ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
prax

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από prax »

να κοψετε τις μαλακιες και να ακουτε αυτα που σας λεω..
ειρωνειες κ μλκιες αλλου, οτι λεω ειναι σιγουρο κ ειδικα σε τετοιο λεπτο ζητημα..

ο σουρμε ξερει πολυ καλα (του εχω μιλησει γι αυτον πολλες φορες) και ειδικα οι πιο παλιοι, οτι υπαρχει αδερφος στο φεισμπουκ που λειτουργει (εννοειται χωρις καποιο οφελος απο κανεναν ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ οπως ο ιδιος δηλωνει...) με σκοπο να ενημερωνει τον κοσμο τα τελευταια χρονια αντι τησ παε..
ισως το κανει αυτο γιατι βλεπει οτι οι συνδεσμοι τα εχουν παρει πολυ με την κατασταση τα τελευταια χρονια που η οικογενεια εχει παρατησει την ομαδα

το συγκεκριμενο ειναι πολυ παλιο μελος του φορουμ και συνδεσμιτης μαχιμος.. οποτε αυτος το μετεφερε στο φμπ κοινη θεα..

αν ειστε τοσο μπαγλαμαδες και αμφισβητειτε τα λεγομενα του τοτε λυπαμαι, συνεχιστε να ονειρευεστε παιχταραδες και τιτλους..

καλο βραδυ και καλα κρασσα
prax

Δημοσίευση από prax »

joshua έγραψε:Ειναι ευκολο να μου δωσετε και μενα το skype name του Ιβαν να του κανω μια κληση? Θελω μια συνταγη για πιροσκι...
ειναι ευκολο να μου δωσεις το τηλ της μιριαμ για να την ρωτησω κατι περι αστρολογιας?
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Αν δεν ακούω αυτά που μου λες, τι θα γίνει δηλαδή ?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα φτιαξω και καπελακι MAKE PAOK GREAT AGAIN...
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

prax έγραψε:να κοψετε τις μαλακιες και να ακουτε αυτα που σας λεω..
ειρωνειες κ μλκιες αλλου, οτι λεω ειναι σιγουρο κ ειδικα σε τετοιο λεπτο ζητημα..

ο σουρμε ξερει πολυ καλα (του εχω μιλησει γι αυτον πολλες φορες) και ειδικα οι πιο παλιοι, οτι υπαρχει αδερφος στο φεισμπουκ που λειτουργει (εννοειται χωρις καποιο οφελος απο κανεναν ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ οπως ο ιδιος δηλωνει...) με σκοπο να ενημερωνει τον κοσμο τα τελευταια χρονια αντι τησ παε..
ισως το κανει αυτο γιατι βλεπει οτι οι συνδεσμοι τα εχουν παρει πολυ με την κατασταση τα τελευταια χρονια που η οικογενεια εχει παρατησει την ομαδα

το συγκεκριμενο ειναι πολυ παλιο μελος του φορουμ και συνδεσμιτης μαχιμος.. οποτε αυτος το μετεφερε στο φμπ κοινη θεα..

αν ειστε τοσο μπαγλαμαδες και αμφισβητειτε τα λεγομενα του τοτε λυπαμαι, συνεχιστε να ονειρευεστε παιχταραδες και τιτλους..

Καλή βράδυ. Χαιρετισμούς
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

prax έγραψε:να κοψετε τις μαλακιες και να ακουτε αυτα που σας λεω..

Καλή βράδυ. Χαιρετισμούς
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Οι σύνδεσμοι τα έχουν πάρει πολύ με την κατάσταση τα τελευταία χρόνια που η οικογένεια έχει παρατήσει την ομάδα......
Μάλιστα.....
Γι αυτό τα τελευταία χρόνια έχουμε πάρει 5-6 τίτλους.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Να γινουν μεταγραφες μονο αν βρεθει κανα λαχειο αλλα με εγνωσμενη αξια. Και να ενεργοποιηθουνε καπως οι παικτες που ειναι παροπλισμενοι. Ναι ακομη και ο Εσιτι. Τον σκισαμε (και εγω μαζι) αλλα οσες φορες επαιξε φετος ηταν καλος ειδικα στο πρωταθλημα ηταν θα ελεγα και πολυ καλος οταν δεν απαιτουσε ο προπονητης να ειναι αυτος ο μαεστρος της ομαδας. Τα νεα παιδια μας ειναι πολυ νεα ακομη. Ο Μιχαηλιδης να κατσει να μαθει την θεση κανα 2-3 χρονια. Οι καλοι σεντερ μπακ ωριμαζουν αργα. Πολυ αγουρος ειναι ακομη. Ο Γιαννουλης μας ας μην ανεβαινει μπας και συγκεντρωθει στα αμυντικα του καθηκοντα. Και ολη ομαδα να μαθει να αμυνεται. Ειναι και δουλεια του προπονητη αυτο. Μας λειπει πολυ η εμπειρια στο παιχνιδι μας.
Επομενως ας παιξουμε στα ντερμπ και κανα 3-5-2 δεν ειναι κακο. Ας παιξουμε και κανα παλαιομοδιτικο συστημα δεν με πειραζει. Αρκει να σφιξουμε σαν ομαδα. Τωρα ειμαστε ευαλωτοι. Και πολυ πολυ προβλεψιμοι.

