Abel Fernando Moreira Ferreira
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Νομίζω πως πρέπει να σε θεωρούμε παρελθόν, όχι φυσικά για το αποτέλεσμα, αλλά για την εικόνα αποσύνθεσης, που παρουσιάζει η ομάδα.
- invincible
Ξέρεις κανέναν που είναι να πάρει άλλα 4 εκ και να πει δεν τα θέλω θα γυρίσω στην Πορτογαλία με 300χιλ τον χρόνο 

- ΑποστόληςΑ
Πριν το ματς με τον γαύρο έγραψα να μην χρειαστεί να εξηγήσει γιατί δεν παίρνει στόπερ στον πάγκο.
Σήμερα θα ήθελα να μου εξηγήσει πώς βλέπει το ότι αλλάζει σύστημα όχι από τακτική επιλογή αλλά εξ αιτίας του γεγονότος ότι δεν έχει στόπερ στον πάγκο.
Δεν ξέρω αν θα μείνει του χρόνου αλλά απαραίτητη προϋπόθεση αν μείνει, είναι να μάθει από τα λάθη του.
Σήμερα θα ήθελα να μου εξηγήσει πώς βλέπει το ότι αλλάζει σύστημα όχι από τακτική επιλογή αλλά εξ αιτίας του γεγονότος ότι δεν έχει στόπερ στον πάγκο.
Δεν ξέρω αν θα μείνει του χρόνου αλλά απαραίτητη προϋπόθεση αν μείνει, είναι να μάθει από τα λάθη του.
Όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω, το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι το αποτέλεσμα.
Ούτε η απώλεια του τίτλου. Άλλωστε με τόσο προβληματικό σε σημαντικές θέσεις ρόστερ, δύσκολα θα έπαιρνες τίτλο.
Το μέγα πρόβλημα είναι πως δείχνει να τα έχει χαμένα. Δεν αλλάζει τίποτα στη ροή αγώνων. Δεν κάνει σωστή διαχείριση παικτών ( ούτε μια σοβαρή συμμετοχή ο μιχαϊ έστω για το ονορε). Δεν έχει δουλέψει άμυνα. Δεν έχει δουλέψει επίθεση (τι είναι αυτό το έκτρωμα κάθε φορά που βγαίνουμε μπροστά; ) , ακομα και η μαζική απώλεια παικτών λόγω καρτών λάθος του προπονητικού Τιμ είναι.
Ίσως σε κάποια χρόνια να είναι καλός προπονητής. Σήμερα όμως δεν μπορεί να κουμαντάρει τον πρωταθλητή και προβληματικό ΠΑΟΚ .
Αυτό βέβαια δεν αναιρεί τις ευθύνες παικτών. Αλλά άμα εχεις ελλιπές ρόστερ και προβληματικους παίκτες, ε τότε παίζεις πιο ισορροπημένα. Τούτος εδώ μέχρι το Γενάρη πετούσε αετο
Ούτε η απώλεια του τίτλου. Άλλωστε με τόσο προβληματικό σε σημαντικές θέσεις ρόστερ, δύσκολα θα έπαιρνες τίτλο.
Το μέγα πρόβλημα είναι πως δείχνει να τα έχει χαμένα. Δεν αλλάζει τίποτα στη ροή αγώνων. Δεν κάνει σωστή διαχείριση παικτών ( ούτε μια σοβαρή συμμετοχή ο μιχαϊ έστω για το ονορε). Δεν έχει δουλέψει άμυνα. Δεν έχει δουλέψει επίθεση (τι είναι αυτό το έκτρωμα κάθε φορά που βγαίνουμε μπροστά; ) , ακομα και η μαζική απώλεια παικτών λόγω καρτών λάθος του προπονητικού Τιμ είναι.
Ίσως σε κάποια χρόνια να είναι καλός προπονητής. Σήμερα όμως δεν μπορεί να κουμαντάρει τον πρωταθλητή και προβληματικό ΠΑΟΚ .
Αυτό βέβαια δεν αναιρεί τις ευθύνες παικτών. Αλλά άμα εχεις ελλιπές ρόστερ και προβληματικους παίκτες, ε τότε παίζεις πιο ισορροπημένα. Τούτος εδώ μέχρι το Γενάρη πετούσε αετο
- invincible
Πέταξε λευκή πετσέτα το είπε και αυτό : '' ο γαύρος είναι καλύτερος '''
Ο χειρότερος προπονητής στην ιστορία
Ο χειρότερος προπονητής στην ιστορία
-
Το είπε; Δεν ακούω συνέντευξη τύπου.
Μπράβο σε όποιον έφερε τον μαθητευόμενο ανύπαρκτο. Κοντά 4-5 εκατομμύρια θα κοστίσει. Συγχαρητήρια
Μπράβο σε όποιον έφερε τον μαθητευόμενο ανύπαρκτο. Κοντά 4-5 εκατομμύρια θα κοστίσει. Συγχαρητήρια
- invincible
όχι μονο είπε ότι είναι καλύτερη ομάδα που θα το πάρουν αυτό όλοι και θα το κάνουν σημαία είπε ότι θέλετε να συγκρίνω τους πάιχτες που έχει ο γαυρος με τους δικούς μας... δηλαδή έμμεσα είπε ότι δεν εχει τόσο καλους παίχτες και είναι άξια ο γαύρος πρώτος.... ΤΕΛΟΣ
Ας του πει κάποιος ότι Μ αυτούς τους παίκτες πήρε πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ
- sourmenetes
- Moderator
Αντε διωχτε τον να. Μην πω τπτ χειρότερο!invincible έγραψε:όχι μονο είπε ότι είναι καλύτερη ομάδα που θα το πάρουν αυτό όλοι και θα το κάνουν σημαία είπε ότι θέλετε να συγκρίνω τους πάιχτες που έχει ο γαυρος με τους δικούς μας... δηλαδή έμμεσα είπε ότι δεν εχει τόσο καλους παίχτες και είναι άξια ο γαύρος πρώτος.... ΤΕΛΟΣ
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σαρδέλες.invincible έγραψε:όχι μονο είπε ότι είναι καλύτερη ομάδα που θα το πάρουν αυτό όλοι και θα το κάνουν σημαία είπε ότι θέλετε να συγκρίνω τους πάιχτες που έχει ο γαυρος με τους δικούς μας... δηλαδή έμμεσα είπε ότι δεν εχει τόσο καλους παίχτες και είναι άξια ο γαύρος πρώτος.... ΤΕΛΟΣ
- Notorious4
Ανίκανος προπονητής και μηδενική προσωπικότητα. Το ήξερα από την αρχή ότι είσαι κραμα τουντορ-στανιγιεβιτς και έπεσαν κάποιοι να φαμε ακολουθώντας το δόγμα. Φύγε να τελειώνουμε.
Έδωσε δημόσια κ τους παίκτες δλδ...μπράβο του...να φύγει δεν γίνεται αλλιώς αν έγινε αυτό!
Δεν θέλει να παραιτηθεί θέλει να τον διώξουμε
Δεν θέλουμε να τον διώξουμε θέλουμε να παραιτηθεί
Εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι
Δεν θέλουμε να τον διώξουμε θέλουμε να παραιτηθεί
Εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι