20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Για 30 λεπτα ειναι να μπαινει να αλλαζει τη ροη καποιου παιχνιδιου. Χτες οτι και να λετε για τον Μηχαηλιδη ο Αντρε εφταιγε για το γκολ. Αλλα δεν μπορεις να του καταλογισεις ευθυνη οταν ειναι 36 στο πρωτο επισημο ματς και τον βαζεις 90 λεπτα με αντιπαλους που εχουν 25 παιχνιδια στα ποδια τους λογικο να συμβει οτι συνεβη
Δεν μπορω να καταλαβω την λογικη καποιων να υπερασπιζονται τον βιερινια,σε βαρος του ΠΑΟΚ.
Πιστευει καποιος οτι αν τον αποδεσμευε ο ΠΑΟΚ θα υπηρχε ομαδα να του δωσει φανελα βασικου;
Σκεφτομαι οτι σε παιχνιδια με ενταση ,απεναντι σε ομαδες με τρεξιματα ,θα βγαλει τετοια εικονα που και ο φανατικοτερος θαυμαστης του θα καταλαβει οτι ΠΡΕΠΕΙ να παει σπιτι του.
Το θεμα ειναι να μην την πληρωσει ο ΠΑΟΚ μεχρι να συμβει το οφθαλμοφανες .
Πιστευει καποιος οτι αν τον αποδεσμευε ο ΠΑΟΚ θα υπηρχε ομαδα να του δωσει φανελα βασικου;
Σκεφτομαι οτι σε παιχνιδια με ενταση ,απεναντι σε ομαδες με τρεξιματα ,θα βγαλει τετοια εικονα που και ο φανατικοτερος θαυμαστης του θα καταλαβει οτι ΠΡΕΠΕΙ να παει σπιτι του.
Έκανε κακό παιχνίδι ο αρχηγός μετά από παρά πολύ καιρό.
Είναι εντελώς ανούσιο όμως επειδή τόσο καιρό εξέθετε όσους τον έλεγαν τελειωμένο να βγαίνουν τώρα και να πανηγυρίζουν.
Το πόσο θα προσφέρει φέτος και σε τι ρόλο θα το δείξει η πορεία.
Υποθέσεις από ενα κακό ματς ( το πρωτο της σεζον) όταν μέχρι και ο zivkovic ήταν ανύπαρκτος και ο kaddouri που έπαιζε μαζί του ήταν σε άλλο κόσμο είναι εκτός λογικής και παράτολμες.
Είναι εντελώς ανούσιο όμως επειδή τόσο καιρό εξέθετε όσους τον έλεγαν τελειωμένο να βγαίνουν τώρα και να πανηγυρίζουν.
Το πόσο θα προσφέρει φέτος και σε τι ρόλο θα το δείξει η πορεία.
Υποθέσεις από ενα κακό ματς ( το πρωτο της σεζον) όταν μέχρι και ο zivkovic ήταν ανύπαρκτος και ο kaddouri που έπαιζε μαζί του ήταν σε άλλο κόσμο είναι εκτός λογικής και παράτολμες.
Τους εχετε παρει ολους σβαρνα, στο πρωτο επισημο παιχνιδι της σεζον.
Δεν πειραζει.
Δεν πειραζει.
Για τον Βιερίνια επιτρέψτε μου να διαφωνήσω γιατί έχει κάνει και μένα να κάνω κωλοτουμπα πολλές φορές.
Είναι ακόμη 4 Αυγούστου. Αργεί πάντα να πάρει μπρος
Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλυτερος. Είναι πραγματικός αρχηγός.
Όλα αυτά βέβαια δε σημαίνουν ότι μπορεί να ανεβοκατεβαίνει την πλευρά επί 90 λεπτά όπως ο Γιαννούλης. Αλλά σε ένα 4-2-3-1 αυτό δε θα γίνεται.
Επίσης μπορεί να παίζει μέχρι ένα ματς την εβδομάδα.
Τέλος είναι πολύ επίφοβος για τραυματισμό.
Όλα αυτά συνηγορούν ότι πρέπει να παρθεί τουλάχιστον ισάξιος παιχτης......Εξάλλου πάσχουμε και από δεξιά.
Είναι ακόμη 4 Αυγούστου. Αργεί πάντα να πάρει μπρος
Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλυτερος. Είναι πραγματικός αρχηγός.
Όλα αυτά βέβαια δε σημαίνουν ότι μπορεί να ανεβοκατεβαίνει την πλευρά επί 90 λεπτά όπως ο Γιαννούλης. Αλλά σε ένα 4-2-3-1 αυτό δε θα γίνεται.
Επίσης μπορεί να παίζει μέχρι ένα ματς την εβδομάδα.
Τέλος είναι πολύ επίφοβος για τραυματισμό.
Όλα αυτά συνηγορούν ότι πρέπει να παρθεί τουλάχιστον ισάξιος παιχτης......Εξάλλου πάσχουμε και από δεξιά.
ειναι κριμα να βλεπεις εναν τοσο σπουδαιο ποδοσφαιριστη σε αυτη την κατασταση αλλα το προβλημα ειναι πως θα επρεπε ο προπονητης να τον προστατευσει και να ειναι σε θεση να αντιληφθει πως δεν μπορει να περιμενει απο τον παικτη να κανει αυτα που εκανε παλια γιατι τον χρονο δεν τον νικησε κανεις ποσο μαλλον μετα απο 2 χιαστους...
Φέτος θα κλείσεις το πρωτάθλημα ως πρωταθλητής και θα τρίψεις στα μούτρα τα σχόλια των κακοψυχων
- sourmenetes
- Moderator
Ποιος υπερασπιζονται μεγαλε τον Αντελινο εις βάρος του ΠΑΟΚ;;mailo21+ έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω την λογικη καποιων να υπερασπιζονται τον βιερινια,σε βαρος του ΠΑΟΚ.
Ο Αντελινο για πλάκα παίζει στην Ελλάδα.
Άλλο η Ευρώπη.
Έχει τόση ποιότητα που χαβαλέ θα κάνει και φέτος στην Ελλάδα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Και την κάλυψε ο καντουρι χθες;;πόσες φορές γύρισε χθες;;pisakaipoupoula έγραψε:ποδοσφαιρικά είσαι 25 με 30 χρόνια πίσω, ο Τζόλης έχει χάσει τη θέση του γιατί δεν γυρνάει να καλύψει σε φάση άμυνας, να κάνει τα 40άρια όταν παίρνουμε τη μπάλα και να ξαναγυρίσει όταν τη χάσουμε...sourmenetes έγραψε:Για μένα ο Αντελινο ειδικά στην Ευρώπη πρέπει να παίξει σαν εξτρεμ.
Έχει τόση ποιότητα που με 2 κοφτές τρίπλες τους αδειάζει ακόμα και τώρα.
Σαν μπακ στην. Ευρώπη δε το συζητάω καν.
ο 19χρονος Τζόλης...και θα το κάνει αυτό ο 36χρονος Βιερίνια???
Μόνο μπακ χωρίς ανεβάσματα και τρίτο στόπερ μπορεί να παίξει ο αρχηγός
Πόσες μπαλιές έβγαλε το δεξί εξτρεμ χθες;;
Δες πόσες έβγαλε ο Αντελινο.
Δεν είπα ότι όλα τα ματς είναι ίδια,αλλα με τη ποιότητα που έχει στην Ελλάδα πλάκα κάνει.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δηλαδή η Μποχιμιανς είναι τόσο καλύτερη από την μέση ελληνική ομάδα που το χτεσινό ματς ήταν "Ευρώπη"? Δε νομίζω. Δεν γίνεται να βασιζόμαστε πάνω του φέτος λες και ζούμε στο αιώνιο 2018. Να δίνει ανάσες στον βασικό, να παίρνει τα ρεπό του, να μπαίνει όταν κυνηγάμε το γκολ οκ. Αλλά ως εκεί.
- pisakaipoupoula
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas
Ναι σ ακούω...και αν θες ν ακούσεις εσύ εμένα μ αυτά τα μυαλά σε 2,3 χρόνια θα παίζουμε ντέρμπι στα προκριματικά κόνφερενς με το επόμενο χωριό απ την κολοπετινίτσα που θα μας τρέχει...αυτά τα στην Ελλάδα θα κάνει πλάκα μας έχουν κοστίσει και αγωνιστικά και οικονομικά τόσα χρόνια τώρα και μυαλό δε βάζουμε.sourmenetes έγραψε:Και την κάλυψε ο καντουρι χθες;;πόσες φορές γύρισε χθες;;pisakaipoupoula έγραψε:ποδοσφαιρικά είσαι 25 με 30 χρόνια πίσω, ο Τζόλης έχει χάσει τη θέση του γιατί δεν γυρνάει να καλύψει σε φάση άμυνας, να κάνει τα 40άρια όταν παίρνουμε τη μπάλα και να ξαναγυρίσει όταν τη χάσουμε...sourmenetes έγραψε:Για μένα ο Αντελινο ειδικά στην Ευρώπη πρέπει να παίξει σαν εξτρεμ.
