Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
arisk

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από arisk »

shark4 έγραψε: Σε λιγο και για το οτι μου εριξαν κληση στην Τσιμισκη για παρανομο παρκαρισμα , θα φταιει ο πορτογαλλος. Ημαρτον πια.
Σε έγραψαν Χριστουγεννιάτικα οι κουφάλες, η κωλοδημοτική αστυνομία...?? :D

Υ.Γ. Δώστη στο Σάντος να στη σβήσει...!! ΠΑΟΚ είσαι... :lol:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

shark4 έγραψε:Δεν πανε να το λενε διαφοροι γνωριζοντες τον χωρο του ποδοσφαιρου( παιχτες - δημοσιογραφοι κλπ) για τον Σαντος..
Εμεις εκει τα ιδια. Γιατι τον εδιωξαν απο την Μπενφικα και τα λοιπα.
Εκτος απο καποιους γραφικους, τυπου Αλεφαντου κλπ, εγω προσωπικα δεν περιμενω απο κανεναν παραγοντα, ποδοσφαιριστή ή επαγγελματια που ασχολειται με το ποδοσφαιρο, να πει δημοσιως κατι αρνητικο ,οχι μονο για τον Σαντος, αλλα για οποιονδηποτε αλλο συναδελφο του... Ειναι ''συντεχνια'' επαγγελματικη και ετσι πρεπει να αντιμετωπιζεται...Τα εν οικω μη εν δημω, που λεει και ο λαος...Σκεψου μονο τι αρνητικη εντυπωση θα δωσει ενας επαγγελματιας ποδοσφαιριστης, αν αρχισει και μιλαει ασχημα δημοσιως για εναν πρωην προισταμενο του ή για οποιονδηποτε στον χωρο του ποδοσφαιρου...

shark4 έγραψε: Ας αντιστρεψω την ερωτηση μερες που ειναι." .... και ο προεδρος ζητησε την διακοπη συμβολαιου του Παρασχου 1 χρονο πριν αυτο ληξει , προφανως οχι βεβαια γιατι ειχαν χορτασει ποδοσφαιρικο θεαμα αλλα ουτε και για το πρωταθλημα πους τους εφερε....
Δεν μπορω να ξερω το τι παιχτηκε η' πως σκεφτονται οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ αλλα τα γεγονοτα αυτα ειναι...."
Για να δουμε βγαζει κανεις συμπερασμα τωρα?
Βεβαιως...εγω βγαζω συμπερασμα...Ο Παρασχος θεωρηθηκε οτι ειναι λιγος για τον παγκο του ΠΑΟΚ και εφεραν εναν καλυτερο και πιο αναγνωρισμενο για να μπορεσουν να εφαρμοσουν ενα πλανο της προκοπης...(οχι οτι δεν μπορουσαν να κανουν πλανο και με τον Παρασχο,αλλα προφανως θεωρηθηκε λιγος για την αναγεννηση του ΠΑΟΚ)...

Ετσι και στην Μπενφικα...Ο Σαντος θεωρηθηκε λιγος, οτι δεν απεδωσε τα αναμενομενα και εφεραν καποιον καλυτερο (ετσι πιστευαν την δεδομενη χρονικη στιγμη-τον Καματσο) για να καθησει στον παγκο τους ...Αν τα πηγαινε καλα ο Σαντος,ηταν ευχαριστημενοι ολοι τους και πιστευαν σε αυτον, δεν θα τον διωχνανε...Οπως και εμεις τον Παρασχο...Δεν νομιζω οτι απουσιαζει η λογικη σε αυτη την σκεψη...

