimos έγραψε: Αυτά και περιμένω με αγωνία τον επόμενο λόγο που πρέπει να φύγει.
Δες επιτέλους έναν αγώνα μίας από τις τοπ 20 ομάδες της Ευρώπης στις οποίες και θέλει να βάλει ο Σαββίδης τον ΠΑΟΚ, μπας και πάρεις μυρωδιά...
Asimos έγραψε: Τα σέβη μου.
Κράτα τα για πάρτη σου.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από aivas19 »

15_50 έγραψε:Αφού κρατάει ο Σαββίδης τον Λουτσέσκου δεν υπάρχει λόγος να τοποθετούμαστε για τα πεπραγμένα του...
Δεν ειπα αυτο, εχεις γραψει πολλες φορες την γνωμη σου για τον προπονητη και δεν λεω τιποτα. Ερωτηση εκανα, γραφετε εδω πρεπει να φυγει. Τελικα δεν φευγει καθε βδομαδα. Μετα τι;

ΥΓ:Αν εσυ στην ερωτηση που κανω βλεπεις οτι ειπα να μην γραφεις ε εχεις θεμα
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Dimg4 έγραψε:Dragon, οχι δε διαφωνω. ΑΛΛΑ αν ειναι ετσι, και ο Σαντος πρωταθλημα στην σπαθα χρονια. Γιατι δεν το λετε εκεινο?
Ισχύει. Εχω πει για τον Σάντος ότι παλι τότε πολλοι συνοπαδοι είχαν φάει το τυράκι που του χαμηλου ταβανιου κ ότι δεν κάνει για ΠΑΟΚ γιατί δεν έπαιζε ποδοσφαιρο που του ταιριαζει. Ο καλός τότε κ αντικειμενικός Καρπετόπουλος έγραφε καθημερινά ποσο λίγος είναι για τον ΠΑΟΚ, όπως τώρα που οι Αθηναίοι δεν θέλουν Λουτσέσκου, κ τρώγαμε το τυράκι. Κ τότε η υπομονή κ η επιμονή του Ζαγοράκη που βγήκε κ τον στήριξε μας βγήκε σε καλό.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Miles έγραψε:
Parolos έγραψε: Και τον Τουχελ να φέρει αύριο θα του σκίσετε ότι έχει και δεν έχει.

2024 αν ανακοινωθεί Τουχελ, θα μιλάτε για Λουτσεσκου, 1000%. Αρρώστια.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γελιέσαι αν νομίζεις ότι τον όποιον Τούχελ θα τον σκίσουν οι δήθεν φαν Λουτσέσκου. Τέτοιοι, όπως και haters Λουτσέσκου, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Αυτοί που θα κάνουν τη δουλειά είναι οι κράχτες παντός καιρού, και εννοώ αυτούς που στις ήττες τα βλέπουν όλα μαύρα με τον προπονητή να είναι πάντα το πιο εύκολο θύμα.

Είτε Λουτσέσκου είτε Άμπελ είτε Γκαρσία έγραφα πάντα για υπομονή. Το ίδιο έλεγα κ γιά Σάντος κ Ιβιτς. Το ίδιο θα λέω για κάθε επαγγελματια. Για να κριθεί σωστά χρειάζεται χρόνος κ να έχει τις σωστές συνθήκες.
Ούτε πανηγυριτζης αλλά ουτε κ καταστροφολογος
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

15_50 έγραψε:Αφού κρατάει ο Σαββίδης τον Λουτσέσκου δεν υπάρχει λόγος να τοποθετούμαστε για τα πεπραγμένα του...

