Από σημερινές του δηλώσεις καταλαβαίνω ότι το κουβεντιάζει με τη Μπεσίκτας , αλλά ότι η φιμολογούμενη εδώ και μήνες προσυμφωνία δεν υφίσταται. Μάλιστα το παρουσιάζουν ότι οι ενέργειες των Τούρκων για την απόκτησή του βασίζονται σε συστατική επιστολή του παππού, προπάππου Μιρτσέα.ABALAEA2 έγραψε:Όχι απλά… αν ισχύει ότι έμεινε ελεύθερος τον παίρνεις κι ας παίζω με Μουργκ μπροστά. Μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο, αλλά πολύ χλωμό…Metagrafakias έγραψε:https://www.transfermarkt.com/fernando/profil/spieler/105456
μεγαλη ευκαιρια ο παικταρας αλλα μαλλον ουτε που τον κοιταμε
Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Όσο περνάνε οι μέρες και παίχτης δεν ανακοινώνεται τόσο χαρούμενος είμαι που είμαι διακοπές και δεν κάνω ριφρες το συγκεκριμένο τοπικ ανα 3 λεπτά. Κουράγιο αδέρφια …..
- milhouse777
Τρολάρω με ψήγματα αλήθειας.ΑποστόληςΑ έγραψε:ΟΡΙΣΤΕ;milhouse777 έγραψε:Κλεισμένη θεωρείται η μεταγραφή εξτρέμ που έχει ξανασυνεργαστεί με τον Λουτσέσκου. Αλλά από Γενάρη. Ο προπονητής προσπάθησε να τον πάρει από τώρα αλλά δεν τα βρήκαμε με την τώρα ομάδα του παίχτη.
https://www.transfermarkt.com/leo-jaba/ ... ler/468260
Και πολύ πιθανό και ο φορ να έρθει τότε.

Τον ζήτησε ο προπονητής να γυρίσει από την αρχή της προετοιμασίας, αλλά προτίμησαν να ολοκληρώσει τον δανεισμό και να γυρίσει τον Γενάρη.
Για Τσόλακ, αν δεν μπούνε ομίλο ΤΣ Λ δεν θα τον αγοράσει η Μάλμε...οπότε.
-
κανεις δεν τον ζητησε ...οι βραζιλιανοι μονοι τους τα λεγαν και μονοι τους τα ακουγαν
οφ τοπικ... τον αουγκουστο τον εχω ακουσει με 10 διαφορετικες εκφορες το ονομα του νταγκλας, ντοουγκλας, ντογκλας ... αλλα ντουγκλας δεν τον ειχα ακουσει μεχρι σημερα...σημειωστε και μια μεταγραφη μεταφραστη γτ ετσι θα γελανε και τα πλακακια στην ευρωπη
οφ τοπικ... τον αουγκουστο τον εχω ακουσει με 10 διαφορετικες εκφορες το ονομα του νταγκλας, ντοουγκλας, ντογκλας ... αλλα ντουγκλας δεν τον ειχα ακουσει μεχρι σημερα...σημειωστε και μια μεταγραφη μεταφραστη γτ ετσι θα γελανε και τα πλακακια στην ευρωπη
- milhouse777
Μην είσαι βέβαιος πως μόνο αυτοί το λέγανε.kosths BXL έγραψε:κανεις δεν τον ζητησε ...οι βραζιλιανοι μονοι τους τα λεγαν και μονοι τους τα ακουγαν

Φίλε μου, επειδή το λες συνέχεια για την απόλυτη ευθύνη Λουτσεσκου και επειδή αρκετοί εδώ μέσα παίρνουν τοις μετρητοίς αυτά που λες και αν κάτι στραβωσει θα κράζουν (τον προπονητή μόνο εάν πιστέψουμε αυτά που λες), μπορείς να δώσεις διευκρινίσεις;GINOLA έγραψε:Εντάξει,προφανως και υπάρχουν παικτες πριν τις 31 Αυγούστου αλλα για να τους πάρεις θέλει πλάνο,οργάνωση,καλη συνεργασία προπονητή με τον κάθε τ.δ. που όσο θετικός και να είσαι σε εμας δεν το βλεπεις.
Απο την άλλη προφανως οσο φτάνεις προς το τελος υπάρχουν ευκαιρίες που μπορεί να είναι κερασάκι. Σε εμάς δυστυχώς θα είναι το 50% των μεταγραφών.
Ας ελπίσουμε ότι ο λουτσε ξέρει τι κάνει αφού οι επιλογές των παικτών που θα έρθουν είναι 100% δικιά του.
Δλδ απέρριψε όλους όσους του πρότεινε το τμήμα scouting; Η του πρότειναν κάποιους, συμφώνησε και μετά δεν μπορούσαν να τους φέρουν; Η είπε αυτός κάποιους και δεν μπορούμε ακόμη να τους φέρουμε για κάποιο λόγο;
Επίσης, αυτό που λες με περισσή βεβαιότητα ότι ζητάει 3 και μόνο 3 από πού προκύπτει; Δλδ αν του έφερναν τώρα Αρ. Μπακ, εξτρέμ, δεκαρι ΚΑΙ Φορ μετά τον τραυματισμό Ολιβέιρα θα έλεγε όχι;
Η με βάση το μπάτζετ που γνωρίζει επέλεξε να έρθουν 3 κάπως πιο ακριβοί;
Εγώ πάντως, σε αυτή τη φάση δεν περιμένω τον Λουτσεσκου να βγει και να πει ότι ήθελα κι άλλους αλλά δεν ήρθαν.
Ήρεμα ρωτάω για να μην υπάρχει παρεξήγηση, αλλά θα είμαι στο πλοίο για πολλές ώρες από τώρα.
Έβγαλε ένα συγκεκαλυμμενο εκνευρισμό ο Στρατηγός όταν ρωτήθηκε για τις μεταγραφές (ή καλύτερα την απουσία αυτών) ή ήταν ιδέα μου;
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- painkiller4
Καταλαβαίνω τι ρωτάς. Οχι προφανως,αν καποιος φερει παικτη δεν θα πει όχι.paokmono έγραψε:Φίλε μου, επειδή το λες συνέχεια για την απόλυτη ευθύνη Λουτσεσκου και επειδή αρκετοί εδώ μέσα παίρνουν τοις μετρητοίς αυτά που λες και αν κάτι στραβωσει θα κράζουν (τον προπονητή μόνο εάν πιστέψουμε αυτά που λες), μπορείς να δώσεις διευκρινίσεις;GINOLA έγραψε:Εντάξει,προφανως και υπάρχουν παικτες πριν τις 31 Αυγούστου αλλα για να τους πάρεις θέλει πλάνο,οργάνωση,καλη συνεργασία προπονητή με τον κάθε τ.δ. που όσο θετικός και να είσαι σε εμας δεν το βλεπεις.
Απο την άλλη προφανως οσο φτάνεις προς το τελος υπάρχουν ευκαιρίες που μπορεί να είναι κερασάκι. Σε εμάς δυστυχώς θα είναι το 50% των μεταγραφών.
Ας ελπίσουμε ότι ο λουτσε ξέρει τι κάνει αφού οι επιλογές των παικτών που θα έρθουν είναι 100% δικιά του.
Δλδ απέρριψε όλους όσους του πρότεινε το τμήμα scouting; Η του πρότειναν κάποιους, συμφώνησε και μετά δεν μπορούσαν να τους φέρουν; Η είπε αυτός κάποιους και δεν μπορούμε ακόμη να τους φέρουμε για κάποιο λόγο;
Επίσης, αυτό που λες με περισσή βεβαιότητα ότι ζητάει 3 και μόνο 3 από πού προκύπτει; Δλδ αν του έφερναν τώρα Αρ. Μπακ, εξτρέμ, δεκαρι ΚΑΙ Φορ μετά τον τραυματισμό Ολιβέιρα θα έλεγε όχι;
Η με βάση το μπάτζετ που γνωρίζει επέλεξε να έρθουν 3 κάπως πιο ακριβοί;
Εγώ πάντως, σε αυτή τη φάση δεν περιμένω τον Λουτσεσκου να βγει και να πει ότι ήθελα κι άλλους αλλά δεν ήρθαν.
Ήρεμα ρωτάω για να μην υπάρχει παρεξήγηση, αλλά θα είμαι στο πλοίο για πολλές ώρες από τώρα.
Οπως εγινε και με τον μισιτς και τον ινγκασον που ήρθαν και δεν μπήκαν σχεδόν ποτε οχι γιατί δεν ήταν καλοι αλλα γιατι έτσι δουλεύει.
Το τι ακριβώς έγινε για συζήτηση επέτρεψε μου να το πω όταν τελειώσουν οι μεταγραφές.
Εαν στράβωσει κάτι με την ριεκα για μένα μεγαλύτερη ευθύνη έχει η καθυστέρηση. Αλλα αν τον Μάιο δεν είμαστε εκει πού πρέπει,ευθύνη θα έχει ο προπονητής. Aλλα για τον Λουτσεσκου μιλάμε,για να παίρνει κσποιες αποφασεις κάτι εχει στο μυαλό του και σίγουρα δικαιούται να τον εμπιστευτούμε.
