Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Gospi »

markos4 έγραψε:
Gospi έγραψε:
markos4 έγραψε:Συνδέθηκα μόνο και μόνο για να ρωτήσω αν ο gospi είναι καλά ή αν έπαθε κανένα εγκεφαλικό,μόλις διάβασε για τον Μαουρίτσιο...
Gospi δώσε σημεία ζωής...
Με συγκινεις με το ενδιαφερον σου [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Εν τω μεταξυ δεν εχω διαβασει τα υπόλοιπα ποστ μετα το δικο σου και δεν εχω ιδεα τι εχει παιχτει τις τελευταιες 2 ωρες μεταγραφικα...
Θα μπω να δω και θα σου πω αν ειμαι καλα [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχεις διαβάσει τι παίχτηκε από μεταγραφές????

Να ζήσουμε να σε θυμόμαστε :lol: :lol: :lol:
Νομιζω πως πλεον δεν εχω εγκεφαλικα κύτταρα...
Κοιταω το κενο σαν χαζος [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

stravostomis έγραψε:
laska4 έγραψε:Τόσα χρόνια ένα χαφ ΕΝΑ ΧΑΦ ΡΕ ΦΊΛΕ δεν μπορούμε να βρούμε!!!!
Αυτή τη στιγμή έχουμε έναν από τους 3 καλύτερους χαφ που είχαμε στην ιστορία μας...
Αν εννοείς τον φετινό Καντουρί, σύμφωνοι. Αλλά όλοι μας μιλάμε για αμυντικό χαφ, γιατί με τα κενά που έχουμε στον άξονα θα τον κάψουμε και αυτόν.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ο Μούργος και ο Κρίστο σίγουρα έκλεισαν ή θα ξυπνήσουμε αύριο πρωί και θα διαβάσουμε για ασυμφωνία τα μεσάνυχτα;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Απόλυτο δίκιο έχει ο Σέρα.

Βεβαίως και βελτιώθηκε η ποιότητα της ομάδας.

Δεν κατάλαβα δηλαδή, σε ποιον τομέα έπεσε η ποιότητα; Πάντα σεβόμενοι το γεγονός οτι πλέον δεν παίζουμε με εξτρεμ.

Στην επίθεση είναι νωρίς αλλά ναι εγώ πιστεύω οτι ο Τσόλακ είναι πολύ καλύτερος του Ακπομ, ενώ οι μικροί είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικά τα δείγματά τους

Στα δεκάρια αν μη τι άλλο με έλευση Ζιφκο και του Αυστριακού, είμαστε στα ίδια (εγώ λέω καλύτεροι αλλά έστω).

Στα χαφ συγγνώμη αλλά εγώ λεω οτι ο Σβαμπ είναι καλύτερος για ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΟΚ από αυτά που έδινε ο Μαουρίσιο. Ξαναλέω για ένα ΠΑΟΚ με λιγότερη συντήρηση όπως προσπαθεί να παίξει ο Αμπελ.

Στην άμυνα ίδιοι αν οχι καλύτεροι σε θεωρητικό επίπεδο, άσχετα αν θεωρώ κάκιστη τη δουλειά που γίνεται
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

WestBlock4 έγραψε:Παντως αυτο το 2 μηνο πιο πολυ μου μοιάζει οτι ο Γιώργης παιζει manager παρα οτι εχουμε σοβαρό σχεδιασμο για κατι...
Ο Ρεμπε όλα καλά λοιπόν..

Τον Νινουα και τον Νορβηγό πάντως το μάνατζερ τους έχει ταγαρια.. και αμφιβάλλω αν ο Γιώργης τους είχε ακούσει ποτέ.. όπως κι εμείς εδω. φτάνει πια με αυτό..

Ασχολείται του λέμε ότι παίζει μάνατζερ και τα κάνει σκατα.. φέτος δεν ασχολείται πάλι σκατα τα κάνει?
Ε φτάνει επειδή δε σας πάει να κάνετε κριτική στον Ρεμπε και Φερέιρα..
Και πέρσυ τα ίδια πάμε Μπράνκο μεταγραφαρες με Εσιταρος και τώρα τον βρίζετε όλοι.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Δευ 05 Οκτ 2020, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Rain?
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ηρθε ο μουργος...
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Parolos έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:Παντως αυτο το 2 μηνο πιο πολυ μου μοιάζει οτι ο Γιώργης παιζει manager παρα οτι εχουμε σοβαρό σχεδιασμο για κατι...

Τον Νινουα και τον Νορβηγό πάντως το μάνατζερ τους έχει ταγαρια.. φτάνει πια με αυτό..