24/7, συμπληρώνω.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

aivas19 έγραψε:
Τρόμος έγραψε:Ο Γκαρσία αναθεώρησε πολλά και έσωσε την χρονιά. Να δούμε εάν μπορεί να το κάνει και ο Λουτσέσκου. Μπορεί να αλλάξει διάταξη; Μπορεί να μην παίζει το ίδιο απέναντι στο Λεβαδειακό και απέναντι στο Βαζελο; Μπορεί παίζει ο καλύτερος και όχι όπως τώρα που το σχήμα είναι παίκτης Λουτσέσκου>παίκτης Γκαρσία/Αμπελ> παίκτης Μπότο και σπάει μόνο όταν έχουμε τραυματισμούς;
Ενω συμφωνω γενικα στην αλλαγη συστηματος, η αναθεωρηση που βοηθησε στην Ευρωπη (ηττα απο Ομονοια) ή στο πρωταθλημα; 352 παιζαμε με ιδιες ομαδες και μπροστα ημασταν ακινδυνοι. Δυσκολευομασταν με μικρες ομαδες στη δημιουργια φασεων. Καλα πλειοφ και καλο τελειωμα στον τελικο καναμε και μαγκια του Παμπλο αλλα μεχρι εκει
Ενώ τώρα αδερφέ με τη συστηματαρα του Λουτσεσκου 20 κλασσικές ευκαιρίες και 3 με 4 γκολακια σε καθε ματς στο χαλαρό.
Τουλάχιστον τότε δεν χάναμε εύκολα. Τώρα το Σάββατο παίζουμε με Γιάννενα να πάρει και όλα πιθανά είναι.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Γιατί τίθεται θέμα προπονητή, σελίδες επί σελίδων, ενώ στην ΠΑΕ δεν υπάρχει καν τέτοια συζήτηση;
Καλά κάτσε να συνεχιστεί η εκπληκτική πορεία που κάνουμε και θα δούμε αν θα υπάρξει ή όχι.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από aivas19 »

NikLiverpool έγραψε:
aivas19 έγραψε:
Τρόμος έγραψε:Ο Γκαρσία αναθεώρησε πολλά και έσωσε την χρονιά. Να δούμε εάν μπορεί να το κάνει και ο Λουτσέσκου. Μπορεί να αλλάξει διάταξη; Μπορεί να μην παίζει το ίδιο απέναντι στο Λεβαδειακό και απέναντι στο Βαζελο; Μπορεί παίζει ο καλύτερος και όχι όπως τώρα που το σχήμα είναι παίκτης Λουτσέσκου>παίκτης Γκαρσία/Αμπελ> παίκτης Μπότο και σπάει μόνο όταν έχουμε τραυματισμούς;
Ενω συμφωνω γενικα στην αλλαγη συστηματος, η αναθεωρηση που βοηθησε στην Ευρωπη (ηττα απο Ομονοια) ή στο πρωταθλημα; 352 παιζαμε με ιδιες ομαδες και μπροστα ημασταν ακινδυνοι. Δυσκολευομασταν με μικρες ομαδες στη δημιουργια φασεων. Καλα πλειοφ και καλο τελειωμα στον τελικο καναμε και μαγκια του Παμπλο αλλα μεχρι εκει
Ενώ τώρα αδερφέ με τη συστηματαρα του Λουτσεσκου 20 κλασσικές ευκαιρίες και 3 με 4 γκολακια σε καθε ματς στο χαλαρό.
Τουλάχιστον τότε δεν χάναμε εύκολα. Τώρα το Σάββατο παίζουμε με Γιάννενα να πάρει και όλα πιθανά είναι.
Ξαναλεω οτι δεν διαφωνω αλλα καταλαβαινεις οτι δεν βοηθησε καπου ολο αυτο, -19 πηγαμε αν δεν κανω λαθος, παλι στον ιδιο δρομο ειμαστε. Γενικα πρεπει να υπαρχει μια προεργασια να παιζουμε με συγκεκριμενο συστημα κ να ερχονται προπονητες που θα δουλευουν με αυτο κ παικτες με συγκεκριμενα στοιχεια. Εφυγε ο Λουτσε ηρθε ο Αμπελ με αλλο συστημα και μετα ο Παμπλο με αλλα. Ας κανουμε τη ζωη μας ευκολη φτανει με την αλλαγη στοχευσης καθε χρονο
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Ο Αμπελ ειχε φυγει αφηνοντας μας πρωτους.-