Εκτος βεβαια και αν υπαρχουν ''ανωτερες δυναμεις'' και παιχτηκε κατι υπογειως και δεν το ξερω...Αν καποιος γνωριζει κατι περισσοτερο, ας με διαφωτισει...
shark4 έγραψε: Υ.Γ. Σε λιγο και για το οτι μου εριξαν κληση στην Τσιμισκη για παρανομο παρκαρισμα , θα φταιει ο πορτογαλλος. Ημαρτον πια.
Ας σταματησουμε να τραβαμε το σκοινι στην αλλη μερια και στην υπερβολή...Κανεις δεν ειπε οτι για ολα φταιει ο Σαντος...Τα εχω πει τοσες φορες τα θετικα του, που θα καταντησω διπλη προσωπικοτητα! :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maximus την Τρί 22 Δεκ 2009, 11:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Μερικοι για να κανετε το ασπρο μαυρο και αντιστροφα μπορειτε να βρειτε οτι δικαιολογια θελετε...Κανενα προβλημα ,πιστευτοι ομως δεν γινεστε..!!Να το ξερετε...Ακουσαμε οτι οι ποδοσφαιριστες αβανταρουν εν ολιγοις προπονητες -παικτες λογω συναδελφικοτητας...!!!!Ημαρτον ρε παιδια ,πειτε κατι αλλο ,οχι αυτο..!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Αλλο ''αβανταρω'' και άλλο ''δεν λεω αυτο που πιστευω και το παιζω διπλωματης''...Εχει τεραστια διαφορά και δεν λεμε το ιδιο...

Ο χ,ψ Κατσουρανης τα λεει αυτα γιατι μπορει οντως να τα πιστευει...Εγω ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν δεκαδες ποδοσφαιριστες-παλαιμαχοι-παραγοντες (ακομα και μεσα στον ΠΑΟΚ) που εχουν κατι αρνητικο να πουν για τον Σαντος αλλα δεν το εκφραζουν προς τα εξω διοτι αυτα τα πραγματα δεν λεγονται δημοσιως για προισταμενο ή συναδελφο τους...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Δεν μιλαμε για εντος Π.Α.Ο.Κ , αλλα για εκτος ..Ποδοσφαιριστες αλλων ομαδων μιλανε , οχι του Π.Α.Ο.Κ...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Στο πέταλο του Ηρακλείου ακούστηκε στο 0-1 Φερνάντο Σάντος οε οε οε απο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην αρχή λίγο μουδιασμένα λόγω κρύου αλλά εν συνεχεία όλο και ποιο ζεστά.

Βρύζα τελείωνε με το θέμα γιατί έχω κάτι ξύδια τα οποία άρχισαν να χαλάνε. :lol:

Ανανέωση προχθές.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

τωρα και με την επιστροφη τεο δαγκωτο ειναι γκας.. :D :D :D
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Παρα ειναι δαγκωτο θα ελεγα... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

gash04 έγραψε:Στο πέταλο του Ηρακλείου ακούστηκε στο 0-1 Φερνάντο Σάντος οε οε οε απο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην αρχή λίγο μουδιασμένα λόγω κρύου αλλά εν συνεχεία όλο και ποιο ζεστά.

Βρύζα τελείωνε με το θέμα γιατί έχω κάτι ξύδια τα οποία άρχισαν να χαλάνε. :lol:

Ανανέωση προχθές.
Ασε τα σάπια και μην δημιουργείς κλίμα...εσύ με την παρεά σου το φώναζες...αντε και κανα δυό ακόμα που δεν κατάλαβαν :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gashouli σε πήρανε χαμπάρι!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:pano:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Orwell έγραψε:
gash04 έγραψε:Στο πέταλο του Ηρακλείου ακούστηκε στο 0-1 Φερνάντο Σάντος οε οε οε απο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην αρχή λίγο μουδιασμένα λόγω κρύου αλλά εν συνεχεία όλο και ποιο ζεστά.

Ανανέωση προχθές.
Ασε τα σάπια και μην δημιουργείς κλίμα...εσύ με την παρεά σου το φώναζες...αντε και κανα δυό ακόμα που δεν κατάλαβαν :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol:

όχι σοβαρά.
Για αυτό το έγραψα στην αρχή παγωμένα και μετά ποιο ζεστά. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

(Πρεπει με καποιον τροπο να καταφερω τον Αποστολη να γραψει ευχες σε αυτο το τοπικ...) :lol:
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Sera4 έγραψε:τωρα και με την επιστροφη τεο δαγκωτο ειναι γκας.. :D :D :D
Χαρές που θα κάνουν στην Αθήνα... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

εννοεις τον γκας φανταζομαι και οχι τους ανριπαλους οπαδους... :lol: :lol: :lol:

ολα τα σαντοσκυλα θα πανηγυρισουμε :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”