shark4 έγραψε:Δεν πανε να το λενε διαφοροι γνωριζοντες τον χωρο του ποδοσφαιρου( παιχτες - δημοσιογραφοι κλπ) για τον Σαντος..
Εμεις εκει τα ιδια. Γιατι τον εδιωξαν απο την Μπενφικα και τα λοιπα.
Εκτος απο καποιους γραφικους, τυπου Αλεφαντου κλπ, εγω προσωπικα δεν περιμενω απο κανεναν παραγοντα, ποδοσφαιριστή ή επαγγελματια που ασχολειται με το ποδοσφαιρο, να πει δημοσιως κατι αρνητικο ,οχι μονο για τον Σαντος, αλλα για οποιονδηποτε αλλο συναδελφο του... Ειναι ''συντεχνια'' επαγγελματικη και ετσι πρεπει να αντιμετωπιζεται...Τα εν οικω μη εν δημω, που λεει και ο λαος...Σκεψου μονο τι αρνητικη εντυπωση θα δωσει ενας επαγγελματιας ποδοσφαιριστης, αν αρχισει και μιλαει ασχημα δημοσιως για εναν πρωην προισταμενο του ή για οποιονδηποτε στον χωρο του ποδοσφαιρου...
shark4 έγραψε:
Ας αντιστρεψω την ερωτηση μερες που ειναι." .... και ο προεδρος ζητησε την διακοπη συμβολαιου του Παρασχου 1 χρονο πριν αυτο ληξει , προφανως οχι βεβαια γιατι ειχαν χορτασει ποδοσφαιρικο θεαμα αλλα ουτε και για το πρωταθλημα πους τους εφερε....
Δεν μπορω να ξερω το τι παιχτηκε η' πως σκεφτονται οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ αλλα τα γεγονοτα αυτα ειναι...."
Για να δουμε βγαζει κανεις συμπερασμα τωρα?
Βεβαιως...εγω βγαζω συμπερασμα...Ο Παρασχος θεωρηθηκε οτι ειναι λιγος για τον παγκο του ΠΑΟΚ και εφεραν εναν καλυτερο και πιο αναγνωρισμενο για να μπορεσουν να εφαρμοσουν ενα πλανο της προκοπης...(οχι οτι δεν μπορουσαν να κανουν πλανο και με τον Παρασχο,αλλα προφανως θεωρηθηκε λιγος για την αναγεννηση του ΠΑΟΚ)...
Ετσι και στην Μπενφικα...Ο Σαντος θεωρηθηκε λιγος, οτι δεν απεδωσε τα αναμενομενα και εφεραν καποιον καλυτερο (ετσι πιστευαν την δεδομενη χρονικη στιγμη-τον Καματσο) για να καθησει στον παγκο τους ...Αν τα πηγαινε καλα ο Σαντος,ηταν ευχαριστημενοι ολοι τους και πιστευαν σε αυτον, δεν θα τον διωχνανε...Οπως και εμεις τον Παρασχο...Δεν νομιζω οτι απουσιαζει η λογικη σε αυτη την σκεψη...
Εκτος βεβαια και αν υπαρχουν ''ανωτερες δυναμεις'' και παιχτηκε κατι υπογειως και δεν το ξερω...Αν καποιος γνωριζει κατι περισσοτερο, ας με διαφωτισει...
shark4 έγραψε:
Υ.Γ. Σε λιγο και για το οτι μου εριξαν κληση στην Τσιμισκη για παρανομο παρκαρισμα , θα φταιει ο πορτογαλλος. Ημαρτον πια.
Ας σταματησουμε να τραβαμε το σκοινι στην αλλη μερια και στην υπερβολή...Κανεις δεν ειπε οτι για ολα φταιει ο Σαντος...Τα εχω πει τοσες φορες τα θετικα του, που θα καταντησω διπλη προσωπικοτητα!