Αν δεν ηταν ξεροκεφαλος ο Παμπλο κι αν δεν
αλλαζε το συστημα του Αμπελ για κανενα 4μηνο
κανοντας μαθηματικη συγκομιδη για υποβιβασμο
η διαφορα απ την κορυφη το πιθανοτερο ειναι
να ηταν απειροελαχιστη αν δεν το παιρναμε!
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Λάθος, δεν ήμασταν πρώτοι και η αναλογική συγκομιδή ήταν μεγαλύτερη με Γκαρσία (πόντοι / ματς). Μη συζητάμε τα ίδια δεν υπάρχει κανένα νόημα. Και με Στεφενς αμα τον στηριζαμε θα παίρναμε διηπειρωτικό θα πω εγώ κ.ο.κ.

Για ποιο λόγο συζητάμε για 2 χρόνια πριν?
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Είδαμε πολλοί από μας πιστεύω αγώνες του Ch. L. χθες και προχθές. Ποια ήταν τα χαρακτηριστικά πολλών ομάδων που αγωνίζονται στο κορυφαίο θεσμό; Δύναμη, ταχύτητα, εναλλαγές θέσεων, αλληλοκάλυψη και σε άμυνα και επίθεση. Ακόμα και η Salzburg που πήρε τετράμπαλο από την Μίλαν, στο πρώτο ημίχρονο τους έκανε πολύ δύσκολη την ζωή έχοντας πολλές καλές ευκαιρίες και κατέρρευσε στο β΄ όταν δέχθηκε το 2-0 στο 45΄40''. Η Αυστριακή ομάδα που συνεχίζει στον δεύτερο θεσμό, είχε όσο είδα, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Και δεν μιλώ για Παρί, Μπενφίκα, Γιουβέντους (με 10 ελλείψεις παρακαλώ) κ.α.
Εμείς τι κάνουμε ή τι κάναμε για να τους μοιάσουμε, πάντα τηρουμένων των αναλογιών και σε "μικρογραφία" των αναφερομένων; Τί ζήτησε ο Λουτσέσκου και τί έφερε ο Μπότο; Ζήτησε ο προπονητής παίκτες με ταχύτητα και δύναμη, αθλητικούς με επιτάχυνση που έχουν αντοχή και μπορούν να πρεσάρουν; Που μπορούν να αλλάξουν την ροή ενός αγώνα με 3-4 ενέργειες; Ή ζήτησε τύπου Μπίσε- , Ομάρ, Βιερίνια (όπως είναι τώρα), Ολιβέιρα, Κούρτιτς; Αν ζήτησε το πρώτο και δεν το έφερε ο Τ.Δ., υπόλογος είναι ο Μπότο. Αν ζήτησε το δεύτερο και αυτοί που ήλθαν πλην Νάρεϊ ίσως είναι αυτοί που θέλει για το στυλ παιχνιδιού, υπόλογος για την εικόνα της ομάδος είναι ο Λουτσέσκου. Φυσικά εμείς δεν μάθαμε ούτε και κατά πάσα πιθανότητα θα μάθουμε το τι είχαν συζητήσει.
Τα αναφέρω αυτά ορμώμενος από τους αγώνες και τα εκτεταμένα στιγμιότυπα που παρακολούθησα, για να πω την άποψή μου πως για να μπει η ομάδα στα καλούπια του σύγχρονου ποδοσφαίρου, απαιτούνται παίκτες με αθλητικά προσόντα που θα βγάζουν γρήγορο και απαιτητικό παιχνίδι. Το τσουκου-τσουκου ball όπως το βλέπουμε νομίζω όλοι μας, αυτή την στιγμή έχει φέρει άσχημη εικόνα και προβλήματα στην ομάδα μας. Το να φτιάξεις μια τέτοια ομάδα δεν απαιτεί δαπάνες πολλών εκατομμυρίων, αλλά στοιχειώδεις αναζητήσεις και άκρες σε κάποιες περιοχές του πλανήτη. Παιδιά των ακαδημιών μας έχουν κάποιες από τις αναφερόμενες δυνατότητες και αν πλαισιωθούν σωστά, είτε σαν βασικοί κάποιοι, είτε σαν εναλλακτικές άλλοι, μπορούν να φτιάξουν ομάδα που θα χαιρόμαστε να την βλέπουμε. Δεν θέλει (πολύ) κόπο, θέλει τρόπο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Πέμ 03 Νοέμ 2022, 13:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Μα ρε γιατρε, κανεις δεν λεει οτι θελει να τους μοιασει. Εδω λεμε οτι η Ελλαδα ειναι μια μοναδικη χωρα στον ποδοσφαιρικο πλανητη. Τιποτα απ'οτι λειτουργει εξω δεν μπορει να λειτουργησει εδω. Ουτε γρηγορα μπορεις να παιξεις, ουτε επιθετικα, ουτε τιποτα. Οι νεοι παικτες (δηλαδη οι κατω των 25, οχι οι κατω των 20 οπως στο εξωτερικο) ειναι ανικανοι να παρουν τιτλους, τα ταλεντα (οι κατω των 28) ειναι για μικρες ομαδες, και οι προπονητες που στηριζουν τα παραπανω γελοιοι. (Βεβαια οσους ειρωνευτηκαμε στο Μπανανισταν κανουν καριερα σε ομαδες παγκοσμιας κλασης αλλα οκ.)