Ασχολείται του λέμε ότι παίζει μάνατζερ και τα κάνει σκατα.. φέτος δεν ασχολείται πάλι σκατα τα κάνει?
Και πέρσυ τα ίδια πάμε Μπράνκο μεταγραφαρες με Εσιταρος και τώρα τον βρίζετε όλοι.

Εγω θα κρίνω στο τελος της χρονιάς κ οχι τωρα κ για τον αμπελ κ για ολους.
Αλλα κρατα αυτο το ποστ κ κάποια στιγμη θα δουμε αν ο φέρευρα ειχε λογο στις μεταγραφες και ποσο % ..
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Εγώ αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω...Ψάχνεις χαφ με ταβάνι τα 500.000...Γιατί δεν κρατάς Κάτσε που ξέρεις πως θα σου δώσει τίμια το 6.5 έχοντας χαρακτηριστικά όπως ταχυτητα, πλαϊνά μαρκαρίσματα, ντουμπλαρίσματα που δεν έχουν οι άλλοι χαφ σου...Παράλογος είμαι;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Sera4 έγραψε:Καταλαβαίνω την ανάγκη για αίμα μετά τον αποκλεισμό από τους Ρώσους, αλλά πραγματικά αυτά που γράφονται εδώ μέσα βγάζουν ένα μένος και μια εκδικητικότητα άνευ λόγου.

Το ότι η ομάδα κατάφερε να ρίξει το κόστος, ανεβάζοντας όμως την ποιότητα αποτελεί επιτυχία και όχι λόγο γκρίνιας...

Πραγματικά όταν βλέπω ότι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της σερβίας, δύο από τους καλύτερους παίχτες του αυστριακού πρωταθλήματος, ο πρώτος σκόρερ της κροατίας αποτελούν στοιχήματα, μόνο χαμόγελο αμηχανίας μου μένει στο τέλος.
Ε όχι και από σένα τέτοια πράγματα :shock:
Ποια ποιότητα ανέβασαν?
Που ο μέχρι προχθές ( στην ομάδα με συμπαίκτες τους Βιερίνια, πριγιοβιτς,Μάου, Όλιβερ) ο καντουρι ήταν παίκτης ροτεισον και σήμερα είναι η μύγα μες στο γάλα?
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

WestBlock4 έγραψε:
Parolos έγραψε:

Τον Νινουα και τον Νορβηγό πάντως το μάνατζερ τους έχει ταγαρια.. φτάνει πια με αυτό..

Εγω θα κρίνω στο τελος της χρονιάς κ οχι τωρα κ για τον αμπελ κ για ολους.
Αλλα κρατα αυτο το ποστ κ κάποια στιγμη θα δουμε αν ο φέρευρα ειχε λογο στις μεταγραφες και ποσο % ..
Ναι η ουσία είναι άλλη.. είπες ότι ο Γιώργης παίζει μάνατζερ.. βγάλε το όνομα Φερέιρα βάλε σκέτο Ρεμπε.

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω ξερω οτι χτες και οχι μονο, πριν την ειδηση για πωληση Πελκα, ο προπονητης μιλησε για αναγκη προσθηκης παικτων με χαρακτηριστικα που λειπουν.Μεχρι στιγμης χωρις καν να εχουν ολοκληρωθει οι 2 κινησεις,εκτος της αλλαξοκωλιας του Κουτσολιακου,εχουμε παρει μονο τον Cristo.Αυτο ειχε στο μυαλο του ο προπονητης?
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ρε συ Sera ειλικρινά μειώθηκε το κόστος ανεβάζοντας ποιότητα?
Ζίβκοβιτς ο μοναδικός παίκτης ποιότητας που δεν υπήρχε πριν δύο χρόνια. Και αμφιβάλλω αν αυτός ο παίκτης έκλεισε όντως μόνο για 500χιλ.
Ρίχνοντας το μπάτζετ πέσαμε σε ποιότητα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το θέμα. Υπάρχουν κενά στο ρόστερ που βγάζουν μάτι. Πάρε έστω έναν Σβαμπ ακόμη για το κέντρο.
Ο ΠΑΟΚ έχει πέσει τουλάχιστον ένα λέβελ σε ποιότητα. Μην πω και δύο. Αυτό που μας σώζει είναι το γενικότερο πεσμένο επίπεδο του πρωταθλήματος. Τεσπα συζήτηση να γίνεται...
ΠΑΡΤΕ ΧΑΦ!!!!!!!!!!
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Δηλαδή τώρα χαφ από τους ελεύθερους;
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Για να μην εχει βγει το ονομα του χαφ, ή τελος παντων καποιο νεο ονομα, θεωρω οτι μαλλον καταληγουμε στην 3αδα Μουργκ, Κριστο και Μαουριτσιο; Ο Μουργκ ειναι ο αντιΠελκας και οι αλλοι δυο ειναι η "ενισχυση".

Οκ. Μετρια πραγματα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”