Έχει τόση ποιότητα που με 2 κοφτές τρίπλες τους αδειάζει ακόμα και τώρα.
Σαν μπακ στην. Ευρώπη δε το συζητάω καν.
Δεν είπα ότι όλα τα ματς είναι ίδια,αλλα με τη ποιότητα που έχει στην Ελλάδα πλάκα κάνει.
Για να μην παρεξηγηθώ τον Βιερίνια τον λατρεύω, και τον Κούδα δε τον πρόλαβα για να συγκρίνω αλλά ο Πορτογάλος είναι ο μεγαλύτερος αρχηγός και ηγέτης που έζησα εγώ στην ομάδα...ΑΛΛΑ ΔΕΝ μπορεί πλέον να παίζει βασικός ειδικά στα άκρα
-
giliopoulos
Ουτε μια στο διςrenegade έγραψε:Φέτος θα κλείσεις το πρωτάθλημα ως πρωταθλητής και θα τρίψεις στα μούτρα τα σχόλια των κακοψυχων
- sourmenetes
- Moderator
Μάλλον βλέπεις όσα θες.pisakaipoupoula έγραψε:Ναι σ ακούω...και αν θες ν ακούσεις εσύ εμένα μ αυτά τα μυαλά σε 2,3 χρόνια θα παίζουμε ντέρμπι στα προκριματικά κόνφερενς με το επόμενο χωριό απ την κολοπετινίτσα που θα μας τρέχει...αυτά τα στην Ελλάδα θα κάνει πλάκα μας έχουν κοστίσει και αγωνιστικά και οικονομικά τόσα χρόνια τώρα και μυαλό δε βάζουμε.sourmenetes έγραψε:Και την κάλυψε ο καντουρι χθες;;πόσες φορές γύρισε χθες;;pisakaipoupoula έγραψε: ποδοσφαιρικά είσαι 25 με 30 χρόνια πίσω, ο Τζόλης έχει χάσει τη θέση του γιατί δεν γυρνάει να καλύψει σε φάση άμυνας, να κάνει τα 40άρια όταν παίρνουμε τη μπάλα και να ξαναγυρίσει όταν τη χάσουμε...
Για να μην παρεξηγηθώ τον Βιερίνια τον λατρεύω, και τον Κούδα δε τον πρόλαβα για να συγκρίνω αλλά ο Πορτογάλος είναι ο μεγαλύτερος αρχηγός και ηγέτης που έζησα εγώ στην ομάδα...ΑΛΛΑ ΔΕΝ μπορεί πλέον να παίζει βασικός ειδικά στα άκρα
Ειπα για Ευρώπη δεν είναι για πολλά πολλά την ώρα που ακόμα είναι πολύ σφιγμενος από προετοιμασία.
Τπτ από αυτά δε σου κόστισε στην Ελλάδα! Εδώ και 4 χρόνια κάνεις πρωταθλητισμο! Και ένας λόγος που κάνεις πρωταθλητισμο είναι η ποιότητα.
Πράγμα το οποίο όμως δεν είναι το ίδιο στην Ευρώπη. Η Ευρώπη θέλει ταχύτητα.
Εγώ απ ότι βλέπεις ακούω αυτά που λες και σε κάποια συμφωνώ. Στην Ελλάδα δεν έχασες λόγω έλλειψης ταχύτητας αλλά λόγω έλλειψης ποιότητας στη θέση κυρίως του φορ.
- sourmenetes
- Moderator
Στα τρεξιματα είναι πολύ καλύτερη από πολλές. Και στην Ευρώπη τα τρεξίματα μετράνε.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Δηλαδή η Μποχιμιανς είναι τόσο καλύτερη από την μέση ελληνική ομάδα που το χτεσινό ματς ήταν "Ευρώπη"? Δε νομίζω. Δεν γίνεται να βασιζόμαστε πάνω του φέτος λες και ζούμε στο αιώνιο 2018. Να δίνει ανάσες στον βασικό, να παίρνει τα ρεπό του, να μπαίνει όταν κυνηγάμε το γκολ οκ. Αλλά ως εκεί.
Δεν είπα εγώ να είναι ο βασικός αρ. Μπακ ειδικά τώρα που είναι φουλ τραβηγμένο από προετοιμασία
- kataramenos5