Αυτήν την στιγμή πάντως θσ τελειώσουν ( φτου φτου φτου) κινησεις που θελει. Το γιατί πάντως δεν τελείωσαν ακόμα ξαναλέω,εκει βγαίνει απο το κάδρο αυτός και μπαίνει η διοίκηση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Τετ 18 Αύγ 2021, 12:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
#Lucescu "Οι σκέψεις μου είναι στο αυριανό παιχνίδι. Μετά από αυτό θα επικεντρωθούμε στο επόμενο. Από εκεί και πέρα έχουμε πει πως χρειαζόμαστε προσθήκες, αλλά αυτό δε θα μας επηρεάσει. Σημασία έχει μόνο το παιχνίδι και καλό θα ήταν να μην υπάρχει αρνητισμός" #PAOKHNKR #UECL
#Lucescu "Οι ίδιοι οι παίκτες πρέπει να στηρίξουν τον συμπαίκτη τους που θα αναλάβει να εκπληρώσει μία αποστολή. Μπορεί να παίξουμε και χωρίς φορ, όπως κάνουν πολλές ομάδες στην Ευρώπη που βρίσκονται σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης" #PAOKHNKR #UECL
Βγαλε ακρη
#Lucescu "Οι ίδιοι οι παίκτες πρέπει να στηρίξουν τον συμπαίκτη τους που θα αναλάβει να εκπληρώσει μία αποστολή. Μπορεί να παίξουμε και χωρίς φορ, όπως κάνουν πολλές ομάδες στην Ευρώπη που βρίσκονται σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης" #PAOKHNKR #UECL
Βγαλε ακρη
Αντε παιδια ας χαλαρωσουμε. Γκρινιαξαμε, μιρλασαμε αρκει. Οτι ειναι να γινει θα γινει. Οτι μηνυματα ηταν να περασουμε εμεις τα περασαμε παντου. Ας ξυπνησει το φιλοτιμο ολων παικτων προπονητων διοικησης ας περασουμε την Ριεκα και ας κανουν αυτα που πρεπει.
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.
ΑΙΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ.
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.
ΑΙΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ.
- kritikos44
Πάντως αυτό το ''οι καλοί παίκτες δεν έρχονται τον Ιούνιο στην Ελλάδα'' δεν το κατάλαβα ποτέ.
Στην Τουρκία πως πάνε ?
Σε μουσουλμανικό κράτος, σχεδόν εμπόλεμη ζώνη , τίγκα στον κορονοιό , με ένα σωρό προβλήματα.
Η στην Ρωσία στα χιόνια ?
Μα ποιον κυνηγάμε να φέρουμε ?
Τον Μεσσι και τον Μπαπε ?
Δηλαδή πχ από πέρυσι ξέρουμε ότι θα χρειαστούμε αριστερό μπακ, έχουμε βρει 6-7 εφικτούς στόχους (αφού κατά τα λεγόμενα έχουμε καλό σκαουτινγκ) μιλάμε και μαζί τους αλλά στον ΠΑΟΚ κάνεις δεν θέλει να έρθει.
Στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη που μπορεί να προσφέρει καλό συμβόλαιο, πληρώνει στην ώρα του και έχει μια Α οργάνωση στις παροχές προς τους παίκτες.
Όχι στον ΠΑΟΚ του Ζαγοράκη που περιμένει να δει πόσα διαρκείας πούλησε για να δει ποιον μπορεί να φέρει.
Το άλλο δε που ακούγεται ότι δεν έχουν προχωρήσει διότι δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο μόνο ως ανέκδοτο μπορώ να το εκλάβω
Λες και είσαι ο Απόλλων και φοβάσαι ότι δε θα βρεις τα λεφτά που θες , πέντε πάνω πέντε κάτω.
Η λες και εξαρτάται η ύπαρξη σου από αυτά τα λεφτά.
Πέρυσι πήρε κάπου δέκα εκατομμύρια από την γαύρο nova και φέτος που σε διεκδικούν δυο θα πάρει λιγότερα?
Περί κατορθώματος θα πρόκειται.
Συν το αυτονόητο ότι ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός από την Ευρώπη θα κοστίσει πολύ περισσότερο από το εάν έδιναν πέντε φράγκα παραπάνω για να έρθει έγκαιρα ο Χ, Ψ παίκτης
Και δεν μιλάω μόνο για τα λεφτά από την UEFA , αλλά τηλεοπτικά, διαφημίσεις κτλ
Συν ότι ξενερώνουν τον κόσμο και δίνουν λιγότερα διαρκείας .
Καλύτερα θα είναι μετά από έναν αποκλεισμό να γίνουν 3-4 κινήσεις για να χρυσωθεί το χάπι ?
Συν ότι με έναν αποκλεισμό θα πέσουμε κι άλλο στην βαθμολογία της UEFA και θα μας φταίει μετά πάλι το μπαλάκι αν κληρωθούμε με τον ajax η την benfica
Ούτε την Αμερική ανακάλυψα, ούτε τίποτα πρωτότυπο λέω
Ο rain καλά τα λέει.