Και επιτελους ας κλεισει εκεινη η τρυπα στο κεντρο μπροστα απο την αμυνα. Επιτελους!!! Ειναι η μονη μεταγραφη που θα ηθελα να γινει τωρα και να πεσουνε ολα τα λεφτα τα διαθεσιμα. 5 χρονια περασανε 7 10 δεν ξερω. Εναν Ζεκα τυπου ρε παιδια δεν μπορουμε να βρουμε?? Τοσο δυσκολο ειναι?? Θυμαμαι Κανιας ναι τον Κανιας και νοιωθω λες και θυμαμαι τον Καντε.
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

cronos έγραψε:Οι σύνδεσμοι τα έχουν πάρει πολύ με την κατάσταση τα τελευταία χρόνια που η οικογένεια έχει παρατήσει την ομάδα......
Μάλιστα.....
+1926++++
prax

Δημοσίευση από prax »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Αν δεν ακούω αυτά που μου λες, τι θα γίνει δηλαδή ?
τζαμπα θα περιμενεις κ θα χαλαστεις στο τελος γεναρη. τι αλλο ηθελες να γινει..

με το "εκλιπαρουσαν" παρεπιπτοντως εννοουσα οτι επεμεναν για μεταγραφες ενω αυτος ηταν ανενδοτος στο να γινουν..
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Ο Κάνιας είναι ελεύθερος ...
Θα νοσταλγήσουμε δηλ. τον Κάτσε αμ. χαφ. που έβαζε και 4-5 γκολ την χρονιά και άλλες τόσες ασίστ.
Αλήθεια αυτός ο αμπαλέιρο που έχουμε, πόσα γκολ έχει βάλει ; (ρητορικό το ερώτημα)
prax

Δημοσίευση από prax »

cronos έγραψε:Οι σύνδεσμοι τα έχουν πάρει πολύ με την κατάσταση τα τελευταία χρόνια που η οικογένεια έχει παρατήσει την ομάδα......
Μάλιστα.....
μη βλεπεις ρε συ το δεντρο..

και βεβαια την ειχαμε σηκωμενη τοσα χρονια με αυτα που μας χαρησαν ναι, δεν λεω..

λιγο η λασπη με την ξανθη (σε τρυπησαν απο μεσα)
λιγο τα συνεχη επαναλαμβανομενα λαθη στα στελεχη-παιχτες πχ
λιγο η απαθεια εδω κ εναν χρονο
λιγο τα ανικανα στελεχη που την εχουν δει δημοσιοι υπαλληλοι

δεν θελει κ πολυ..
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

Ψυχραιμία συμφουριτες ..όλοι είμαστε χάλια...έχει πέσει και πολλη εσωστρέφεια...σε όλους και είναι δικαιολογημένο...να βρουν τα @@@ να καθαρίσουν την ομάδα από δούρειους ίππος και ψωνισμενα παικτακια...και εμείς θα στηρίξουμε....δεν είναι ίδρυμα η ομάδα ...Βλέπω Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και μελαγχωλω για την παικταρα τον Παλίνια...ράβει ξηλώνει στο κέντρο....
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

prax έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Αν δεν ακούω αυτά που μου λες, τι θα γίνει δηλαδή ?
τζαμπα θα περιμενεις κ θα χαλαστεις στο τελος γεναρη. τι αλλο ηθελες να γινει..

με το "εκλιπαρουσαν" παρεπιπτοντως εννοουσα οτι επεμεναν για μεταγραφες ενω αυτος ηταν ανενδοτος στο να γινουν..
Εγώ προσωπικά ήδη, έχω χαλασθεί απόλυτα με αυτά που έγιναν τον τελευταίο μήνα (από άρη και μετά). Δεν περιμένω να φθάσει τέλος Γενάρη.
Και για να πω την άποψή μου, πιο αναγκαίο θεωρώ να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας με χειρουργικές κινήσεις, παρά να έρθουν μέτριοι παίκτες.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

prax έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
prax έγραψε:ρε παιδια ακομα να το καταλαβετε οτι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ? απορω γιατι ειναι ακομα ανοιχτο το παρον τοπικ
Το πες μια δυο φτάνει.

Όσο είναι ανοιχτές οι μεταγραφές θα είναι ανοιχτό το τοπικ.

Τόσο απλα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι η δεύτερη φορά που το λέω.
Τι, σε πείραξε που λέω την αλήθεια;

Έγινε συνάντηση μέσω σκάιπ με εκπροσώπους των συνδέσμων και ιβαν.

Οι εκπρόσωποι εκλιπαρούσαν να κάνει μεταγραφές ο ιβαν αλλά αυτός δεν τους άκουγε και είπε ότι δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφες(εκτός αν πουληθεί κάποιος)

Αλήθειες δεν είπαμε θα λέμε εδώ μέσα;

Εκτός κ αν θέλετε να χαϊδεύετε τα αυτιά των συμφορουμητων μας, κατι για το οποίο είμαι σίγουρος ότι δεν το κάνει κανείς εδώ γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κάποιο κέρδος..
Και γω που να το ξέρω;;

Επίσης ποιος σου είπε ότι δε θα δοθεί παίκτης;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”