Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται......η κούλα δεν είναι έτοιμη για το επίπεδο του τσ λ, ούτε έχει προπονητή για να το φτάσει. Δεν έχει καν καλή φυσική κατάσταση που είχε με τον χιμένο. Μπορεί να μπήκε ομίλους, αλλά αυτή η είσοδος τους θα τους κάνει να χάσουν τα αυγα και τα πασχάλια. Όλοι μα όλοι από τους 26 θα θέλουν να παίξουν με την κούλα στον όμιλο. Όσο για τους βαθμούς που φέρνει στην χώρα, κάπου εδώ μας τελείωσαν, με το ζόρι ίσως πάρει 1-2 από κανένα 0-0 με ταμπούρι στην έδρα της. Με μία ενδεκάδα και αυτή με μπακακη, μανταλο, οικονομου, γαλανοπουλο κτλ κτλ για 3 διοργανώσεις
- painkiller4
Μλκ βλέπω και ξαναβλέπω πως σκανδαλωδώς έχουν πάρει σφυρίγματα και δη σε ευρωπαϊκά κυρίως παιχνίδια και είναι να τρελαίνεσαι. Αυτοί που δεν σταμάτησαν να μιλάνε για το πέναλτι με το κολοκοτρονιτσιBanksy έγραψε:

Διαισθάνομαι πως η απερίγραπτη κωλοφαρδία τους θα συνεχιστεί με βουντού του στυλ όμιλος με τους πιο αδύνατους, αλλά από την άλλη τους βλέπεις πως αποτελούν ένα κακόγουστο αστείο.
Για αυτό και στα δικά μας μέχρι να αρχίσουμε στη Σουπερλίγδα να παίζουμε με αυτούς, θέλω απλά να παίρνουμε τα πονταλάκια. Το σκληρό πορνό ας αργήσει λίγο και ας είναι αυτοί που θα το γευτούν πρώτοι.
Για αυτό και στα δικά μας μέχρι να αρχίσουμε στη Σουπερλίγδα να παίζουμε με αυτούς, θέλω απλά να παίρνουμε τα πονταλάκια. Το σκληρό πορνό ας αργήσει λίγο και ας είναι αυτοί που θα το γευτούν πρώτοι.
- Vet_eranos
Να χεις περασει ομιλους ηδη κ παρ'ολα αυτα να σε δινουν παραπανω αποδοση απο μας για κατακτηση ΤΣ.Λ..
Σημερινες αποδοσεις
Σάλκε201.00
Σαχτάρ Ντόνετσκ201.00
PSV Αϊντχόφεν201.00
Γαλατασαράι251.00
ΠΑΟΚ251.00
ΑΕΚ351.00
Σημερινες αποδοσεις
Σάλκε201.00
Σαχτάρ Ντόνετσκ201.00
PSV Αϊντχόφεν201.00
Γαλατασαράι251.00
ΠΑΟΚ251.00
ΑΕΚ351.00
Για να φτάσουμε στους 4 τι μας δίνουν; Σιγουράκι

Πέρα από το μεταφυσικό της κωλοφαρδίας (που ισχύει) θεωρώ ότι στους αγώνες της λίγδας θα κάνουν περίπατο με διάφορα δωράκια και "πεσμένους" αντιπάλους.tolis01 έγραψε:Διαισθάνομαι πως η απερίγραπτη κωλοφαρδία τους θα συνεχιστεί με βουντού του στυλ όμιλος με τους πιο αδύνατους, αλλά από την άλλη τους βλέπεις πως αποτελούν ένα κακόγουστο αστείο.
Στην αντίπερα όχθη, με εμάς θα σκίζονται όλοι και θα έχουμε και κάτι "μπουμπούκια" με τη σφυρίχτρα.
Στην Ευρώπη, σα να τη βλέπω μπροστά μου τη δικαιολογία για τις φούτσες: "Με τον λιβάδια και τον λόπεζ εκτός, τί θα μπορούσαμε να κάνουμε";
Ακριβώς όπως τα λες έτσι Spiros_S .
Τα ίδια γίνονταν με γκέι (όπως και με όλους). Μόνο εμείς σύμφωνα με τους αντικειμενικούς πρέπει πάντα να παίζουμε υπερδιαστημική μπαλάρα. Και δυστυχώς αυτο περναέι και στη δικιά μας κριτική.
Σα χθες έχω το τελευταίο ζευγάρωμα επί Χούουμπ με Μπενφίκα (που είχε φτάσει τελικό Γιουρόπα εκείνην τη χρονιά), πως έπρεπε σώνει και καλά να περάσουμε και τι έγινε που μας είχε σφάξει το κοράκι και λοιπές παπαριές.
Τα ίδια γίνονταν με γκέι (όπως και με όλους). Μόνο εμείς σύμφωνα με τους αντικειμενικούς πρέπει πάντα να παίζουμε υπερδιαστημική μπαλάρα. Και δυστυχώς αυτο περναέι και στη δικιά μας κριτική.
Σα χθες έχω το τελευταίο ζευγάρωμα επί Χούουμπ με Μπενφίκα (που είχε φτάσει τελικό Γιουρόπα εκείνην τη χρονιά), πως έπρεπε σώνει και καλά να περάσουμε και τι έγινε που μας είχε σφάξει το κοράκι και λοιπές παπαριές.
Μάγκες δυστυχώς το έκανε το ΜΠΑΜ η αεχ μετά την είσοδο στους κερδοφόρου ομίλους...
Σκούρα τα πράγματα...
Σκούρα τα πράγματα...
Ναι έκλεψε τον γιαννωτα από το σκουλήκιpaoki19 έγραψε:Μάγκες δυστυχώς το έκανε το ΜΠΑΜ η αεχ μετά την είσοδο στους κερδοφόρου ομίλους...
Σκούρα τα πράγματα...
Πας καλά φίλε;
Πιο μπαμ; Με καθυστερήσεις απέναντι σε βίντεο κλαμπ;;;
Ότι να ναι λέτε
SM-G965F
Ρε φίλε μου πιστεύεις ότι θεωρώ για ΜΠΑΜ τον βουτηχτη!;

pilotos έγραψε:Ναι έκλεψε τον γιαννωτα από το σκουλήκιpaoki19 έγραψε:Μάγκες δυστυχώς το έκανε το ΜΠΑΜ η αεχ μετά την είσοδο στους κερδοφόρου ομίλους...
Σκούρα τα πράγματα...
Πας καλά φίλε;
Πιο μπαμ; Με καθυστερήσεις απέναντι σε βίντεο κλαμπ;;;
Ότι να ναι λέτε
SM-G965F
Προφανώς τρολλάρει...
να παρεις ποσα μυρια απο τσουλου και να πηγαινεις να παρεις τον γιαννιωτα

Ξέρεις πόσους βαθμούς θα τους δώσει ο γιαννιωτας βουτώντας έξω από την περιοχή και πέφτοντας μεσα; 

ηδη τα φραγκα του τσουλου πιανουν τοπο. Γκρεμιστηκαν τα μισοτελειωμενα τειχη της αγια σοφιας με την βομβα γιαννιωτα