Η ποδοσφαιρικη Ελλαδα χρειαζεται οτι επαθε η μπασκετικη Ελλαδα το 90 που ηρθαν οι Γιουγκοσλαβοι. Να σκασουν 10-20 ποδοσφαιρανθρωποι απο προηγμενη χωρα, και να μας μαθουν το αθλημα.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Γερασίμου έγραψε:Είδαμε πολλοί από μας πιστεύω αγώνες του Ch. L. χθες και προχθές. Ποια ήταν τα χαρακτηριστικά πολλών ομάδων που αγωνίζονται στο κορυφαίο θεσμό; Δύναμη, ταχύτητα, εναλλαγές θέσεων, αλληλοκάλυψη και σε άμυνα και επίθεση. Ακόμα και η Salzburg που πήρε τετράμπαλο από την Μίλαν, στο πρώτο ημίχρονο τους έκανε πολύ δύσκολη την ζωή έχοντας πολλές καλές ευκαιρίες και κατέρρευσε στο β΄ όταν δέχθηκε το 2-0 στο 45΄40''. Η Αυστριακή ομάδα που συνεχίζει στον δεύτερο θεσμό, είχε όσο είδα, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Και δεν μιλώ για Παρί, Μπενφίκα, Γιουβέντους (με 10 ελλείψεις παρακαλώ) κ.α.
Εμείς τι κάνουμε ή τι κάναμε για να τους μοιάσουμε, πάντα τηρουμένων των αναλογιών και σε "μικρογραφία" των αναφερομένων; Τί ζήτησε ο Λουτσέσκου και τί έφερε ο Μπότο; Ζήτησε ο προπονητής παίκτες με ταχύτητα και δύναμη, αθλητικούς με επιτάχυνση που έχουν αντοχή και μπορούν να πρεσάρουν; Που μπορούν να αλλάξουν την ροή ενός αγώνα με 3-4 ενέργειες; Ή ζήτησε τύπου Μπίσε- , Ομάρ, Βιερίνια (όπως είναι τώρα), Ολιβέιρα, Κούρτιτς; Αν ζήτησε το πρώτο και δεν το έφερε ο Τ.Δ., υπόλογος είναι ο Μπότο. Αν ζήτησε το δεύτερο και αυτοί που ήλθαν πλην Νάρεϊ ίσως είναι αυτοί που θέλει για το στυλ παιχνιδιού, υπόλογος για την εικόνα της ομάδος είναι ο Λουτσέσκου. Φυσικά εμείς δεν μάθαμε ούτε και κατά πάσα πιθανότητα θα μάθουμε το τι είχαν συζητήσει.
Τα αναφέρω αυτά ορμώμενος από τους αγώνες και τα εκτεταμένα στιγμιότυπα που παρακολούθησα, για να πω την άποψή μου πως για να μπει η ομάδα στα καλούπια του σύγχρονου ποδοσφαίρου, απαιτούνται παίκτες με αθλητικά προσόντα που θα βγάζουν γρήγορο και απαιτητικό παιχνίδι. Το τσουκου-τσουκου ball όπως το βλέπουμε νομίζω όλοι μας, αυτή την στιγμή έχει φέρει άσχημη εικόνα και προβλήματα στην ομάδα μας. Το να φτιάξεις μια τέτοια ομάδα δεν απαιτεί δαπάνες πολλών εκατομμυρίων, αλλά στοιχειώδεις αναζητήσεις και άκρες σε κάποιες περιοχές του πλανήτη. Παιδιά των ακαδημιών μας έχουν κάποιες από τις αναφερόμενες δυνατότητες και αν πλαισιωθούν σωστά, είτε σαν βασικοί κάποιοι, είτε σα εναλλακτικές άλλοι, μπορούν να φτιάξουν ομάδα που θα χαιρόμαστε να την βλέπουμε. Δεν θέλει (πολύ) κόπο, θέλει τρόπο.
ωραίοι προβληματισμοί ... εκεί είναι όλη η ουσία ...