Όλο τα ίδια και τα ίδια λέμε.
Όχι φέτος.
Κάθε χρόνο.
Το θέμα είναι γιατί δεν διορθώνεται ποτέ αυτή η κατάσταση
Στάλθηκε από το joyeuse μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην Τουρκία πως πάνε ?
Σε μουσουλμανικό κράτος, σχεδόν εμπόλεμη ζώνη , τίγκα στον κορονοιό , με ένα σωρό προβλήματα.
Η στην Ρωσία στα χιόνια ?
Μα ποιον κυνηγάμε να φέρουμε ?
Τον Μεσσι και τον Μπαπε ?
Δηλαδή πχ από πέρυσι ξέρουμε ότι θα χρειαστούμε αριστερό μπακ, έχουμε βρει 6-7 εφικτούς στόχους (αφού κατά τα λεγόμενα έχουμε καλό σκαουτινγκ) μιλάμε και μαζί τους αλλά στον ΠΑΟΚ κάνεις δεν θέλει να έρθει.
Στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη που μπορεί να προσφέρει καλό συμβόλαιο, πληρώνει στην ώρα του και έχει μια Α οργάνωση στις παροχές προς τους παίκτες.
Όχι στον ΠΑΟΚ του Ζαγοράκη που περιμένει να δει πόσα διαρκείας πούλησε για να δει ποιον μπορεί να φέρει.
Το άλλο δε που ακούγεται ότι δεν έχουν προχωρήσει διότι δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο μόνο ως ανέκδοτο μπορώ να το εκλάβω
Λες και είσαι ο Απόλλων και φοβάσαι ότι δε θα βρεις τα λεφτά που θες , πέντε πάνω πέντε κάτω.
Η λες και εξαρτάται η ύπαρξη σου από αυτά τα λεφτά.
Πέρυσι πήρε κάπου δέκα εκατομμύρια από την γαύρο nova και φέτος που σε διεκδικούν δυο θα πάρει λιγότερα?
Περί κατορθώματος θα πρόκειται.
Συν το αυτονόητο ότι ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός από την Ευρώπη θα κοστίσει πολύ περισσότερο από το εάν έδιναν πέντε φράγκα παραπάνω για να έρθει έγκαιρα ο Χ, Ψ παίκτης
Και δεν μιλάω μόνο για τα λεφτά από την UEFA , αλλά τηλεοπτικά, διαφημίσεις κτλ
Συν ότι ξενερώνουν τον κόσμο και δίνουν λιγότερα διαρκείας .
Καλύτερα θα είναι μετά από έναν αποκλεισμό να γίνουν 3-4 κινήσεις για να χρυσωθεί το χάπι ?
Συν ότι με έναν αποκλεισμό θα πέσουμε κι άλλο στην βαθμολογία της UEFA και θα μας φταίει μετά πάλι το μπαλάκι αν κληρωθούμε με τον ajax η την benfica
Ούτε την Αμερική ανακάλυψα, ούτε τίποτα πρωτότυπο λέω
Ο rain καλά τα λέει.
Όλο τα ίδια και τα ίδια λέμε.
Όχι φέτος.
Κάθε χρόνο.
Το θέμα είναι γιατί δεν διορθώνεται ποτέ αυτή η κατάσταση
Στάλθηκε από το joyeuse μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οκ, άρα ο Λου το χει πάρει πάνω του όσον αφορά στο ποιοι και που, αλλά η διοίκηση αδυνατεί η αρνείται η καθυστερεί να υλοποιήσει τις επιθυμίες του.
Όταν λέμε "διοικηση", συγκεκριμένα ποιοι αναλαμβάνουν την ευθυνη; όλο το ΔΣ;
ΚΚ;
Μαρια;
Όταν λέμε "διοικηση", συγκεκριμένα ποιοι αναλαμβάνουν την ευθυνη; όλο το ΔΣ;
ΚΚ;
Μαρια;
Ο Μέρμηγκας πρέπει να τους έχει μπλοκάρει άσχημα. Τίποτα δεν έχει υπογράψει ακόμα. Στην Αραβία γράφουν ότι τώρα προσπαθούν να σπάσουν το συμβόλαιο του Γκομίς, ο οποίος και αυτός δεν κάνει κανένα σκόντο.
Στα 36+ χρόνια του και στα 106+ κιλά του, μας κάνει αυτός για μια χρονιά για οδοστρωτήρας μπροστά?
Είναι και το πιο αγαπημένο παιδί του Ρουμάνου, για να μην ξεχνιόμαστε.
Στα 36+ χρόνια του και στα 106+ κιλά του, μας κάνει αυτός για μια χρονιά για οδοστρωτήρας μπροστά?

Είναι και το πιο αγαπημένο παιδί του Ρουμάνου, για να μην ξεχνιόμαστε.