χαρακτηριστικό επίσης παράδειγμα είναι η τρομερή επιτυχία των πορτογαλικών ομάδων ... άνετα πρώτοι σε ομίλους cl φωτιά με επενδύσεις όχι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που κάνουμε εμείς ... συνολικά φέτος ξοδεύτηκαν 180 εκατ περίπου από τις πορτογαλικές ομάδες συνολικά και πούλησαν 450 εκατ. συγχρόνως οι ομάδες τους ξεσκίζουν στην Ευρώπη ... απίστευτοι είναι οι τύποι ...
από αυτή την άποψη με Μποτόπουλο που είναι ένα άξιο στέλεχος αυτής της σχολής ποδοσφαίρου ... έχουμε κάνει καλή επιλογή ... σίγουρα χρειάζεται και αυτός και όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ χρόνο ... μακάρι ρε γαμώτο να τα καταφέρουμε γιατί αυτοί οι Πορτογάλοι είναι απίστευτοι ... πιστεύω ακράδαντα ότι στο σχέδιο μας ανάπτυξης εάν είναι αυτό θα βοηθήσουν τα μέγιστα οι ακαδημίες μας που είναι σούπερ ...

αυτή την στιγμή όλα φαίνονται μαύρα ... δεν είμαι πλέον σίγουρος εάν το πρόβλημα είναι ο Λούτσε ή απλά ο απαραίτητος χρόνος για να ωριμάσει όλο αυτό ... σίγουρα κάποια πράγματα που έγιναν το καλοκαίρι και ιδίως η χρησιμοποίηση κάποιων παιχτών από τον Λούτσε δεν κολλάει ... αλλά και αυτός δεν είναι μάγος ... χρειάζεται χρόνο
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Σε μια νέα συνεργασία που θα δώσει ακόμα ένα εργαλείο στα χέρια των ανθρώπων του προχώρησε ο ΠΑΟΚ, που έφτασε σε συμφωνία με την πλατφόρμα του Soccer Lab.

Την έναρξη της συγκεκριμένης συνεργασίας ανακοίνωσε επίσημα η πλατφόρμα, καλωσορίζοντας επισήμως των Δικέφαλο στη λίστα των συνεργατών της.

Πρόκειται για υπηρεσία που παρέχει αναλυτικά δεδομένα όλων των ειδών, αναφορικά με την προπόνηση, την απόδοση , τους τραυματισμούς, το σκάουτινγκ και όχι μόνο.

Παράλληλα η πλατφόρμα έχει συνεργαστεί με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Ντόρτμουντ, η PSV, η Σαχτάρ Ντόνετσκ και Πάρμα.

https://twitter.com/QUESD_SoccerLAB/sta ... on-paok%2F
Δε στηριζει ο Ιβαν τον Λουτσεσκου μπλα μπλα μπλα
Ιβαν πούλα άμα δε φερνεις δεκάρι στον στρατηγό μας μππλα μπλα μπλα
Επιτηδες δεν τον στηριζει καθόλου μπλα μπλα μπλα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”